Wakeboard Camp

* Yhteistyössä Betsafe WakeCampMinifitness_wakeboardinggirl

Kesäni ei ole yhtään hullumpi. Viime viikonlopun vietimme Lahdessa festareilla ja nyt suuntaamme hetkeksi mökkeilemään metsän keskelle. Osa Instagramiani seuranneista tietääkin ensi viikon reissusta, jonne muutama teistäkin voi päästä mukaan! Koska hauskaa voi pitää muutenkin kuin bailaamalla, lähdemme Lindan kanssa ensi viikolla Ruotsiin wakeboard-leirille! Mikään ei estä meitä elämästä täysillä tätä kesää, oli sää millainen tahansa. Meidän kisaprepin ruokajärjestelyistä tulee varmasti irtoamaan vitsejä ja tilanteita matkan aikana.

Odotamme tätä jo innoissamme ja reissusta tulee varmasti ihan mielettömän hauska ja unohtumaton kokemus. Lindan kanssa riittää tilanteita ja komiikkaa, joten Instaan on tulossa varmasti aikamoista tykitystä reissun päältä. Mutta nyt siihen tärkeimpään! Sunnuntaihin saakka myös sinulla on mahdollisuus päästä meidän mukaan kyseiselle reissulle 17-18.7 yhdessä ystäväsi kanssa. Se tekee tästä vielä astetta siistimpää! Homma toimii näin;

– Seuraa @Betsafea Instagramissa

– Tägää ystäväsi Betsafen kisakuvaan Instagramissa

Lisätietoja löydät @eeviteittinen Instagramista tai @Betsafen Instagramkuvasta.

Minifitness_adidas_jacket_style Minifitness_paulhewittOlen weikannut kolmisen vuotta sitten ja se laji on kyllä ihan super hauskaa hommaa. Olen monena kesänä toivonut pääseväni takaisin laudan päälle, mutta mahdollisuuksia ei ole oikein tullut toivomisesta huolimatta. Leirillä tulemme varmasti oppimaan vähän lisää laudan hallinnasta ja ehkäpä opimme jotain temppujakin weikkimestarin Carro Djupsjön opissa. Parasta lajissa on se ettei siinä tarvitse olla mikään haka jotta se olisi hauskaa! Vauhtia rakastavalle se on mitä parhain kyyti tuuletta tukkaa.

Lautailemiseen verrattuna vesi toimii todella eri tavalla kuin lumi. Toki lautailutausta varmasti hieman auttaa laudan hallinnassa ja tasapainossa. Muistan kyllä että sieltä vedestä lähtö oli se vaikein osuus, sillä laudan tuli olla juuri oikeassa kulmassa nousua varten. Saa nähdä onko lähdöt laiturilta vai vedestä…

Nyt suuntaamme ensin Danin keikkarundille Lappeenrantaan ja sieltä matka jatkuu huomenna mökille. Jos jollakin on vinkkejä LPR:n suunnalta hyvistä gymeistä niin vinkkejä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! Minifitness_wakecamp_linköping

Terkut tienpäältä -E <3

Farkut – Gant

Takki – Adidas

Kello – Paul Hewitt

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “Wakeboard Camp”

 1. Moikka! Kiva lueskella näitä siun kirjotuksias Eevi! Lappeenrannan keskustan tuntumassa on Syke gym mikä kannattaa käydä kokeilemassa, käyn siellä itsekkin. 🙂 Ihanaa kesää! <3 Ps. Kiva ois nähdä lisää videoblogeja 🙂

 2. Moikka! Kiva lueskella näitä siun kirjoituksias Eevi! Lappeenrannan keskustan tuntumassa on Syke gym mikä kannattaa käydä kokeilemassa, käyn siellä itsekkin! 🙂 Ihanaa kesää! <3 Ps. Olis kiva nähdä lisää videoblogeja 🙂

  • Kiitos Tuuli <3 Videoita on tulossa pian, kunhan saan editoitua 😉 -E

 3. Voi vitsi tuut Lappeenrantaan just silloin kun en oo ite siellä 😀 ootko mukana Amarillon menossa? 🙂 Lehmus on ihan hyvä sali, oon ite käynyt siellä nyt puolisen vuotta, siitä asti kun se muutti uusiin tiloihin Technopolis 2:seen 🙂 oot kyl huikee mimmi ja pirtsakoista teksteistäs saan aina positiivista energiaa omaan menoon, kiitos! 🙂

  ihanaa vierailua Lappeenrannassa! 8)

  • Moikka Laura,
   Meikäläinen oli jo nukkumassa kun keikka pärähti käyntiin mutta Sykkeellä kävin treenailemassa 🙂
   LPR oli oikein jees! -E

 4. Lpr suurimmat ja suosituimmat salit ovat syke gym ja huhtarin liikuntakeskus 🙂 itse pidän enemmän huhtarista. Sijaitsee siis huhtiniemen alueella, vähän matkaa keskustasta skinnarilaan päin. Syke gym löytyy puolestaan keskustasta, satamasta ja skinnarilasta. Joista jälkimmäinen sai hiljattain myös uudet laitteet. Hauskaa reissua ja sali intoa 🙂

  • yke löytyi vierestä 😉 Hyvät treenit oli, kiitos teille vinkkaajille! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta