Merinäköala

Minifitness_sunday_outfitTe lukijani tiedätte tästä minun esteettisestä silmästäni. Olen kova haaveilemaan kauniista asioista. En niinkään välitä siitä, että minulla olisi kaikkea. Haluaisin kyllä muutaman asian, jotka ovat enemmän tai vähemmän sellaisia, joista saa toistaiseksi nähdä vain päiväunia. Merinäköalasta olen haaveillut jo pitkään. Unelmakodissani olisi oma pieni piha, johon voisin istuttaa erivärisiä kukkia ja jossa olisi lukunurkkaus lämpimiä kesäiltoja varten (vaikka ne voisikin laskea varpailla ja sormilla). Mielelläni katselisin merta tai edes jotakin lätäkköä.

Luonto löytyy myös listani kärjestä. Kaipaan rauhallista pakopaikkaa, josta olisi kuitenkin nopeaa piipahtaa keskustan sykkeessä niin halutessaan. Minifitness_outfit_sundayMinifitness_hatMinifitness_outfit_tomfordbag

Sunnuntai on haaveilujen aikaa. Kävimme tänään katsomassa muutaman eri asunnon, joista löytyi pieni pala tätä unelmaani. Kaikkea listaltani ei suinkaan ihan löytynyt, mutta jos sitä jotain pientä osaa arvostaa tarpeeksi, voi sekin riittää. Löysimme yhden ihanan mahdollisuuden, josta löytyi näitä kaipaamiani piirteitä. Olisipa ihana päästä muutamaan! En ole koskaan nähnyt itseäni ydin kaupunkilaisena. Siinä olemme kovin erilaisia Danin kanssa. Pidetään peukut pystyssä että löytäisimme vielä jonkun kauniin kompromissin. Sisustusvimmani sai taas uutta tuulta purjeisiinsa…

Ps. Olen haaveillut varmaan kaksi vuotta nilkkureista, jotka olisivat niin mukavat, että niitä voisi pitää vaikka sitten sunnuntaisin. Nämä ihanuudet löytyivät ihan sattumalta ohikulkumatkalla! Ihmeitä voi sattua <3 -E

Kengät – Vagabond* HERE

Paita – Blanco

Laukku – Tom Ford

Housut – Stradivarius

Takki – GT

Hattu – Stradivarius

 

 

 

*mainoslinkki

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Merinäköala”

 1. Ihana hyvän olon postaus 🙂 just katottiin noita samaisia kenkiä tänään maman kanssa, jäivät vielä kauppaan pitkän harkinnan päätteeksi. On kyllä hyvännäköiset! Ja samaten sinä, kaunis niinkun aina. Katoin ensin nopsaa, että vikassa kuvassa olis ollut Kira, pientä yhdennäköisyyttä :p

  • Meinasi jäädä mullakin ensin Sonja, kunnes kävelin takaisin 😀 Onneksi luotin niiden mukavuuteen.
   Me ei Kiran kanssa ymmärretä meidän samannäköisyyttä yhtään, ollaan kuultu tästä monesti nimittäin. Jopa Nykin kentällä
   passintarkastaja oli hämmentynyt 😀 -E

 2. Onnea asunnon etsintään! 🙂 Olet tosi luonnollisen kaunis Eevi.. Nätti asu! Sua on ihana seurata telkkarista ja täällä. 🙂 Olisin ihan super happy jos saisin samanlaisen kropan kun sulla. 😀 Hyvää kesän alkua!

  • Kiitos Maria, sitä tarvitaan 😉 Kiitos palautteesta, tuli hyvä mieli <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta