Voita puhdas iho

* Yhteistyössä GarnierMinifitness_Garnier_Micellarwater_Travel

Olen viimeisen puolenvuoden aikana matkustellut aika paljon. Minusta se on paras asia, mihin voin elämässäni sijoittaa. Mikään maallinen mammona ja tavarapaljous ei lopulta kykene tarjoamaan sitä samaa kokemusta, tunteita, elämyksiä ja fiilistä, mitä maailman tutkiminen parhaimmillaan tarjoaa! Siitä saan energiaa ja se avartaa omaa maailmankatsomusta ja tietämystä.

Oma matkusteluni ei ehkä ole sitä perinteistä lomailua. Matkakohteet suunnitellaan niin, että ne sopivat sen hetkiseen tilanteeseen treenien ja ruokavalion osalta. Myös työt kulkevat mukanani, mutta jokaiseen vuoteen kuuluu ainakin yksi ihan oikea lomakin. Toisaalta harvoin sitä malttaa olla jakamatta teille niitä upeita kuvia ja fiiliksiä, joita matkoilla pääsee kokemaan.

Matkalaukkuni sisältökin harkitaan aina tarkkaan. En halua tinkiä muutamasta seikasta matkoillakaan. Hyvinvointi niin ulkoisesti kuin sisäisestikin kulkee mukanani minne tahansa menekin. Ulkoiset asiat kuten auringolle altistuminen, ihon puhtaana pito, treenaaminen ja hikoilu tuovat omanlaisiaan haasteita ihoni hyvinvoinnille.Minifitness_garnier_Cleanface

Meksikon matkallani testasin ihonpuhdistukseen hieman helpompaa, mutta myös todella toimivaa tapaa pitää iho puhtaana koko vuorokauden. Pääsette tästä aikaisempaan postaukseeni Garnierin Micellar-vedestä, josta tuolloin testailin vasta. Nyt se onkin ihan vakiokalustoani aina matkoilla. Ei tarvitse kantaa monia eri purkkeja ja purnukoita mukana, vaan yksi tuote hoitaa ihon puhtaana. Misellivesi on vesimäistä puhdistusnestettä, joka ei vaadi lainkaan vettä.  Sitä ei siis tarvitse huuhdella vois kasvoilta, jolloin sitä pystyy hyödyntämään todella monissa tilanteissa. Luulen että sen helppous on koukuttanut minut. Toivoisin siitä vielä valmista matkakokoa, jota en ole ainakaan vielä toistaiseksi kaupoista löytänyt.

Koska olen tykännyt tästä itse kovin, laitankin käyntiin kilpailun jossa voit voittaa koko vuoden kasvojenputsaustarpeet Garnierilta! Toimi näin; Ota kuva omasta ihanasti putsastusta ihostasi ja jaa se Instagramissa häshtägillä #MicellarFaces #GarnierSuomi 

Palkinto sisältää kuusi Micellar Water 400ml –pulloa & 6 Moisture+ Soft -voidetta. Kilpailu kestää neljä viikkoa, ja näitä vuoden putsaussettejä jaetaan yksi viikossa. Neljä lukijaa voi voittaa 6+6 –pakkauksen! Voittajat valitsee GarnierGarnier_minifitness_misellivesi

-E <3

 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo= minifitness-garnier-2;EASTpostID=10764]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Voita puhdas iho”

 1. Itseasiassa tosta on myös sellaisia valmiita puhdistusliinoja jotka olisi varmaan käteviä matkoille 🙂 Itsellä on yksi paketti autossa ja varmasti kesällä aika kätsyjä! 🙂

 2. Lähteekö tuolla myös vedenkestävät silmämeikit, jotka normaalisti vaatii öljypohjaisen poistoaineen?

  • Moikka Minnapa,

   Mulla ainakin irroitti myös vedekestävän eyelinerin! Kannattaa ainakin kokeilla toimiiko (: -E

 3. Heippa Eevi! haluaisin sanoa että oot todella ihana ja pirteä ja upea esimerkki nuorille ja ihan kaikille! sulla on myös kadehdittava kroppa <3 paljon painat tällä hetkellä? olen itse n.160 cm pitkä ja paino on n.52 kg.. mietin vain että pitäisiköhän sen tuosta vielä nousta jos haluan lihasta lisää koska lihashan tunnetusti painaa:)

  • Moikka peppi (: Kiitos ihanasta palautteesta. Painoni on nyt 53 ja pituuteni on 157. Lihas tosiaan painaa ja saisi kyllä painaa enemmäkin 😀
   Hiljaa se sieltä rakentuu kyllä. Mutta muista että painoon ei kannata kyllä tuijotella, vaan enemmäkin fiilistellä sitä oman olon kautta! -E

 4. On kyllä hurjan kätevä puhdistustapa juurikin matkoilla (nimim. juuri saapunut kotiin itäeuroopan turneelta 😀 ). Tallinnassa törmäsin tähän myös pienemmissä pulloissa. Eiköhän ne siis pian rantaudu myös tänne meille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta