Wellness Party

*Yhteisyössä Original Sokos Hotel PasilaMinifitness_wellnessparty_sokos hotel

Olin haaveillut pitkään järjestäväni wellness bileet ystävilleni. Tiedän että aikaa heidän kanssaan tulee vietettyä vähemmän kisakauden aikana, joten tämä ilta olisi varmasti meille kaikille tärkeä yhteinen hetki. Niimpä tartuinkin tuumasta toimeen ja aloin suunnittelemaan yhteistä iltaa ja sain myös suunnitteluapua Pasilan Sokos Hotellilta. Kehitin juhlien teeman hyvinvoinnin ympärille ja illan ohjelma oli aika nopeasti kasassa. Parhaat juhlat ovat mielestäni sellaiset, jotka ovat omannäköiset ja joissa jokainen vieras voisi viihtyä. Juhlapaikaksi valikoituikin Pasilan Jokerit-sviitti, johon mahtuisi koko porukka mukavasti illallisenkin ääreen. Minusta se on jotenkin tärkeää saada kaikki saman pöydän ääreen nauttimaan ruoasta ja seurasta.

Päivämme alkoi milläs muullakaan kuin liikkumisella! Suunnistimme hotellin alakerran salille. EasyFitillä tutustuin itsellenikin täysin uuteen virtuaalijumppaan, joka ylitti kaikki odotukseni. Screenillä näkee ohjaajan, joka opastaa sinut tunnin läpi. Meillä oli niin tajuttoman hauskaa, että nauroin ihan vatsalihakset helläksi. En ole koskaan kikattanut millään jumpalla niin paljon. Onneksi ohjaaja oli virtuaalinen, sillä siinä olisi ollut varmasti pokassa pitelemistä.

Meno oli aika levotonta kun yritimme epätoivoisesti tanssia rytmissä ja jokainen neiti meni ristiin rastiin pitkin lattiaa. Ei minkäänlaista hajua menikö oikein vai ei, puhumattakaan siitä miltä se mahtoi näyttää. Joka kerta kun katsoin olkani yli, repesin nauramaan. Blonditiimiltä ei kuitenkaan asennetta puuttunut. Hien määrä taisi yllättää meidät kaikki.Minifitness_Easyfit_Sokoshotelpasila Minifitness_virtuaalijumppa_Easyfit Minifitness_Sokos Hotel pasila_easyfit

Minifitness_wellnessbileet_sokoshotelpasilaIllan ohjelmaan kuului myös kasvoanalyysit ja kasvohoidot, jotka olin tilannut Blue Lagoonilta suoraan hotellille. Naiset rakastavat pientä hemmottelua! Harvoin sitä itse muistaa kotona käyttää tarpeeksi säännöllisesti niitä syväpuhdistavia hoitoja, joten tämä oli varsin paikallaan ainakin omaa ihoani ajatellen. 

Ihon puhdistuksen jälkeen nautimme sviitin saunasta ja meno oli varsin leppoisaa. Iho tuntui ihanalta kunnon puhdistuksen jälkeen ja sen kruunasi vielä saunan lempeä lämpö. Oleilimme kollareissa ja nautimme kiireettömyydestä. Puheenaiheita riitti enemmän kuin tarpeeksi ja aika tuntui lentävän siivillä. Minifitness_cnd_girls_nailsMinifitness_Bioline_bluelagoon Minifitness_Wellness_Party_Sokos Hotel Minifitness_party_girls Minifitness_girls_wellness Minifitness_kasvonaamio_bioline_bluelagoon

Illallinen oli paras tapa lopettaa päivä ja olimme suunnitelleet menun terveelliseksi, mutta myös maistuvaksi. Illallisella söimme ruokaisia salaatteja ja jälkkäriksi vegekakkua, joka ei sisältänyt valkoista sokeria tai vehnäjauhoja. Minusta on upeaa, että monet konditoriat tarjoavat terveellisempiäkin vaihtoehtoja. Tämä todella hyvänmakuinen pähkinäkakku löytyi Kakkugalleriasta. Maistui ihan Snickersiltä. 

Aivan ihana ilta, johon en olisi kaivannut mitään lisää. Kaikki tytöt olimme sitä mieltä, että näitä tulisi järjestää useamminkin! Ihan parasta oleilla kollareissa naamat meikittöminä ja keventää sydäntä. Love my girls!Minifitness_dinner_sviitti_sokos hotel Pasila Minifitness_kakkugalleria_vegekakku

 

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

19 vastausta artikkeliin “Wellness Party”

 1. Näin sut tänään ratikkahalleja vastapäätä manskulla ja täytyy sanoa, että hieroin silmiä mellkein. sulla on aika paksu peffa ja kävelet hassusti. siis jos vertaa vaikka muihin Fitness tyyppeihin, sä olet mega!

  • Erikoinen kommentti, sillä mä olen myös nähnyt Eeviä livenä sattumalta ja katsoin, että kadehdittavan sporttinen ja vahva kroppa 🙂 Nuo puheet ei vastaa todellisuutta, sillä jos normaali ihminen pitää toista ihmistä paksuna, hän ei kyllä lähde sitä hänelle
   huutelemaan…

  • Hahaha mikä kommentti 😀 toiv tuli hyvä mieli kun sait jakaa ajatuksesi!

  • Tällainen kommentti kertoo enemmän kommentoijasta itsestään, kuin kommentin kohteesta.

   Kuulostaa Eevi upealta teidän ilta. 🙂 Täytyisi itsekin muistaa useammin järjestää vapaa-aikaa ystävien kanssa yhdessä.

  • Oli ihan huippua! (: Suosittelen, siitä jää niin hyvä fiilis -E

 2. Eevi on upea ilmestys! kadehdittava kroppa ei tosiaan paksu. pakko sitä lihasta on rakentaa jos aikoo kisata. mikä on muuten sun pituus ja paino eevi ?:)

  • Tämän kommentin perusteella lihasta ehkä onkin?! 😀 Ja totta puhut, ei me mitään langanlaihoja olla, vaan lihasta täytyy olla.
   Oon 157,5 viimeisimmän mittauksen mukaan (mihin on kadonnut mun tärkeät puolisenttiä?!) ja paino 53 (: -E

 3. Hei!
  Mikä ihmeen kommentti tuo nimimerkki mm !
  En voi käsittää että joku voi kirjoittaa noin!!
  Sulla on ihana blogi täynnä energiaa mukava lukea ☺

  • Ihania te kyllä olette <3 Jätetään nämä kommentoijat vaan omaan arvoonsa. Jos joku sanoo pyllyäni tai minua isoksi hypin vain riemusta 😀 haha.
   Lihasta siis ehkä onkin edes vähän! -E

  • Käyn Kampissa Blue Lagoonilla laittamassa ne kerran kk (: Käytän volyymiripsiä ja ne on kyllä niin paljon paremmat kuin klassiset. Paljon kevyemmät ja pysyykin paremmin. -E

 4. Ai vitsit, olipa vaan kerrassaan ihana idea! Täytyy ehdottomasti varastaa se tulevaisuutta varten 😉

  Harmi vaan oma budjetti tässä opiskelijana ja pienen lapsen äitinä on himpan verran eri luokkaa tollaisiin bileisiin (tai bileisiin ylipäätään), mutta ehkä vielä joskus! 🙂

  Aurinkoa sun päivään Eevi 🙂

  • Kiva jos sait ideoita Alisa (: Voihan saman teeman ympärille hyvin järjestää samanlaiset juhlat kotonakin! Ei juhlat budjetista synny, vaan fiiliksestä <3 -E

 5. ^Tässä mennään vähän eri leveleillä sen suhteen mitä normaali tallaaja pystyy tekemään. Kateelliseksi ainakin tulee jos ei muuta. Ja ehkä vähän kiukuttaakin =D

 6. Hei mulla olis yks kysymys liittyen painon pudotukseen. Mulla on muutama kilo pudotettavaa ja sairauden takia en voi huonoimpina jaksoina liikuntaa harrastaa ja parempinakin jaksoina 2-3krt/viikko on maksimi mun jaksamisen kannalta. Eli kysymys kuuluu, paljon mun täytyisi syödä päivässä? Tällä hetkellä menee korkeintaan 800kcal kun en vaan osaa syödä ja vettäkin about 0,5 litraa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta