Keskikesä

Minifitness_adidas_tshirtMiettikääpä että ihan kohta on juhannus. Muistan ikuisesti lapsuuteni kesät ja silloin juhannuksena ei tarvinnut takkia päälle kiskaista…kaipaan niitä kesäisiä ja valoisia öitä, joiden tuoksun muistaa aina. Toivotaan, että se kesä venyisi pidemmäksi sieltä toisesta päästä sitten edes. Suomalaiset odottavat nimittäin aika ison vuodesta sitä lämmön tuulahdusta ja tuntuu että monet alkavat elää elämäänsä täydellä vaihteella vasta silloin. Se on harmillista, koska loppupeleissä tuo aika on aivan liian lyhyt! Minä pakoilen aika kiitettävästi ulkomailla ja se on ehdoton pelastukseni energiatankkieni täyttämiselle. 

Muistatteko vielä missä olin viime juhannuksena? Suuntaan nimittäin sinne jälleen tänäkin juhannuksena. Barcelonaan lähtö on perjantaina ja aion viettää Danin kanssa oikein rentouttavan ja treenin täyteisen pienen loman. Barcelona on jotenkin varman kompakti ja lämmin. Tuntui että viimeksi jäi niin paljon vielä näkemättä. Tottakai otan teidätkin mukaan fiilistelemään juhannusta sieltä suunnalta!Minifitness_Cuponation1 Minifitness_outfit_cuponation_adidas

Oletko sinäkin sellainen, joka aloittaa kesään valmistautumisen jo hyvissä ajoin? Ainakin meillä kotona sen huomaa jo ennen ruohon vihertymistä siitä, että uusia kesävaatteita alkaa putkahtelemaan kaappeihin. Kesävaatteita päivitän varmasti useimmin, vaikka se onkin lyhyintä aikaa täällä suunnalla maapalloa. Hassua! Hyödynnän paljon nettishoppailua ja ulkomailta tulee nykyään ostettua suurin osa uusista vaatteista. Sieltä löytää parhaiten erilaisia vaatteita verrattuna Suomen valikoimiin ja usein vielä edullisemmin. Saa nähdä pysyykö meikäläisen shoppailuhinku hallinnassa tällä reissulla, sillä ainakin aikeena olisi ainoastaan relata ja treenata. Tämä on viimeinen loma ennen kisoja ja dieetin starttia! Olen todella valmis makaamaan aurinkotuoliin hyvän kirjan kanssa…Mutta toisaalta sieltä löytäisi varmasti ihania treenivaatteitakin…

Kannattaa käydä kurkkaamassa kesäkampanjasta millainen tämä mun kesäinen asu on kokonaisuudessaan ja mistä samat tuotteet halutessaan löytää. Siinä on mun tämän kesän suosikit kaikki koottuna! Samaisen asun saa -10 % alennuksella itselleen. 

Muutama päivä lomaan <3 -E

 

*osa vaatteista saatu

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

14 vastausta artikkeliin “Keskikesä”

 1. Oikein mukavaa matkaa ihanaan Barcelonaan! Asuin siellä aikoinaan mieheni työn vuoksi ja krooninen ikävä hiukan jäi. Pitäisikin varata edes lyhyt reissu sinne taas.
  Blogisi sivuille päädyin jonkin toisen kommentin kautta Iltalehden sivuilta, joten käytän tilaisuuden hyväkseni ja kerron, että olit vallan mainio Fitnesspäiväkirjoissa. Pidä aina iloinen asenteesi äläkä ikinä hukkaa hersyvää nauruasi. Alunperin ennen ko. ohjelman pariin eksymistäni pidin formaattia itselleni ns. liian nuorekkaana – olenhan jo keski-ikäinen menopaussihikihilma – mutta ihanaahan se oli seurata järki päässä kulkevaa hyvinvoinnin ammattilaista.
  Lämmintä kesää (heh…) ja mukavaa reissua sinulle ja hurmaavalle puolisollesi.

  • Ihastuttava Helga! Kiitos <3 Ihan mahtavaa että "menopaussihikihilmatkin" viihtyy ohjelman parissa.
   Ps. jos tämä Suomi ei lämpene niin kannattaa ehkä harkita lippujen varaamista 😉
   Kiitos Helga, samoin hyvää juhannusta myös sinulle! -E

 2. Oi, kun näytät kauniilta. ♡ Aivan upeita kuvia. 🙂
  Barcelona on aivan ihana kaupunki. Viime syksynä kävimme siellä. Se on kyllä tosiaan paikka, jossa näkeminen ei lopu.
  Oikein ihanaa ja rentouttavaa reissua! 🙂

  • Ihana, kiitos LeAnn <3 Odotan jo innolla! Kiitos ja mukavaa juhannusta myös sinne -E

 3. Hyvää matkaa teille 🙂 Harmittaa jos tääkin juhannus on ilmojen puolesta aika huono… No kyllä sitä aina jotain keksii sateellakin !

 4. Taas niin ihanan pirtsakka postaus!
  Ihanaa reissua…postauksia ja kuvia odotellessa 😉
  Mistä verkkokaupoista tilaat vaatteita??

 5. Moi Eevi,
  Komppaan Helgaa; olit Fitnesspäiväkirjoissa aivan superhauska ja rempseä, upea tyttö! Naurusi oli parasta koko ohjelmassa, ihanhan tässä vieroitusoireita tulee. Mukava oli seurata kaikkien teidän omistautumista ja ahkeraa työntekoa lajin parissa, hatunnosto jokaiselle.
  Täällä kolme lasta ja työ pitävät kolmikasin kiireisenä, mutta syksyllä tähtäimessä täyspitkä maraton ystävien kanssa. Kiitos tsempeistä, hyvästä mielestä ja aidoista ilonpilkahduksista – konkreettisesta avusta ja motivaatiosta omaan projektiini.

  Noin. Päivän hyvä työ tehty – liian harvoin tulee annettua positiivista palautetta, mutta Sinä Eevi olet todellakin omasi ansainnut!

 6. Pakko yhtyä muihin ja kehua sun pirteyttä ja energiaa! Sun blogista tulee aina hyvälle tuulelle 🙂 Miten muuten sulla alkaa dieetti vasta tässä vaiheessa kun monella on alkanut jo joskus toukokuussa?

 7. Oi, tuli oikein omia lapsuuden kesäaamu muistoja mieleen noista sun ekoista lauseista. nyyh. kuinka ne muistot saakin herkistymään oikein kunnolla.
  Tosiaankin jo Juhannus. Kyllä Joulusta meni tämä aika tänne asti jotenkin superhyper vauhtia. Uskomatonta.

  Oikein ihanaa lomaa ja matkaa !!!!! 😉

 8. Mukavaa juhannusreissua!
  Täällä duunnataan pienellä porukalla Tallinnaan viettämään juhannusta 🙂

 9. Oot niin täynnä energiaa, etten ees ymmärrä miten kukaan voi olla! Ainakin ulospäin annat sellaisen kuvan 🙂 toivon itsekkin, että löydän joskus samanlaisen palon sitä kohtaan, mitä teen. Jatka samaan malliin, koska olet kaikille hyvä, ennenkaikkea TERVE esimerkki ihmisestä, joka jaksaa kaikesta huolimatta mennä hymyillen eteenpäin.

  Kaikkea hyvää<3

 10. Ekaa kertaa kommentoin tänne koska nyt on kyse niin mahtavasta matkakohteesta. Me oltiin Barcelonassa huhtikuussa ja sattumalta työpaikalla aloitti kaksi viikkoa aikasemmin tyyppi joka on syntynyt ja asunut Barcelonassa koko ikänsä!!

  Jos hyvät hampparit kiinnostaa, suunnatkaa Bacoa-ravintolaan (http://www.bacoa.es/). Siellä saa valitat kaiken itse sämpylästä lihaan ja perunoihin/ranskiksiin. Aivan hullun hyvää!
  Ja jos meette rantsun läheisyyteen nauttimaan paellasta, Ria De Vigo on oikea paikka. Se on La Barcelonetalla. Barri Gotic alueella on sikana hyviä rafloja, monet ovat valitettavasti aivan täynnä juuri viikonloppu iltaisin. Meitä onnisti ja päädyttiin Tapeo-nimiseen raflaan. Pieni annoksia mutta kaikenlaista tuli maisteltua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta