Sun Hunt

*Kaupallinen kampanja; yhteistyössä AcoMinifitness_Sunhunt_Aco

Tänään lähdemme kohti Barcelonan lämpöä. Olen todella fiiliksissä tulevasta auringosta, uusista tuoksuista, rentoutumisesta ja kiireettömyydestä. Pakkaaminen on kuitenkin yksi asia josta en oikein pidä. Muistan joskus laatineeni listoja hyvissä ajoin ennen reissuun suuntaamista. Nyt minusta on kuitenkin tullut sen suhteen laiskempi ja luotan sisäiseen kovalevyyni – joskus jopa liikaakin. Pienenä muistan selailleeni sitä paksua matkaesitettä tunteja ja valinneeni biksujen värin jo kolme kuukautta ennen matkaa. Niin ne ajat muuttuvat!

Pakkaaminen alkaa nykyään aina asujen kasaamisella, jotta mukaan ei tulisi ylimääräistä kannettavaa. Olen oppinut sen vuosien saatossa ja kokenut sen varsin toimivaksi tavaksi vähentää turhaa kantamista. Vaatteiden jälkeen tulee usein se purkkien ja purnukoiden sovittelu matkalaukkuun.

Tämä loma poikkeaa hieman tavallisesta lomailuistamme. Nyt nimittäin ruokavaliota ja treenejä tulisi noudattaa, sillä kisoihin ei ole enää kauaa aikaa. Tämä aspekti luo hieman lisää haastetta, sillä sen onnistuminen edellyttää mm. hieman ruokien pakkailua ja treenivarusteiden roudaamista vähän isommalla kädellä kuin tavallisesti. Minifitness_Active_Aco_TrainingMinifitness_aco_sunMinifitness_travelling_sportlife

Salitreenien lisäksi myös ulkotreenejä on luvassa, joten laukkuun pakataan myös treeniin sopivia aurinkotuotteita ja varusteita. Ihoni olen valmistellut aurinkoon etukäteen suun kautta nautittavilla aurinkokapseleilla, jotka ehkäisevät ihoa palamasta. Mukana on myös liikkujan aurinkotuotteet, Acon Sun Active mousse ja spray. Ne kestävät nimittäin rajuakin hikoilua ja niiden helppous on myös siinä, että sparyn saa suihkutettua ilman auttavia käsiä. Mousse ajaa voiteen asemaa, sillä se ei jätä ihoa lähmäisen tuntuiseksi jolloin iho saa hikoilla rauhassa. Tämä on kesäliikkujan ehdoton aurinkotuote!

Ulkona treenatessa kannattaa myös muistaa käyttää lippistä, sillä se ehkäisee hyvin auringonpistosta ja suojaa myös hiusväriä ja päänahkaa palamiselta. Treenatessa voi iholle ilmestyä mitä kummallisempia rusketusrajoja! Muistatteko kun olimme Cape Townissa ja sain ensimmäisenä päivänä muhevat rajat juoksurepustani? Ne pysyivät siinä koko loman. Iho tosiaan paloi silloin todella pahasti, kun intopinkeänä suunnistin salille ilman sitä aurinkosuojaa. 45 minuuttia riitti polttamaan rintakehäni todella pahasti ja se näkyy siinä edelleen. En halua toistaa tätä virhettä enää koskaan.

Monesti muistamme kyllä suojata ihon rannalla tai altaalla loikoillessa, mutta unohdamme aurinkovoiteiden käytön lenkille lähtiessä. Itseasiassa liikkeessä aurinko tarttuu meihin parhaiten, joten myös silloin on todella tärkeää suojata ihoa fiksusti. Kyllä, tämäkin on opittu kantapään kautta. Minifitess_aco_sunscreen_activelifeMinifitness_Aco_mousse_sunscreen

Ps. Kävin tänään vetämässä vielä viimeiset kunnon jalkatreenit Jarin kanssa. Meikäläisen sai kerätä sieltä lattialta ylös. Nyt voin siis todella hyvillä fiiliksillä loikoilla aurinkotuolissa huomenna. 

Nyt suuntaankin kohti Barcelonaa! Oikein ihania ja leppoisia lomapäiviä kaikille <3 Kuulumisia reissusta tulossa myöhemmin

-E

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=ACO-minifitness-3;EASTpostID=11280]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

17 vastausta artikkeliin “Sun Hunt”

 1. Hei, mistä nuo ihanat vihreät pöksyt on? Ja hyvää matkaa, itsekin lähdössä Rooman kautta Barcelonaan ensi viikolla. (:

  • Moikka Emma,
   Löysin ne justiinsa Zarasta 🙂 Ihanan kesäiset! Hei ihanaa, se on huippu paikka. Aurinkoa ja lämpöä piisaa -E

  • Paita on Stradivariuksesta ostettu varmaan vuosi sitten 🙂 -E

 2. Moikka! Halusin vaan tulla kommentoimaan miten ihana blogi sinulla on, ja se saa hyvän fiiliksen aina kun tulen sitä tänne lukemaan. Myös Fitnesspäiväkirjoja katsoessani teit minuun uskomattoman vaikutuksen. Jaksossa missä annoit itsellesi täyden 10 itsellesi ja sanoit miten jokaisen pitäisi sai todella miettimään asioita. Hehkut positiivista energiaa ja olet loistava roolimalli! Harvoin kommentoin blogeihin, mutta halusin sanoa tämän, jatka ehdottomasti samaan malliin vaikutat super huipulta ihmiseltä! 🙂

  • Kiitos Viivi palautteesta <3 Toivottavasti jäät seurailemaan menoani myös jatkossa -E

 3. Moikka Eevi! Oon tässä lukenut sun blogia ja täytyy kyllä sanoa että VAU. Aina kun tätä lukee niin tulee ihan huippu hyvä fiilis! Todella paljon oon saanu hyviä vinkkejä ja erityisesti motivaatiota liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Katoin Fitnesspäiväkirjojen jokaisen jakson ja kyllä olit mun ehdoton suosikki. Sun iloinen luonne ja pirteä olemus on jotain ihan huippua ja kyllä tarttuu tätä blogia lukiessa itseenkin 🙂 Täältä löytää vastauksen kyllä melkein jokaiseen asiaan mikä mietityttää urheilun ja ruuan suhteen. Kiitos paljon että kirjoittelet kuulumisiasi tänne, koska niitä on kiva lueskella <3

  • Ihana Tiia <3 Kiitos. Mahtavaa että on päässyt vaikuttamaan. Kuinka loistavaa myös kuulla että olet löytänyt niin paljon
   vinkkejä täältä! Ihanan piristävä viesti -E

 4. Hei Eevi!
  Olemme mieheni kanssa lähdössä myös Barcelonaan ja salille sielläkin pitäisi päästä 🙂 Annatko vinkkejä hyvästä/hyvistä saleista?
  Kerroit myös aiemmin noudattavasi gluteenitonta ruokavaliota. Vinkkejä Barcelonan gluteenittomista ravintoloista otamme myös mielellämme vastaan 🙂
  Blogiasi on mukava lueskella ja toivottavasti Fitnespäiväkirjoille saadaan jatkoa! 🙂

  Aurinkoista kesää sinulle 🙂

  • Moikka Taru 🙂
   Joo tästä on tulossa postausta. Gluteenitonta ravintolaa en löytänyt/etsinyt, mutta onneksi gluteenittomia vaihoehtoja löytyy!
   Täällä toivotaan samaa, pidetään peukut pystyssä <3 -E

  • Moikka Eevi 🙂
   Vinkkejä odotellessa 🙂 ja kiitos vastauksestasi.

 5. Olen myös lukenut innolla blogiasi ja seurannut fitnesspäiväkirjoja. Olet todella positiivinen ja energinen. Etkä tee sitä virhettä, mitä moni muu tekee eli mollaa muiden valintoja. Päinvastoin, annat vinkkejä mutta et korosta omia valintojasi ainoina oikeina.
  Minäkin voisin vinkin antaa sinulle liittyen blogin kirjoittamiseen. Lukemista helpottaisi ja teksti olisi sujuvampi/selkeämpi, jos välttäisit täytesanoja. Turhat niitä, sen, siitä, sitä… jne pois. Jos lause kuulostaa järkevältä ilman edellämainuttuja sanoja, niin silloin niitä ei tarvitse. Aina voi kehittyä ja kirjoittaminen on aika oleellinen osa blogia 🙂
  Nyt moni ajattelee, että kylläpäs pienestä valittaa mutta meitä lukijoita on erilaisia.

  • Kiitos Taru ihanasta ja myös rakentavasta palautteesta <3 Hyvä pointti, kiitos siitä! Tässä todellakin kehitytään koko ajan ja niin pitääkin.
   -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta