Happy feet

Minifitness_sisustus_sunnuntaiAh sunnuntai. Minulle se on ainakin päivä, jota odotan viikonpäivistä eniten. Tavallisesti se odotetuin päivä on monelle perjantai, mutta itse osaan jarruttaa parhaiten sunnuntaisin. Muistan pienenä vihanneeni sunnuntaita, koska ne olivat niin tylsiä. Tässä iässä sitä ”tylsyyttä” on oppinut rakastamaan ja arvostamaan. Sunnuntai aamupäivisin selailen usein erilaisia sisustustuslehtiä ja teevee pursuaa inspiroivia talonrakennus ohjelmia. Ihan parasta.

Siinä lomassa voi tehdä monia hyödyllisiä kauneuskikkoja vähän huomaamatta. Olen ihastunut muutamaan nopeaan tuotteeseen, joilla saa virkeämmän ja kauniimman ilmeen. Terveys lähtee usein jaloista saakka, joten kesäjalat on aika kuoria esiin – edullisesti kotona!

Tiedätkö sen tilanteen kun puet korkkareita jalkaan ja tajuat että jalat näyttävät hirveiltä? Kulunut lakka ja pitkät varpaankynnet, kovettumat kantapäissä ja varpaissa. Yököttävää? Niimpä. Tarvitaan siis nopeaa toimintaa.Minifitness_kesäjalat_vinkit

Aina ei ole pakko mennä kauneushoitolaan saadakseen uudelleen syntyneet jalat ja kauniit kynnet! Jalat voi raikastaa ja rebootata 20 minuutissa Foot Active-sukilla, jotka ovat varsin kätevät. Jalat tuntuvat pehmeämmiltä ja raikkailta pitkään hoidon jälkeenkin. Hoidon aikana voi juijotella rauhassa ohjelmia tai sitten juoksennella ympäri asuntoa ja miettiä mitä sitä pukisi päälleen. Jalat paitsi tuoksuvat mentolilta, ne myös tuntuvat siltä että olisivat lilluneet mentolikylvyssä ikuisuuden. Super raikas fiilis! Aivan ehdoton kesän freesaaja varsinkin paljon liikkuville.

Foot Peel on jalkojen kuorintahoito, joka poistaa kovettumat ja kuorii kuolleen ihosolukon vähitellen pois kokonaan 7 päivän aikana. Nämä sukat jätetään jalkaan 90-120 minuutiksi ja hinta on 15 euroa – kotihoidoilla voi siis säästää pitkän pennin! Molempia tuotteita voi ostaa alan kauneushoitoloista.Minifitness_aamukahvi_nespressoMinifitness_jalkahoito kotona Minifitness_aamiainen_sunnuntai

Seuraavaksi lakkasin varpaankynnet CND:n lakoilla, joista olen kuullut paljon hyvää. Ne lunastivat paikkansa kyllä omassakin käytössä, sillä lakka kestää kynsissä 7 päivää ja varpaissa ”käytön mukaan” eli joskus varsin pitkäänkin! Lakka levittyi kauniisti ja kuivui 8 minuutissa. 

Step 1. Siisti kynnet

Step 2. Lakkaa CND VINYLUX-lakalla. Anna kerroksen kuivua ja lakkaa vielä toinen kerros. Anna kuivua kokonaan

Step 3. Lakkaa päälle Top coat-päällyslakkaa. Se tiivistää ja suojaa värillisen lakan naarmuilta, halkeilulta ja säilyttää kiillon. Anna kuivua hetki

Step 4. Levitä kynsinauhoihin Solaroil-kynsiöljyä

Tulos oli yllättävän ammattimainen ja siisti. VINYLUX-lakka ja Top coat maksavat yhdessä 16,60 e ja niitä voi ostaa alan kauneushoitoloista. Tässäkin itsetehty lakkaus on edullisempi ja nyt myös hyvin pitkäkestoinen. Aina ei tarvitse mennä kauneushoitolalle asti kaunistautumaan! Tästä sarjasta on olemassa myös ammattilaisten tarjoama hoito CND Shellac, jota tarjoaa mm. Blue Lagoon kauneushoitola Kampissa. Hoidot ammattilaisella maksavat alkaen 40 e

Vinkki! Jos haluat vahvistaa ja kasvattaa omia kynsiäsi suosittelen ehdottomasti kokeilemaan saman sarjan RescueRxx keratiinilakkaa, sillä se on saanut suuren suosion. Jatkuvalla päivittäisellä käytöllä kynsistä tulee vahvat ja terveemmät. 4 viikon käytön jälkeen voi huomata selkeän eron kynsien kasvussa ja kunnossa. Hinta n 32 e

Minifitness_kesäkynnet kotona

Minifitness_lumeneLopuksi levitin sääriin ja reisiin vielä Lumenen Shimmering BB body lotionia tuomaan kesäistä väriä ja hehkua iholle. Happy feetit ovat valmiit ulkoilutukseen! <3

 Toivottavasti jokaisella on varsin mukava sunnuntai -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “Happy feet”

  • Moikka Pia,
   En oikeastaan käytä 🙂 Ainoastaan päivettäviä kosteusvoiteita -E

  • Moikka Aino,

   Alan hoitolat myyvät näitä, mutta käsittääkseni aika uusi tuote ja vasta tullut myyntiin 🙂 Varmaan alkaa ilmestymään lisää valikoimiin -E

 1. Ei nyt liity tähän postaukseen.. Mutta ehdin tänään vasta uusinnassa katsomaan tämän viikon fitnesspäiväkirjat jakson. Pakko myöntää, että itku tuli! Puhuit niin kauniisti siitä kympin antamisesta itselle. Kosketti mua ainakin tosi kovasti, koska oon monta vuotta (ja edelleenkin) taistellut oman epävarmuuden kanssa. Noista sun sanoista taas sain vaan valtavasti motivaatiota ja toivoa, että ehkä mäkin annan vielä joskus itse itselleni kympin 🙂

  • Aww ihana Johanna 🙂 Mahtavaa kuulla että sait motivaatiota ohjelman kautta, se on parasta mitä se voi saada aikaan! -E

  • Moikka Hansu,
   Nespresson kapselit eivät sisällä. Saman verran kaloreita kuin tavallisessakin 🙂 Myös maut ovat samoissa kaloreissa, mutta usein menee ihan vaan perus vahva kahvi mantelimaidolla -E

  • Kiitos toiveesta Katja 🙂 Näistä olen kirjoitellut jonkinverran jo aikaisemmin. Nyt tavoitteena kisat, joten jutut pyörivät aikalailla sen ympärillä tuon aiheen osalta omalla kohdallani. Mikäli vain ymmärsin toiveesi oikein. -E

 2. Moikka! Oon kysynyt jo muutamalta muulta bloggarilta, mutta kukaan ei oo vielä vastannut, eli haluaisin aloittaa bikini fitness kisaamisen mutta asun Raumalla eikä täällä oo tietääkseni mitään omaa ”ryhmää”, miten mun tulisi toimia jotta pääsisin alkuun? Kiitos jo etukäteen! 🙂

  • Moikka V,

   Kannattaa tutkia lähikaupungit ja tutustua eri valmentajiin kuka sopisi sulle parhaiten 🙂 Kannattaa kysellä saleilta/kavereilta suosituksia jne.
   -E

 3. Haha oon kasvanut varmaan jossain kiven sisällä kun en oo kuullukaan mistään ”ihmesukista” – ihan pakko siis testaa noit foot activit! 🙂 Sunnuntai on kyllä itelläänkin muodostunut sellaiseksi hemmottelupäiväksi, ja näitä kuvia katsellessa toivoisi taas että ensi sunnuntai koittaisi pian… 🙂

  http://www.tyhjaajatus.blogspot.com

 4. Millä teit ne ihanat kiharat fitness päiväkirjat jaksossa 7. jossa lähdit juhlimaan? 🙂

 5. Oi Eevi kiltti, kerro mikä tuo sun stepperi on, mikä näkyi tv:ssä tässä jaksossa. Pelasta tämän mutsin arki ja kerro se pliis.

 6. Ihmettelen että kirjoitat ihan täydellistä suomea täällä mutta puhekielessä jokainen sana tuntuu muuttuvan/lyhenevän kirjaimella tai kahdella ainakin fitnesspäiväkirjojesi perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta