Väriä kasvoille

Minifitness_kaunis_paivetys_vinkit_2minuuttiaTiedän kuinka ”mukavaa” on ihailla niitä kalpeita kasvoja peilistä aamuisin. Siihen päälle tekisi mieli sotkea päälle meikkivoidetta, vaikka oma iho ei ehkä vaatisikaan sitä. Tämä kalpeus ei käy päinsä, sillä nyt mennään kuitenkin jo hyvää vauhtia kesäkuuta eteenpäin

Kuinka taikoa sitä päivetystä kasvoille luonnollisen näköisesti? Minulla on muutama suosikkituote, joilla saa lakanakasvot eloon nopeasti – ilman sitä meikkivoidetta. Tähän menee vain muutama minuutti.

Erityisesti treenatessa ihon tulisi saada hengittää. Avainsanana on siis myös keveys. Paksut meikkivoiteet tukkivat ihoa ja aiheuttavat monille näppyjä. Siksi meikki olisi hyvä poistaa ennen hikoiluja. Jos haluaa kuitenkin pukea kasvoilleen edes jotakin, jotta ei itse pelästyisi sitä kalpeuttaan hauiskääntöä tehdessä, voi nämä vinkit olla tarpeen. Minifitness_luonnollinen päivetys

Aco Sun kissed Pese aamuisin kasvot viileällä vedellä. Levitä pesun jälkeen Acon kosteuttavaa ja kevyesti päivettävää Sun Kissed kasvovoidetta kasvoille ja kaulalle. Itse luulin tuotteen hävinneen valikoimista kokonaan, mutta se olikin onnekseni muuttanut vain ulkonäköään. Voiteessa on myös kevyt vanilijainen tuoksu, joka on minusta ihastuttava. Koostumus on kevyt, joten se sopii hyvin päivävoiteeksi tai sen voi myös yhdistää muiden tuotteiden kanssa. Tämä on ehdottomasti luonnollisen näköinen iholla ja viikon käytön jälkeen voi huomata jo kasvojen värin muuttuneen kevyesti päivettyneeksi. Käytän tätä tuotetta ympäri vuoden ja se on säilyttänyt asemansa omassa meikkipussissani. Suosittelen kokeilemaan!

MAC Mineralize skinfinish Tämän tuotteen kanssa kannattaa katsoa, että valitsee oikean värin itselleen. Liian tumma tekee ihosta helposti feikin näköisen, mutta sopiva sipaisu poskille tuo ihanasti eloa ja pientä hehkua poskipäihin. Tästä on tullut yksi uusi suosikkini, joka lähti mukaani Budapestin lomalta.

Minifitness_Aco_sun_kissed_kosteusvoide_päivettävä

Nopeaa ja luonnollista! Macin mineraalipuuteria voi hyödyntää myös dekolteella <3 

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

13 vastausta artikkeliin “Väriä kasvoille”

  • Acon tuotteita saa apteekista. Tuo sun kissed on aivan loistava 🙂

 1. Kivoja vinkkejä! Täällä kans kalpeaa peilikuvaa tuskaileva! Täytyy varmaan testata tuota Acon Sun kissediä.

 2. Huomasin että luen nykyään nää postaukset niin että kuulen sun äänen päässä koska oon katsonu fitnesspäiväkirjoja 😀

  • Onneksi en oo aikoo kenelle on käynyt näi. Kuulen itekki aina päässäni miten sä lausuisit nää postaukset. Tuo Aconin tuote menee ehdottomasti harkintaan.

 3. Mac mineraalihohto – löytyy, kiva vaalee huulituote – löytyy, mutta toi acon rasva. Luulin löytäneeni ensimmäisen itseruskettavan tuotteen, joka sopii herkälle iholle niin vielä mitä. Parissa päivässä naama alko kutisee ihan törkeesti 🙁 toki se ehti päivettyäkin, mutta en voinu jatkaa käyttöä. Täydellisen kesätuotteen etsintä jatkuu.. ois varmaan muuten ollu tosi hyvä 🙂

  • Hui! Mulla jo alko himottaa ostaa tuo Aco, mutta nyt en uskalla kun luin tämän. Mullakin on tosi herkkä iho ja räjähtää millon ties mistäkin 🙁 Voin antaa sulle vinkkinä Avonin itseruskettavat, ne on toiminu mun iholla vaikka muuten en kyllä yhtään tykkää koko merkistä :’D Mutta ne on sitten ihan kunnon itseruskettavia eikä vaan päivettäviä :s Laitan kroppaan sitä mousse-versiota ja naamaa varten sekotan sitä lotion-versiota ja ihan vaan Orionin Humektania.

  • Ahaa! Mun iho ei oo vielä kestänyt mitään itseruskettavia ja oon joskus unissaan raapinu sääret verille sen kutinan takia 🙁 aattelin että tuo aco apteekkituotteena ois voinu käydä, mutta eipä käyny minulle. Tota Avonia pitää etsiä käsiini!

 4. Minkä kokosena sulla on noi Six Deucen hupparit? Ja onko ne ollut hyviä eli onko pysyny pyykissä hyvänä eikä oo kulunu tai värit haalistunu? Tekis vaan ihan törkeesti mieli ostaa ku on nii hyvännäkösiä ja mun tyylisiä…

 5. Nyt on haettu acon sun kissed voide apteekista, jospa tähänkin kalkkilaivan kapteeniin sais hiukan väriä 😉

 6. Ostin Aco Sun Kissed -voiteen ja vartalolle Aco Sun Kissed Body lotionin. Jo muutaman päivän käytön jälkeen oon jo ihastunut noihin molempiin tuotteisiin! Minulla on aina ollut kuiva ja herkkä atooppinen iho, mutta ainakin tähän asti molemmat voiteet on tehny iholle ainoastaan hyvää. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta