Yksi vuosi lisää rakkautta

Minifitness_aamiainen_lomaEn edes muistanut omia syntymäpäiväni. Tai sitä siis että ne on tänään. Siinä vaiheessa kun toinen astelee ruusu ja lahjapussukka kädessä sängyn viereen muistan – tänään olen 26! Ei kriisiä, vielä.

Lahjapussista löytyi sheikkeri, riisiproteiinia ja proteiinikakku. Kyllä, täältäkin löytyy näköjään moista! Herasta valmistettu kakku, joka oli varmaan paras herakakku ikinä. Kostea koostumus ja tyrmäävän hyvä maku jäljittelivät ihan tavallisen kakun asemaa. Se oli ehkä jopa parempaa näin omien makunystyröideni mielestä. Olin onnellinen kakusta. Ja ruususta. Ja tästä miehestä.

Näin 26-vuotiaana on hienoa nähdä oma kasvunsa ihmisenä. On myös hyvä huomata, kuinka paljon asioita on tehnyt ja mihin on tullut. On äärinmäisen tärkeää arvostaa niitä ihmisiä, jotka ovat kulkeneet vierelläni pitkään, tai vähän vähemmän aikaa. Ne jotka kuuluvat lähipiirini, kuuluvat siihen aina. He eivät ole koskaan lähteneet, eivätkä lähde. On ollut myös niin tärkeää huomata, että elämässä voi vielä edelleen löytää sielunsiskoja. Aamulla avatessani puhelimeni itku ja nauru vuorottelivat. Ääniviesteistä instagram-kuviin ja sydänkuvioisiin viesteihin. Love you all. En voisi toivoa mitään enempää. Synttärit saavat minut aina niin tunteelliseksi. Vähän niinkuin joulukin.Minifitness_proteiinikakkuMinifitness_synttäriaamu

Tänään olisi vapaasyönti. Viimeisiä sellaisia ennen dieetin starttia! Iik. Kohta ollaankin jo kisalavalla. Nopeasti tämä aika tulee menemään. Flunssa painaa vielä vähän edelleen, mutta onneksi se on ravistellut minua kuitenkin aika hellällä kädellä. Ajatteli varmaan antaa vähän armoa näin lomalaiselle ja synttärisankarille. Nyt ei tee oikeastaan mitään höttöä mieli. Erityisesti silloin kun olen sairaana, tekee vain mieli ladata kehoon mahdollisimman paljon terveellisiä juttuja. Eilispäivän aikana tulikin lipiteltyä tuorepuristettuja mehuja ja popsittua levää, inkivääriä ja marjoja. Tyhjennettiin apteekin luontaistuotehyllytkin. Jos minun Unkarin lukijoillani on hyviä paikallisia vinkkejä, vinkatkaa kiltit! Dan sanoi eilen, että olisipa kamalaa jos olisin mykkä. Tulipahan kerrankin ikävä minun jatkuvaa pälätystä ja hekottelua. 

Tämä onkin tämän vuoden ensimmäinen flunsssa. Olinkin jo täysin unohtanut sen olemassaolon. Kurkkukipu taltutettiin jo eilen, joten olo on sinällään vähän parempi. Tänään otetaan varmaan aika iisisti ja ehkä vähän shoppaillaan. Se on nyt parasta lääkettä, ainakin jos minä saan päättää! Yllättävän hyvät shoppailumaastot täällä, pääsin jo eilen hyvään vauhtiin.

Terkkuja kaikille! -E <3

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

27 vastausta artikkeliin “Yksi vuosi lisää rakkautta”

 1. Paljon onnea Eevi 🙂 mullakin on tänään synttäripäivä:> P.s oot ollut tosi ihana fitnesspäiväkirjoissa !

  • Kiitos ja onneksi olkoon myös sinne sitten! (: Kiitos tsempeistä -E

 2. Oikein ihanaa syntymäpäivää! On aika piristävää seurata blogiasi, tunnut suhtautuvan näihin fitness asioihin aika terveellä päällä, ei mitään äärimmäisyyksiin vetoja. Nauti loppulomasta ja tietenkin parhaasta matkaseurasta!

 3. Paljon onnea Eevi!
  Eilen katsoessani fitnesspäiväkirjojen toista jaksoa (olihan se toinen?) sait kyllä mullekin kyyneleet silmiin puhuessasi niin kauniisti puolisostasi ja läheisistäsi. Oot ihan mieletön persoona ja motivoit varmasti todella monia sun terveellä elämänasenteella 🙂 Hurjasti tsemppiä diettiin ja syksyn kisoihin 🙂

  • Moikka Linda,

   Voi ei <3 Ihana. Nyt mennään itseasiassa jo jaksossa kolme ja ensi maanantaina tulee neljäs! Sulla on yksi jäänyt välistä 😉 Kiitos tsempeistä! -E

 4. Hei Eevi ja paljon onnea!
  Olen vasta löytänyt blogisi fitnesspäiväkirjojen myötä. Olet valoittava, ihanan positiivinen supernainen! Suhtaudut hyvällä asenteella treenamiseen ja ylipäätänsä hyvinvointiin!
  Tsemppiä sinulle tulevaan ja ihanaa lomaa!

 5. Hei! Ja paljon onnea!

  Laitoin sulle kompressio-blogitekstiin kommentin jota et ole vielä julkaissut, voisitko julkaista ja avaat siinä vähän lisää juttuja joita kyselin sulta, kiitos!!! 🙂

  • Moikka Janina,

   Tottakai (: vastailen nyt kyssäreihin ja kohta myös tähänkin! -E

 6. Eihän täällä vielä luomu- ja terveysosastolla olla ihan Suomen tasolla, mutta kyllä täältäkin tietysti kaikenlaista löytyy 🙂 vähän hankaloittaa tietty myös unkarinkieliset ravintoaineluettelot suurin wholefoods-kauppa löytyy Budaan puolelta Mammut-ostoskeskuksen toisessa kerroksesta. Täällä Pestin puolellaan on useampia pienempiä bioboltteja, joista löytyy yllättävän hyvin perustavaraa (itse käyn Terez Körutilla kun melkein naapurissa), ja Dm:säkin jonkin verran kuivatuotteita. Kahvila- ja ravintolasektorilla vähän hiljaisempaa, mutta esim Ecocafe Andrassy utcalla on kiva paikka istahtaa ainakin jos saa pöydän ulkoa. Toivottavasti näistä ehtii olla vielä jotain hyötyä

  • Ihana Noora <3 Kiitos näistä vinkeistä! Ensi kertaan jää näistä muutama, mutta aika hyvin sieltä löytyi terveellisiä juttuja ja DM:stä löytyi ihan kivasti tosiaan kaikkia kuivatuotteita ja protskupatukoita (ne oli ihan karkkia, apua!). Matka jäi ihan liian lyhyeen, pakko tulla kyllä vielä uudestaan -E

 7. Moi! Olis kiva jos tekisit Budapestistä ihan oman postauksensa, mitä kannattaa ehdottomasti nähdä ja missä käydä? Mitä pidit yleisesti kaupungista jne.? Oon nimittäin suuntaamassa sinne lähiaikoina… 🙂

  • Tulossa on Janni 😉 Saat varmasti niistä muutaman hyvän vinkin! -E

 8. Kuvasi ovat todella kauniita. Saanko kysyä millä kameralla otat ne? T. Valokuvausta aloitteleva blogiisi lukijoihin vasta liittynyt lukija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta