Sunset

Minifitness_alicante_walkingOlen ollut nyt melkein 2 viikkoa treenikiellossa. Tämä flunssa on sitten outo! Aaltoileva, joka ei tunnu lähtevän edes minun rohdoksillani. No, kai se on yksi pöpö edes kärsittävä vuodessa.

Onneksi viimeisenä iltana Alicantessa pääsimme edes hieman kävelemään ja ihailemaan upeaa auringonlaskua Ainon kanssa. Siitä tuli niin hyvä mieli! Vanha linnake Santa Barbara tarjosi paljon ihasteltavaa ja siellä saattoi nauttia varsin upeista maisemista. Törmäsimme matkallamme skeittareihin ja nyrkkeilijöihin. Olisipa ollut ihanaa huitaista omat TRX-narut puuhun kiinni ja hikoilla auringonlaskussa. Ensi kerralla sitten!

Minifitness_friends_holiday_alicanteMinifitness_alicante_sunsetMinifitness_sunset_alicanteMinifitness_sportlife_travel_alicanteLiikkuminen on parasta lääkettä oikeasti mihin vain. Tuntui että päästä tyhjeni kymmeniä turhia ajatuksia ja hartiat kevenivät muutaman sentin verran. Sen se urheilu ja hyvä seura teettää. Puheterapia ja urheilu ovat ehdoton kombo kevyeeseen ja avoimeen mieleen.

Oli ihana saada viettää ensimmäistä ulkomaanlomaa yhdessä hyvän ystävän kanssa. Koska olemme tunteneet toisemme vuosia, sujuu pidempikin yhdessäolo ongelmitta. Aino sanoikin, että minun kanssa matkatessa pitää vain muistaa huomioida muutama seikka; Pidä Eevi kylläisenä (kanna mukanasi aina jotakin syötävää). Pidä aina vettä mukanasi, sillä jano ei saata yllättää, vaan se todella yllättää keskimäärin 10 minuutin välein. Peittele Eevi-otus nukkumaan ennen puoltayötä, ellet halua kuunnella kiukuttelua. Aino tosiaan on oppinut elämään kanssani <3 Asia jota osaan todella arvostaa.Minifitness_alicante_running Minifitness_alicante_sportfashion

Love E <3

Kengät – New Balance

Paita – Bodyaction

Shortsit – Nike / Similar Here*

Säärystimet – Zeropoint

*Mainoslinkki/addlink

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “Sunset”

 1. Älä Eevi tipu sieltä korkeelta! Oikeen pahaa tekee masussa kun katsoo missä oikein taiteilet =D

  • Ei hätää Virpi, tuossa oli ihan pieni pudotus vain 😉 Saattaa kyllä kieltämättä näyttää hurjalta nyt kun kuvaa katsoo. Elä huolehdi <3 -E

 2. Alicante on kyllä hieno paikka! Tuli käytyä siellä pari vuotta sitten miehen kanssa 🙂 Ei liikaa ihmisiä ja melskettä 🙂
  Löysin vasta nyt sun blogin, kun olen alkanut katsella Fitnesspäiväkirjaa telkasta! Itse treenaillut salilla 2,5 vuotta piakkoin ja aina muitten blogeista saanut uusia ideoita/ajatuksia treeneihin 🙂

  • Samaa mieltä Jenni (: Ihanan iisi. Kiva kun löysit tänne <3 -E

 3. Moi, nyt on pakko kysyä… Olen pitkään katsonut ihosi upeaa kuntoa. Onko kuvasi hyvin filtteroituja vai onko sinulla jokin salainen ase mikä jokaisen naisen tulisi tietää? toki elämäntapasi vaikuttavat myös ihosi hyvään kuntoon mutta se on vaan niin kaunis

  • haha ihana Iina 😀 ei mulla kyllä ole mitään filtteriä tietääkseni! Musta tuntuu että ihoni kunto on koko ajan vain parempi ja kävinkin testauttamassa sen juuri – kimmoisampi kuin ehkä keskiverrolla kansasta ja kosteus oli täyden kympin. Ainoa miinus oli auringolle altistuminen, joka näkyi ihonvärin sameutena. Huollan sitä kyllä aina ihan perus kotikonstein, ei mitään turhan fänsiä (: Acon tuotteet on tosi hyviä! -E

 4. Hei kauan sulla suunnilleen menee vastata sähköpostiin?:) Laitoin pari viikkoa sitten koskien PT palveluita.

  • Moikka Mariiy,

   Näihin en ole ehsitnyt vielä vastailemaan – mutta en valitettavasti nyt voi ottaa uusia asiakkaita oman kisaprojektin vuoksi, mutta teen kyllä etävalmennuksia edelleen (: -E

 5. Luin vasta nyt ensimmäistä kertaa sun blogias. En kerenny kuin muutaman viimeisimmän postauksen lukea, mut annat itsestäs täällä hyvän vaikutelman ja vaikutat äärimmäisen mukavalta ihmiseltä. Jään kyllä ehdottomasti seuraamaan aktiivisesti! :))

 6. Moi! Oon huomannu siulla ja muillakii aktiivisilla liikkujilla noita sukkia? Mikä idea niitten käytössä on? Varmaa jotekii puristaa jostai kohtaa mutta mutta 😀 Pitäiskö itekkii hommata jalkapäiväks tai lenkille lentosukat? Voitko avata vähä aihetta.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta