Synttäriviikot

Minifitness_Garciajeans_travelling (kopio)Monet lukijoistani varmasti muistavatkin, kuinka meillä on Danin kanssa tapana järjestää aina syntymäpäivänä toisillemme jotakin erilaista. Syntymäpäivääni on enää yksi päivä, mutta synttäriviikkoni sai alkunsa jo lauantaina sukulaisten vierailulla. Tiedän, olemme ehkä vähän hulluja. Tai sitten vain perusteellisia! Synttäriviikkojen ajatuksena ei ole mammona, vaan yhteinen kallis aika. Tiesin Danin tuovan minut jonnekin jossa viipyisimme kolme päivää. Käytimme tästä työnimeä ”Kerava”.

En ollut uskonut hetkeäkään että kohteemme olisi Kerava, vaikka se vasta erilaista ja omaperäistä olisikin ollut! Yllätys ei kuitenkaan säilynyt kentälle saakka, sillä Danin isä vahingossa lipsautti minulle määränpäämme. Oma arvaukseni Köpiksestä meni pieleen, mutta tilalle tuli jotakin muuta mielenkiintoista! Budapest.

Minifitness_travel_sportStarttasimme loman Kämpin ruokaisalta brunssilta, jonka lahjakorttia olin säästellyt syntymäpäiviäni varten. Sieltä suuntasimmekin suoraan kentälle. Muutaman tunnin lento sujui mutkattomasti sinivalkoisilla siivillä.

Viimeiset ovet avatuivat ja oli aika etsiä uloskäynti ja jonottaa taksia. Tuloaulassa on ihmisiä, jotka odottavat jotakuta saapuvaksi. Osalla heistä on nimilappu kädessään. Toivon joka kerta että minun nimeni lukisi jonkun lapulla. Tämä samainen ajatus ehti tulla jo mieleeni, kunnes se tapahtui! Pieni asia, iso ilo. Meillä oli pieni karvainen tyyppi vastassa ja se kuljettaisi meidät suoraan määränpäähän ilman ongelmia! Ihanaa. Tosin en tiennyt lainkaan mihin menisimme ja mitä tekisimme näiden kolmen päivän aikana. Se tästä juuri jännittävää tekeekin! On myös ihanaa kun ei tarvitse suunnitella itse mitään. 

Nyt istuskelen aamukahvipöydässä omalla parvekkeella ja tuijottelen vanhaa Pyhän Tapanin kirkkoa. Majoitumme huoneistohotellissa 7 Seasons, jolloin saamme valmistaa omat aamiaisemme. Huoneistomme on ihanan kodikas ja tulen viihtymään täällä hyvin. Ikäväkseni sain flunssaisen olon heti lentämisen jälkeen ja tämänpäiväiset treenit ja kylpylä täytyy siirtää – toivottavasti pääsen tästä pöpöstä eroon ja pian! Positiivisella mielellä aion kuitenkin viettää tämän lämpimän päivän piknikillä ja Budapest Eye-maailmanpyörässä. Täällä on ihanan vihreää ja lämpötila +24! Aikahyppy kesään on sateisen Helsingin jälkeen enemmän kuin tervetullut!

Ps. Muistakaa katsoa tänään Fitnesspäiväkirjat klo 21 Avalta! Teemana on läheiset <3

-E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “Synttäriviikot”

 1. Katsoin just klipin jossa sä liikutut.

  Tosi ihana nähdä sut herkkänä ja kuinka kiitollinen sä oot läheisistä ihmisistä ja ihana oli kuulla kuinka paljon sun kumppania arvostat! 🙂
  Arvokkaita piirteitä!

  Mukavaa synttäriä
  Ja pitäkää kivaa 🙂

 2. Moikka Eevi! ..ja hurjasti onnea! Itsekkin kovaa treenaavana ja valmentajana katselen mielenkiinnolla Fitness päiväkirjoja. Mulle jäi mieleen yhdestä jaksosta ”hapotus” menetelmä, jota vedit asiakkaallesi, joka vaikutti ihan ”normi” treenaajalta. Jäin fundeeraamaan ihan mielenkiinnolla, että käytätkö menetelmää paljonkin asiakkaillesi, ihan vain itse pääliikkeen haponsietokykyä nostaaksesi vai oliko kyseessä joku muu tilanne? Anteeksi typerä kysymys, mutta opin aina mielelläni uutta jos haluat avata? 🙂 Aurinkoista kevättä!

  • Moikka Aurora (: Käytän niitä usein jo pidempään treenaavien kanssa ja hyvä loppukikka treenin päätökseen. Saa kaikki irti mitä vielä jäljellä on, turvallisesti ja varmasti! -E

 3. Moi! Pakko tulla sanomaan että sää oot aivan ihana! Oon lukenut tätä blogia jo vaikka kuinka kauan ja jo tämän perusteella olen pitänyt sua fiksuna ja filmaattisena, mutta Fitnesspäiväkirjojen myötä tää käsitys on mennyt ihan uudelle tasolle. Sun nauru ja asenne on ihan parhautta 😀

 4. Jakso jaksolta vaan ajattelen enemmän, että te ootte niin superpari! Upeita ihmisiä kumpikin ja niin aitoja, toivon teille kaikkea hyvää<3 sun puheet danista tossa edellisessä jaksossa kosketti muaki tosi kovasti. Mullakin oli aiemmin poikaystävä, joka ennenkaikkea oli se paras ystävä, tuki ja turva. Erottiin vähän aikaa sitten ja se tuska vaan on hirveen suuri, tuntuu, että menetin myös puolet itsestäni samalla. On niin klisee, että vasta ku jotain menettää, niin sitä oppii arvostamaan, mut se on valitettavan totta. Pitäkää huolta toisistanne!

  • Ihania sanoja Sonja, kiitos <3 Tsemppiä sinne kovasti, ymmärrän hyvin fiiliksesi. Onneksi kuitenkin elämä korjaa ja uusia tuulia tulee! -E

 5. Onnittelut vähän myöhässä ♥ Kun puhuit Danista Fitnesspäiväkirjoissa oli niin kiva nähdä kuinka tärkeä se on sulle !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta