#Treeni

Täällä Alicantessa flunssan nujerrus jatkuu. Täällä on yksi upea linna kukkulan päällä, jota saan tuijotella asunnon ikkunasta kyllästymiseen saakka. Haluaisin niin kovasti kiivetä sinne. Treenihimot ovat tässä viikon pakkolevon saatossa nousseet ilmeisen korkealle.

Nyt on viimeiset tilaisuudet lomailla, sillä kisakausi starttaa heti tämän flunssan nujerruksen jälkeen ihan todenteolla. Koitankin lepäillä tätä flunssaa pois täällä lämmössä. Keholle täytyy antaa aikaa toipua, eikä sitä saa nyt rasittaa liikaa. Treenata kyllä ehtii! Ollaankin lähinnä loikoiltu ja liikuttu mahdollisimman vähän. Toisaalta voisi tätä flunssaa vähän ikävämminkin viettää. Kamerakin on saanut viettää vapaitaan, mutta lupaan kaivaa sen vielä kätköistään. 

Ennen Alicanteen lähtöä ehdin pohjustaa hieman kisakauden starttia. Suoraan Budapestistä ajoimme Tampereelle valmentajan kuntotsekkiin. Vihreää valoa tuli ja hyvällä mallilla ollaan. Vielä ei mitään muutoksia ruokaan tule, mutta pepputreeniä lisätään vähän. Nyt mennään siis viidellä salitreenillä ja kolmella kevyellä aerobisella.

Kävin parisen viikkoa sitten tutkituttamassa kehonkoostumustani ja samassa otettiin muutamia muitakin testejä. Näitä on hyvä seurailla kisadieetin edetessä, sillä ne antavat paljon infoa itselleni. Tiedän esimerkiksi kalorikulutukseni ilman aktiivisuutta sekä kuinka paljon lihasta ja rasvaa kehossani on tällä hetkellä. Selvisipä myös sekin, että alakroppa laahaa kehityksessä perässä yläkroppaan nähden – tämä nyt ei yllättänyt yhtään ketään. Kädet saavat sulaa samalla kun pylly saa luvan kasvaa. Kiva nähdä samat tulokset sitten kisojen jälkeen, onko esimerkiksi lihasta lähtenyt ja mistä sitä on lähtenyt?

Haluan treenata ja elää terveyteni ehdoilla, vaikka kyseessä olisikin kisakausi. Rasvat ovat nyt 22 hujakoilla, eli hyvin normaalissa. Tämä on keholleni luontainen tila olla ja siihen se hakeutuu aina. Kuitenkin jos vertaan kehonkoostumustani viime syksyyn, on muutoksia tapahtunut paljon. Rasvaprosentti oli silloin 24, mutta se ei kehosta lopulta kerro mitään. Kehoni malli on muuttunut ja valmentajankin palaute oli, että lihasta on tosiaan tullut jalkoihin ja pakaraan todella hyvin tällä aikataululla. Rasvaa on sulanut lantiolta, selästä ja käsistä, vaikka mitään varsinaista dieettiä ei ole edes aloitettu. Tasapainoinen, riittävä ja puhdas ruoka muokkaavat kehoa parhaiten, kun ne yhdistää oikeanlaiseen treeniin.

Olenkin todella tyytyväisillä mielin ja motivaatiokin vain kasvaa jokaisen treenittömän päivän myötä.  Täytyy kuitenkin malttaa olla terveenä hetki ennen liikkeelle pinkaisemista!

Nyt on muuten käynnissä myös minun viikkohaasteni teille kaikille, jossa palkintona Biancaneven treenivaatepaketti. Käykää kurkkaamassa tämän viikon treenihaaste Instargamistani @eeviteittinen. Osallistu kisaan omalla kuvalla/videolla ja lisää se Instagramiin #fitnesspäiväkirjat.

Tämän illan jaksossa teemana on treeni, joten sieltäkin kannattaa hakea fiilistä! Klo 21 Avalla nähdään.

Liikkukaa te kaikki jotka olette siihen kykeneväisiä. Nauttikaa siitä ja arvostakaa tervettä kehoa jokainen päivä!

Räkäinen E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “#Treeni”

 1. Kuulostaa ehkä parhaimmalta tavalta nujertaa flunssa lämpöisessä ja mielettömissä maisemissa!
  Pikaista paranemista sinne siis! 🙂 Itse suuntaan tästäkin postauksesta inspiroituneena lenkille tuonne aurinkoon joka täälläkin uskaltaa näyttäytyä kerrankin 🙂

  • Oi sitä se tosiaan oli Laura (:
   Nyt taas kotona ja alkaa olla flunssakin taputeltu. Ihanaa päästä treenaamaan pian!! -E

 2. Ihania kuvia sun blogia lukemalla saa aina niin positiivisen ja iloisen fiiliksen ! Mistä noi sun ihanat kengät on? Tsemppiä kisakauteen! 🙂

  • Kiva kuulla Tiia <3 Tilasin nuo netistä jokin aika sitten, taisi olla Calirootsista. Kiitos tsempeistä! -E

 3. Hihi onpas hauska sattuma. Itse teen työharjottelua parhaillaan tässä Alicanten lähistöllä ja Alicantessa tuli käytyä viimeksi tiistaina shoppailemassa! 🙂

  Olen seurannut sun blogia ihan alusta asti, oli ihan mahtavaa että oot mukana tossa fitnesspäiväkirjoissa. Meitsi täällä Epsanjan auringossa sitä kattelee ja saa aina inspiraatiota 🙂

  Kannattaa käydä ainakin El Corte Inglesissä, se on varmaan viiskerroksinen vähä stokan tyylinen paikka josta löytyy _ihan kaikkea_ 😀

  Kivaa reissua teille!

  • Kuinka hauskaa Minna! Minusta se oli ihana paikka <3 Kävimme osiaan juurikin tuolla El Cortessa shoppailemassa ja löytyi kyllä vaikka mitä! Ihanana kompakti ja löytyi kaikki lempparit -E

 4. Mukavan pirteä postaus, niinkuin aina!

  Aurinkoisia päiviä sinulle ja paranemisia!

  ps. Laittelin sulle sähköpostia, toivottavasti on tullut perille 🙂

  • Kiitos Mia <3 Koitan vastailla posteihin mahdollisimman pian -E

 5. Eevi! En kestä kuinka upea sä oot, niin mieletön mimmi. Mä mietin sellasta, että muuttiko toi ohjelman teko sua jotenkin? Kirjotit aiemmin, että opit paljon itsestäs, niin minkälaisia asioita esimerkiksi? Jos ne on henkilökohtasia, niin ei tietenkään tätä tarvii avata, mutta ihan mielenkiinnosta kysyn 🙂 ja hei, jos ikinä teet vaatekaapin siivousta, niin pistä joku kirppari tms pystyyn – mä ainakin himoitsen sun vaatteita!! :DD ihanaa lomaa <3

  • Moikka Sonja,

   Oikeastaan ne sai tajuamaan sellaisia asioita, kuinka onnellinen olen oikeasti ihmisistä, joita mulla on lähellä. Myös elämän hauraus tietyllä tapaa nousi pintaan ja myös se, mikä elämässä on tärkeintä. Saatoinpa myös huomata muutaman varsin ärsyttävän piirteen itsessäni 😀 Puhun joskus liikaa ja liian kovaa. Nyt kun sen kaiken näki videolta, huomasi itsessään aika paljon uusia asioita – osa hyviä ja osa huonoja (: Hei joo, kirppis on kyllä vielä jossakin kohtaa tulossa <3 -E

 6. Flunssasta toipumisia!
  Tsemppiä kisaprokkikseen!
  Elinen jakso oli niin hyvä, tykkäsin kovasti treenipainoitteisesta jaksosta. Eilen juuri kirjoittelin blogiin salistalkkkauksesta ja motivaatiosta ja sopi tuo eilinen jakso postaukseni teemaan 🙂 Ois kiva jos tänne bloginkin puolelle laitat joskus lyhyitä treenivideoita 🙂

  • Ihana Outi taas siellä <3 Kiitos! varmasti tulossa tännekin -E

 7. Moikka Eevi, taas hyvä postaus, tulen aina iloiseksi kun lueskelen näitä!
  Oon itsekin pistänyt vihdoin elämäntavat, etenkin syömisen remonttiin, mutta nyt on alkanu tuntua, että tarvitsisin jotai vinkkejä aterioihin. Syön melkein joka päivä samaa ruokaa ja se tulee todella ulos korvista 😀 mitkä on sun sellaisia perus arkiruokia, mitä tulee syötyä? Syötkö ikinä esim. jauhelihaa ja riisiä ja salaattia, musta se on niin kuivaa ja tylsää että huhheijaaa! 😀 olis kiva kuulla muutama sun lempiruoka mitkä on oikeesti myös terveellisiä!:)
  Toivottavasti oot pian taas terve!

  • Ihan huippua kuulla Noora (: Tästä onkin tullut toivetta myös aikaisemmin ja pyrin toteuttamaan heti kun aikaa siihen siunaantuu! Ruokavalioni koostuu aika perus jutuista, eikä niihin oikein ikinä kyllästy. Mausteet ja yrtit tekevät ruoasta maistuvaa päivästä toiseen! Suosittelen myös laadukkaan suolan käyttöä, kuten kalaharin suolaa. Maistuu ihan erilaiselta (: Kiitos tsempeistä, kyllä tämä flunssa alkaa onneksi olla taputeltu kohta <3 -E

 8. Heippa Eevi! Aiemmin oon eksynyt sun blogiin muutamia kertoja, mutta nyt fitnesspäiväkirjoja seuratessani, olen huomannut, että vaikutat ihan huipputyypiltä ja olen alkanut seuraamaan blogiasi aktiivisesti. Jatka samaan malliin! Toimit hyvänä esimerkkinä kaikille nuorille naisille 🙂 Olisi huippua, jos voisit postata lisää toimivia maidottomia reseptejä. Itse söisin mielelläni enemmän maidottomaan suuntaan, jos rahkalle proteiinin lähteenä löytyisi lisää vaihtoehtoja.

  • Moikka Miiabeth,

   Saan teistä niin paljon itse inspiraatiota! Olette aivan huikea tsemppaava lukijajoukko, josta olen todella kiitollinen ja otettu <3
   Ehdottomasti näitä tulossa lisää, muutamia löytyykin jo -E

 9. Olit ihan törkeen hyvännäköinen siinä eilisessä ohjelmassa! Pidin siitä kun olit vähän isommassa koossa. Syksyllä sitten massakuuri päälle niin saat kauniit muodot takas 😀

  • Moikka Anna <3 Noi on Superin lasit ja ihan huiput! Kohtuullisen edullisetkin, löysin ne Berliinistä -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta