Wanted – Freetime

Minifitness_citylookOlen puhunut teille muutaman kerran siitä, kuinka näin yrittäjänä tuntuu että vapaa-aikaa ei oikeastaan enää ole. Ainakin työtä on todella vaikea erottaa omasta vapaa-ajastaan, koska tätä tekee itseään varten – intohimosta. Tämä on liian siistiä! Sitä ei aina oikein malttaisi vain olla, vaan usein tekisi mieli kaivaa läppäri syliin ja tehdä jotain hyödyllistä. Totuushan kuitenkin on, että me kaikki tarvitsemme niitä aivot narikkaan hetkiä Netflixin, tai hyvän kirjan parissa.

Kotona työskennellessäni tulee siinä sivussa touhuttua aina vähän muutakin. Milloin pitää tyhjentää tiskikone ja milloin viedä Lola ulos. Kaipaan sitä ettei kukaan tai mikään keskeytä ajatuksenjuoksuani. Nyt eletään kuulkaa isoja aikoja. Ainakin omasta mielestäni. Olen nimittäin tehnyt siirron, joka tulee ratkaisemaan tämän ongelmani. Hankin itselleni työhuoneen!

Sain vielä puhuttua mukaani ihanan Kiran ja Even, jotka koen parhaaksi mahdolliseksi työseuraksi – inspiroivia ja energisoivia ihmisiä molemmat. Jokaisella meillä oli sama ongelma – kuinka erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan? Koimme jokainen, että työhuone tuli irroittaa kotoa muualle. Sen tulisi kuitenkin sijaita kevyen välimatkan päässä, joten hilaammekin kohta pyllymme Kamppiin!

Vaikka oma työ ei varsinaisesti muita ihmisiä vaatisikaan ympärille, on hyvien tyyppien läsnäolo aina tuottoisaa monellakin tapaa. Voimme esimerkiksi pompotella ajatuksia ja ideoita, sekä auttaa toisiamme. Tottakai höhötys-seurakin on aina plussaa!

Blogaaminen ja myös personal trainerin työ ovat sinällään aika yksinäistä hommaa, joten minusta on ihanaa saada paitsi oma työrauha, myös pari tyyppiä ahertamaan siihen viereen. Tämä on hyvä juttu meidän kaikkien hyvinvoinnin ja sosiaalisen elämän kannalta! Näin ainakin haluan vielä asian itselleni perustella. 
Minifitness_Nike_outfit_Helsinki

Tilat on nyt kokonaan remontoitu ja Ikeassakin tuli vietettyä kevyet neljä tuntia. Lupasin uhrautua kaikkien muiden puolesta ja nyt meillä on säädettävät työpöydät, jolloin työpisteellä voi myös seisoa halutessaan osan päivästä. Ergonomia oli asia, johon kiinnitin huomiota heti ensimmäiseksi valinnoissani. Ikeasta löytyi myös yllättävän mukava ja ergonomisestikin toimiva työtuoli. Tottakai mukaan lähti myös kaikkea muuta ”oleellista” viihtyvyyttä ajatellen, kuten orkidea ja tauluja. Naiset. Siitä tulee tosi kiva (ja kivaa) kunhan pääsemme vauhtiin! Laitan sitten heti kuvia kunhan saamme hommat pyörimään. Nimesin toimistomme Työhuone Luovaksi.

Ajatuksena on päästä työstämään tätä blogiakin nyt entistä useammin ja myös laajentaa juttujen aiheita taas lisää. Viimeaikoina olen juossut vain paikasta toiseen ja tuntuukin että blogille ei ole ollut oikein aikaa. Olen kuitenkin huomioinut toiveitanne ja pyrin toteuttamaan niitä nyt parhaani mukaan. Treenejä, kauneutta, ruokaa ja hyvinvointia – vielä vähän lisää.

Uskon myös työtehoni olevan parempi, kun on selkeä paikka tehdä töitä. Jotenkin sitä kaipaa tiettyä rytmiä päiviinsä. Minifitness_blogi

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

26 vastausta artikkeliin “Wanted – Freetime”

 1. Todella hyvä idea! Itsekin personal trainerina huomaan, että vapaa-aika ja työ tuppaavat sekoittumaan toisiinsa, kun kotona hoitaa niin vapaa-ajan vieton, työt kuin opiskeluhommatkin. Ei hyvä!!

  • Sanoppa muuta! Uskon tämän olevan tosi hyvä siirto (: -E

 2. Muuten hieno idea, mutta eikö käy helposti niin, että töihin on vaikea keskittyä kun on kaksi hyvää kaveria siinä vieressä höpöttämässä? Yleensä yksin kotona on helpompi keskittyä, mutta tuo on totta, että onhan se vähän epäsosiaalista!

  • Oi, onneksi olemme kokeilleet tätä jo aikaisemmin ja tiedämme että hommat hoituvat (: On se vaan niin, että ei kukaan muukaan meidän töitä tee ja jokaisella taitaa olla niin kova työmotivaatio ettei sitä kaadeta kovin helpolla 😀 Kotona tuntuu usein että kaipaisi kommenttia toiselta ja nyt siihen on kohta mahdollisuus! -E

 3. Kuulostaapa kivalta, kun on tuollainen työhuone ja vielä ihanien tyyppien kanssa. 🙂 Aivan varmasti jokainen saa boostia omiin hommiin ja sitä tärkeää vertaistukea. 🙂
  Postaustoiveena olisi ruokapäiväkirja. 🙂
  Ihania kuvia ja mukavaa tiistaita! 🙂

  • Joo tähän mekin uskotaan vahvasti (: Tätä on toivottu ja listalla 😉 Kivaa tiistaita myös sullekin! -E

 4. Onnittelut! 🙂 varmasti tuo oli hyvä ratkaisu! Kiitos että kirjoitat tätä blogia, tämä on ilonlähteeni! Kiitos myös edellisestä Fitnesspäiväkirjat jaksosta, se tsemppasi mua tosi paljon… 😉 oot ihana!

  Ps. Se sun hiuskriisi siinä jaksossa oli jotain tosi hauskaa katseltavaa, naisen elämä, minkäs sille voit… 😉

  • Kiitos paljon! Ollaan kaikki ihan fiiliksissä (: Aivan ihana kuulla, kiitos tsempeistä <3 Näiden kommenttien vuoksi sitä myös jaksaa kehittää hommaa eteenpäin. haha joo, hiuskriisit on paahoja kuten huomata saattoi 😀 -E

 5. Hei Eevi!

  Kiitos inspiroivasta blogista 🙂
  Voisitko kertoa mitä blogipohjaa käytät?

  • Moikka,

   Kiitos palautteesta (: Meillä on Fitfashionilla WordPress
   -E

 6. Kuulostaa hyvältä! Kyllä kodin pitää tuntua koville ja työ pitäisi voida jättää taakse, kun ”laittaa sen oven perässään kiinni”. Minusta päivität blogia todella aktiivisesti ja jutut on mieluista luettavaa. Aurinkoista kevättä 🙂

  • Hyvä palaute, kiitos siitä Irkku <3 Hyvä tietää että postaustahti ei ole ollut teidän mielestä liian hidas, vaikka itsestäni on siltä joskus tuntunutkin.
   Ihanaa kevättä myös sinne -E

 7. Moikka!
  Nyt on pakko vielä kysyä sulta millasessa kunnossa sun hiukset on pysynyt sen Olaplex käsittelyn jälkeen? Ja käytätkö sitä kotituotetta? 🙂 Itse olen menossa ensi viikolla kyseisen käsittelyn ottamaan omaan päähäni.
  Tää sun blogi on aivan huikee ja saa mutkin motivoitumaan entistä paremmin! Ihania kuvia, jatka samaan malliin! ❤️

  • Moikka Emppu,

   Hyvässä kunnossa on edelleen – kotihoitona suosittelen kosteuttavia hoitoja ja kevyesti puhdistavia tuotteita. tehohoidot, öljy ja kosteutus on ihan must juttuja! (: Ajattelin itse ostaa itseasiassa myös sen kotikäyttöön tarkoitetun pullon, jotta hoitoväli ei venyisi niin pitkäksi. Mutta ehdottomasti voin kyllä suositella! Ihana palaute, kiitos myös siitä <3 -E

  • Moikka jenni,
   Löytyi Budapestin Niken myymälästä, ihastuin heti (: -E

 8. Moi! Tääl on 13.wee yleisurheilia jolla ois sulle postaus idea/pyyntö. Mulle ruokavalio on aika ”monimutkane” aihe. Siitä aina puhutaan kuinka tärkee se on mut en oo oikeen vieläkää tajunnu et miten urheilevan nuoren oikeen pitäis syödä. Joten se ois aika kiva jos tekisit sellasen ”perusteellisen” tutkimuksen ruokavalioo…? :Dd jaaa ps. tää sun blogi on ihan super ihana 🙂

  • Moikka Aino, kiitos toiveesta (:
   Tällaisia perus juttuja löytyykin jo blogista ja kannattaa käyttää hakukenttää. Toivottavasti löydät vinkkejä!
   Toki uusiakin tulossa myöhemmin -E

 9. Moikka! Oikeen piti sun blogi etsiä kun vasta nyt katsoin ensimmäisen fitnesspäiväkirja jakson jonka aiheena oli kauneus. Tuskailen itse keskivartolon makkaroistani ja tuntuu että ne eivät lähde millään. Sun puheet oli tosi tsemppaavia ja lopussa oikeen tippakin tuli linssiin. Oli mukava katsoa ja kuulla muistutus siitä että ei aina voivottele omaa kroppaansa. Ihana Eevi! <3

  • Ihanaa kuulla Jonna <3 Tsemppiä ja positiivista mieltä sinne -E

 10. Ihana blogi. Aina odotan innolla milloin tulee uusi potsaus.
  Voisitko suositella mikä ois hyvä proteiini juoma lisälsi että saisi oikean verran päivässä?
  Ruoka valiosta ei saa tarpeeksi. Koti jumpat tällä hetkellä vaan käytössä.

  • Kiva kuulla (: Kaikki proteiinilisät käyvät, merkillä ei oikeastaan väliä. Hamppu/riisi/hera yms kaikki käyvät.
   -E

 11. Että kehtaatkin näyttää hyvälle!
  Huh!! 🙂
  Maanantaisin voisin katsella #fitnesspäiväkirjaa vain sen vuoksi, että saan ”metsästää” sun naurupätkiä. ( Tuo nuorempi neiti tsekkaa ohjelmasta enemmän noita koirapätkiä. )
  Ihanaa sadepäivää vietellään täällä pohjoisessa. Ihanaa kesänalkua sinnepäin.

  • Aivan ihana Liisa (: Kuinka hauskaa! Täällä etelässäkin tänään sadepäivä, mutta sujuu kivasti toimistolla.
   Mukavaa kesän odotusta myös sinne 🙂
   -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta