Mitkä ihmeen prinsessaviikot?

Minifitness_FarkkulookVoi Dan raukkaa. Ne pienimmätkin naisellisuuteeni viittaavat signaalit ovat poissa. Kotona sitä löntystää löysissä kolitseissa ja kauppaan lähtiessä sitä vetäisee usein vain kumisaappaat jalkaan. Taas jäin kiinni mukavuudenhalustani, jonka todella osaan hyvin. Tukka nutturalla (naama nutturalla?) ja kasvoista ei vahingossakaan löydä meikkiä – ellei ne ole jäämiä kuvauksista ja lähinnä reunusta jo ennestään tummia silmänalusia. 

Tukka pestään jos jaksetaan. Pyykkikonetta ei ole ollut yli kuukauteen, joten jalassa komeilee eripari sukat ja alushousuiksi on valikoitunut jo viikkoja sitten ne kaapin perällä lymyilleet mummopöksyt. Glamouria parhaimmillaan. Mikä parasta, ei edes jaksa kiinnostaa. Jäin kiinni Stokkan alusvaateosastolla ostelemassa puuvillapyjamaa ja lisää mukavia alushousuja. Onkohan tämä pysyvää?Minifitness_tomFord Minifitness_Kisavalmistelut2

Olen tässä dieetin edetessä saavuttanut keskivartaloni kanssa sellaisen ihan mukavan suhteen, josta pitäisin mielelläni kiinni myös kisojen jälkeen. Se on kerrankin litteä! On oikeasti kiva olla koko ajan kun tuntuu hyvältä. Keskivartaloni on se tyyppi joka imee kaiken ja paisuu pullataikinan tavoin todella herkästi. Mikään kuiva lihatikku en todellakaan ole. Se ei ole tavoitteenikaan, eikä se ole Bikinin tavoite myöskään. Olemme siis sujut! Jess.

Fiilistelen aika arkista juttua, nimittäin farkkujen mahtumista jalkaan ilman että puristelee mistään. Ei jää alavatsaan painaumia ja nappia ei tarvitse avata istuessa tai lounaan jälkeen. Halleluja! Olen niin monia vuosia ollut ahdistunut farkkujen käytöstä että nyt niitä saa sitten kiskoa päälle ihan jopa erilaisilla vöillä. Olen kuitenkin syvällä sisimmässäni jo mukavuusiän saavuttanut leidi, joten ihan mieluiten puen edelleen kollarit tai trikoot jalkaan. Mutta mukavaa vaihtelua kuitenkin!Minifitness_autumnMinifitness_kisavalmistelut

Ehkä olen tajuamattani valmistellut itseäni rönsyvaiheella siihen lavaglamouriin ja klitterin räiskeeseen. Luulisi tämän röllikauden jälkeen olon olevan varsin hehkeä lauantaina! Tällä viikolla tehdään meikäläiseen suursiivousta ja se tosiaan alkoi tänään varsin kivuliaasti. Koko kropan sokerointi. Henkinen valmistautuminen oli tähän aloitettu jo viikkoja sitten. Jännitti ja kauhistutti. Miten siitä ikinä voisi selvitä ihminen, joka on äärinmäisen herkkä yksilö, jolta on hankalaa edes kulmakarvoja nyppiä? Naurettavaa. Blue Lagoon, anteeksi häiriökäyttäytymiseni. 

Ihan kamalaahan se oli ainakin osittain – riippui täysin siitä mistä sitä peltoa kynnettiin. Kolmen tunnin jälkeen olo oli kuin maratonin jäljiltä. Olin hikoillut, huutanut ja jännittänyt varmasti jokaisen lihakseni joita kehostani vain löytyy. Mutta oli se kyllä sen kaiken väärti. Sitä paitsi se ei kuulemma satu enää uudestaan niin pajon – haluan todella vahvistuksen tähän! Tätä viikkoa kutsutaan prinsessaviikoksi – mitä hitsiä? Odotan sitä prinsessaosuutta todella…? Huhuu.Minifitness_denimlook

Sunnuntaina testasimme Millan kanssa kisoihin koemeikkiä, jonka ansioista muistutin taas kunnon leidiä hetken aikaa. Tästä kisalookista tulee varmasti tosi hyvä! -E <3

Farkkutakki – Ralph Lauren / Housut – Bershka / Kengät – Nike Air Max Thea

 Laukku – Tom Ford

blogawards_nominated_logo_white_frame

VOIT ÄÄNESTÄÄ TÄÄLLÄ

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

32 vastausta artikkeliin “Mitkä ihmeen prinsessaviikot?”

 1. Heh, kuulostaa erittäin glamourille 😀

  Mutta voin vahvistaa, että sokerointi toisella kerralla ei ole todellakaan mitää, verrattuna siihen ”ekaan kertaan” 😀 Tietyt paikat tuntuu joka kerta, mutta ei se enää kivuliasta ole 🙂 itselle siitä on tullut kuukausittainen kauneudenhoitosessio, johon lähden aina yhtä mielelläni 🙂

  Oot muuten muuttunut ihan hurjan pajon, kun vertaa alkukesästä otettuihin kuviin. Tsemiä kisalavalle! :))

  • HUH, kiitos Laura 😀 Ehkä vielä siis uskaltaudun uudestaankin. Kiitos tsempeistä <3 -E

 2. Julkaisethan tänne sitten kirjoituksen viikonloppuna että miten kisoissa meni? 🙂

 3. Hei tsemppiä IHAN hurjasti kisoihin sää näytät niin hyvältä! Innostuin tästä sun blogista ihan hirveesti fitnesspäiväkirjojen jälkeen olit niin AITO ja jotenki vaan se kolahti:) innolla venailen että koska teet snapchatin se olis kyllä ihana tapa seurata sun arkea♡ olet huippu!!

 4. Moikka! Tsemppiä kisoihin, näytät huikeelta! ☺
  Pystyykö kisoja seuraamaan jostakin? Tv? Jokin nettisivu?

  Ps. Olisi huippua jos voisit jakaa lemppari keskivartalotreenisi Ja vinkkejä litteän vatsan saamiseen. (Voin samaistua vatsan pullataikinan tapaiseen paisumiseen lounaan tms. jälkeen! Olisi kiva saada vinkkejä kuinka päästä siitä eroon..) ☺

  • Mulla ois muutama vinkki!

   Ensinnäkin, pureskele ruoka kunnolla ja hitaasti. Älä juo samaan aikaan kun syöt, vaan venaa jonkin aikaa lounaan jälkeen. Kokeile Digest Gold -entsyymivalmistetta ja/tai maitohappobakteerilisää. Syö 2-3h välein. Jos aamiaisesta lounaaseen on liian pitkä tauko, ja syöt lounaalla kauheen kasan safkaa (etenkin hiilareita), niin kroppa todellakin reagoi siihen! Pyri saamaan hiilareita myös kasviksista, ei vaan esim. riisistä. Ja totta kai muista vedenjuonti ja liikunta ☺

  • Moikka Emilia,
   Kiitos vinkeist ä – näitä jokaista kokeileena voi kyllä sanoa että osaa auttaa paljonkin ja osaa vähemmän 🙂 Itselläni ei tullut suurta muutosta näitä noudattamalla, mutta pientä apua kuitenkin. Olen kyllä kuullut että osalla todella toimivia! -E

  • Kiitos Milla <3
   Ei pysty valitettavasti. Päivittelen kyllä omia kanaviani 🙂 Ps. sellainen kooste on itseasiassa tulossa pian 😉 Kiitos toiveesta -E

 5. Lisää lisää lisää tekstiä ja kuvia!! Oon niin fiiliksissä tästä sun matkasta kisalavalle ja huusin melkein ääneen postauksen lopussa ”eikö se enää jatku!!” Hahaha 😀 Vitsi Eevi oot kyllä mieletön motivaattori ja kaikki sun postaukset ja instagramin kuvat katsotaan tarkasti läpi eikä vain hujauksessa 😀 Onneks en oo jakanut tätä mun ”Eevi-hypetystä” eteenpäin muille, koska kuulostaa tyhmältä sanoa tää ääneen 😀 Noh, mutta tsemppiätsemppiä vikalle viikolle, näytät upeelta <3

  • Voin täysin samaistua tähän Eevi-hypetykseen! Käyn blogin puolella kurkkimassa varmaan 4 kertaa päivässä, oiskos tullut taas uusi postaus! Ja kun tulee niin kyllä on ilo irti! 😄 Fitnesspäiväkirjoista ja blogista ja instagramista tulee susta niin aurinkoinen ja positiivinen kuva, ihailen oikein kympillä!
   Vielä kun saatais seurata sun elämää Snapchatissa 😜
   Ne kisat menevät varmasti hyvin! Parissa viikossa oot kiristynyt ihan huimasti, hienoa! 😍 Tsempit vielä loppurutistukseen ennen karsintoja! Toivottavasti törmätään expossa! Olisi mahtavaa saada nähdä oma motivaation ja ihailun kohde ihan livenä! 😄

  • Te tyypit! <3 Huhhuh. Kiva toi vinkkaus snäpistä haha – lupaan kisojen jälkeen paneutua siihenkin 😉
   Kiitos kauniista sanoista ja tästä mielettömästä energialatauksesta jonka lähetit! -E

  • haha aivan ihana 😀 Kuinka siistiä innostusta sieltä suunnalta! Kiitos energiasta ja ilosta <3 -E

 6. Hei Eevi! näytät upealta 🙂 ja siis en nyt pelkästään tarkoita tätä hetkeä vaan olet aina ollut niin kaunis, kiloista riippumatta 🙂 saanko kysyä millanen reeni- ja ravinto-ohjelma sulla on? ootko kirjotellu blogiin nistä jo aiemmin? kuka sua valmentaa? kiitos paljon ja hurjasti tsemppii kisoihin!!!

  • Kiitos Iita – ei se tosiaan omasta mielestäni ole kiloriippuvainen asia millään lailla 🙂 Kaikki lähtee sisältä! Olen kirjoitellut ruokapäiväkirjasta ja treeneistäkin aikaisempiin postauksiin, joten kannattaa käydä kurkkailemassa niitä vanhempia kirjoituksia.
   Kiitos tsemeistä!! -E

 7. Kiitos ihan älyttömän piristävästä, motivoivasta ja fressistä blogista!! Oon aiemmin lueskellut sun postauksia vaan sieltä täältä, kun niitä on näkynyt Fitfashionin etusivulla. Oon kuitenkin alkanut tykästymään niihin niin paljon, että nyt oon muutaman päivän aikana lukenut postauksia pitkälle taaksepäin. 😀 Oot oikeesti niin mielettömän positiivinen ja valoisa persoona! Fitnesspäiväkirjoistakin susta sai samanlaisen kuvan, ja olit koko ajan ihanan nauravainen ja hyväntuulinen. Hirmuisesti tsemppiä kisoihin!!

  • Super kiva kuulla Sanna 🙂 Toivottavasti viihdyt täällä myös jatkossa! Kiitos tsemppareista <3 -E

 8. ”Nothing tastes as good as skinny feels.” – Kate Moss 😉

  Musta on välillä niin typerää, että kaikki, ketkä käy salilla, tyyliin vastustaa kaikkea laihtumiseen ja laihuuteen liittyvää. Eihän se tarkoita sitä, että jos on lihaksikas, treenattu ja timmi, niin ei voisi olisi laiha! Mulle laihuus kertoo vaan koosta, ja lihaksikkuus kehon koostumuksesta. Kyllä mä ainakin haluan olla laiha! Siis pieni ja siro, MUTTA lihaksikas 💪

  Ymmärrän täysin Eevi sun tuntemukset. Siitä tulee niin eufoorinen voittajafiilis, kun laihtuu. Ja se tunne kun pienet vaatteet on jo löysiä! Ei purista mistään ja oot niin vapaa 💜 Tiedän, kuulostaa hieman sairaalta 😀 (sh-aikaiset ajatukset vieläkin vahvasti kiinni takaraivossa…heh)

  Tsemppiä kisoihin! Tuut loistamaan kuin timantti 💎💕

  • Oli pakko katsoa laihan määritelmä: Ihmisestä tai eläimestä, jonka ruumiissa on vähän rasvaa ja jonka lihakset ovat ohuet: luiseva, kuiva, erittäin hoikka, alipainoinen.

   Ainakin mulle laihuus tarkoittaa ylläolevia asioita. Hoikka ihminen taas voi olla treenattu ja lihaksikas. Oli miten oli, itse ainakin kehonmuokkaajana loukkaantuisin jos joku sanoisi minun olevan laiha.

 9. Oot kyllä tehny huikeeta duunia, eron kropan kunnossa näkee kyllä selvästi! Ymmärrän että kisavalmennukseen liityvät yksityiskohdat on varmasti salaista tietoa, enkä mitään ruokapäiväkirjoja haluaiskaan nähdä, mutta ois kiva tietää millanen kalorimäärä suunnilleen on kovaa treenaavalle sellainen, millä lähtee kilot tippumaan? Ei sillä että itse olisin dieettaamassa tai mitään, mutta ihan mielenkiinnosta. ☺ myös sellainen vertailukuva vaikka lähtötilanteesta vs. Lopputilanne ENNEN loppuviimeistelyjä eli veden kanssa kikkailuja yms. Eli siis tarkoitan että sais todenmukaisempaa kuvaa miltä se kroppa näyttää dieetin lopussa, kisakuvathan on sitten asia erikseen 😀 Hurjasti tsemppiä kisoihin!

  • Moikka,
   Tulen kirjoittelemaan tästä kokonaisuudesta vielä vähän tarkemmin, mutta kalorimääriä jne en tule julkaisemaan monestakin syystä 🙂 Myös kuvia tulossa kisojen jälkeen varmasti! Kiitos toiveista ja tsempeistä <3 -E

  • Ok, ymmärrän kyllä pointtisi! Jokatapauksessa pakko ihailla sitä itsekuria ja omistautumista mitä kisavalmistautuminen varmasti vaatii, vaikken millään lailla sitä kisakuntoa muuten ihannoikaan. Jos ymmärrät mitä tarkoitan 😊

 10. Oon lukenu jo pitkään sun blogia ja aina tuntuu jutut olevan mielenkiintoisia ja hyviä. Tässä tuli itselle olo, että onko vähemmän nainen jos käyttää kollareita, pitää hiukset ponnarilla koska ne on pesemättä ja aamulla vaan vilkasee peiliin ennen kuin lähtee? Onko naiseus seitä, että meikkaa ja laittaa ja kulkee korkkareilla?

  Yleensä oon paljon samaa mieltä ja nautin sun päivitysten lukemisesta, mutta tässä jotenkin… jäi jokin vaivaamaan 😀 En tiedä, ehkäpä se on jokaselle vähän eriasia miten naiseuden ajattelee ja miten naiseksi ittensä tuntee missäkin tilanteessa – tykkään kyllä laittaa kynsiä ja hiuksia ja meikata ja niin päin pois, mutta en tunne oloani vähemmän naiselliseksi rötvissä lenkillä mennessä.

  Onnea tosi paljon kisoihin toivottavasti menee hyvin ja selviät ”prinsessaviikosta” vaikka ei prinsessalta (vielä?) tuntuisikaan! 😀

 11. Minä hämmästyin todella paljon kuinka laihalta ja kurvittomalta näytät ainakin näissä kuvissa. Minne on kadonnut se pyöreä pylly? Kuuluu varmasti kisakuntoon ja bikineissä näytät erilaiselta. Tsemppiä kisoihin!

 12. Hei tsemppiä kisoihin!

  Mikset oo jaksanut pestä pyykkiä tai meikata? Koska et oo syönyt? Onks tuo laihtuminen nyt sitten sen arvoista?

  Toivon että puhut täällä blogissa rehellisesti ton dieettaamisen huonoista puolista myös:)

  Oon tykännyt blogista kun tässä on ollut semmonen terve fiilis. Toivon että jatkat edelleen samaan malliin ja pysyt hyvänä esimerkkinä kaikille nuorille jotka tätä blogia lukee:) etpä ole aikaisemminkaan mitenkään pullea ollut! entinen syömishäiriöinen on täällä huolissaan ettet kutistu liikaa!

 13. Moikka,

  Olet tosi kaunis nainen ja kroppasi kovassa kunnossa:) Sen vain halusin sanoa,että mielestäni kasvosi ovat laihtumisen myötä vanhentuneet (ei,en sano tätä pahalla!). Pieni rasva siis tekee hyvää sulle:) Mutta eiköhän se rasva palaa dieetin jälkeen poskillekin:) Ja tämä ei todellakaan sitten ollut mitään ”vihapuhetta”!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta