What goes around comes around

Minifitness_onnionJoskus pohdiskelen sitä kuinka ihmeellisesti elämä meitä kuljettaa. Joskus tulee olo että jokaisella tapahtumalla on lopulta oma paikkansa. Ne ymmärtää vasta usein pidemmän ajan päästä. Minä ymmärsin miksi olen kokenut vaikeita ja jopa pahojakin asioita elämässäni – siksi jotta osaisin arvostaa sitä hyvää entistä enemmän myöhemmin. Fakta on se että kakkaa on pakko saada niskaan. Vaikka kuinka väittäisin että olisin osannut arvostaa esimerkiksi Dania ja parisuhdettamme ilman aikaisempia huonoja kokemuksia ja ihmisiä, valehtelisin. Uskon että kaikki mitä olen kokenut aikaisemmin kuljetti lopulta meidät yhteen. Se kaikki teki minusta vahvemman ja teki koko suhteemme perustan vankaksi. Meitä ei yksi eikä edes kymmenen tuulenpuuskaa ole kaatanut, eikä kaada myöhemminkään. 

Pidän itseäni suhteellisen vahvana ja itsenäisenä. Nuorena nyrpistin nokkaani isäni tiukkuudelle, mutta nyt senkin ymmärtää. Opin tekemään töitä haaveideni eteen ja ymmärsin, että mitään ei tule karhunpalveluksilla tai odottamalla. Kaikki opit lähtivät ihan sieltä ala-asteelta saakka, tai jopa tarhan lelulaatikoiden ääreltä.

Mikään mitä haluaa eniten ei ole helppoa saada. Jokaisella meillä on eväät onnistua ja saavuttaa asioita, oli lähtötilanne mikä tahansa. Jos sitä toisen kultalusikkaa tuijottaa, ei syö muuta kuin itseään ja omaa elämäänsä. Lopulta edessä onkin tyhjiö. Paitsi kateus, myös uskonpuute itseään kohtaan ovat asioita, jotka tukahduttavat ilmapiiriä enemmän kuin mikään muu. Ne tukahduttavat sinua.

Miksi olla kateellinen kun jokaisella meistä on mahdollisuus tehdä asioita ja saavuttaa niitä? Toiselta se kateus ei nimittäin ota mitään pois, mutta meiltä itseltämme kyllä. Kaikkien ei edes pidä olla samalla viivalla. Meidän tulee löytää eri polkuja, jolloin muokkaamme asioita parhaalla mahdollisela tavalla. Meiän pitää saada eri näkökulmia ja erilaisia kokemuksia – meidän tuleekin olla erilaisia ihmisiä. Jokainen voi omalla toiminnallaan rikastuttaa omaa elämäänsä ja myös muiden. Ajattele itsestäsi vähän isommin.Minifitness_summerlook_outfit_festival

Kyllä, olen ollut huonompi ihminen joskus ja voin myöntää sen. Tärkeintä on mielestäni se kuinka sen voi jättää taakseen, mutta sitä ei kannata kuitenkaan unohtaa. Sieltä voi nimittäin aina ammentaa itselleen lisää uskoa ja voimaa nykypäivään. Opetuksia ja huomioita. Tiedän olevani parempi ihminen nyt ja vain sillä on väliä. Tiedän myös haluavani kehittyä ihmisenä edelleen, haluan olla hyvä muita ja itseäni kohtaan. Pyyteettömyys on kaiken avain jokaisessa ystävyyssuhteessa ja parisuhteessa. 

Ymmärrän tänä päivänä paitsi itseäni, myös elämääni paremmin. Miksi jotakin tapahtui, tulee usein eteemme uudestaan jollakin tavalla. Se voi olla välietappi tai lopputulema. Uskon elämässä vahvasti avoimuuteen ja positiivisuuteen. Uskon myös että halu ja tahto korvaavat enemmäin kuin esimerkiksi koetut vuodet.

Tahtotila ja hyvä mieli edellä tapahtuu usein asioita, joita saattaisi alkuun ajatella mahdottomiksi. En vielä 4 vuotta sitten osanut aavistaakaan että elämäni olisi näin siistiä – että se siemen jonka istutin kasvaisi puuksi. Se on parhainta, sillä se fiilis ei kuole koskaan! Minä tein jotakin ihan itse alusta loppuun. Pohjallakin oli käytävä ja sieltä taas noustava. Ei kukaan selviä ilman ruhjeita. Minifitness_Festival look

Olen varmasti onnellisempi kuin koskaan elämäni aikana. Oikea onni on tasaista, uskotko? Se on nimittäin pysyvää. Onnellisuus ei koostu niistä asioista mistä joskus ajattelin sen koostuvan. Avoimuus omalle kehittymiselle, heittäytyminen ja itseensä uskominen ovat olleet tärkeitä tällä tiellä.

Täydellinen ei ikinä tarvitse olla ja siihen olisi hölmöä edes pyrkiä. On myös turha odottaa sellaista muilta, ikinä. Täydellisyyttä ei ole olemassa. Onni löytyy meistä.

What goes around comes around -E

Tässä hyvä biisi meille kaikille neideille. Voit lisätä sen sinne omalle motivaatio-playlistille 😉

Takki – Bershka / Shortsit – Stradivarius / Laukku – River Island / Kuvat – Eve

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

44 vastausta artikkeliin “What goes around comes around”

 1. Ihania ajatuksia sulla! Pidän sun elämänasenteesta,-ja tavasta,samaistun siihen tosi vahvasti! Jatka kirjoittamista,minä jatkan lukemista! 🙂

 2. Ihana lukea sun ajatuksia aiheesta josta ollaan viime aikoina puhuttu paljon läheisten kanssa! 🙂 Jotenkin tätä lukiessa ne omat ajatuksetkin vaan vahvistui entisestään ja sulla on kyllä hieno taito koskettaa lukijaa sisältä! Kiitos tästä, tämä teksti tuli just sopivaan paikkaan!<3

 3. Olen Eevin kanssa täysin samaa mieltä. On käytävä pohjalla, jotta sieltä voi nousta taas vahvempana. Olen itsekin kokenut paljon ja käynyt todella pohjalla, mutta sattumien kautta, ollessani pohjalla, tapasinn nykyisen avopuolisoni. Olen onnellisempi, kuin aikoihin ja olen ikuisesti kiitollinen siitä hänelle, että hän otti minut halaukseensa ja rakensi minulle portaat askel askeleelta ylöspäin. Olen päässyt taas kiinni elämään ja rakastan onnellisuutta!

  • Kuulostaa Iida-Maria hyvin tutulta 🙂 Näin se elämä meitä vain kuljettaa <3 -E

 4. Voi Eevi❤! Sulla on niin mahtavia postauksia ja rakastan lukee näitä koska sulta löytyy niin hyvät ainekset tohon hommaan. Oot mun yks suurin motivaation lähde, ja ihan huippuu et oot fpk koska muuten en olis tietonen susta tai tästä sun super hyvästä blogista. Täältä löytyy niin hyvää motii ja ihailen ihan törkeestin sun kroppaas ja haluus treenata. Oi vitsit ku haluisin vaaa kirjottaa susta lisää ja lisää!! Se viel et ootte Danin kans älyihanan pari, pitäkää kiinni toisistanne ja kovasti onnea teille nyt ku tulevaisuuteenki!! Toivottavasti nähään joku päivä joskus viel.☺

  • Ihanaa että olette siirtyneet monet sieltä tv:n puolelta tänne blogiinkin! <3 Kaikki lukijat ovat tärkeitä ja arvokkaita. Myös se että jaksatte antaa palautetta on äärinmäisen tärkeää minulle. Kiitos kauniista sanoista! -E

 5. Tämä teksti inspiroi ja sinä inspiroit parantamaan omaa elämääni sekä rakastamaan itseäni enemmän. Kiitos.

 6. Voi ihana Eevi <3 Samaistun kyllä kirjoittamaasi tekstiin! Jaksat aina olla niin positiivinen ja hehkut energiaa..huhhuh. Olet yksi suurimmista motivaation lähteistä! Rakastan lukea blogiasi. On todella mukavaa, kun jaat kuulumisiasi, treenivinkkejä, herkullisia reseptejä ja kaikkee kivaa. Kirjoita jatkossakin niin saan lukemista! <3

 7. Tulipa osuvaan saumaan tämä kaunis teksti. Juuri tätä ennen kirjoitin, kuinka kiitollinen ja onnellinen olen.

  Elämä opettaa ja kasvattaa. Kolhuista oppii ja niiden jälkeen osaa myöhemmin todella arvostaa pienempiäkin asioita.

  -H

 8. Ihana kirjoitus. Onko teillä suunnitelmia mennä naimisiin? omasta mielestä vasta se kertoo siitä halusta elää toisen kanssa loppuelämä.

  • Kyllä Ansku 🙂 Mielestäni ilman tulevaisuuden näkemistä yhdessä on vähän turhaa edes roikkua yhdessä – ainakaan enää tässä iässä. -E

 9. Voi Eevi olet ihan mieletön tyyppi ja osaat kirjoittaa niin kauniisti! <3 Sinusta ja asenteestasi voisi moni ottaa mallia. 😉

  • Ihana Rosa <3 Olette antaneet kyllä ihan mielttömiä palautteita ja olen todella nöyränä näistä kaikista! Kiitos kiitos ja kiitos 🙂 -E

 10. Ihailen sun energiaa 🙂 Ei sulla saattais olla ideaa sairauden aiheuttamaan väsymykseen, jotta saisin nautittua vähän elämästä. Liikunta vie viimeisetkin voimat, mutta myönnän että innostus kasvaa jokaisen kirjoituksen myötä. Mukavaa kesää 🙂

  • Kovasti tsemppiä Elisa sinne ja energialähetys täältä! <3 -E

 11. ”Jos sitä toisen kultalusikkaa tuijottaa, ei syö muuta kuin itseään ja omaa elämäänsä” – tämä on niin totta ja niin hyvin tiivistetty. Ei pidä keskittyä mihinkään muuhun kuin siihen omaan tekemiseen ja vaan taivas on rajana. Kiitos Eevi upeasta kirjoituksesta ❤️

 12. Eevi oot sisäisesti kuin ulkoisesti niin kaunis! Ihana lukea aina näitä sun juttuja, ja oppia itekki näistä!

 13. Tykkään näistä sun ”diippii shittii” -kirjoituksista ;)! Tosi avaavia ja hienosti puet sanoiksi monia asioita, joita täälläkin mietitty jo pidemmän aikaa! Jäin miettimään…mikä määrittää ”huonon” ihmisen? Sanoit, että olet ollut huonompi? Onko sellaista olemassa vai onko meillä vain joku tietty käsitys siitä? Tajuan kuitenkin täysin mitä tarkoitat, koska olen kokenut saman fiiliksen kohdallani. Huomaan kuitenkin, että silloin olin niin pihalla ja olin vielä se muiden muokkaama S, joka ei edes tajunnut miksi käyttäytyy niin kuin käyttäytyy. Ja nyt kun olen 100% oma itseni voin miljoona kertaa paremmin enkä koe olevani se ”huono ihminen”. You get what I’m trying to say 😀 ?

  Ihanaa päivää sulle.

  • hahah ihana! Diippishittii jee 😀 Luulen että vertaan sitä entistä minääni nykypäivän minääni ja näen paljon huonoja asioita joita olen muuttanut itsessäni vuosien saatossa tietoisesti ja myös tiedostamatta. Ja tuo kuulostaa hyvin tutulta, että joskus sitä omaa käyttäytymistään ei osannut edes tunnistaa. Ikä tuo paljon asioita kuten myös tämän ominaisuuden ymmärtää itseään ja toimintaansa, sekä jopa muokkaamaan sitä 😉 -E

 14. Todella hieno teksti! ♡ Pisti taas kerran jälleen miettimään. Ihan mahtavaa, että pohdit ja kirjoitat näistä asioista. 🙂 Olet upea nainen Eevi!

  Ps. Olisi kiva jos vaikka kirjoittaisit ihmismielestä ja hyvinvoinnista. Yhden postauksen olet kylläkin kirjoittanut -parisuhde ja treenaaminen- aiheella, mutta olisi kiva jos kirjoittaisit uudestaan samaan teemaan liittyen 🙂 esim. Kisadieetti ja parisude.

 15. Voi Eevi oot ihana <3 oot mua pari vuotta nuorempi, mut silti oon oppinu sulta paljon just itsensä arvostamisesta ja siitä että osaa myös olla tyytyväinen itteensä vaikka onkin kehitettävää vielä edessä. Huippua kesän jatkoa ja jatka samaan malliin 🙂

  • Ihana kuulla Päivikki 🙂 Ihanaa kesää myös sinne ja kiitos tuesta <3 -E

 16. Tosi hieno kirjoitus <3 Pisti taas kerran jälleen miettimään asoita. Olet todella ihana nainen <3 Saan niin paljon energiia siun blogista, ai että!!

  Ps. Voisitko vaikka kirjoittaa joskus postauksen ihmis mielestä ja siihen liittyvästä hyvinvoinnista. Olet joskus kirjoittanut postauksen parisuhteesta ja treenaamisesta, mutta uusi postaus tästä aiheesta ei olisi pahaksi 🙂 + esim. dieetistä ja parisuhteesta.

  • Kiitos Liisi niin kommentistasi kuin toiveestasikin <3 Ehdottomasti tulossa -E

 17. No, kyllä on hienoa tekstiä taas!! Hieno homma, kun osaat noin upeasti tsempata nuoria ja oman elämänkokemuksen kautta vieläpä.
  Itse olen jo aikuisessa iässä ja monenlaiset sopat on kahlattu läpi, mutta niin oikeaan osuvia oli poinnisi, ettei paremmin osaisi monikaan näitä ilmaista. Hienoa!

 18. sul on ihana elämänasenne<3 harvoi näkee oikeesti noin itsevarmoi ja vilpittömiä tyyppejä kun sinä<3 kaikilla suomalaisilla ois jotai opittavaa sulta:)!!!

 19. En osaa sanoiksi pukea sitä hyvää olo mikä tuli kun luki tän tekstin ja rupes miettimään omaa elämää ja saavutuksia. Kaiken kiireen ja härdellin keskellä töissä, just kun mietin että en osaa mitään ja hoidan hommat huonosti/väärin, tää teksti sai pysähtymään ja miettimään miten vahva ja rohkea oikeasti on! Enkä todellakaan hoida töitä huonosti! Kiitos!

  • JUST näin Anna <3 Ihan loistava oivallus. Tsemppiä ja rentoa otetta! -E

 20. Oli niin suloinen kirjoitus, että piti tulla ihan kommentoimaan! Mä löysin sun blogin jokin aika sitten, kun katsoin Fitnesspäiväkirjoja. Katsoin ohjelmaa mielenkiinnolla, koska fitneksestä on puhuttu niin paljon ja itselläni ei ole siitä mitään konkreettista kuvaa. Itse toisenlaisen urheilulajin edustajana en ehkä vieläkään ihan täysin ymmärrä sen viehätystä, mutta eipä se mitään – onneksi urheilussa jokaiselle löytyy aina jotain :).

  Mutta ohjelman perusteella täytyy tunnustaa, että oon ihan sun fani! Ohjelmasta (ja tästä blogista) sai susta todella vilpittömän ja rehellisen kuvan. Tiedät mitä teet ja se todella näkyy! Ihan hirveästi tsemppiä kisoihin valmistautumiseen :).

  • Kiitos Sanna kommentista 🙂 Arvstan suuresti sitä että vaikka ihmiset eivät jotain itse ymmärtäisikään, sitä ei lähdetä tuomitsemaan. Annetaan kaikkien kukkien kukkia 🙂 Olemme kaikki niin erilaisia ja näin sen pitääkin olla. Kiitos mielettömästä tsempistä ja ihanaa että tänne blogiin on tullut uusia lukijoita ohjelman myötä <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta