Treenileirille mars!

Minifitness_travelling_sweden_betsafeTänään suuntaamme nokkamme kohti Ruotsia. Katselin seuraavien päivien aikataulua ja olen kyllä onnellinen että matkaseuranani on Linda, jolta voin tarpeen vaatiessa saada itselleni hieman lisää energiaa. On hauskaa viettää aikaa sellaisten tyyppien kanssa, jotka antavat sinulle paljon pelkällä olemuksellaan. Tärkeintä on mielestäni se että ollaan aidosti sellaisia kuin ollaan. Silloin molemmat pystyvät olemaan rennosti, eikä toisen seuraa tarvitse stressata. Jotenkin nimittäin haistan tämän reissun haastavan meitä mielen ja kropankin osalta. Silloin toisen olkapäätä tarvitaan. Treenileirit eivät ole varmaan koskaan mitään läpihuutojuttuja? Tottakai etupäässä lähdemme kuitenkin pitämään hauskaa!

Matkaeväät ja kahden päivän ruoat on pakattuna. Tottakai salikengätkin on kassissa odottelemassa. Saa nähdä kuinka paljon mehuja sinne salille sitten päivän jälkeen jää. Latasin tuossa apin nimeltä Yelp – se on luottokamuni salin metsästyksessä olin sitten Suomessa tai ulkomailla. Sen pitäisi löytää kaikki mahdollinen. Se korvaa siis Danin poissaoloa. 

On kyllä paljon helpompaa lähteä reissuun ihmisen kanssa, jolla on tismalleen sama päämäärä. Molempien kisapreppi tuo toiselle turvaa ja helpotusta. Molemmat etsivät kuumeisesti lähintä salia…parempi yhtälö kuin toinen syömässä karkkia ja pitsaa naaman edessä. Pissahätä, nälkä ja väsymyskin tulevat synkronoidusti.

Katselin tuossa eilen weikkivideoita ja todellisuus iski vasten kasvoja. Siinä tehtiin vaikka mitä temppuja! Tuli kyllä jännäpissi housuun jo näin etukäteen. Päätin kuitenkin vakaasti oppivani edes jonkun niistä. Järjenääni on nyt myös huutelemassa päässäni, sillä nyt ei ole oikea hetki hurvitella – tai rikkoa paikkoja. Sisäinen käsijarruni uhmaa sisäistä hurjapäätäni. Saa nähdä kumpi voittaa tämän taistelun…Minifitness_travel_outfit_style_easylook

Päivitän matkan aikana Instagramiani @eeviteittinen, josta voi fiilistellä matkamme etenemistä. Päivitän myös viikoittain @Fitnesspäiväkirjojen Instaa, josta löytyy niin treenivinkkejä kuin kuulumisiakin. Reissun jälkeen tulossa isompaa postausta ja fiiliksiä videon + kuvien kera!

Terkkuja <3 -E

Kuvat / Linda

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Treenileirille mars!”

 1. Moikka Eevi,

  Hirveän paljon motivaatiota saan sun teksteistä ja kuvista. Innolla myös seurannut instaa ja sun kehitystä tulevia kisoja varten. Huomattavasti on kroppa kiristynyt tähän mennessä! Haluaisin tulla seuraamaan kisojasi, mutta kertoisitko milloin ne järjestetään ja missä, jotta tietää saapua paikalle? 😉

  Hirmusesti tsemppiä treeneihin, älähän riko itseäsi leirillä. Ehkä nähdään kisoissasi 🙂

  • Jeeee, ihan huippua! Todellakin tulemme likkaporukalla ja ehkä parilla miesvahvistuksella tsemppaileen kisoihin ja hakemaan motivaatiota omiinkin treenenihin 🙂
   Huippua kesää sinne!

  • Oioi ihan loistavuutta Hanna <3 Siellä nähdään! Ihanaa kesää myös sinne -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta