KISAPÄIVÄ – NFE KARSINNAT

Minifitness_paviljonki_Nfe2015Kisapäivä on täällä! Olen nukkunut yöni hyvin, ruhtinaalliset 8 tuntia putkeen. Olo on levollinen, mutta odottava. Olen jättänyt jännittämisen sinne viimeisille minuuteille ja aion pitää pääni kylmänä ja fiilistellä lavalle nousua täysillä. Jalat kattoon ja Netflixi pyörimään.

Aamupäivä menee hyvin chillisti hotellilla, sillä biksu alkaa vasta viimeisenä klo 18 pintaan. Paikalla pitää kuitenkin olla hyvissä ajoin jo klo 15, joten aloitamme Millan kanssa meikin 11 pintaan. Rusketuksen käyn nappaamassa suoraan Saharan suihkusta, koska koin sen itselleni parhaaksi vaihtoehdoksi stressittömyyden kannalta.Minifitness_hotellielämää Minifitness_Jyväskylä_paviljonki

Eilen illalla meillä oli rekisteröityminen ja se meni osaltani hyvin smootisti. Biksut ja kengät ok, pituus 157 – mihin se yksi TÄRKEÄ sentti on hävinnyt? Näin voi dieetillä käydä. Täytyy kyllä sanoa että uskon lookin toimivan hyvin. Bikinit tuntuu omilta ja istuu hyvin. Kroppa on kunnossa ja olen tyytyväinen valmentajani kanssa lopputulokseen. Nyt se on enää hermojen hallintaa ja homma on paketissa!

Mukanani on ystäväni Netta, joka lähti mukaan huoltamaan minua. Se on todella tärkeä rooli lavan takana, sillä Netta ottaa silloin homman näppeihinsä ja varmistaa että olen aikataulussa ja lookki kunnossa. Netta on itsekin kisannut aikaisemmin, joten hän tietää sen tulevan kaaoksen ja se auttaa varmasti minuakin rauhoittumaan. Tukijoukkojen ja tiimin tärkeyttä ei voisi koskaan korostaa liikaa! Olen saanut aivan mielettömästi tsemppiä teiltä lukijoilta ja iso kiitos kaikille siitä jo tässä vaiheessa <3 Tänään ROKATAAN!Minifitness_Kisakeittiö Minifitness_kisavalmistautuminen_Nfe2015

Uusimmat päivitykset Instagram @eeviteittinen

Huomenna kirjoittelen tänne blogiinkin sitten fiiliksiä ekoista kisoista <3

Terkkuja Jyväskylästä tyypit! Täällä on hyvä fiilis -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

24 vastausta artikkeliin “KISAPÄIVÄ – NFE KARSINNAT”

 1. Hurjasti tsemppiä Eevi! Pidän täällä kotona peukkuja 🙂 oot tehny hurjasti töitä ja oot upean näköinen, se kyllä palkitaan <3

 2. Täällä jännitetään jo nyt sun puolesta!😄 Oot saanu ihan mahtavat tulokset , saat olla helvetin ylpee!😍
  Tsemppiä Eevi , hyvin se menee!!❤️

  • IHANA <3 Mieletöntä huomata kuinka suomalaiset osaavat fiilistellä, myötäelää ja tukea! Olen todella nöyränä teistä kaikista, kiitos. -E

 3. Tsemppii tsemppiii tsemppii !!!!!! Oikein vatsassa käännähti, kun luin sun postauksen. 🙂

  Jännitän sun puolesta ! Peukkuuu .
  Oot nin hyvässä kuosissa !!!!

 4. Wow!! iha mielettömään kuntoon oot päässy! Toivottavasti laitan kuvia lisää kisoista 🙂

 5. ONNEA !!!!!!!!!!!!!!!!!
  MÄ niin tiesin, että pärjäät !!!!!

  Duuni kannattaa ! Hattua nosta sulle 😉 VAU!

 6. Super-Eevi,

  # Uusi ura urkenevi, laajemmille laulajoille ja runsahammille runoille. # (Kalevala/Lönnroth)

  ONNITTELUT, teit kovasti työtä ja me elimme hengästyneenä myötä.

  T. Outi, ex-saunakaveri *Linnatullista*

 7. Onnea!!!!! Jesss, olit ihan älyttömän upea lavalla! En malta odottaa Lahteen!

  Tsemppiä viimeistelyyn 🙂 !!

 8. Moi!

  Mie jännäsin eilen kotisohvalla meidän sarjaa ja sie olit upea! Tykkäsin sun fressistä lookista, erotuit kyllä eduksesi rivistä sillä. Mahtisuoritus varsinkin ekaksi kerraksi!

  Lahdessa nähdään 🙂

  Niina

  • Kiitos Niina <3 Ihania te ootte! Ps. nykäise hihasta jos törmätään! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta