Jos sä haluut olla TIKIS pitää pumppaa

Minifitness_UniikkiNyt se on julkaistu! Video ja biisi, josta puhuttiin meillä kotona pitkään. Musiikkivideota työstettiin viime viikolla kasaan kameroiden käydessä täydellä teholla aamusta iltamyöhään. TIKIS on biisi, joka tulee soimaan silloin kun sitä energiaa täytyisi löytää salille. Se tulee soimaan kun puserran viimeisillä voimillani hikisen tahmeita toistoja. Se tulee soimaan kun haen hyvää fiilistä! Siitä saa voimaa ja jaksamista, mutta se herättää myös kehoni. Biisi meille kaikille. Motivaatio biisi.

Screen Shot 2015-06-23 at 20.04.23Screen Shot 2015-06-23 at 20.06.02Screen Shot 2015-06-23 at 20.05.53Screen Shot 2015-06-23 at 20.08.31

Tämä oli ensimmäinen videoprojekti, jossa olin mukana muutenkin kuin vain rekvisiittana. Haalin kasaan kourallisen ihania tyttöjä, joiden kanssa oli helppoa ja hauskaa tehdä pitkiä kuvauspäiviä. Meikistä ja hiuksista vastasi taitava Milla Helminen yhteistyössä Unikan kanssa. Osaava kuvaus- ja editointitiimi Anatom Pictures teki jälleen kerran loistavaa duunia ja nyt biisi on vihdoin saanut kasvot musiikkivideon muodossa.

Tämä pieni projekti oli erittäin hauska kokemus ja antoi taas lisää eväitä itsellenikin. En olisi kuitenkaan onnistunut ilman upeita tyttöjä, joten isoin kiitos minun osaltani kuuluu heille. Yhteistyöllä saadaan isoja ja hyviä asioita aikaiseksi!

Screen Shot 2015-06-23 at 20.08.53Screen Shot 2015-06-23 at 20.09.24Screen Shot 2015-06-23 at 20.07.07Screen Shot 2015-06-23 at 20.03.22

Ps. Jos onneen ei ole oikotietä niin ei ole kyllä tikkiin pääsyynkään 😉

Lähdenpä tästä salille kyykkäämään!

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “Jos sä haluut olla TIKIS pitää pumppaa”

 1. Oli! Kiva biisi. Ytimekäs. Sellainen jota varmaan jaksaa kuunnella useammankin kerran. Tullaan soittamaan änärillä ihan varmaan! =D

 2. Ihan sairaan hyvä biisi!! Kaikki kohdillaan! Taidankin tästä lähteä pumppaa:))

 3. Täältä löytyy yksi lisää, joka tykkää biisistä. 🙂 Myös video oli toimiva. Toivottavasti saa paljon soittoja ja mulla lisätty omalle soittolistalle. 🙂

 4. Jes! Uusi motivaatio biisi salille. Jotenkin tossa musavideossa katse kiinnittyy aina suhun ku oot kuvassa 😀

 5. Ootte mahtavia!
  Aina kun näkee sut ja danin jossain videolla niin tulee tosi hyvä fiilis, koska ootte molemmat niin ilosia ja nauravaisia, mut osaatte myöa ottaa hommat tosissaanki ja annatte 110% vähintään itestänne! Parhautta <3

  Niin ja pakko sanoo vielä tähän loppuun että mun piti lukee tuo yks kohta moneen kertaan koska luin että: "Meikistä ja hiuksista vastasi taitava Milla Helminen yhteistyössä UNIIKIN kanssa." 😀

  • Ihana Marjut!! 😀 hahah apua joo se vasta olisikin ollut jotain 😀 -E

 6. Hyvä biisi! Salilla mukava kuunnella 🙂 hei osaisitko kertoa vinkkiä että mistä tietää onko painonnostovyö oikeankokoinen? Kuuluuko edessä mennä vyön yhteen miten paljon yms?

  • Moikka Kristina,

   Tidän sen siitä jos vyön saa niin kireälle että on vaikea hengittää 😉 Mulla on Schiekin XS ja sekin on siinä ja siinä pitäisikö olla tiukempi.
   -E

 7. Kyllä, niinkuin tuossa joku jo kommentoikin niin susta ja Danista huokuu hyvä fiilis 🙂 ♡

 8. Heippa!
  Nyt on pakko kysellä tyhmiä, kun et itse löytänyt vastausta asiaan..;) Eli missä toi video on kuvattu? Missä on tollanen ulkoliikuntasetti? Oon vasta muuttanu Helsinkiin, ja hmmm. nätisti sanottuna kammoan kuntosaleja yli kaiken, mut tollaseen voisin lapsen innolla mennä vähän riekkumaan..:D
  Kiitos paljon!

  • Moikka,

   Se on itseasiassa tuotu kuvauksia varten Töölönlahdelle – minusta tällainen pitäisi SAADA pysyvästi johonkin 🙂 Ihan huippu!
   -E

 9. Hyvä biisi ja mahtava inspiroiva video. Videossa myös tosi tyylikäs värimaailma, hyvällä maulla tehty!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta