On the move again

Okei oloni on tällä hetkellä aika utopistinen. Tulin muutama päivä sitten kotiin Budapestistä ja lepäilin kaksi päivää kotona katsellen Netflixiä nenäliinapaketti ystävänäni. Vappuni ei ollut sellainen kuin olin suunnitellut ja brunssit ystävien kanssa menvät minulta ohi suun. Uusia korkkareitakaan ei tarvinnut korkata ja vappumekko saa odottaa kesän tuloa. Oloni on kuitenkin todella siunattu ja onnellinen. Olen nimittäin taas lentokoneessa matkalla lämmön keskelle. Nenäkään ei vuoda ja oloni alkaa vähitellen kohentua.

Kaksi parasta ystävääni Aino ja Dan halusivat molemmat viettää syntymäpäiviäni. Niin siinä sitten kävi, että Aino kiikutti minut lentokentälle ja lätkäisi menolipun käteeni. Me lennetään Alicanteen, Espanjaan! En kestä.

Olen niin kiitollinen ja iloinen! Saan viettää aikaa tärkeimpien tyyppien kanssa nyt ihan oikeasti sen viikon. Tai itseasiassa jos oikeasti lasketaan niin yksitoista päivää. Elämä on just nyt aika siistiä.

Tämä rakkaiden kanssa hengailu ja maiseman vaihdokset ovat nyt todellakin paikallaan. Tiedostan tehneeni lähinnä töitä viimeiset 6 kk ja aikaa näille tyypeille on ollut vähän. On niin paljon puhuttavaa ja haleja annettavana! Tuleva kisakausi tulee olemaan myös hieman erilainen itselleni ja läheisilleni. Tulen keskittymään treenaamiseen ja omaan kisaprojektiini paljon. Tämä aika tulee varmasti olemaan tavallaan aika itsekästä, sillä sen kisoihin valmistautuminen enemmän tai vähemmän vaatii. Onneksi se on pieni hetki, jonka me kaikki tiedostamme hyvin. Väliaikaista, joka antaa ja ottaa. 

Nyt eletään kuitenkin tätä hetkeä ja päivä kerrallaan <3

Seuraavat terkut tulevatkin Alicanten lämmöstä

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “On the move again”

 1. Ihanaa päästä Espanjan lämpöön. Ja ihania rakkaita sinulla, kun huomioivat noin. ♡
  Oikein ihanaa ja aurinkoista reissua! 🙂

 2. Tytär oli hiljattain Alicantessa. Tykkäs kovasti ja lämmintä piisasi,kuvista päätellen. Benidorm kutsuu – hauskaa matkaa!

  • Kyllä Maarit, ihana pieni paikka (: Kesä sinne oli jo tullut. -E

 3. Oi että , ihanaa… mukavaa ja lämmintä reissua !!!!!

  Ja muuten,, sä oot niiin Kaunis !!! 🙂

 4. Moi! Minulla olis yksi toivepostaus.

  Voitkojoskus kirjoitaa sinun parhaat smoothie/juice paikkat ulkomailla ja helsingissä. Aina kiva saada uusia paikkoja käydä kokeilemassa.

  Ja sitten kaveripostaus, vaikka lukiat saa uusia kavereita blogin kautta jättämääla e-postin blogin vaikka suomesta tai sitten vain uusia kavereita ulkomailta tai treenikavereita. 😀

  • Kiitos Katja ihastuttavista toiveista (: Smoothiepaikkoja olenkin listaillut muutamiin ulkomaanpostauksiin, mutta Helsinkiä en ole vielä listaillut! Täytynee siis tehdä semmoinen -E

 5. Olet ihanan positiivinen ja sisukas nainen! Olen seurannut Fitnesspäiväkirjoja ja olet noussut suosikikseni. Olen itse noudattanut viimeisen kuukauden uutta ruokavalio- ja treeniohjelmaa ja voin sanoa, että olet ollu mulle innoittaja oman hyvinvointini huolehtimiseen. Nyt minua on purrut varsinainen kevätpörriäinen treenaamisen suhteen enkä ole koskaan voinut näin, psyykkisesti ja fyysisesti. Ja rakkauselämäkin kukoistaa.

  Nyt meinaa flunssa iskeä mutta taltutan sen sun blogista löytämilläni ohjeilla (mm. Ginger Spice-smoothiella) ja onneksi minulla on vielä paljon vanhojaki blogitekstejä luettavana 🙂 Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi.

  Tsemppiä kisamaailmaan ja treenaamiseen, pidetään lippu korkealla!

  • AIVAN ihana kommentti ja tarina <3 Ihanaa että olet löytänyt blogistani vinkkejä myös. Kaikkea hyvää kevääseen ja energistä oloa sinne! Kiitos kovasti tsempeistä -E

 6. Ihana ja tsemppaava blogi sulla! Pitkään olen seurannut mutta nyt vasta kommentoin. Ihastuin yöhön sun nimen asuun, itselläni ei paljon muun merkkisiä sporttivaatteita olekaan eli mistä tuo asu on? 🙂 Jatka samaan malliin, itse vedän viikottain kahvakuula, spinning ja juoksutreenejä ja ohessa vielä hoitelen tuota omaa 4kk vanhaa murusta <3 liikunta antaa mulla voimaa äitiyteen, jaksaa paljon paremmin tätä arkea 🙂 ihanaa kevättä sulle!

  • Kiitos Outi kommentista (: Löytyi kuule Niken myymälästä Budapestistä, ihastuin siihen samantien! Tuntuu että Suomesta ei löydä koskaan mitään siistiä tai erilaista. Usein tuleekin shoppailtua ulkomailla tai netissä.

   hei pakko sanoa että IHANA kuulla että äidit voi hyvin ja jaksaa painaa <3 Kovasti tsemppiä sinne pienen palleron kanssa ja ihanaa kevättä myös sinne -E

 7. Moikka Eevi! Minua kiinnostaa, kuuluuko kahvi arkeesi tavalla tai toisella? Lähteekö aamu käyntiin kahvilla vai ilman? 🙂

  • Moikka Taru,

   Oi kyllä kuuluu <3 Nespresson kapselikone on ihan suosikkini – nopeaa hyvää ja helppoa! Sillä se aamu taitaa tosiaan lähteä käyntiin parhaiten 😉 -E

  • Ok! Aamukahvi taitaa olla monelle se must, myös minulle 😉 Kiitos vastauksestasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta