Healthy food tips – Budapest

Budapestissä löysimme kaksi kivaa kahvilaa, joista sai terveellisiä salaatteja, mehuja ja raakaherkkuja. Suosikkini kahvila Fruccola tarjosi erilaisia mehuja ja tajuttoman kokoisia salaatteja. Hain sieltä joka aamu mukaan mehun, joka valmistettiin paikan päällä tuoreista raaka-aineista. Kahvilassa oli aina aikamoinen vilske, sillä myös paikalliset suosivat tätä lounaspaikkanaan. Edullinen ja kotoisa paikka hyvällä palvelulla!

Toinen pieni kahvila Naspolya tarjosi ihania raakakakkuja ja pientä naposteltavaa. Tämä kahvila oli ihanan hiljainen ja tunnelmallinen. Katosta riippui kovin hellyyttävä keinu, joka oli valmistettu kokonaisesta puun rungosta. Palvelu oli henkilökohtaista ja aitoa! Hintatasoltaan varsin edullinen.

Tykkään etsiä näitä terveyden pieniä keitaita aina uusissa kaupungeissa ja oli niin ilo huomata, että Budapestilläkin oli tarjota omat pienet aarteensa. Ihanuutta lisää toki myös se, että hintataso on paljon alhaisempi kuin meillä Suomessa! Proteiinipatukoita, vitamiineja ja muuta terveellistä kuivatavaraa löytyi kätevästi DM-kaupasta, joita voi löytää ympäri kaupunkia.

Ihana Budapest!

Love, E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

14 vastausta artikkeliin “Healthy food tips – Budapest”

  • Maria <3 Tämä löytyi Budapestin Niken myymälästä. Ihastuin heti! -E

 1. Uusi lukija ilmoittautuu. 🙂
  Selailin vanhoja kirjoituksiasi ja paljon mielenkiintoisia asioita ja juttuja olet kyllä postannut. Monenlaisia juttuja itsekin kokeilleet oli kiva taas lukea uusia pointteja eri asioihin. Asiantuntemusta sinulta tuntuu löytyvän. 🙂
  Kiitos mukavasta blogista! 🙂
  Ja kivoja tipsejä Budapestiin!

  • Moikka LeAnn (:

   Voi miten mukava kuulla! Toivottavasti seurailet myös jatkossa <3 -E

 2. Mies on jo pidempään houkutellut minua Budapestiin, mutta en ole jostain syystä aiemmin saanut intoa ajatukselle. Kiitos siis näistäkin postauksista ja kaupunkiin ”tutustuttamisesta”. Olen täällä jo surffaillut lentoja kaupunkiin. 😀

  Mukavaa Espanjan matkaa teille ja kaikkea hyvää kisakauteesi Eevi! 🙂

  • Oi kivaa Laura! Voin kyllä suositella (: Kiitos paljon Laura, toivottavasti lomasi Budapestiin tulee pian 😉 -E

  • No niin on! Ihana löytö Budapestin Niken myymälästä <3 -E

 3. Hei! Matkustan paljon työni takia. Matkalla teemme töitä aamusta iltaan. Liikkumiset ja syömiset jäävät välistä tai syömiset ovat pelkkää hiilaria, mitä missäkin tarjolla. Olisiko sinulla intoa tehdä postausta tai vinkata minulle mitä terveellisiä eväitä voisin ottaa mukaan, joilla selviän 3-5 matkapäivää? Proteiini patukoita tms. Lisäravinteet ovat kunnossa. Kiitos ja mukavaa Espanja aikaa, täällä itsekin olen parhaillaan, tosin Kataloniassa Barcelonassa!

  • Oletko kokeillut valmisruokia, jotma on pakattu tiiviseen ilmattomaan pakkaukseen? Eivät ehkä mitään makuelämyksiä, mutta ajavat asian jos sitä hakee
   IHANAA LOMAA (: -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta