Irtautuminen

Barcelona ei jättänyt tälläkään kertaa kylmäksi. Täydellinen sää rauhallisesti pauhaavan meren äärellä. Aurinko lämmittää lempeästi ihoani ja luen Agassin elämänkertaa hyvää vauhtia eteenpäin. Imen kirjasta itseeni energiaa ja ajatuksia. Siihen onnistuu vain lomalla, kun pystyy irtautumaan kaikesta. Olemme matkustaneet autolla Gava Marin hiekoille nauttimaan rauhallisuudesta.

Danin kanssa loma onnistuu aina. Tasapainossa pysyminen ei ole olettamus, joten kun sellainen osuu kohdalle, täytyy sitä osata arvostaa. Nautimme samoista asioista, joten loma kulkee omalla painollaan. Emme suunnittele hetkeä pidemmälle ja suljemme jopa puhelimetkin muutamaksi päiväksi. Se tekee kieltämättä todella hyvää molemmille! Huomaamme hiovamme bisnessideoita, joka tarkoittaa aina sitä, että mieli on saanut hetken hengähtää ja luovuus on jälleen valloillaan. Se on mahtava tunne. Nauramme paljon, mutta lomalla sitäkin enemmän. Rakastan sitä.Minifitness_Beach_loveMinifitness_lomalla_Barcelona Minifitness_beachday_bikini Minifitness_lueMinifitness_Agassi_elämänkerta

Rantapäivä oli täydellinen tapa pysähtyä. Hengittää tätä tuoksuvaa ilmaa ja kuulostella jokaisen lihaksen oloa hetki. Tämä on muuten parasta vastapainoa koville treeneille.

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “Irtautuminen”

  1. Ihanalta kuulostaa, rupesi itselläkin tekemään mieli lämpimään! Hyviä kuvia ja ihailen sun kroppaa ja luonnetta, pidän sua esikuvana!! Aina kun luen blogias niin saan motivaatioo treeneihin, kiitos! 🙂 muuten tekeekö PT treeniohjelman pyynnöstä, paljonko ne suunnilleen maksaa?

    Hyvää kesää, treeni iloa!

  2. Moi Eevi!
    Oon itekkin lähössä ensviikolla Barceloonaan. Kiva postaus ja sun kuvat on niin upeita! Pitäkää kiva loma ja nauttikaa ❤️ Oon seurannu sua vasta vähän aikaa mut vaikutat ihan mielettömän upeelta ihmiseltä, ihailen sua ja sun motivaatiota treenaamiseen. Oot mulle ku roolimalli ja saan sulta paljon motivaatioo omaan treenaamiseenkin! Oot ihana ❤️

  3. Just Tallinnassa matkaillessa puhuttiin mun miehen kanssa miten hyvää lomaseuraa ollaan toisillemme kun tykätään lomailla niin samantyylisesti matkoilla ja onhan se ihan parhautta lomamatkoilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta