BOOTCAMP

Terkkuja Jönköpingistä meidän omalta bootcampiltä! Lähdettiin Even kanssa Nannan luo tänne Ruotsiin keskittymään viimeisiin kisaviikkoihin. Vertaistuki on tässä vaiheessa todella tervetullutta. Olosuhteet, joissa ei tarvitse stressailla ylimääräisestä sopii tähän hetkeen paremmin kuin hyvin.

Ihana Nanna on tehnyt jokaiselle bootcamp päivälle aikataulut, mitä tehdään ja koska – rakastan tuota järjestelmällisyyttä! Nyt ei tarvitse miettiä edes ruoanlaittoa, sillä jääkaapista löytyy jokaiselle oma hylly nimilappuineen (kyllä, ihan oikeasti). Keskitymme täysin tähän kuplaamme nämä viimeiset viikot – tämä tuntuu ihan fitnesslomalta! Reissumme on ollut täynnä naurua, höpöttelyä ja niin paljon ihania hetkiä että tällä energiaryöpyllä jaksaa painaa loppuun asti. Tuntuu että dieetti sujuu vain entistä paremmin ja energisemmin. Tässä kohtaa maisemanvaihdos oli selvästi paikallaan. On myös tärkeää ympäröidä itsensä hyvillä ja tärkeillä tyypeillä, joista voi ammentaa energiaa ja motivaatiota!Minifitness_JönköpingMinifitness_aamiainen_treenileiri

Nanna myötäelää ja piiskaa meitä treeneissä. Heti lennon jälkeen suuntasimme hiitille Nordic Fitness-salille. Oli ihana saada hiki virtaamaan tämän pitkän flunssan taltuttaman lepotauon jälkeen. Tänään suuntasimme yksityiselle salille, jota olemme aikaisemmin ihailleet vain Fitnesspäiväkirjojen kautta. Tämä sali on lähinnä kuntosalilaitteiden showroom, jossa saa treenailla ihan rauhassa. Makeeta ja samalla hullua! Puitteet olivat mielettömät ja Even kanssa hilluttiin ympäriinsä kuin pienet lapset huvipuistossa. Rakastuin. Motivaatioboostia parhaimmillaan! Consept-kuntosali on kyllä ehdottomasti yksi huikeimmista treenisaleista joissa olen koskaan päässyt treenaamaan.

Jönköping muistuttaa paljon Porvoota. Pieni ja todella kaunis paikka, joka jaksaa häkellyttää kauniilla järvillä ja maisemillaan. Kun katson ikkunasta ei tule mieleen ensimmäisenä Ruotsi. Aivan mieletön paikka lyhyelle get awaylle, jos kaipaa rauhoittumista pienen kaupungin sydämessä. Jönköping sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Göteborgista, jonne lensimme suoralla lennolla Finnairilla. Ei ehkä ensimmäinen paikka jonka turisti valitsisi, mutta siksi tämä varmasti tuntuukin niin erilaiselta ja kaukaiselta hypyltä ihan omaan maailmaansa. Minulla on kutina että tänne tullaan vielä uudestaankin…Minifitness_aamu Minifitness_breakfast_bootcamp

Treenien lomassa rentoudumme ja vietämme laatuaikaa yhdessä. Nauroimme kippurassa eilen kun tajusimme jokaisen keskustelumme päivän aikana liittyneen jollakin tavalla urheiluun tai ravintoon. Bootcamp kirjaimellisesti. Nyt matkaamme Hooks Herrgårds-kylpylään rentoutumaan hetkeksi, jonne matkaa kätevästi 20 minuutissa autolla.

Tämä on parasta tyttöjen lomailua <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “BOOTCAMP”

 1. Musta on jotenkin aivan ihana lukea sun sekä Even dieettikuulumisia, vaikka yleensä kisoihin valmistautuvien dieettipäivitykset on jotenkin vaan ärsyttänyt. Lähinnä ehkä siksi, että siitä dieetistä on tullut jotenkin niin yksipuolinen kuva. Mutta teistä vaan jotenkin huokuu toi tekemisen meininki ja se, kuinka oikeasti rakastatte tuota touhua 🙂 vois luulla että monet ajattelis tässä vaiheessa, ettei todellakaan lähdetä mihinkään sieltä omasta kaksiosta vaan painetaan ihan laput silmillä viimeset viikot, mutta mun mielestä just täsmälleen tässä vaiheessa pitääkin tehdä tommosia irtiottoja. Tuli hirveen hyvä mieli tästä postauksesta 🙂 paljon paljon tsemppiä kisavalmistautumisiin ja haasteellisiin hetkiin!

  • Hauska kuulla Elina 🙂 Ihan kiva jos näitä höpinöitä kykenee lukemaan ihan ilman kisatavoitteitakin. Mutta totta tuossa kyllä on, mutta kukin meistä elää tottakai itselleen parhaalla tavalla. Kyllä tästä matkasta pitää osata oikeasti nauttia vaikka töitä painetaankin! <3
   Kiitos kovasti tsempeistä, olette ihan mahtavia kyllä! -E

 2. Moikka! 🙂 Kiva postaus jälleen kerran!
  Haluaisin kysyä, että olisiko mahdollista saada vatsalihakset näkyviin marraskuuhun mennessä? Haluaisin saada lihakset esiin, mutta samalla myös kapean vatsan sivulta katsottuna. Lähden rantalomalle marraskuussa ja haluaisin jonkin näköisen sixpackin sinne. Ylimmät palikat jo tuntuvat ja näkyvät jossain valossa. Herkkuja en syö yhtään. Aamulla klo.6.00 2 ruisleipää, 11.00 kouluruoka (tai proteiinipatukka, jos huonoa ruokaa), 15.00 joko lämmin ruoka tai salaattia ja ruisleipää ja 18-19 lämminruoka tai salaattia ja leipää, 21.00 luonnonjogurttia, mysliä ja hedelmää. Vatsalihaksia teen jokapäivä ja kävelylenkeillä n. 4 kertaa viikossa.

 3. Voit olla todella onnellinen ja kiitollinen noin upeista ystävistä 🙂 kauanko muuten olette tunteneet toisenne? 🙂

  • Ehdottomasti Tuija <3 Nämä ovat mielettömiä tyyppejä. Noin vuoden verran -E

 4. Kylläpä tuli (taas) hyvälle tuulelle sun postauksestas 🙂 Ihanaa, että voitte tuolleen kaveriporukassa kulkea kohti tavoitteitanne (mitkä ne kelläkin onkaan), toisianne tukien ja fiiliksiä jakaen! Tuli vaan mieleen, että oliko Jere kotosalla ja ottiko sitä pattiin kolmen fitness-chicksin höpötykset ja puuhat? 😀 Ja oliko sille oma hylly jääkaapissa? 😀

  • Ihana Sanna, mahtavaa kuulla <3 haha, onhan se täällä ja sulkee korvansa aika kiitettävästi 😀 Välillä naureskelee meille ohimennen.
   – ja joo, oma hylly silläkin! -E

 5. Hei!

  Ja kiitos taas mukavasta postauksesta. Ystävät ovat parasta elämässä! Heistä kannaattaa pitää kiinni.
  Mutta tuo neule rakkautta ensisilmäyksellä 🙂 pakko kysyä että mistä??

  • Moikka Noora,
   Sanoppa muuta 🙂 Neule on Sandin, lainassa Nannalta – rakastuin siis itsekin heti! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta