Elämän aalloilla

Peak_minifitnessTiedättekö kun joskus harvoin tapaa ihmisen, jonka kanssa klikkaa heti. Ei tarvitse perustella mitään, selitellä tai yrittää ymmärtää. Ihan kuin olisi elänyt toisen kanssa aina. Näitä tapaa elämän aikana varmasti vain muutaman ja olen niin onnellinen että olen tavannut niistä kaksi, Danin ja Even. Heidät molemmat elämä kuljetti luokseni vähän vahingossa, odottamatta. 

Välillä tuntuu että elämme Even kanssa täydellisessä symbioosissa – molemmat ovat  myöhässä tismalleen samaan aikaan. Saatamme soittaa toisillemme samaan aikaan ja ajatuksemmekin ovat usein samoja. Naurummekin menevät yksi yhteen! Mitäs me kovaääniset, nauravat pienet blondit. On upeaa saada kulkea hänen kanssaan myös tämä tuleva kisakausi. 

Elämäni on ollut myös joskus yksinäistä. Tai niin sen ainakin koin. Täältä Helsingistä oli vaikea löytää oikeita ystäviä. Minusta se on oikeasti vaikeaa edelleen. Usein nämä syvemmät ystävyyssuhteet on solmittu jo nuoruusajoilta ja minä aloitin rakentamaan kaikkea alusta. Onneksi näitä rakkaita ystäviä on matkan varrella siunaantunut ja samat ihmiset ovat edelleen täällä. Haluan aina uskoa kaikista hyvää, jonka vuoksi olenkin saanut vettä niskaani useampaan otteeseen. Ikä opettaa tässäkin ja ihmistuntemus kehittyy ajan kanssa.Minifitness_outdoot_sport_peakMinifitness_Red_outfit_Spring_Peak

Samaan aikaan myös isot elämänmuutokset toivat haasteita ja minulla oli vielä paljon opittavaa itsestäni ja elämästä. Nekin ajat kuitenkin opettivat minua ja koin ne syystä. Kaikki ikävä ei ole todellakaan pahasta, vaan opastaa ja kasvattaa meitä.

Yksinäisyyskin saattaa olla joskus hyvä juttu, sillä silloin oman itsensä kuunteleminen korostuu. Osaan nyt arvostaa asioita eritavalla. Ketään ei tule koskaan ajatella itsestäänselvyyteenä, sillä sellainen ajattelumalli kolahtaa kyllä lopulta aina omaan nilkkaan. Elämä opettaa meitä koko ajan. Osaan myös arvostaa itseäni enemmän, joka on ensisijaisen tärkeää tässä maailmassa.Minifitness_look_sport_PeakPerformanceMinifitness_dan2

Uskon että kaikilla tapahtumilla ja asioilla on jokin merkitys. Miksi koemme ikäviä asioita ja miksi jokin sattuu tapahtumaan juuri meille? Uskon myös karmaan. Hyvä teko palaa luoksesi. Jossakin vaiheessa ymmärsin, kuinka paljon enemmän elämästä voi saada irti olemalla hyvä muita ja itseään kohtaan. Kuinka mukavampaa elämä on kun ajattelee positiivisesti ja arvostaa asioita joita kokee elämänsä varrella. Vaikeisiin tilanteisiin kannattaa opetella suhtautumaan eritavalla – ne kehittävät ja vahvistavat meitä! Kaikki taisi syventyä silloin kun selvisin niistä vaikeimmista ajoista itseni ja elämäni kanssa. Selviydyin vaikka joskus olikin tosi vaikeaa. Sekin koettelemus toi minulle mukanaan tämän kaiken hyvän.

Mitään ei ojenneta meille valmiina vaan kaikki rakennetaan itse. Meillä kaikilla on työkalut kehittää itseämme ihmisenä ja luoda ympärillemme omanlainen elämä.  Jos siis joskus tuntuu, että oma elämä vaatisi remonttia, on siihen aina mahdollisuus.

Joskus tuntuu että voisinpa sanoa nuorelle minälleni muutaman sanasen. Minusta tämä biisi on erittäin osuva ja siitä tulee tosi hyvä fiilis! Vahva. 

Mahtavaa viikonloppua <3

-E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

34 vastausta artikkeliin “Elämän aalloilla”

 1. Voi miten mukava kirjoitus! Olet kyllä motivoiva kirjoittaja jolla on jalat tasaisesti maassa. Jatka samaan malliin! 🙂

 2. Ihania kuvia! Ja hieno postaus, kyllä taas kosketti. Hyvät ja luotettavat ystävät on ne, jotka saa jaksamaan silloinkin, kun ei vaan muuten jaksais. Mulla on itellä menossa niin vaikea ja synkkä vaihe, että välillä usko niihin hyviin aikoihin horjuu. Tiedän, että ne tulee kun on tullakseen ja joku päivä oon vielä vahva peloton. Tiedän, että joku päivä olen taas onnellinen ja pystyn nauttimaan elämästä kuten ennen. Mua hirveesti itkettää, kun kirjotan tätä, mutta sekin vaan puhdistaa. Onneksi on ne parhaat ystävät tukena.

  Kiitos tästä mielettömästä positiivisuudesta, joka susta välittyy ja elämänasenteesta jota jaat tämän blogin kautta <3 ja ps. mun on pitäny jo pitkään kommentoida, että sulle sopii blondit niin hyvin, paremmin kun tummat, ja oot hurjan kaunis! Hyvää viikonloppua 🙂

  • Voi Sonja <3 Isosti tsemppiä sinne ja haleja! Paremmat ajat tulee kyllä aina. Vaikeat ajat vahvistaa ja opettaa.
   Ps. samaa miektä tukasta 😉 -E

 3. Hyvä teksti! Olen myös sitä mieltä, että elämä kuljettaa eteen sitä, mitä sillä hetkellä eniten tarvitsee. Se, että tutustuu uusiin ystäviin ”näin aikuisiällä” ei ole itsestäänselvyys, joten niitä ystävyyssuhteita kannattaa arvostaa, näin ainakin ajattelen itse. Jokaisella on tosiaan mahdollisuus elää elämää ja muokata siitä juuri sellainen kuin haluaa – tämä on jotenkin aika ihana ja samalla jopa hieman karmiva ajatus. 🙂

  • Ehdottomasti Janica (: Näinhän se oikeasti on, tuo myös tiettyjä paineitakin -E

 4. Ihanaa luettavaa 🙂 . Kiitos.

  Olen oppinut sen, että jos jotain huonoakin tapahtuu ( niin kuin tuppaa välillä käymään ) … Sen tajuaa joskus, ehkä vuosien päästä, miksi niin kävi. Kaikella taitaa olla todellakin tarkoitus 🙂

  Ihanaa viikonloppua teille !!!

 5. Hyvä postaus, lisää tällaista syvällistäkin pohdintaa:) vaikutat huipputyypiltä ja olet kyllä ihanan nauravainen ja positiivinen!! Fitnespäiväkirjoja katsoessa alkaa itsekäkin naurattamaan kun naurat ja hymyilet koko ajan!:)

  • Kiva kuulla Henna (: Näitä tulee tasaiseen tahtiin 😉 Positiivisuus on tarttuvaa! -E

 6. Aivan upea ja syvällinen kirjoitus. Asiat, joista kirjoitit, ovat myös minulle tärkeitä. Olen huomannut positiivisen ilmapiirin mahtavan vaikutuksen myös muihin ihmisiin ympärillä. 🙂 Se antaa ja vie paljon enemmän eteenpäin kuin negatiivisuus.
  Jatka vain Eevi samaan malliin! ♡

 7. Oon jo pitkään seuraillut ja nyt jätän kommentin! 🙂 oot kyllä aivan ihana ihminen sykit elämän iloa! Oon saanu paljon sulta vinkkejä ja Stemppiä omaan treenaamiseen. Olin 2vuotta sitten vakavassa kolarissa ja pitkä kivinen tie on ollut takasin siihen kuntoo, missä aikasemmin olin! Sua, kun katsoo tiedän, että se on mahdollista! 🙂 kiitos!

  • Ihana kuulla Roosa-Maria <3 Kauheasti tsemppiä sinne, hienoa työtä olet tehnyt, eikä varmasti ole ollut helppoa. Respect! Halit, E

 8. Heippa! Haluaisin esittää toiveena, että tekisit postauksen jostain treenistä mikä olisi helppo suorittaa ulkona (HIIT tyyppinen esimerkiksi). Olen täältä blogistasi aiemmin ottanut ohjeet kahvakuulailuun ja rullailuun ja ohjeet on olleet tosi hyviä! 🙂

 9. Kiitos Eevi .
  Yksi päivän hienoimmista hetkistä on lukea blogiasi.
  Onnelliseen elämään kuuluu muutama sydänystävä.

  Ystäväni ameriikoista kysyi mistä unelmoin.
  Siihen minä että Dream.. a strong word.. I hope one day i am not too scared to ask God: Do i diserve to be really happy..?
  Siihen hän: That question is already answered: Yes, you are! — Your dreams reveal yourself to you, and help to create the future you desire.

  ”All men dream, but not equally. Those men who dream by night wake to find that their dreams were but vanity. But those men who dream by day, these are dangerous men, for they dream with their eyes open to make their dreams come true.”
   
  T.E. Lawrence
  Seven Pillars of Wisdom

  Eevi! Dream girl, dream! And make your dreams come true.
  – Nina

 10. Moi Eevi!
  Ihanaa tekstiä taas kerran!
  Haluaisin kysyä, miten tarjoat pt palveluita? Asiakkaan omalla salilla vai sinun ”kotisalillasi”? 🙂

  • Moikka Emmi,

   Kiitos palautteesta <3
   Tällä hetkellä en valitettavasti voi ottaa uusia asikkaita, mutta tosiaan teen omalla hinnastolla ja omalla salilla TG:llä.
   -E

 11. <3
  Hyvä kirjoitus ja ihana biisi!
  Vaikka välillä saa ihmissuhteissa takkiin, niin uskon, että jokaisella ihmisellä kunkin elämänvarrella on tarkoituksensa ja niistä kurjastikin päättyneistä ihmissuhteista voi oppia yllättävän paljonkin…

  http://outikarita.fitfashion.fi/

 12. Mikä ihana teksti mutta samalla hyvin surullinen. Mulla on vähä sama tilanne, kaikki koulukaverit ja harrastuskaverit ovat muuttaneet muualle asumaan tai hankkineet perheen tai muuten vaan on välit menny… Nyt ei sit ookkaa ku pari ystävää jäljellä joka on kyllä surullista mutta minkäs teet, haluisin kyllä tavata uusia ihmisiä ja löytää uusia kavereita mut se on vaan niin vaikeeta, varsinkin ku asuu tuppukylässä jossa ei ikinä tapahdu mitään. Nyttenki tässä vaan itken ku tätä asiaa mietin ;´( mutta kaikesta huolimatta elämä on ihanaa <3

  • Tsemppiä Hanna-Sofia <3 Itse muutin Kotkasta Helsinkiin myö siitäkin syystä, ettei paikalla ollut tarjota minulle mitään.
   Sinulla on vielä elämä edessäsi, joten paljon on vielä luvassa! -E

 13. En yleensä jaksa kommentoida blogeihin, mutta pakko nyt sanoa että aivan upea kirjoitus!! Kosketti kyllä mua.

 14. Hei,
  nyt täytyy jo kommentoida, sillä kirjoituksesi tuli jotenkin iholle. Ihan kuin olisit ollut tässä vierellä kertomassa elämästäsi, mutta jollain tavalla kertomassa myös omastani. Olet kirjoittanut hyvin syvällisesti, ja huomaa, kuinka elämä on opettanut sinulle paljon kauniita asioita ja etenkin viisautta.

  On surullista, kuinka tänä päivänä (tai sitten vain aikuisena 😉 ) on vaikeampi saada hyviä ystäviä. Kuten sanoit, kaikilla on ne jo kouluajoilta tulleet ystävät tai ainakin vakiintuneet ystäväpiirit. Olen itse jo kolmatta vuotta kipuillut samojen asioiden parissa, mutta onneksi siihenkin on alkanut tulla muutosta. Miten hyvältä tuntuukaan, kun lopulta on saamassa ystäviä uudelta asuinpaikkakunnalta!

  Kirjoitit, että opettelet edelleen. Hieno asenne! Elämä on oppimismatka, ja oikeastaan ihan hyväkin, että valmiiksi ei tulla ikinä. Uteliaalla ja positiivisella asenteella selviää vaikeammistakin asioista.

  Kiitos paljon kirjoituksistasi; niistä välittyy terve rakkaus elämää ja itseäsi kohtaan. Ne inspiroivat.

  Aurinkoista kesää!

  • Ihana kuulla Eve <3 Kovasti postiivista energiaa sinne ja ihanaa tulevaa kesää! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta