TIKIS Behind the scenes

Minifitness_Tikis_Uniikki_musiikkivideoMikä motivoi minua treenaamaan päivästä ja vuodesta toiseen? Tavoitteet, oma kehittyminen, hien virtaaminen, musiikki, hyvä fiilis, energia, kanssa treenaajaat… Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Motivaatiota löytyy yllättävistäkin asioista, kunhan ne osaa ottaa vastaan. Itselleni paras piiskuri salilla heti valmentajan jälkeen on musiikki. Rytmi vie mukanaan ja basson jytinä saa viimeisetkin väsymyksen rippeet katoamaan.

Tiedätkö sen tunteen kun ei millään jaksaisi lähteä sinne salille? Aloitan usein tämän beastmoden lataamisen jo kävellessäni kohti salia. Valitsen motivoivaa, hyvän fiiliksen musiikkia, joka iskee suoraan pääkoppaan. Sieltä se pieni salihiiri kuoriutuu matkan aikana ja fiilis on saattanut kääntyä aivan päälaelleen salille päästyäni. Eikun kiinni tangosta ja pumppaamaan! 

Tänään on ollut Danin uuden biisin kuvauspäivä, josta ei hikeä, pumpattuja lihaksia ja suolaista menoa puuttunut. Pian julkaistaan nimittäin Uniikin TIKIS-biisi, joka herättää viimeistään salihorroksesta ja kaivaa jokaisen sisäisen sonnin esiin! Tässä hieman materiaalia vähän ennakkoon ennen biisin ja musavideon julkaisemista. Pääsin karjumaan Killellekin kuvauksissa. Mietin että koska sillä menee kuppi nurin ja se alkaa kiukkuumaan mulle ja nostaa ilmaan 😀 En olisi mahtanut sille kyllä yhtään mitään.Minifitness_Tikis_uniikki_makingofMinifitness_Kille_GymMinifitness_girlsMinifitness_vieokuvaukset_UniikkiMinifitness_Uniikki_videoshootMinifitness_Tikis_kuvaukset_UniikkiMinifitness_fintessgirlsMinifitness_kuvauksetMinifitness-videoshoot

Loppuun Danin hieno etupose. Hieno erityisesti toi barbie sormi… <3 

Huomenna jatkuu kuvaukset ja ensi viikolla tuleekin jo video ulos. Meillä on tosi upea porukka kasassa!

-E

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “TIKIS Behind the scenes”

  1. Voi vitsi, miten kiva nähdä tällaisia erilaisia elämiä, kuin oma (ihana kylläkin) on!!!

  2. Odotan niin innolla tuota videota! Voi veljet, mitä porukkaakin siellä on!
    Olen pitkään seuraillut juttujasi ja pidän erityisesti energisyydestäsi ja positiivisesta elämän asenteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta