Aurinkotyttö

Saimme Alicantessa todella vieraanvaraisen ja ystävällisen vastaanoton. Sain ensimmäisen liikutuksen kyyneleen, kun huomasin että meille oli pedattu sänky valmiiksi ja puhtaat pyyhkeet olivat nätisti aseteltuina. Täällä talossa asuu miehiä, joten en ehkä olisi ihan odottanut moista vastaanottoa. Olivat kuulemma siivonneet ihan meitä varten. Tuli tosiaan olo, että olemme aidosti tervetulleita, koska vain. On otettava huomioon sekin tosiasia, että kaikki miehet eivät edes osaa vaihtaa lakanoita. Minun ainoana vertauskuvana on suomalaisten poikien kimppakämppä, joka on valitettavasti piirtynyt ikuisesti verkkokalvoilleni – ei kovin hyvällä tavalla.Minifitness_friends_alicante_beachday Minifitness_beachday_alicante_bikini

Minifitness_Friends_alicanteAinon poikaystävä on lentäjä ja hän tapasikin Ainon aikoinaan Alicantessa, jossa hänellä asuu näitä kovin mukavia ystäviä. Niimpä majoituimme hänen poikaystävänsä Linin vanhaan kimppakämpään, jossa asuu edelleen kaksi ruotsalaista lentäjää. En ole varmasti vielä koskaan tavannut niin ystävällisiä ja hauskoja tyyppejä saman katon alla! Aino kyllä taisi mainita etukäteen jotakin siitä, kuinka upeita ja iloisia tyyppejä he ovat. 

Oli kokemus saada olla osa tätä pientä perhettä muutama päivä. Robin, Lin ja Chad ovat opettaneet muutaman päivän aikana niin paljon esimerkiksi kunnianhimosta, elämän ”take it or leave it” asenteesta ja ennen kaikkea aitoudesta ja avoimuudesta. Se kuinka hyvin täällä pidettiin huolta toistaan, oli varsin liikuttavaa. Minifitness_jugurttijäätelö_alicante

Minifitness_food_healthyTäällä erityisesti vanhoista ihmisistä huolehdittiin tuomalla kaupungin aukiolle tuoleja, jotta vanhukset voivat kokoontua siellä jutustelemaan, sen sijaan että olisivat yksin kodeissaan kököttämässä. Tuntemattomia vanhuksia talutettiin tien yli. Ehkä haluan muuttaa tänne sitten kun olen vanha ja ruttuinen. Pitää kyllä ennen sitä opetella Espanjaa.

Minut vietiin synttäreideni kunniaksi syömään mukavaan tapas-ravintolaan Alicanten keskustassa – synttärini olivat tosiaan jo viikko sitten ja ne tuntuivat jatkuvan poikkeuksellisen (laittoman) pitkään. Ilta oli täynnä huumoria ja naurua. En tiedä koska olisin nauranut hetkellisesti niin paljon. Se ilta kruunasi koko tämän loman. Täältä jäi niin paljon käteen hetkiä ja muistoja jotka on hyvä säilyttää visusti jossakin.

Lähdin ehdottomasti kotiin yhtä kokemusta rikkaampana. Mikä kokemus voisikaan olla parempi, kuin tavata ihmisiä jotka jäävät ikuisesti mieleesi?

So Inspired. So blessed -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

24 vastausta artikkeliin “Aurinkotyttö”

 1. Hei Eevi!

  Oon seurannut sun blogia ja matkaa nyt pidemmän aikaa. Tämän lisäksi oon myös katsonut tulleet Fitnesspäiväkirja-jaksot. Enkä voi kuin sanoa, että vaikutat kaiken perusteella yheltä aidoimmista ja positiivisimmista bloggaajista ketä oon seurannut. Käytän sanaa ”vaikuttaa”, koska blogia seuraamalla ei voi sanoa tuntevansa ihmistä 😀

  Sun asenteesta itseäsi, toisia ja elämää kohtaan voisi monet ottaa mallia 🙂 Siinä on jotain hyvin epä-suomalaista, hyvällä tavalla. Toivon sulle ihanaa loman jatkoa, kaikkea hyvää ja parasta! Ja tietenkin huikeat tsempit kisoihin valmistautumiseen <3

  Suurella sydämellä aktiivinen lukijasi
  Laura

  • Moikka Laura,

   Ihana <3 Ei tähän voi muuta sanoa! Te olette kyllä niin huikea tukijoukko mulle siellä. Olette antaneet niin ihanaa palautetta, että oikeasti olen täällä liikuttunut niin moneen otteeseen. Kiitos tsempeistä ja halit! -E

 2. Ihanan positiivinen postaus ja mahtavia kuvia. Pakko sanoa, että en vuosi pari sitten pitänyt blogistasi ollenkaan 😀 tai pidin toki treenivinkeistäsi mutta jotenkin sinusta tuli ’tiukkapipomainen’ kuva. En tiedä johtuiko kirjotustyylistäsi vai mistä. Fitnespäiväkirjojen jälkeen käsitykseni sinusta on muuttunut täysin, vaikutat mahtavan energiseltä ja iloiselta ihmiseltä. Käsitys tiukkapipoisesta, terveellisistä elämän tavoista pakottavasti paasaavasta Eevistä on muuttunut ihan toisenlaiseen. Voi toki olla, että olen itse vain lukijana saanut tälläisen kuvan aiemmin ja ’vika’ on minun. Tv-ruutukaan ei toki kerro totuutta, mutta olisi kiva jos tekisit tänne blogiinkin videoita jatkossa 🙂

  • Kiva ja asiallinen palaute Sanna! <3 On todella ihana kuulla, kuinka olette saaneet minusta ehkä hieman realistisemman kuvan Fitnesspäiväkirjojen myötä.
   Täällä blogissa juttu on helposti aika asiapainotteista ja kieltämättä helposti voi saada aika asiallisen ja joskus tiukankin vaikutelman.

   Siksi pyrinkin nyt tuomaan teille hieman lisää myös kuulumisia tänne ja videoitakin mahdollsimman pian! Kiitos oikein rakentavasta palautteesta -E

  • Minulla on ollut vähän sama juttu kuin Sannalla. Jotenkin tuntuu, että nyt ”ymmärtää” sinua ja tekstiäsi paremmin, kun on päässyt seuraamaan joka päiväistä elämääsi. Pelkän blogin perusteella sinusta sai hieman viileämmän ja etäisen kuvan.

   En osaa oikein selittää sitä, mutta ota tämä ehdottomasti positiivisena palautteena! Olet mahtava mimmi, sinulla on upea positiivinen elämänasenne ja vaikutat super hyvältä tyypiltä, joka ottaa toiset ihanasti huomioon. 🙂

  • Hyvä että olette laittaneet tästä palautetta (: Ehkä tosiaan ne videopostaukset olisivat tosi paikallaan!
   Uskon myös oman linjanvetoni vaikuttaneen asiaan, sillä halusin tehdä aika selkeän vedon mitä blogissani kirjoitan. Se on kuitenkin mennyt yksityisemmäksi siitä, mistä tämä kaikki alkoi (: Tottakai Fitnesspäiväkirjoissa tullaan paljon lähemmäs elämääni. Siksi onkin hyvä kuulla, haluaisitteko että blogissa on omaakin elämääni asian lisäksi – tähän linjaukseen olen nyt vähitellen valunut juuriki siksi, että saisitte ehkä paremman otteen minusta (:

   Kiitos siis tästäkin palautteesta <3 -E

 3. Voisitko tehdä postauksen kasvojenhoito rutiinisitasi? esim. Jos menet aamulla treenaamaan niin meikkaatko/laitatko kosteusvoiteeen jo ennen treenejä koko päiväksi?:)
  ja riittääkö jos peset kasvosi vain aamulla herättyäsi ja ennen nukkumaan menoa?

  • Tähän on tulossa yksi vinkki tällä viikolla (: Myös rutiineistani olen kirjoitellut muutamaankin postaukseen. Löytyy helpoiten Haku-kentästä.

   -E

 4. Oi, oli ihana huomata kun lenkiltä tulin, että uusi postaus odottaa! Tykkäsin tästä kovasti, sun elämänasenne on kunnioitettava – se, että löydät ne positiiviset asiat ja osaat nauttia ja olla kiitollinen elämän pienistäkin asioista.

  Sydäntä lämmittää tuo vanhusten auttaminen ja heistä huolehtiminen, voisi Suomi ottaa tässä asiassa mallia! Oon itse toivottavasti ens syksynä aloittamassa opinnot, jotka koskettaa tätä aihetta, ja varsinkin juuri yksinäisyys on iso teema. Pienillä teoilla täälläkin voitaisiin huolehtia siitä, ettei kukaan jää yksin ja joudu kokemaan sitä turvattomuutta.

  No mutta joo, olipas paasaus. Ihanaa, että sulla oli hyvä loma ja nyt varmasti motivaatiota ja energiaa lähteä uusia haasteita kohti 🙂 kaikkea parasta Eevi!

  • Ihana Sonja! <3
   Ehdottomasti samaa mieltä vanhuksien huollosta Suomessa. On hienoa että löytyy ihmisiä, joilla on aito intohimo kehittää tätä asiaa – tsemppiä siis sen kanssa! Tärkeää asiaa ehdottomasti.

   Kaikkea hyvää myös sinne, kiitos! -E

 5. Jokainen postauksesi piristää aina päivää kummasti ja niistä jää hyvä mieli. Olet niin aidon oloinen ihminen ja nautit täysin elämästä niinkun pitääkin! 🙂 Ihania lomapäiviä sinulle!

  Ps. Mistä nuo upeanväriset biksut on? 😉

  • Moikka Rosa,

   Kiva kuulla (: Biksut löytyi Budapestistä, kiinnitti heti huomion ja olihan ne pakko saada 😉 -E

 6. Voi, mie oon jo kauan halunnut kommentoida jotain! Oon seuraillut sun blogia jo pidemmästi ja nyt katsonut myös Fitnesspäiväkirjoja. Voi, että miten ihana ja aito ihminen sie ooot! Ja miten ihania ihmisiä sinulla on ympärillä. 🙂

 7. Moi, täytyy sanoa samaa kuin yllä olevissa kommenteissa, ihan mahtavan kuvan susta on saanut ihmisenä! Olen sun aika tuore uusi lukija. 🙂 Piti kommentoida tuohon mummo tuoli-juttuun et täällä kaikki vanhukset itse raahaa ne tuolit ulos kadulle jne kotoa tapaamaan toisia, ei suinkaan muut niitä rahaa, siis ITSE noi vanhat ihmiset!! 🙂 Asun Valenciassa. Vanhukset on todella vahvoja täällä, oon saanut sitä ihmetellä moneen kertaan. Mutta kyllä, ihanaa ja lempeää täällä on asustella! 🙂 Kaikkea hyvää Eevi! 🙂

  • Kiitos ihanista sanoista Noora <3 Oi että, mahtavia vanhuksia- toivon että itse pystyisin liikkumaan mahdollisimman pitkään ilman vaivoja. Mielestäni siinä on toivetta kerrakseen! Kaikkea hyvää myös sinne, E

 8. Sulla on nii mahtava asenne! Piristää aina tulla tänne lukemaan uutta postausta. Mä niin olen sitä mieltä että useamman ihmisen pitäisi ottaa susta mallia.myös itseni. kumpa pystyisi ajattelemaan asioita enemmän positiivisesti. Joten olisi kiva kuulla juttua sun osalta,mitä sitten kun epäonnistuu? Tai mokaa elämässä,ei onnistunutkaan olemaan positiivinen. pääsee sammakko suusta tai koet koetuksia.

  • Aivan ihana kommentti <3 Vitsit mitä tsemppaavia tyyppejä te ootte! Hei todella hyvä toive, tulossa varmasti! Varmasti vanhoista postauksista näitäkin löytyy jos on mielenkiintoa selailla. Ja usko pois, näitä aikojakin on! Tuntuu että nykyään niihin osaa suhtautua jotenkin kevyemmin ja ajattelee aina positiivisia juttuja kaikesta. Ei elämässä muuten jaksaisi (: -E

 9. Mahti hienoja kuvia Eevi 🙂

  Kaipailisin postauksia myös kotona tehtävistä treeneistä. Tosiaan pienen vauvan kanssa joutuu aina sumplimaan salitreenit. Meillä ollut nyt valvottuja öitä mutta aina koitan kannustaa äitikamujakin liikkumaan vaikka ei jaksais tai muka ehtisi. Vaunuja vaan lykkimään ja samalla voi askelkyykkyä treenata perässä 🙂
  Kaipailisin esim. Hyviä kotitreenejä joilla voisi kehittää ylävartaloa. Myös sun nopsat ruoka ateria vinkit on tervetulleita 🙂

  ihanaa liikunnallista viikonloppua sulle, tänään piiskattavaksi crosstraining tunnille ekaa kertaa moneen kuukauteen mä oon huomenna niin rikki <3 jos siis hyvä treeni 😉

  • Kiitos Outi toiveesta, laitetaan ehdottomasti listalle <3
   Ihan hirveästi tsemppiä sinne mamille täältä!
   Ps. toivottavasti oli antoista treeni ja paikat kipeänä? 😉
   -E

 10. Moi! Oon tässä lueskellut sun blogias ja ihastellut sun kuvia. Sulla on ihan täydellisen sävyset kulmakarvat! 😀 Mitä meikkiä käytät niissä? 🙂

  • Apua, onko? 😀 Mä maalaan ne ihan harmaalla luoivärillä. Nyt oon kokeillut Kikon kulmakynää, mutta tuntuu liian tummilta/skarpeilta. Vaatii vielä harjoittelua sen kanssa. Mutta kampaajani sanoi joskus, että tällä tukalla tulisi suosia kylmiä sävyjä myös kulmissa. Silloinen lämpöinen ruskea vaihtuikin harmaaseen 😉 Nyt käytössä on joku Lumenen natural color paletti. -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta