Sitges

Minifitness_lomalla_SitgesOlimme ajatelleet loikoilevamme hotellin kattoterassilla ja liikkuisimme keskustaan ainoastaan nälän yllättäessä. Toisin kuitenkin kävi, kun sisäiset seikkailijamme heräsivät. Hotellin uima-allas ei houkutellut viihtyvyydenkään puolesta. Se vaikutti tylsältä vaihtoehdolta. Aivan hotellimme vieressä oli menossa Sónar Festivaalit, jonka vuoksi hotellimme terassi oli täynnä väsynyttä juhlakansaa tekemässä kuumuus kuolemaa. 

Päätimmekin lähteä ajelemaan autolla hieman pidemmälle Barcelonasta, sillä keskusta tarjosi hälyä ja hektisyyttä. Minun toiveeni oli löytää mukava ranta, jossa voisimme hetken lepäillä ja uida. Dan myöntyi kun heitin ilmoille shoppailun mahdollisuuden. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! 

Minifitness_sitges_city Minifitness_icecream_summer Minifitness_Nelly shoes

Autolla liikkuminen on jotenkin vapauttavaa ja siinä näkee niin paljon enemmän. Sanoinkin että jokaisella lomalla saisi olla auto alla! Kolmessa päivässä ehti nimittäin nähdä ja kokea yllättävänkin paljon. Kävimme viettämässä yhden rantapäivän myös Sitgesissä, jossa oli käynnissä Gay Pride samaan aikaan. Näky oli todella mielenkiintoinen ja viihdyttävä!

Kaduilla hyppi miehiä erilaissa asuissa. Osa oli pukeutunut puolenmetrin korkoihin ja mihihameeseen, osa suosi tuttua poliisinasua. Osa heistä oli ajatellut pärjäävänsä parhaiten kalsareissa iho öljyttynä. Olipahan hauska show kertakaikkiaan! Yksisarvinen, öljyä ja glitteriä näin tiivistetysti. Dania vilkuiltiin tunnin aikana enemmän kuin minua koko loman aikana. En pistänyt pahakseni, vaan hihittelin Danin takana tyytyväisenä.

Sitges on tunnettu nimenomaan värikkäästä olemuksestaan ja menostaan, mutta minua kiinnosti myös sen söpö kylämäisyys ja ranta. Rannalla sai olla hieman iisimmin kuin Barcelonan keskustan omalla, jonka jätimme suosiolla väliin. Rauhaa sieltä oli kuitenkin turha hakea, sillä kaupustelijoita riitti sielläkin. Ilmapiiri oli kuitenkin mukavan leppoisa, joten päivä Sitgesissä oli varsin hauska ja erilainen.Minifitness_summergirl_bikiniMinifitness_loveMinifitness_beachlook

Viiletimmekin Sitgesin sykkeestä suoraan kaupoille. La Roca Village sijaitsi noin tunnin ajomatkan päässä, joten sinne pyrähti oikein mielellään. Shoppailukylät ovat tulleet tutuiksi mm Italian reissultamme. Minusta ne ovat käteviä ja myös aika upeita. Shoppailun ja auringon uuvuttamina saavuimme iltamyöhään takaisin hotellille SB Plaza Europaan.

Hotelli oli suhteellisen edullinen, huoneet olivat siistejä ja uusia. Aamiaiselle sai kantaa omat puurot, mutta muuten aamiaistarjonta oli hyvä siihen nähden, että se kuului hintaan. Kävinpähän hotellin ravintolassa lämmittelemässä myös omia eväitäni! Ystävällinen henkilökunta sai minulta kiitosta. Oletteko muuten koskaan syöneet Performance Meals-ateriaa? Minä ostin reissuun niitä kaksi hätävaraksi, sillä niiden makrot ja säilyvyys ovat hyviä. Odotin syöväni kissanruokaa, mutta tämä pussitettu ruokasäkki pääsi jopa yllättämään – se näytti ja maistui ruoalta. Kana oli hieman kuivaa, mutta kyllä se siinä nälässä kelpasi. Suolaa päälle ja avot! Pussin voi lämmittää suoraan mikrossa, joka lisää sen kätevyyttä. 

Auton vuokraus kustansi parilta päivältä noin 200 e. Tilasimme auton suoraan hotellin respan kautta ja he hoitivat auton suoraan hotellille. Tämä oli varsin kätevää ja stressitöntä! Toki hintaan vaikuttaa myös millaisen auton haluaa. Edullisemmin pääsee varmasti itse vuokraamalla auton ja hoitamalla järjestelyt.

Lasit – Fendi

Haalari – Bershka

Kengät – Nelly*HERE

Bikinit – Ostettu ulkomailta

 

-E <3

*mainoslinkki

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

19 vastausta artikkeliin “Sitges”

 1. Mulle tuli mieleen, että miten kuljetat ulkomaille kaikki proteiinijauheet, vitamiinit yms. ettei tule mitään ongelmia (huume epäilyä tms)? Sen takia en ole itse koskaan uskaltanut mukaan ottaa 😀

  • Ihan kuule pakkailen minigrippeihin eikä ole koskaan tullut sanomista 😀 Ei siinä mitään erikoista pitäisi olla, en ainakaan
   vielä koskaan ole sellaiseen ongelmaan törmännyt. Huoletta vaan! -E

  • Se kyllä kieltämättä saisi tulla jo tänne Suomeenkin 😉 -E

 2. Me oltiin just siinä naapuri hotellissa, täytyy sanoa että sitä suosittelen todella!! Sattuipa sattumalta siihen naapuriin se iso kauppakeskus ja ikeakin! Hah, ihan huippu lokaatio jos Barceloonassa haluaa yöpyä. 🙂 myös siinä naapurissa se Mont L. Vuori kiva lenkkeilymesta! 🙂

  • Aijaa, hauskaa Noora 🙂 Se kauppakeskus oli kyllä tosi kätevä siinä vieressä! Käytiin siellä syömässä lounasta ja aika
   läheltä löytyi myös salikin. Harmittaa että ei jäänyt aikaa vuoren kiipeämiseen :/ -E

 3. Hauska lukea tätä juttua kun tulin juuri Barcelonasta ja Sitgesistä lauantaina 😀 ja toki ajeltiin myös samaiseen outletiin. Sitges oli mukava kaupunki ja kun vielä googlasi mihin rannalle voi mennä, niin ei tarvinnut tuijotella alastomia miehiä 😉 Ensi kerralla pidempi reissu! Viikko ei riitä mihinkään. Auton vuokraus on kyllä ihan must. Meillä oli tosi edullinen hinta kun oltiin etukäteen varattu ja vertailtu 🙂

  • haha kuinka hauskaa Satu! 🙂 Oi me oltiin vaan kolme päivää ja jäi kyllä ihan liian lyhyeksi!! Taas joutuu
   varmaan takaisin vielä menemään 😀 -E

 4. Heissan! Sie oot vissiiki koulutukseltas personal trainer, jos olen oikein ymmärtänyt. Haluisin kovasti tietää että miten oot kouluttautunu ja missä. Ite oon tällä hetkellä vielä lukiossa ja jatko-opintojen suhteen vaihtoehtoja on monia ja yks niistä on pr. Oisko siulla jotakin neuvoja et mitä miun kannattais jo alkaa tekee sen hyväks et jos miun tuleva ammatti oiskin personal trainer? Mitä tietä miu pitäis kulkee lukion jälkee? Kiitos jo tässä vaiheessa!

 5. Tuo autoilu on niin iso plussa, totta turiset! Me aloiteltiin vuosittainen kesäloman ajan kestänyt reilaus perheen kanssa aina Suomesta etelään entisen Jugoslavian maihin. Sinne pääsi kätevästi, näki samalla muuta Eurooppaa ja pääsi kyläilemään sukulaisten ja tuttavien luokse, maistelemaan eri kylien paikallisruokia ja näkemään ja opettelmaan kartanlukutaitoja sekä pidättelykykyä haha 😀 ei ollut sillon ihan samalla tavalla huotoasemia esimerkiks niinkun nykyään! Kun sitten olin muuttanut omilleni oon sen jälkeen yleensä lentänyt sitten johonkin kohteeseen ja varannut monesti lennot jostakin muusta maasta (italiaa, Unkaria, Kroatiaa, Bosnia-Herzegovinaa, Itävaltaa…), monesti aivan eri kolkista Eurooppaa. Autoilu, junailu ja busseilu on niin käteviä, näkee niin paljon ja pääsee niin moneen muuun paikalliseen paikkaan karkuun turisteja ja turisteita varten mukattuja kohteita. Se on niin helppoa ja monesti kukkarolle hyvinkin hyvästä! 🙂 Mitä pidempi aika kuikuilla sen kivempi!

  Ps. Olet niin hurmaava :)! Täällä Kuopiossa niin kamalat kelit, satanu joka päivä… Vieläkin samat farkut päällä kun mitä talvella… Nää kuvat tosiaan piristää! Värit, tunnelma ja kaikki! Pitäkää ihana loma!

  http://lolimte.blogspot.com

  • Oi kuulostaa niin hyvälle! Osa ei pudä lainkaan autolla rullaamisesta, mutta näin vanhempana minusta se on ihanaa 🙂
   Kunhan ei tule liian pitkiä ajoja ja ehtii hyvin palautua muutaman päivän rentoutuen kohteessa.

   Kuule niin on täälläkin 😉 Kesää odotellessa, mutta ei anneta sään hämätä meitä <3 -E

  • Kiitos paljon! <3 🙂 Sitten uusia tavoiteita kohti kun saan kirjoittetta uudeet! 🙂 Ja tavoite minkä savutiin tulee olla pysyvää. 🙂

 6. Moikka Eevi! Sulla on ihania kuvia täällä blogissa!! Millaisella kameralla kuvailet näitä kuviasi:)? Onko mikä järkkäri kyseessä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta