(SUN)DAY

Sunnuntai. Sun päivä – ai mun päivä? Dan nauraa minulle kun fiilistelen yhteistä vapaapäivää aina ennakkoon. Molemmilla on niin paljon menoja, jolloin sunnuntai on usein se päivä jolloin vietämme aikaa yhdessä. Minä tosin saatan mieltää hauskan yhdessäolon hieman eritavalla kuin Dan. Minun toivelistaltani löytyi viime sunnuntaina seuraavia asioita;

Verkkokaupasta Noccoa ja Quest bareja (ehkä imuri)

Stokkalta haarukoita, veitsiä ja pyyhkeitä

K-Rauta-seikkailu (otetaan mitä löydetään)Minifitness_sunday_breakfast_dieetti

Onko täällä muita naisia, jotka voivat liittyä tähän meikäläisen sunnuntain shoppailuvimmaan? Minusta se on rentouttavaa ja hauskaa! Tänä sunnuntaina koitan hillitä kuitenkin ja raahaan Danin korkeintaan ruokakauppaan – ja ehkä keittiöön. Onko teillä traditioita sunnuntaisin?

Sunnuntai voi olla myös pällistelypäivä. Se on sellainen, jossa suunnataan jonnekin päin keskustaa kahville tai syömään. Tuijotellaan ja fiilistellään, ihan ilman kiirettä. Tänään voisimme toteuttaa sen! Lolakin pääsee tänään hoidosta kotiin ja lepopäivän kovin aktiviteettini tulee olemaan tuon palleroisen kanssa tallustelu. Häneltä löytyi kasvaimia, jotka poistettiin tällä viikolla. Toinen on hieman reppana, mutta voi onneksi hyvin. Sitä ei itse ihan edes ymmärrä, että Lolakin on jo omalla mittapuullaan aika vanha. Kuitenkin kun me pidämme sitä aina vaavana. Hän on niin rakas.

Sunnuntaihin kuuluu ehdottomasti myös rennosti ottaminen! Kun olimme muuttamassa pohdiskelimme aamiaispöydässä mitä uuteen asuntoon tulisi heti hankkia. Minun käytännönläheinen listani jäi Danin toivelistan varjoon täysin. Sieltä miehen laatimalta listalta löytyi kaksi asiaa. Mukava iso sohva ja riippukeinu. Molemmat hankittiin ja vielä ensimmäisenä. Vaikka me aikamoisia touhottajia ollaankin, osataan me myös arvostaa rentoutumista täysillä. Tämän riippukeinun kasaaminen sujui suhteellisen hyvin. Se oli ensimmäinen asia jonka olemme itseasiassa kasanneet yhdessä. Huonekalujen kasaaminen on aina pieni parisuhdetesti. Oli kyllä varsin turvallista aloittaa riippukeinusta…Minifitness_rentoutuminen kotonaMinifitness_riippukeinu

Se on nyt minun lempipaikkani. Sinne voi piiloutua vilttien alle lukemaan kirjaa. Siellä voi vain tuijotella maailmaa. Se on meidän kodin paikka, jonne piiloudun rentoutumaan. Siinä voi kölliä pitkälle syksyyn, arjen todellista luksusta.

Riippukeinu, kuten myös aerial joogan ihmesilkki hammock, rentoutttaa koko kehon kokonaisvaltaisesti. Se tekee äärinmäisen hyvää alaselälleni ja vie myös mahdollisen kivun pois. Haaveenani olisi ripustaa ihan oma hammock jonakin päivänä tänne sisälle. Ilmajooga on niin tehokasta ja mieltä virkistävää! Saa nähdä meneekö tämä minun toiveeni läpi…

Rakastan saunaa ja se on paras tapa päättää vapaapäivä. Kunnon hikoilu omassa rauhassa. Mikä parasta, ei tarvitse edes tehdä mitään tuon lätäkön eteen! Olen kovin onnellinen pitkään kaipaamastani omasta saunasta. Koti voi olla paras paikka rentoutua. Koti luo turvallisuutta, rentoutumista ja rauhaa.

Ps. ALLE viikko kisoihin! NÄTTIÄ <3 -E

blogawards_nominated_logo_white_frame

Äänestää voit TÄÄLLÄ

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

48 vastausta artikkeliin “(SUN)DAY”

 1. Hei mistä sitä inniväärishottia saa? asutko espoossa?

  Kiva riippukeinu. ihana!

  Sunnuntaisin pitkä aamiainen husarin kera ja ehdoton ei Stadille. Me renotudutaa. sunnuntai kotona tai korkeintaan meren rannalla Westendissä. Ahdistaa ajatuskin käydä keskistassa viikonloppuna ja on hermoja rentouttavaa pitää edes yksi shoppailuvapaa päivä. Syömme myös hyvin ja nautimme vapaudesta koska maanantaina koittaa taas arki ja Stadin keskusta kutsuu… Mukavaa sunnuntaita kaunis Eevi! olet klassisen kaunis, järkyttävän kaunis 🙂

  • Inkiväärishottia myydään mm punnitse & säästässä ja hyvinvoinnin tavaratalosta ainakin 🙂 -E
   Kuulostaa niin hyvältä, ei sinne keskustaan kyllä siinä tapauksessa vapaapäivänä halua lähteä <3 -E

 2. Ihana idea toi danin riippukeinu 😀 ja sunnuntai olisi kyllä oikeasti hyvä pyhittää niille tekemisille jotka rentouttaa että uusi viikko alkaisi energisesti 🙂

  • No eikö Tuija 🙂 Paras ikinä! Joo kyllä niistä sunnuntaista voi saada paljon energiaa tulevaan viikkoon. Tänään sen taas huomasi <3 -E

  • 1 kokonainen muna, 3 valkuaista ja mausteita 😉 Ihan perus setti siis! -E

 3. Jos ei oo ihan pakko niin sunnuntaina ei tehdä mitään 😄 mulla on sohvan nurkassa oma paikka, jota kutsutaan äidin parkkipaikaksi, josta mä en sunnuntaisin liiku kuin korkeintaan syömään tai salille. Usein syönkin siellä… Sunnuntait on lasten lempipäiviä, koska silloin nekin saa tehdä mitä haluaa, syödä vaikka telkkarin edessä ja katsoa lempiohjelmiaan, pelata ja leikkiä millä haluaa. Viikolla kuri ja järjestys on ihan ehdoton ja aukoton, mutta sunnuntait löysäillään 😊

 4. Yksinkertaisesti ihana kirjoitus jälleen! Tsemppiä kisoihin! Sunnuntait pyrin menemään mahdollisimman pitkälle/ mahdollisuuksien puitteissa fiiliksen mukaan. Ah sunnuntait! Ihanaa sunnuntaita sinulle! 🙂

 5. Siis aivan ihanalta näyttää toi riippukeinu! Ja ainakin kuvan perusteella teillä on takapihalla kunnon vihree maisema – ai vitsi kun joskus itelläkin ois tommonen piha. 🙂 Paljon tsemppiä kisoihin!!

  • Olen ihan rakastunut tähän <3 Kiitos kovasti, sitä tarvitaan! -E

 6. Olen aivan samanlainen hehkuttaja kun kyseessä on yhteinen vapaapäivä, sillä näämme poikaystävän kanssa tällä hetkellä toisiamme vain muutaman kerran kuukaudessa. Sitä odottaa ja suunnittelee kaikenlaista sille päivälle, mutta ei silti aseta liian suuria odotuksia sille toteutuuko suunnitelmat vain ei! Tärkeintä on vain se, että näkee toista 🙂

  • Voi että, no siinä tapauksessa varmaan todella 🙂 Ihanaa että sitä aikaa osaa arvostaa -E

 7. Teethän kisoista jonkilaisen postauksen. Olisi huippia nähdä jos ei video klippejä, ainakin kuvia valmistautumisesta ja ihan kilpailu tilanteesta. Tsemppiä iha hirveesti kisoihin, tuut pärjäämään tosi hyvin!♥

  • Ehdottomasti tulossa 🙂 Kiitos mielettömästi sinnekin, ootte te huippuja <3 -E

 8. Ah riippukeinu, parhautta! Ihana kääriytyä vilttiin ja ottaa päiväunet tai lukea kirjaa! Oletko ajatellut tehdä postausta teidän kodista? Ois kiva nähdä miltä siellä näyttää 😊
  Ps. Tsemppiä loppurutistukseen ja itse kisoihin <3

  • Moikka Lilja,
   En usko että teen mitään isompaa, mutta varmaan detaileja laittelen kun koti valmistunee 🙂
   Kiitos!! <3 BOOM -E

 9. Sunnuntai on ihana päivä. Perheen kanssa leppoisaa aikaa 🙂
  Usein käydään ulkona , ihanissa kahvioissa yms 🙂 Kesäisin niitä varsinkin on paljon ympäri Helsinkiä, Porvoota ja muissa lähikaupungeissa . Ihanaaa aloittaa uusi viikko taas huomenna.

  Ja niiiin , , ONNEA niiiiiiin PAAAAAaaaaljon sulle kisoihin. Vihdoinkin pääset tosi toimiin. Ja oot kyllä niin hyväss kuosiss, että uskon sun pärjäävän hyvin !!!!! 🙂 Tääl kaikillä peukut pystys !!!

  • Oi että Ulla, kuulostaa hyvältä 🙂
   Kiitos tosi paljon tsempeistä <3 -E

 10. Ihanalta kuulostaa tuo riippukeinu ja sauna.. 🙂 Ite oon aika usein sunnuntaisin töissä, mutta jos sattuu olemaan herran kanssa yhteinen vapaapäivä niin tehään yhdessä hyvää ruokaa, ulkoillaan (ratsastusta tai juoksua), kyläillään ehkä ja illalla joku leffa. Kyllä niitä päiviä tosiaan odottaa!

 11. Moi Eevi! Oon huomannu että puhut blogissasi paljon rentoutumisesta ja oman ajan tärkeydestä ja suuntaatkin itse silloin tällöin lomalle kiireiden keskellä. Olis mukava kuulla sun ajatuksia siitä, mitä tämmönen ihan tavallinen ihminen, jolla ei välttämättä ole varaa mihinkään kauemmas lähteä, voi tehdä nollatakseen ajatuksensa ja saadakseen tasapainoa tuohon hektiseen arkeen. Varmasti jokainen tietää, että mikä toimii itselle jne, mutta tämmönen postaus olis musta tosi mielenkiintoinen! Rutkasti onnea sulle vielä kisoihin, tsemppaan sua täysillä!

  • Kiitos Vilma toiveesta 🙂 Näitä on varmaan tullut aikaisempiin kirjoituksiin kirjoiteltua, mutta laitetaan korvan taakse! Kiitos toiveesta ja tsempeistä <3 -E

 12. Munkin koiravanhukselta löytyi kasvaimia tällä viikolla. 🙁 Onneksi ne voidaan kuitenkin leikata. Lolalle voimia paranemiseen! On ne koirat vaan niin rakkaita. <3

  • Netistä tilailtiin 🙂 Aivan ihana ja niin super mukava -E

 13. Iltalehden turhaakin turhempi otsikko kuinka suhdekriisi riippukeinusta. Sun ja Danin naama nyt joka paikassa. Satavarma, kun nyt menee lujaa että eroatte alle 2 vuoden päästä.

  • Itse naureskelin tuolle turhalle nostolle 🙂 Mutta hauskaa jos joku siitä sai otsikoita aikaiseksi. -E

 14. Ihana postaus jälleen kerran. Pidän sun blogistasi erityisen paljon ja tuo sun asenteesi on todella ihailtavaa. Lähetän sulle oikein ison tsemppirutistushalin kisoja varten, tulet niin säihkymään siellä! 🙂

  • Moikka,
   Ei valitettavasti :/ Laitan kyllä päivityksiä Instagramiin, joten sitä kannattaa seurailla! @eeviteittinen -E

 15. Blogisi on todella kiinnostavaa luettavaa ja energisyys tarttuu myös ruudun toiselle. Toivoisin raakakakun valmistus ohjeita tai vinkkiä mistä niitä voi ostaa. Tsemppiä kisoihin <3

  • OI loistava toive Katri <3 Tulossa varmasti kisojen jälkeen, rakastan niitä!! -E

  • Ehdoton lempparini on Green Streetin mintunmakuinen raakakakku – kannattaa kokeilla! <3 Niitä myydään mm kahvila Ruplassa ja monissa muissa kahviloissa -E

 16. Pitänee lopultakin kommentoida ensimmäisen kerran ikinä mihinkään blogiin. Tuo riippukeinukuva taisi paljastaa minulle teidän kotinne, olen ihaillut sitä kuvista niin paljon. Aivan ihanan kodin olette saaneet! <3 Onnea uuteen kotiin ja paljon tsemppiä kisoihin!

 17. Mua kiinnostais hirveesti tietää että paljon syöt kaloreita päivässä nyt kun olet dieetillä?

 18. Onnea hurjasti kisoihin!!!! Ei muuta ko koko iloisella sydämelläsi lavalle nauttimaan jokaisesta vuodatetun hikipisaran ja koko treenitaipaleen suomista saavutuksista!!!! Olet tehnty uskomattoman paljon töitä ja nyt on aika ottaa siitä kaikki irti 🙂 Pidän peukut pystyssä sulle 🙂 Voiko kisoja seurata jostain?

  • Kiitos Minna <3 Juurikin näin aion tehdä! Nauttia ja fiilistellä lavalla! Kiitos näistä sanoista.
   Ei voi suorana, mutta meikäläinen päivittelee kyllä kuulumisia teille Instaan 😉 -E

 19. Todella paljon onnea kisoihin! Olet ihanan jalat maassa tyyppi ja toivon todellakin, että menestyt hyvin 🙂 Mielestäni edustat tosi hyvin lajia ja näytät, että sitä voi harrastaa järkevästi. Olis hauska nähdä postaus, jossa kisapäivä ois videoitu Danin näkökulmasta 😀 Se viime video oli niii hauska! Onnea myös kihlautumisesta.

  • Kiitos kauniista sanoista <3 Danin näkökulmaa on itseasiassa tulossa 😀 haha, apua… -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta