It’s not the end

Minifitness_videoblogiTänään tulee viimeinen jakso Fitnesspäiväkirjoja. En voi uskoa että se on nyt ohi. Koko projekti meni todella nopeaan ja olo on vähän haikea. Moni on toivonut Fitnesspäiväkirjoista toista osaa, minä mukaanlukien. Oma taipaleeni on oikeasti vasta alussa, joten olisihan se hienoa päästä taltioimaan vielä se kaikki tuleva. Ainakin jos pohditaan fitnestä lajina, olen saanut nyt vasta ensikosketukseni siihen. Ensimmäiset kisani ovat siis syksyllä ja treenipöhinä on huipussaan! Tästä matkasta tulee unohtumaton. Siksi aionkin pitää teidän mukana edelleen…

Ensi viikolla pärähtää nimittäin täällä blogissa käyntiin myös ne videomateriaalit. Eli pysytte varmasti menossani mukana täällä blogin puolella, vaikka Fitnesspäiväkirjat hiljeneekin.

Nyt te lukijat saattekin avata kallisarvoisen vaikutusvaltaisen arkkunne ja toivoa ihan suoraan minulta, millaista materiaalia te toivoisitte videopäiväkirjassani käsiteltävän? Kuinka paljon haluatte kuulla esimerkiksi omia kuulumisiani kisoihin liittyen? Videopäiväkirjan lisäksi tulee tottakai myös lisää materiaalia treenaamisesta yms. Pyrin toteuttamaan sisältöä toiveiden mukaan.Minifitness_fitnesspaivakirjat_TomFordBag Minifitness_summerstyle_bikbok_nelly

Kun toinen ovi sulkeutuu, avautuu aina uusia. Eteenpäin meneminen on tärkeää ja odotan uusia haasteita innolla. Ohjelmaan mukaan lähteminen on ollut todella antoisaa ja vauhdittanut myös omia työkuvioitani mukavasti. En usko että tätä videopäiväkirjaakaan olisi blogiin koskaan tullut, jos en olisi saanut kantaa kameraa kolmea kuukautta ja totutella siihen oikeasti.

Kuitenkin tärkein palkka kaikesta on ollut se kuinka on päässyt vaikuttamaan teihin ihaniin tyyppeihin! Olen saanut sähköpostiini ja Instagramiini ihan mielettömiä onnistumistarinoita ja ne ovat liikuttaneet minua suuresti. Kuinka upeaa jos tv-ohjelman kautta voi motivoida ja inspiroida ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja! Myös inhimillisyys on osa jokaisen elämää, joka on myös näkynyt ohjelmassa. Kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä edes tarvitse. Ei kannata. Elämästä loppuisi kaikki hauskuus ja yllätyksellisyys, mikäli olisimme virheettömiä.

Tärkeintä on pysyä innokkaana, uteliaana ja motivoituneena! Saa olla huonoja päiviä ja joskus saa myös laiskottaa. Emme ole koneita. Elämä on sellaista ja ilman huonompia päiviä emme osaisi fiilistellä niitä hyviä päiviä. Jos viime maanantai oli ihan pyllynreiästä, tee tästä maanantaista edellistä parempi! Sama pätee treeneissä; jos viime treeni meni kuralle, katso että seuraavalla kerralla annat kaikkesi ja vielä vähän päälle. 

Nähdään siis vielä tänään klo 21 AVA:lla <3 Sen jälkeen pyörii uusinnat! Täällä blogin puolella jatkuu tottakai höpinät ja myös ne treenit! BOOM -E

Hiukset – Milla Helminen/ Unika

Toppi – BikBok

Housut – BikBok

Laukku – TomFord

Koru – Givency

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

47 vastausta artikkeliin “It’s not the end”

 1. Kunhan mukana on myös niitä ihania spontaaneja ’mitä ihmettä täällä tapahtuu’ juttuja niin kaikki käy! Eli ihan vaan sua ja kuulumisia 🙂

 2. Oi ihanaa videoita, niitä mä oon odottanutkin!! Ihan kaikenlaisia videioita on mukava katsoa, sitten olis kiva myös jos olis jotai tarkempaa sun vapaa-ajasta ja kuinka käytät sen. Susta oikein pursuaa energiaa ihan muille jaettavaksi asti ja sun blogiteksteistä saa aina paljon uutta motivaatioita aiheesta riippumatta. 🙂 Jatka samaan malliin olet super! <3

 3. Moi!

  Ensinnäkin olet ihan superhuikea ja ihanan oloinen tyyppi, joten mahtava uutinen tämä! Toivon että mukana on paljon sinun ihanaa nauruasi sekä aitoa persoonaasi 🙂

 4. Jee huippua! Tänää just mietin ku fitnesspäiväkirjat loppuu että mistä sitä ylimäärästä motivaatiota sais.. Ja toi videoiden julkasu tässä blogissa on kyllä huikee idea! Oot mun lemppari siinä sarjassa kyllä ja monen mun kaverin myös. 🙂

 5. Moikka! Oon lukenu siun blogia jo pitkään ja saanut kirjoitusten kautta hurjan paljon motivaatiota ja uusia ajatuksia niin treeneihin kuin yleiseen hyvinvointiin:) Kiitos siitä! Oon itse treenannu kohta kuusi vuotta, ensin heitto ja työntö lajeja esim kiekon heittoa yhteensä kolmisen vuotta ja nyt sitten kohta reilu kolme vuotta enemmän salilla. Haaveena olisi kisalava, ehkä myöhemmin kun lukiokin ohi;) Fitnesspäiväkirjat-ohjelma on aivan loistava! Ja kun se loppuu niin todella odotan videopostauksiasi:) Olisiko mahdollista saada treenivideoita ja kisoihin valmistautumiseen liittyvää matskuu?

  Oot ollu yks esikuva mulle tässä salitreenaamisessani!:) Jatka samalla positiivisuudella eteenpäin! Kiitos mahtavasta blogista!:) You rock girl!<3

 6. Kun teet ruokaa ja muutenkin terveellisestä ravinnosta ja teidän dieetistä!kehonmuutoksista tämän matkan varrella,, reenien aikana jos joku suostuu kuvaamaan ja sit muuten päivän askareita

 7. Toivon sekä kisoihin valmistavia videoita, treenivideoita- että vapaa-ajan kommelluksista juttua oon lukenut blogiasi jo ennen fitnesspäiväkirjoja, susta pursuaa oikeen iso energisyys ja välittäminen! Jatka samalla mallilla ja oikein paljon tsemppiä kisoihin sekä työkuvioihin!

 8. Moikka! Mua kiinnostaisi nähdä ja kuulla paljon tästä sun kisaprojektista ja kisoihin valmistautumisesta. Toki myös muistakin ei kisoihin liittyvistä asioista on aina kiva kuulla. Itse valmennusta aloittavana on aina mielenkiintoista ja avartavaa kuulla muiden fiiliksiä ja kokemuksia matkan varrelta 🙂 Etenkin sun, kun on tullut blogia jo kauan seurattua!

 9. Hei Eevi,
  Pakko tulla kommentoimaan kun kattelin tossa just (jälkijunassa) Fitnesspäiväkirjoja, ja toi parin viikon takaisen jakson puheesi itselleen kympin antamisesta vaan kolahti niin kovaa. Herkistyin ihan tässä koneen äärellä kun puhuit itsetunnosta niin fiksusti, pari kyyneltäkin taisin siinä tirauttaa heh.. Linkkasin heti tuon jakson pikkusiskollenikin, ja oikeastaan haluaisin että kaikki naiset, nuoret ja vanhemmatkin kuulisivat tuon, kuinka tärkeää on olla sinut itsensä kanssa, hyväksyä itsensä ja oikeasta rakastaa itseään. Kaikki naiset ansaitsee kympin arvosanan itseltään! En oo ikinä ennen tainnut kommentoida, ja piti oikeen tarkistaa että ohhoh, oon lukenu sun blogia jo pari vuotta! Oon aina pitänyt sua blogin perusteella tosi fiksuna ja samaistuttavana mimminä, jolla on järki kädessä fitnesshommien kanssa ja asenne kohdillaan. Fitnesspäiväkirjat on vaan voimistanut tätä kuvaa. Eli halusin vaan kertoa että kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista, kiitos siitä että näytät tuolla telkkarissakin mallia terveestä itsetunnosta ja sen voimasta, jatka samaan malliin, oot huikee nainen!

 10. Heippa!

  Olis huippua, jos videomateriaalin syövereihin mahtuisi mukaan niitä oikeita fiiliksiä ja kuulumisia nimenomaan tuohon kisaprosessiin liittyen: minäkuva, ravinto (riittävä, ei-riittävä, tylsää/monipuolista, mitä nyt ikinä), treenit ja niiden kulku ja sisältö (muuttuuko ennen kisoja/ suorituskyky kisojen lähentyessä ymym.), omat fiilikset edistymisestä ja muusta, lähipiirin merkitys ja kaikkea siltä väliltä. Mitä nyt tuossa tv-sarjassakin hienosti pohdiskelit ja mietiskelit rehellisesti ääneen, just sitä samaa lisää kiitos 🙂 ja sit niitä muitakin ajatuksia elämästä ja hyvinvoinnista tai kenties niistä huonomman hyvinvoinnin hetkistäkin.

  Itseäni on alkanut kiinnostaa fitness, tai no se on kiinnostanut jo kauan, mutta nimenomaan se kisaaminen ja itsensä ylittäminen. Hienoa nähdä aitoa kuva-, ääni-, ja kirjoitettua materiaalia aiheesta, ilman sensurointia ja käsikirjoitusta.

  Ja muuten, ihana on ollut tutustua tähän sun blogiin nimenomaan fpk:jen kautta, jatka samaan positiiviseen, omintakeiseen tapaasi! 🙂

 11. Ehdottomasti paras blogi ikinä, kaikki kohdillaan. Aina mielenkiintosii ja hyvin kirjotettuja postauksia ja kiva et nyt alkaa tulee videoblogiakin tänne 🙂

 12. Moikka Eevi!
  Tosi kivaa että aiot jatkaa videointia, musta niitä on ainakin tosi hauskaa kattoo! 🙂 sun persoona käy niistä tosi hyvin ilmi, ja vaikutat tosi huipputyypiltä -kuten täällä moni muukin on tainnut jo sanoa! Mä toivoisin sulta jatkossa kaikenlaisia treeni ja ravintopostauksia. Treeneistä keskivartalon lihaskuntotreenit on sellasia mitä blogeista katon, koska niissä jumittuu ihan liian helposti niihin ”tuttuihin ja turvallisiin” eli jotain uutta/harvinaisempaa keskivartalotreeniä ois kiva löytää sulta. Sit mua kiinnostaa tosi paljon sun kehon muutoskuvat, sillä ne jos mitkä motivoi varmasti monia 😀 + tää on tällänen aika spesiaali toive, mut jos voisit kertoo sun vammoista ja erityisesti siitä selästä minkä kans sulla oli ongelmia! mulla on vähän sama ongelma, että on sitä notkoselkää mikä kipeytyy esimerkiks kyykyissä..harrastan kyl lajinakin sellasta lajia, missä vaaditaan äärimmäistä notkeutta. Mut tän pitkän viestin jälkeen haluun toivottaa sulle loistavaa kesää! 🙂

 13. Jatka vaan samaan malliin, kuin Fitnesspäiväkirjoissa! Oli huikeeta huomata, kuinka aito ja maanläheinen ihminen oot! Jotenkin pystyn vaan mukautumaan sun sanomisiin ihan täysillä. Joka ohjelman päätteeks jään vaan innostuksesta sanattomaks, sillä sä sanot tosi isoja ja tärkeitä juttuja, esimerkiksi viimejaksossa itsetunnosta! Kolahti! Ja sun ihan vaan olemus saa mut aina innosta soikeena lähtemään lenkille tai treenailemaan. Kiitos kun olet! 🙂

 14. Treeneistä haluaisin nähdä lisää juttuja, siis että minkälaisia liikkeitä sä yleensä teet. Sellaisista saa aina itselleenkin tosi hyviä vinkkejä, että pysyis motivaatio yllä 🙂
  Ja tietty olis kiva nähdä, miten sun kisakunto edistyy ja mitä kaikkea se vaatii matkan varrella ja mitä siitä kaikesta ajattelet/mitkä on fiilikset. Tsemppiä!

 15. Pakkosanoa Eevi että kun löysin sun blogin ja aloin katsoa fitnesspäiväkirjoja nii itsellekkin tuli hirveä hinku treenata olen siis 13 vuotias ja en ymmärrä miten pystyin ennen syömään niin paljon herkkuja koko ajan. Olen laihtunu 9kg ja olo on niiiin hyvä ja ruokavaliokin on nykyää nii paljo paremmalla mallilla kiitos sule Eevi <33

 16. OI kun kivaa! Oot mun ehdoton suosikki ja mahtavaa päästä jatkamaan sun seuraamista. Mitään toiveita ei sinänsä ole, samalla tyylillä kun jatkat 🙂

 17. Fitnesspäiväkirjat on motivoineet tosi paljon! Kaikki treeniin ja ravintoon liittyvät ajatuksesi ja ideat ja vinkit kiinnostaa siis paljon. Myös sellaiset videot, missä käsitellään aina yhtä tiettyä aihetta, olis kivoja. Ihan sun ajatuksia aiheista yms. Niistä saa kuitenkin aina niin paljon enemmän irti kuin tekstistä 🙂

 18. Oot huippu! Musta parasta olis ihan nähdä vaan sun arkea, treenejä ja ruokia ja kaikkea siltä väliltä 🙂

 19. Hei, ruokavaliosta ois kiva saada kuvia ja ohjeita tänne blogiin 🙂 ja jotain kotitreeni vinkkejä 🙂

 20. Oot mun lempparit siit ohjelmasta. Oot saanut mut ainakin motivoitua liikkumaan enemmän.
  Voisitko tehdä videon, missä näytät miten hoidat ihoasi. Tai pidät pujamabileen tapaset tyttökavereillesi ja teet siitä videon. =)
  Hyvää kesää sinulle. <3 =)

 21. Niin paljon vaan kisajuttuja kun itse jaksat höpötellä! Mua kiinnostaa ainaki valtavasti treenit, ruuat, fiilikset: Sekä ylä- että alamäet!!

 22. Fitnesspäiväkirka oli todella koukuttava!! Jokainen jakso tuli katsottua! 🙂 Toivoisin sinun päiväkirjavideoiltasi kisavalmistelufiiliksiä sekä ruokapäiväkirjaa (mitä päivän aikana syöt ja kenen kanssa syöt). Innolla odotan jo videoiden julkaisemista!!

 23. Kiitti Eevi, Fitnesspäiväkirjat oli ihan huippu sarja!!!!!! Toivon TODELLA, että se saa jatkoa 🙂 Supermahtavaa kuulla, että jatkat samaa huippua meininkiä myös täällä blogissasi ^^ Ihanaa kesää, tsemppiä ja kaikkea hyvää! <3

 24. Meikäläinen ei aiemmin sua täällä blogin puolella seurannut, mutta fitnesspäiväkirjoissa sä motivoit ja inspiroit tyylilläsi 🙂 Mä toivoisin paljon treeniaiheisia juttuja, ruokajuttuja, mut myös sun kuulumiset kiinnostaa. Miten joku tv-ohjelma voikin nostaa motivaatiota, minäkin toivoisin jatkoa! Kaikkea hyvää sulle 🙂

 25. Hei ihan paras päätös Eevi! Edellä on jo mainittu paljon samaa mitä toivoin,mutta ihan ehdottomasti se wan’t more sun naurua ja repeilyjä! (Ja ehkä vähän Danin stepperillä sutkuttelua ). Ja sitten tietysti teidän yhteisistä kuulumisia (joko olitte muuttanut uuteen kotiin?)

 26. Moi!

  Pakko nyt kommentoida kun fitnesspäiväkirjat loppui että oot ihana! Tai oikeestaan te kaikki ootte ja teitä olis seurannut vielä moooonta jaksoa lisää! IHANIA SUPERNAISIA ☺
  Kiitos myös tästä blogista! Innolan seuraili sinun kisavalmisteluita yms ☺
  Hauskaa kesää!

 27. Hei! Fitnesspäiväkirjat on ihan mahtava sarja ja sä vaikutat niin ihanalta ihmiseltä<3 Tosi kivaa, että alat laittamaan videoita tänne blogiin. Kaikista eniten kiinnostaa treeni, ruoka ja kisa jutut sekä tottakai myös muut kuulumiset 🙂 Kiitos hyvästä ja inspiroivasta blogista!

 28. Kuvaile ihan kokonaisia treenejä tai ainakin sarja-pari jokaisesta liikkeestä niin saa jengi vähän käsitystä miten siellä treenaillaan. Aika harvinaista on nykyään, että näissä fitnessblogeissa puhuttaisiin siitä itse asiasta eli treenaamisesta.

 29. Sitä sun ja teidän arkea! Kavereita ja sun ihanaa höpsötystä. Treenikuulumisia, muita kuulumisia, hiuskriisejä, onnistumisia, yllätyksiä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä. Sun aurinkoista menoa on niin ihanaa seurata. x Dora

 30. Olet kyllä aivan mahtava tyyppi ! Sun positiivisuus suorastaan tarttuu tv:n kautta ja on ihana nähdä, että joskus ne kovemmatkin Fitness-mimmit, jota ihannoi, herkuttelee ja nauttii elämästä. Olisi kiva, että vain kuvaisit päiviäsi aamusta iltaa 🙂
  Tsemppiä treeneihin ja hyvää kesää !

 31. Aitoa Eeviä, samaa mitä Fitnesspäiväkirjoissakin oli! Treenausta, tunteita, ravintojuttuja, arkipäivää… Treenipostaukset ovat toivelistan kärjessä. Tutustuin blogiisi vasta TV-ohjelman myötä ja tykästyin todella sun terveeseen suhtautumiseen elämään, itseesi ja treenaamiseen! Kiitos!

  • Ja ihanaa, että tulee videoita ! Toivoisin ihan kaikenlaista… mitä ikinä puhutkin se kiinnostaa 🙂

 32. Olo oli vähän haikea kun Fitnesspäiväkirjat loppu… Sain paljon motivaatiota omaan liikumiseen, kun seurasin teitä ! Ootte huikeita ♥

 33. En yleensä kommentoi mihinkään, mutta sun blogia lukeneena ja tv:stä katsoneena on pakko itsekin jakaa enemmän positiivisia juttuja, vaikka sitten kertomalla täällä; Sun asenne on mieletön! Ihanan positiivinen ja energinen! Toivoisin samaa itselleni, ja koitankin ajatella asioita enemmän positiivisuuden kautta 🙂
  Toivoisin sun perusarkea, sitä naurua ja energiaa mitä jo Fitnesspäiväkirjoissa tuli nähtyä. Mua kiinnostaa miten saat kaikki menot mahdutettua kalenteriin, eikö koskaan ole huonoa päivää, väsymystä tai kiukkuhetkeä 😀 eli sitä arkea! Itse en ole niin kisoista kiinnostunut, mutta on hienoa kun ihmiset tekee päätöksiä ja töitä sen eteen mitä tahtovat! Kisat liittyvät sun elämään nyt, joten tulee nekin pätkät katsottua vaikka ne koskisivat kisoja 🙂

  Moni saisi ottaa susta mallia, elämä on kaikille kivempaa kun hymyilee 🙂

 34. Toivottavasti sarja saa jatkoa, olen saanut niin paljon motivaatiota treeneihin ja liikkumiseen yleensäkin, että en osaa sitä edes sanoin kuvailla… Olette ihania naisia, Eevi, Nanna, Mari ja Venla! 🙂 Teidän ansiosta olen paremmassa kunnossa! Toivon sydämestäni jatkoa sarjalle! ♡

 35. Fitnesspäiväkirjat meni kyllä kvin nopsaan, ihan kuin ois vasta eka jakso tullut ja joka jakson oon kuitenkin katsonut. Ihana hyvänmielen ohjelma 🙂
  Ihanaa jos jaat täällä blogissakin videomatskua ja kiva on seurata sun kisavalmistautumista, mutta myös kaikkea muta entiseen tapaan. Blogi saa olla momipuolinen! Sulla on paljon hyviä ajatuksia elämästä ja hyvinvoinnista ja niitä on tosi kiva lueskella varsinkin kun kokee olevansa samalla aaltopituudella <3

  http://outikarita.fitfashion.fi

 36. Harmi fun fitnespäiväkirjat loppuu, oli kyllä motivoiva ja silmiäkin avaava ohjelma! Sä annoit itsestäs huipun kuvan ja oot kyllä terve esimerkki nuorille! Tosi huippu kuulla että jatkat vielä videointia 🙂 Ite toivon että videot ois vlogi tyylisiä; ei mitään ”näin saat kiinteän pepun” treeniohjelmia musiikin kanssa, vaan just sellasia fiiliksiä (niin hyviä kun pahoja) treeneistä ja kisoista ym. Vähän niinkun fitnespäiväkirjat anto jo makua 🙂 Paljon onnea ja voimia kisatreeniin!

 37. Siis tajusin vasta 8- jakson kohdalla että kausi päättyy kahden viikon päästä ja se tuntui iha kauheelta koska oon niin tottunu näkemään teidät telkussa aina maanantaisin ja nyt se vaan onki siis ohi. Olis tosi hienoo jos laittaisit joko youtubee tai tänne jotain omia esim treenivideoita, videoita just johonkin kauneuden hoitoon, ruokavaliosta ja iha vaik mielipidekirjotuksiakin ja se olis aivan älyttömän hienoo!❤️ Oon 100% varma et tää ohjelma on vaikuttanu muhun sisäisesti tosi paljon ja toivoisin sen olevan pysyvää! Alan käymään itsekkin ihan säännöllisesti salilla sitten syksyllä, kun matkustelen kuitenkin kesäisin niin paljon ettei siitä hirveästi olisi kai hyötyä ainakaan tässä vaiheessa kun olen vasta aloittelemassa… Mut kiitos eevi niistä jaksoista olet ihana❤️

 38. Ois kiva just tietää sun treeni viikost enemmän et mitä siihen kuuluu ja mitä sä syöt viikost jne 🙂

 39. Varsinaisesti toive ei liity videopäiväkirjaan, mutta kaipaisin muuten juttua aineenvaihdunnasta. Erityisesti lisätietoa siitä kun aineenvaihdunta ei toimi toivotusti ja mahdollisista oireista. Sekä toki keinoista saada aineenvaihdunta toimimaan. Olisi todella hyvää tietoa varmasti monelle lukijalle!

 40. Kiitos Eevi että olit mukana Fitnesspäiväkirjoissa! Minusta tuli ohjelman myötä myös sinun fanisi. 🙂 Karkkien mussuttaminen on unohtunut, olen saanut uusia treeniliike- ja ravintovinkkejä ohjelmasta + muuta ihan kaikkeen hyvinvointiin liittyen, iltapalalla kuluu riisikakkuja kalkkunaleikkeleellä, herkuksi viikonloppuna proteiinilettuja yms. yms.! Ja miten ihanaa ohjelman myötä huomata, että repsuja tulee myös muille ja se on inhimillistä, joten irtokarkit silloin tällöin ei ole pahaksi. 😉 KIITOS! <3

  • Ihana kuulla <3 Loistava muutos!! Ehdottomasti, olemme inhimillisiä ja kaikki se kuuluu elämään. Tsemppiä sinne kovasti! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta