Ripaus onnea

Minifitness_outfit_GarciaJeansKoen olevani onnekas. Mitä enemmän elämääni ajattelen, löydän sieltä enemmän asioita joista olen todella iloinen ja onnellinen. Jokainen päivä, oli se sitten huonoin ikinä, mietin onnellisuutta. Lopulta hyvin pieni osa meille tapahtuvista asioista on sellaisia, joihin pystyisimme vaikuttamaan. Mutta se jäljelle jäävä osuus on se, millaiseksi tapahtumaksi ja ajatukseksi me itse ne muodostamme. Sillähän on lopulta vain väliä, sillä se vaikuttaa onnellisuuteemme enemmän kuin mikään muu.

Elämä on niin täynnä yllätyksiä ja kiemuroita, että sen varaan on turha mitään jättää. Siksi jokainen päivä tulisikin elää täysillä, siinä hetkessä. Olen syventynyt tähän viime aikoina hieman lisää ja koen eläneeni vasta viimeisen vuoden tämän opin mukaan. Parasta on elää elämää tekemällä asioita nyt joiden kokee lisäävän omaa onnellisuuttaan siinä hetkessä – silloin se kantaa myös hedelmää myöhemminkin. 

Olen ehkä vihdoin ymmärtänyt kuinka kymmenen tai edes viiden vuoden päähän on turha miettiä. Sen pyörittely iskee käsijarrun päälle. Se tuo stressiä ja ahdistusta. Se tuo kykenemättömyyden pelon. ”Entäs jos…”Minifitness_Rotsiauki Minifitness_sailor_style

Elämästä ei ole todellakaan helppoa ottaa kaikkea iloa irti, saatikka aina elää päivä kerrallaan. Mutta jos sen ajatuksen siemenen edes istuttaa päähänsä, saattaa hartiat keventyä muutaman sentin ja suunpielet nousta kainoon hymyyn ponnistelematta.

Joskus ajattelin asioita ja onnellisuuttani lauseella ” sitten kun…”. Se alkoi aina samalla perustelulla, joka oli turhaa uskottelua itselleni. Miksei nyt heti? Miksi onnea tulisi odotella? Kaikki on mahdollista jo tänään.

Elämää on turha pelätä. On turha pelätä mitä tulevaisuudessa tapahtuu, sillä sen stressaaminen ei tuo elämääni yhtään lisää hyvää. Me emme voi kuin elää tässä ja nyt.Minifitness_Paul Hewitt Minifitness_ripausonneaMinifitness_mystyle_rotsiauki

Miksi koen saaneeni ripauksen onnea? Haluaisin kertoa teille tehneeni yhden elämäni isoista siirroista, josta olen unelmoinut ihan pienestä tytöstä lähtien. Olen tehnyt elämäni ensimmäisen asuntokaupan! Niin siinä vain kävi että aikaisemmin kertomani vuokra asunto jää meiltä kokonaan kokematta ja muutamme suoraan omaan kotiin. Tässä oli kyllä myös ripaus jos toinenkin onnea! Olen onnesta soikeana ja odotan muuttoa niin etten oikein malttaisi edes nukkua.

Ps. Kohta muutetaan! -E

Farkut – Garcia Jeans/ Paita – ROTSIAUKI / Kello – Paul Hewitt

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

42 vastausta artikkeliin “Ripaus onnea”

 1. Totta joka sana!:) kirjotat niin hyvin, tykkään tykkään tykkään! Miten sitä ei aina tajuakkaan kuinka paljon elämältä on saanut ja voi saada:) kun ajatustapa on kohillaan;) ja ONNEA omasta kodista!

  • Sanoppa muuta <3 Joskus on hyvä pysähtyä miettimään tätä kaikkea hulluutta ja ihanuutta! Kiitos kovasti, muuttoa odotellessa! -E

 2. Olen samaa mieltä siitä, että onnea löytyy jokaisen elämästä, kun niitä vain etsii ja katsoo tarpeeksi läheltä. Joskus sitä voi vain olla vaikea löytää jos on kroonisesti sairas, kovissa kivuissa jotka ei hellitä tmv. Silloin vaaditaan sitä tahdonlujuutta nähdä positiivisia asioita ja onnea, jos arki on silkkaa selviytymistä. Itselleni tuli mieleen se poliisinainen, jota Hyvinkäällä ammuttiin vatsaan, joka makaa kolmatta vuotta sairaalassa tuskissaan. Tuntuu omat pienet mielialanlaskut sateisesta kesästä, rikkimenneistä lempifarkuista tai ohimenneestä unelmatyöpaikasta aika pieniltä. Toivotaan kuitenkin onnenhetkiä meidän jokaisen elämään! <3

  Onnea uuteen kotiin myös! 🙂

  • Ihan totta puhut Kati. Hyvä laittaa joskus omia asioita uuteen perspektiiviin jolloin arvostaa asioita uudella tavalla 🙂
   Kiitos kovasti onnen toivotuksista! -E

 3. Onnea oman asunnon omistamisen johdosta! Olet huikea nainen niin monin tavoin 🙂

 4. Voi vitsit kun niin totta jokaikinen lause! Olen itsekin miettinyt todella paljon viimeaikoina kuinka sitä hyvin usein unohtaa sen mitä on jo saavuttanut. Tulevaisuutta tulee tietenkin miettiä, mutta siitä stressaaminen on itsensä ampumista omaan nilkkaan!! Onnen arvostaminen on niin tärkeää!

  • Juurikin näin Essi, olen tullut ihan samaan tulokseen 🙂 -E

  • Sanoppa muuta Ansku! Lähti kyllä pieni stressinpoikanen olalta pois tämän kodin löytymisen myötä 🙂
   Kyllä koti vaan on tärkeä paikka! -E

 5. Moi! Halusin kiittää sinua, että kirjoitat tätä blogia ja osallistuit Fitnesspäiväkirja-ohjelmaan.

  Olet ollut iso inspiraatio treenaamiseeni ja olen nyt innostunut salilla käynnistä taas ihan uudella tavalla (keväällä tuli totaalinen motivaation puute ja kävin ainoastaan juoksemassa silloin tällöin). Nyt taas jaksan uudella inspiraatiolla 🙂

  Onnea uuteen asuntoon ja kivaa loppukesää!
  P.S. Aina kun repesit nauramaan Fitnesspäiväkirjoissa, niin räkätin mukana. Sulla on tosi tarttuva ja hassu nauru 🙂
  -Ansku

  • Nämä palautteet ovat aina niin mahtavia <3 Tämä on Ansku parasta palautetta ja inspiraatiota nimittäin minulle ja työlleni.
   Kiitos siis että jaksoit kirjoittaa tänne ja jakaa mietteesi.
   Ps. ihana että joku tykkää naurustani 😉 -E

 6. Wau! Eevi olet aivan mahtavan inspiroivan iloinen super pakkaus!! Paljon onnea uuteen asuntoon Danin kanssa 🙂

  • Kiitos ihastuttavasta palautteesta <3 Kiitos, me olemme todella innoissamme muutosta -E

 7. Ihana postaus eevi!
  Kamppailin joskus itse näiden asioiden kanssa, joten kyynelhän tässä lukiessa silmään tuli 🙂
  Isot onnet teille uuteen asuntoon, olet ihana!

  • Voi Mira <3 Kiitos paljon, en malttaisi odottaa enää päivääkään! -E

 8. Siis voi elämä mikä kirjoitus !! Kiitos , olipas kivaa luettevaa.

  Ajattelet niin samoin kuin minä nykyään. Kummasti sitä iän myötä ajatusmaailma muuttuu 🙂 Hyvä niin.
  Ulkona sataa tänään koko päivän, mutta siitäkin löytyy paljon hyviä puolia !

  • Sanoppa muuta Ulla 🙂 Ikä tuo paljon muutakin kuin kurttuja 😉 Elämä on ihanaa, kunhan sen oikein oivaltaa… -E

 9. Ikinä en ole lukenut ennen sun blogia. Klikkasin puolivahingossa bloglovinista itseni tähän postaukseen, ja tää postaus sai hymyilemään 🙂 kiitos muistutuksesta jota ei voi tehdä liian usein, muistutus hetkessä elämisestä. Ei siten, että olisi kuin mikäkin epätasapainoinen ylispontaani opportunisti, vaan enemmänkin siten, että ottaa hetkestä kaiken irti. Elää hetkestä, ei hetkessä?

 10. En yleensä kommentoi blogi kirjotuksia mutta NYT ON AIVAN PAKKO: Ihanasti kirjotettu! <3 Itsellä tuntuu siltä että mietin liikoja tulevaisuuden varalle ja kaikki on ns. suunniteltu valmiiksi. Tekstisi sai uudestaan ajattelemaan että turha murehtia tulevaisuutta, se tulee sillon kun on tullakseen 🙂 Kiitos siitä!! Onnea asuntokaupoista !

  • Mahtavaa kuulla 🙂 Tulevaisuutta kannattaa mielestäni mieluummin odottaa innolla ja mielenkiinnolla, ilman että etukäteen päättää kaiken. Usein päätyy tekemään asioita joista ei osannut uneksia 😉 Kiitos kovasti, täällä odotetaan jo kovasti muuttoa -E

 11. We tend to forget that happiness doesn’t come as a result of getting something we don’t have, but rather of recognizing and appreciating what we do have. – Frederick Keonig

  Kirjoitat viisaasti. Eletään tässä päivässä ja ollaan onnellisia siitä mitä meillä on, nyt ja tässä. Onnea uuteen kotiin <3

 12. Moi! Mitä enemmän oon lukenut tätä sun blogia, niin sitä enemmän oon häkeltynyt joutuessani myöntämään että maailma ei ehkä sittenkään perustu vain pinnallisuuteen ja omanedun tavoitteluun.. Ei myöskään ole väärin eikä itsekästä haluta itselleen hyvää.
  Kaikki nämä ajatukset fittnes- blogista.. outoo☺

 13. Onnea uudesta kodista. Oi muistan kuinka sitä oli niin onnellinen, kun sai ostettua ensimmäisen oman kodin. Ihanaa laittaa omaa kotia omanlaisekseen. Kovasti odotan kuvia uudesta kodistasi

  • Kiitos kovasti Jaana <3 Odotan sitä niiiiin paljon ai että! Ihanaa että se on vihdoin totta. kuvia varmasti tulossa 🙂 -E

 14. Onnea uuteen kotiin!

  Yhdyn kaikkeen mitä sanoit, itsekin pohdin avopuolison kanssa kauan aikaa mm. ikää ja muita turhia syitä talokaupoissa, viitsitäänkö, onko se riski, entäs jos erotaan? jne.
  Tässä sitä ollaan, kaupat tehty ja ei tippaakaan kaduta, miksi ei tehtäisi sitä nyt kun kummallakin on rahkeita, halua, eikä varsinaisia esteitä ole? No niinpä, ei mitään entäs jos ja sitten kun, vaan ihan vaikka nyt!

  • Oi ONNEA teille <3 Ihan samaa mieltä, turhaa sitä elämää pelkäämään! Kaikkea hyvää uuteen kotiin -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta