BACK TO STOCKHOLM – Healthy food

Minifitness_travelling_healthyHalusin vielä palata takaisin Tukholmaan, jossa olimme muutamia viikkoja sitten nauttimassa Fashion Weekeistä ja samalla reissulla pienestä irtiotosta arjen keskellä. Dan on ehdottomasti parasta matkaseuraa, sillä matkustelumme yhdessä on kovin mutkatonta ja leppoisaa. Kotona minä huolehdin järjestelyistä, reissussa Dan saa hoitaa sen puolen.

Useasti minä matkaan salille ja Dan shoppailemaan. Tämä johtuu siitä että sillä on paha tapa viettää yhdessä kaupassa tunteja punniten omia ostoksiaan hyvinkin tarkkaan. Minä tiedän aina mihin haluan mennä ja shoppailut on nopeasti hoidettu kaavalla sisään ja ulos. Yhteinen intohimomme on matkustellessa ruoka. Rakastamme kokeilla erilaisia ruokia ja ravintoloita. Näihin käytämme varmasti eniten aikaa jokaisella reissulla, vaikka salien tutkimiseenkin tuhlaamme useita tunteja. Entäs dieetillä sitten? En luopunut tästä ruokafiilistelystäni edes sen vuoksi – miksi pitäisi? vaihtoehtoja on aina.Minifitness_outfit Minifitness_sushi_stockholm

Dieettiä voi noudattaa myös matkustellessa, kunhan näkee mahdollisuuksia. Koska olin ikävästi flunssassa, pääsin hotellista ulos vasta viimeisenä iltana. Suuntasimme Tomi Björckin meille vinkkaamaan Råkultur-ravintolaan (Kungstensgatan 2), joka tarjosi sushia moneen lähtöön. Vanhoina kokeneina sushin suosijoina ravintolavalintamme ei yllättänyt varmaan ketään. Nyt kuitenkin jätin makirullat väliin ja tilasin dieettiläisen lautaselle sopivan kokonaisuuden.

Sain ihanan lajitelman raakaa kalaa, joka näytti varsin houkuttelevalta. Asettelu on oikeasti jo iso osa ruokakokemusta ja fiilistelyä. Lajitelmasta löytyi vähärasvaisia vaihtoehtoja oikein kivasti ja jokaisen annoksen saa usein ilman kastikkeita kunhan osaa pyytää. Se miltä ruoka lautasella näyttää kiinnostaa minua valtavasti.

Aion ehdottomasti mennä tuonne ravintolaan vielä uudestaan dieetin ulkopuolella, sillä palvelu ja miljöö olivat äärinmäisen mukavia – ja himoitsen niitä makirullia...Heiltä löytyy iso oma terassi, jossa voi viihtyä pitkälle iltaan vilttiin käpertyneenä. Danin nauttiessa viinilasillisesta hän ihmetteli kuinka ihmeessä tuon sokerin saa ulos tuolta tiimalasista…tässä vaiheessa repesin totaalisesti. ”Dan, se on tosiaan tiimalasi joka mittaa aikaa koska teeni on valmis juotavaksi…”. Että ihan tavallinen tiimalasi se vain on. Hönttiliini.Minifitness_Råkultur_ravintolavinkki_ruotsi_sushi Minifitness_råkultur_ravintolavinkki Minifitness_Tukholma_ravintolat

Helppo lounaspaikka keskustasta löytyi vähän vahingossa. Meal Prep. Cafe Fitness Fuel (Regeringsgatan 65) tarjosi erittäin hyvää ja terveellistä lounasta. Veikkaan että tämä paikka vettä paljon treenaavaa kansaa! Jonossa odotteli mies lenkkitossuissa ja vieressä vanhempi rouva joogamatto kainalossa.

Karitsanjauheliha on tunnetusti vähärasvaista, joten valitsin lounaslistalta karitsanlihaa, joka oli äärinmäisen maukasta! Parsakaalit, riisit ja oliiviöljyt kylkeen. Tämä paikka teki minut tyytyväiseksi. Hienoa että näitä tulee koko ajan lisää. Asiakkaita kävi kyllä tasaiseen tahtiin nappaamassa treenin jälkeen protskusheikkiä ja muuta terveellistä. Suosittelen lämpimästi piipahtamaan välipalalla tai lounaalla!Minifitness_ruokatärpit_tukholmaEhdoton lempparini on Joe & The Juice-kahvila, josta saa terveellisiä smoothieita, täytettyjä leipiä ja salaatteja. Heidän tonnikalaleipä on niiiiin hyvää! Tämä on aivan lempparini Ruotsissa. Kahviloita löytää ympäri Tukholmaa, mutta myös lentokentällä on onneksi omansa. Inkiväärishotti naamaan ja lennolle! 

Minifitness_airportlife_healthyliving

Ne kuntosalit tosiaan jäivät tällä reissulla kokeilematta flunssan vuoksi. Mutta ainakin on hyvä syy mennä pian takaisin 😉

Paita – River Island / Shortsit – Zara / Reppu BikBok / Kengät – Vagabond

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “BACK TO STOCKHOLM – Healthy food”

  1. Mua alkaa jo jännittää kisat sun puolesta 🙂 näytät todella hyvinvoivalta vaikka aika on varmasti ollut tietyllä tavalla rankkaa, vielä viimeiset rutistukset.. 🙂

  2. Hei, miksi maki rullat ovat huonoja dieetillä? Eihän niissä ole rasvaa juuri ja nehän voi pyytää haluamallansa täytteellä..

  3. Viimonen rutistus – tsemppiä Eevi! 👍 blogisi on loistava, innostava ja rehellinen. On aina mukava lukea sun ja Danin seikkailusta 😊 – Nea

  4. Hei Eevi, pakko kommentoida, koska ke-pe olimme työporukan kanssa Ruotsin laivareissulla ”liikunnasta liiketoimintaan” ja Dan oli siellä (: Täytyy kyllä sanoa, että ihanan jalat maassa kaveri 🙂 otettiin parit selfiet ja keskusteltiin teidät mahtavasta pakaravideosta 😂 että terkkuja vain sinne! 😀 hieno mies sulla.

    -Hanna

    • Ihana kuulla Hanna <3 Oli kuulemma tosi hauska reissu, toivottavasti nautit matkasta 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta