Parasta palkkaa

Olen saanut sähköpostiini paljon ihania viestejä ja valmennuskyselyitä. En valitettavasti voi tällä hetkellä ottaa uusia asiakkaita oman kisakauteni vuoksi. Tiedän että omat voimavarat ja energiat tulevat olemaan tiukilla, joten tämä siirto oli välttämätön. En halua sen vaikuttavan omiin asiakkaisiini, enkä halua valmennussuhteiden kärsivän yhtään. Panostan nyt blogiini, omiin treeneihini ja nettivalmennuksiin.

On myös tosi haikeaa kun pidemmät asiakasprojektit loppuvat ja on aika sanoa heipat. Kun on seurannut toisen kehittymistä ja henkistä kasvua 6 kk, iskee siinä päälle pienimuotoinen luopumisen ikävä – molemmille. Tänään tuntui taas siltä kuin lähettäisi oman lapsena maailmalle ja antaisi viimeisiä neuvoja matkan varrelle. Kärjistetysti. Suhde on vaatinut luottamusta ja keskenäistä kunnioitusta. Minifitness_Outfit_gant_Jeans

Minifitness_Tom Ford_BagParas palkka työstäni kiteytyy kuitenkin usein nimenomaan asiakassuhteen päättymisen aikaan. Silloin käydään pikakelauksella läpi se mistä lähdettiin ja mihin tultiin. Paitsi ulkoiset muutokset, myös sisäiset muutokset ovat usein suuria. Kuntotesteillä voi konkreettisesti mitata asiakkaan kehitystä myös voimapuolella. Usein nämä tuovat suurempaa motivaatiota ja iloa kuin kehonkoostumuksen muutokset. Minusta se on aivan loistavaa ja kertoo omasta asenteesta paljon.

Omaa sydäntäni lämmittää erityisesti se henkinen kasvu, jonka moni matkan varrella kokee. Asiakkaan kiitos ja hymy kertovat kaiken minulle siitä, miten suoritin tehtäväni. Tuin, kannustin ja opastin, mutta jokainen teki työn lopulta itse. On myös aina hienoa kuulla, että valmennettava on omaksunut oppeja myös itselleen valmennuksen aikana.Minifitness_outfit_friday

Jos asiakas kokee lähtevänsä kotia kohti reppu täynnä eväitä, on se myös hänen etunsa tulevaisuutta ajatellen. Tästä päästäänkin siihen, kuinka personal trainerin tulisi antaa tarpeeksi hyvät eväät asiakkaalle myös hänen jatkoa ajattelen. Työ ei nimittäin lopu, vaikka asiakassuhde loppuisikin.

Tämä yhteinen taival oli vain alkusysäys kaikelle hyvälle! Olo on aika haikea, mutta odotan kuitenkin innolla kaikkea uutta mitä tämä pieni hengähdystauko tuo tullessaan. Voin olla ylpeä upeista asiakkaistani ja todeta, että kun jokainen tekee osansa syntyy jotain suurta! Jokainen asiakas opettaa myös minua paljon. Erityiskiitos asiakkailleni <3

Kuvat – Eve

Kengät – Vagabond / Similar here*

Bleiseri – Zara

Farkut – Gant 

Laukku – Tom Ford

 

*Addlink/mainoslinkki

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Parasta palkkaa”

 1. Et siis pysty kisakaudella tekemään töitäsi? Niitä töitä joita tehdäksesi lopetit sen toisen työsi? Sitten kehtaat julistaa että äitiys on vaan tekosyy, ja kyllä äidit voi treenata työnteon ja lastenhoidon ohella jos vaan haluaa.

  • Veera huomasitko, että jutussa puhutaan uusista asiakkaista. Ei missään mainittu jo olemassa olevasta työstä tai sen lopettamisesta. Mitä tulee tuohon äitinä treenaamiseen. Niin kyllähän se välillä on haastavaa. Itsellä on kaksi pientä lasta. on ollut aikoja, kun olin töissä, ettei yksinkertaisesti aika riittänyt treenaamiseen vaikka kuinka olisi halunnut. yrittäjänä Työajat olivat sellaiset, että muutenkin kerkesi tunnin tai pari nähdä lasta iltaisin. Nyt onneksi toisen kanssa jäätyäni äitiyslomalle aikaa taas on ollut treenata ja se tuntuu mahtavalta. Haluan tässä vaan sanoa, että asiat eivät koskaan ole mustavalkoisia. Kaikki riippuu tilanteista. Liikunta on tärkeää mielelle, terveydelle ja jaksamiselle. Mutta ennen kaikkea pitää olla rehellinen itselle mihin aika ja rahkeet riittävät. Tekee asioita niissä puitteissa mihin itse kulloinkin pystyy…se riittää. Ja tässä jutussa taisi ollakkin kyse juuri siitä, että kukaan ei ole yli ihminen…eikä kukaan pysty kaikkeen ja silloin pitää osata olla rehellinen ja sanoa se ääneen…ja se riittää…

  • Kyllä kiitos Sara, tosiaan kyseessä uudet asiakkaan 🙂 Kisapäätös myös vaatii tietynlaista uudelleen organisointia erityisesti, jos on tottunut siihen että on monta rautaa tulessa samaan aikaan. Silloin se ei vain ole mahdollista mitenkään päin 🙂 Äitiydessä varmasti sama asia – joutuu miettimään ja organisoimaan hieman uudelleen omaa ajankäyttöään. Joskus on vähemmän aikaa treenaamiselleen, joskus enemmän. Kyllä sekin työtä vaatii! Täysin samaa mieltä Sara sun kanssa siitä, kuinka tosiaan pitää muistaa miettiä omaa jaksamistaan ja se oma paras riittää aina. Jokaisella meistä on rajansa ja niitä tulisi aina kunnioittaa <3 Hirveästi tsemppiä sinne! -E

  • Veera, lisäksi puhuttiin kisaamisesta ei treenaamisesta. Itse erotan nämä kaksi toisistaan, henkinen paine kisatessa on varmasti ihan eri luokkaa kuin omaehtoisesta treenaamisessa.

  • Samaa mieltä Katja, kisaaminen vaatii tiettyjä siirtoja kisakauden ajaksi (: -E

  • Ei tämä ihan näin mustavalkoista ole Veera 🙂 Kisakausi on oma aikansa ja silloin asioita ja omaa jaksamista pitää priorisoida oman jaksamisen mukaan.
   Kaikki raudat eivät voi olla yhtä aikaa tulilla, vaikka kuinka haluaisi. Tosiaan en lopeta töitäni, vaan en vain ota uusi asiakkaita nyt. Työtä on edelleen ihan tarpeeksi, älä murehdi 😉 Mitä äitiyteen tulee, sekään ei ole ihan noin mustavalkoista. Treenaaminen on mahdollista myös silloinkin, mutta se vaatii priorisointia ja ajankäytön uudelleen järjestämistä ja erityisesti halua. Jos jotain haluaa, löytää siihen kyllä keinot. Toki määrällisesti treenaaminen saattaa vähentyä, mutta jokainen meistä sovittaa asiat omaan elämäänsä sopiviksi -E

 2. Moi! Kiva kun kerrot aina mistä on kuvissa olleet vaatteet ostettu? Mietin mistä kuitenkin bleiserin alla oleva paita on ostettu? 🙂 itse olen todella kiitollinen personal trainerilleni kaikesta! Ja täysin samaa että tärkeintä siinäkin suhteessa on kunnioitus!

  • Moikka Iida,

   Paita on Stradivariuksesta (: Ostan aina aika paljon ulkomailta vaatteita.
   Kiva kuulla, se on hienoa kun valmennussuhde toimii molemminpuolisesti! -E

 3. Moikka!
  Olen tyttö, joka treena 2 kertaa viikossa, 30-45 minuuttia, raskailla painoilla. Energiankulutukseni on 289,2 (omien laskelmieni mukaan) ja proteiinitarpeeni on 75 g päivässä.
  En tiedä paljonko minun tulisi syödä kaloreita enemmän mitä kulutan, (tiedän että vähän enemmän, mutten osaa arvioida montako kaloria enemmän minun tulisi syödä) ja pelkään, että joudun syömään mielettömästi ruokaa, jotta saan tarpeeni mukaisesti kaloreita ja proteiinia. En haluaisi alkaa käyttämään myöskään lisäravinteita.
  Olen kiitollinen jos vastaat tähän! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta