Unelmista totta

Minifitness_dreamsTuntuu että viimeiset päivät ovat olleet varsinaista nousua ja laskua. Iloisia uutisia, mutta myös vastoinkäymisiä. Vuoristorata on saanut vatsani ihan ylösalaisin ja olen jotenkin koko ajan valppaana. Kohta taas tapahtuu. Joskus elämä on tällaista, eikä tylsyydestä voi ainakaan valittaa. Mutta…!

Se merinäköala josta puhuin putkahti esiin – tai ainakin jossakin muodossa. Tästä puheliaasta suusta voi joskus olla hyötyäkin. Asiakkaani mainitsi keskustelumme edetessä, että hänellä saattaisi olla meille vuokrakoti – tai siis hän tuntee jonkun jolla saattaisi olla. Tämä riitti, innostuin.Minifitness_outfit_tebian bag Minifitness_kenzo_outfit

Asunto oli ihana. Ensinnäkin autojen häly muuttuu lintujen lauluun. Harmaa betoni ja asfaltti vihreään ja kauniiseen. Oma pihakin siitä löytyi ja merikin on ihan kiven heiton päässä, vaikka merelle ei ihan nähdäkkään. Tämä on todella hyvä väliasunto ennen seuraavan asunnon ostamista. Jos suunnitelmat menevät putkeen niin pääsemme muuttamaan omaan uuteen asuntoomme ensi vuonna.

Tämä ajatus muutosta tuli pintaan ihan yllättäen. Minulle kävi nimittäin muutama viikko takaperin niin, että tunsin valtavaa ahdistusta kotimme sohvalla. Meteliä meteliä meteliä. Tavaraa joka puolella ja ahdistaa. Mikään ei tunnu olevan paikoillaan enää. Huomaan olevani stressaantunut ympäristön vuoksi. Tästä lähti siis aika pikaisetkin siirrot, sillä tiedän mitä haluan, eikä silloin paljoa epäröidä. Onneksi sain Danin tuen ja ymmärryksen ja olemme nyt yhtä innoissamme molemmat. Näin saattaa asiat muuttua ihan parissa viikossa! Koti on itselleni tärkein paikka – ja Lolalle.Minifitness_Lola_doglife

Täällä aletaan siis pakkailemaan pikku hiljaa tavaroita ja projektinani on hävittää mahdollisimman paljon turhaa tavaraa. Mikähän siinä on että meillä on tullut ”Kiinaroinasta” varsinainen ähky. Haluan vain mahdollisimman vähän tavaraa ympärilleni. Tässä on siis luvassa pieni urakka! Toivon pääseväni heinäkuun lopulla asettumaan näiden Feng shuitteni kanssa taas paikoilleen. Ainakin ympäristö siihen on mitä parhain.

Lolakin on ihan kyllästynyt jo näihin pissapaikkoihin ja taitaa neiti vähän kaivata trimmaustakin ilmeestä päätellen<3 Arvatkaa kuinka vaikeaa sellaista on saada tähän aikaan ”kesästä”?

Housut – Topshop

Paita – Kenzo

Kengät – Nike Air Max Thea

Laukku – Tebian

-E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

20 vastausta artikkeliin “Unelmista totta”

 1. ihanaa että löytyi ratkaisu ahdinkoon 🙂 Tiedän tunteen tasantarkkaan 🙂
  Aurinkoista kesää ja laitahan kuvia blogiin sitten uudesta asunnosta! 🙂

  • Joo ihan paino lähti hartioilta pois 🙂 Aurinkoa kesääsi Minna ja kuvia tottakai tulossa sitten -E

 2. Oi ihanaa! Itselläni vähän samanlainen innostus päällä, muutan ensi viikoilla ensimmäiseen omaan asuntooni! 🙂

 3. Voi, ihanaa, onnea! <3 Mäkin taidan tilata universumilta nyt meille uuden kämpän, nimittäin ihan sama ongelma rupeaa vaivaamaan – pieni-ikkunainen koti joka on täynnä tavaraa ja meluisalla kadulla. Tahtoo valoa! Vihreyttä! Raikkautta! Yksinkertaisuutta!

  Laitathan kuvia teidän uudesta kodista, että pääsee fiilistelemään? 🙂

  • Tilaa! Se voi toimia 😉 Odotan jo innolla ja ehdottomasti laitan! -E

 4. Moi Eevi! Mulla ois haaveena opiskella personaltraineriksi. Mitä siihen pohjalle vaatii, kauvanko sun opinnot kesti, mihin suuntasit peruskoulunjälkeen, maksaako personal trainer opinnot paljon ja pitääkö olla ihan kunnon fit ennenkun voi tuollaista edes haaveilla? 🙂

  • Moikka Saana,
   Kiitos toiveesta 🙂 Teen tstä tällä viikolla ihan oman postauksen! -E

 5. Heips,

  Olen monessa kuvassa ihastellut koiraasi, mitä rotua Lola on? Niin mahdottoman suloinen!! 🙂

  • Moikka Nea,

   Lola on kerännyt paljon huomiota 😉 Hänessä on Cihua ja Cottonia mixinä. Ihan loistava vahinkotapaus <3 -E

 6. Voi, kun ihanaa!! Onneksi olkoon ja kyllä asiat tosiaan joskus vaan loksahtelee paikoilleen 🙂
  Itsekin olen nauttinut linnunlaulusta ja meren läheisyydestä vuoden ajan. Ihania kävelyreittejä, raikasta ilmaa ja nyt alkukesän aikana lintujen pönttöhommia.

 7. Löysin blogisi Fitnesspäiväkirjojen kautta ja pitipä sitten vihdoin liittyä lukijaksikin 🙂 Ihanaa, että olette löytäneet uuden asunnon <3

  • Jeee loistavaa saada uusia lukijoita! 🙂 Sanoppa muuta, odotan jo kovasti muuttoa -E

 8. Itsekin haluaan uudeen kodiin merinäköala/ lähellä ja lähellä kuitenkiin kaupunki lähellä. Ja tavaraa myös vähäseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta