KISADEBYYTTINI

EeviTeittinen_Jyväskylä_BikiniFitness
Kuva Joey Palmroos

HUHHUH. Ensimmäiset Bikini Fitness-kisat takana ja vitsit mikä fiilis! Oli selvää että lähdin hakemaan finaalipaikkaa kolmen viikon päästä häämöttäviin SM-kisoihin, mutta toinen sija on ehdottomasti ensimmäisistä kisoista todella hyvä suoritus. Toinen sija avasi paikan myös kansainvälisiin kisoihin, Nicole Wilkins Fitness Championships-kilpailuun 10 lokakuuta Lahdessa. Eli tupla viikonloppu tulossa, sillä SM-mittelöt käydään Lahdessa sunnuntaina 11 lokakuuta! 

Olen todella tyytyväinen koko projektiin tässä vaiheessa ja niin kiitollinen koko tiimistä ja valmentajastani Aleksista, jotka ovat auttaneet ja tukeneet minua tämän taipaleen aikana. Te luklijat olette myötäeläneet ja jännittäneet tätä kanssani ja siitä haluan kiittää jokaista teistä. Toivottavasti jaksamme vielä yhdessä puristaa seuraavat kolme viikkoa täysillä! Minä ainakin olen täynnä intoa ja fiilistä edelleen ja nyt hiotaan vielä pakettia vähän paremmaksi erityisesti poseerausten osalta.

Sitä jännityksen määrää ei osannut lavalla lokeroida yhtään mihinkään, mutta kaiken kaikkiaan ensimmäiseksi lavaesiintymiseksi se meni hyvin. Onneksi tämä laji on luotu kehittymisen ja itsensä haastamisen varaan ja siitä nautin suuresti. Esiintyminen on ehdottomasti juttuni! Muistan lavalta kaiken paitsi musiikin. Sitä kuuluisaa sumua ei tullut, mutta jalka väpätti senkin edestä.

EeviTeittinen_Bikini Fitness
Kuva Joey Palmroos
EeviTeittinen_Paviljonki_2015
Kuva Joey Palmroos

Minusta itse kisatunnelmasta ei voi nauttia lavan takana. Ainakaan itse en kykene siihen mitenkään. Vetäydyin takahuoneessa omiin oloihini ja kuuntelin musiikkia silmät kiinni. Siellä näkee tosiaan kaikenlaista kikkailua ja säätämistä enemmän kuin missään. Itse nuorempana kilpaurheillessani tunnelma oli yksi parhaista asioista kisakokemuksessa, mutta tässä lajissa paras osuus on ehdottomasti se esiintyminen lavalla. Muutenhan tuo kyseinen päivä on aikamoinen hermojen koettelemus. Ehkä siihenkin vaikuttaa millainen ihminen on. Mutta pää pysyi kylmänä loppuun saakka! Onneksi tätä ei tee kisapäivän vuoksi. 

Kaipaisin rehtiä kilpailumieltä ja tietynlaista hyvää energiaa sinne lavankin taakse. En ole koskaan ymmärtänyt sellaista mentaliteettia, jossa toivotaan jonkun toisen epäonnistuvan. Minusta rehellistä ja aitoa kilpailuhenkeä osoitetaan myös sillä että osaa ja kykenee olemaan toisten onnistumisista onnellinen. Kunnioitetaan toisia vaikka kilpaillaankin. Oma suoritus on aina oma suoritus. Toivon siis kaikille parhainta mahdollista kisamenestystä, eikä sen oman menestymisen tarvitse olla silloin keneltäkään muulta pois. Täytyy sanoa että itse en hävinnyt huonolle! _J3A6275 _J3A6277

Kuivatteluista on kyselty paljon. Itse en ottanut sitä kuuluisaa edellisen illan kuivatteluviiniä saatikka shottia lavan takana. En halunnut, enkä tarvinnut. Minusta se on hieman ristiriitaista muutenkin kun puhutaan urheilusta. Mutta kukin tekee sen toki tavallaan ja siten miten kokee itse parhaaksi tavaksi. Sain juoda nestettä myös kisapäivänä ja ruokavalio noudatteli vanhaa tuttua kaavaa, riisikakkuja, maapähkinävoita ja niin edespäin. Kukin valmentaja ja tiimi toteuttaa asiat omalla tavallaan. Aleksin kanssa näkökulmat olivat samat, joten päätös valmisteluiden suhteen oli helppo ja yksimielinen.

Herkkupussit olivat odottamassa ja kuohuva virtasi läpi yön? Väärin. Palkintojen jaon jälkeen nappasin vähän suolaa koneeseen, banaanin ja mintunmakuista raakasuklaata. Siinä se sitten olikin ja hotellilla odotteli riisiannos, jauhelihat ja mustikat. Tyytyväisenä vetelin ruokaa naamariin! Olihan mielessä pyörinyt että tekeekö sitä mieli donitsia ja kakkua, mutta ei todellakaan. Sitä halusi lähinnä juoda jääkylmää vettä ja syödä freesisti. Voin vain kuvitella millaiset olotilat kunnon vehnäjauho/sokeri/viinimätöstä olisi tullut! Oli mukavampi herätä aamulla ilman vatsakipuja ja tänään suunnataankin jo salille töiden pariin. Ihan loistava treenifiilis! Niin ja tänään saan ja aion kyllä syödä hieman vapaammin. Pieni nollaus ennen tykitystä tekee varmasti hyvää. Mutta uskon omien tavallisten arjen valintojeni olevan hyvä pohja tälle kaikelle. Valintoja tekee luonnollisesti oma terveys edellä.

Kisapäivä ei ole kuitenkaan se varsinainen juttu. Se ei kovin pitkälle omaa kehittymistä veisi. Se työ tehdään salilla ja ruokapöydässä, arjessa. Valintoja on tehty paljon, mutta missään vaiheessa asiat eivät ole tuntuneet epämiellyttäviltä tai ahdistavilta. Rakkaudesta lajiin, oli se kehonmuokkaus tai vaikka yleisurheilu! Elämäntapa. Silloin se on pitkäjänteistä ja siitä pystyy nauttimaan päivä toisensa jälkeen aina uudestaan. 

Kiitos tuhannesti tiimille joka vastasi tästä kisalookin onnistumisesta <3 Hiukset ja meikki – Milla Helminen / Kisaväri – Sahara Beauty / Kynnet ja ripset – Blue Lagoon 

Tästä se matka alkaa! Love, E

Kuva BodylehtiLisää kuvia Body-lehden sivuilla!

MINIFITNESS EHDOLLA VUODEN SPORT-KATEGORIASSA. ÄÄNESTÄ TÄSTÄ!

blogawards_nominated_logo_white_frame

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

100 vastausta artikkeliin “KISADEBYYTTINI”

 1. Hurjasti onnea hienosti menneistä kisoista! Jännitin, että kuinka sulle käy kun et oo julkaissut pahemmin kuntokuvia itestäs ennen kisaa ja oli kyllä hienoo huomata, miten hyvään kuntoon oot saanu ittes! 🙂 ja ainakin bodylehden kuvien perusteella poseerausasennotkin oli tosi hyviä ja seisoit oikeissa kuvakulmissa! Ehdottomasti ansaittu kakkostila, Lahden kisoja odotellessa 🙂

  • Kiitos Noora hyvästä palautteesta <3 🙂 Lahdessa nähdään? 😉 -E

 2. Paljon onnea Eevi <3! Hieno suoritus, ja hyvältä näyttää! Olin itsekki tuol kisoissa, huoltajana mun ystävälle joka kisas bodyssa, ja jankutin koko ajomatkan Jyväskylään et "toivottavasti näkisin Eevin", ja sit sä kävelitki mua vastaan siellä ja menin niin lukkoon etten osannu sanoo mitään :D! Mut puoli voittoa jo se et törmäsin mun idoliin ;)! Tsemppii SMeihin <3

  • Voi ei Jenska! <3 Tuut kyllä Lahdessa moikkaamaan jos olet tulossa kannustamaan sinne? Kiitos tsempeistä 🙂 -E

  • Kiitos ihana <3 Olen tosi tyytyväinen suoritukseeni 🙂 Lahdessa mennään taas! -E

 3. Tuhannesti onnea Eevi!! <3 olet paikkasi ansainnut ja tsemppiä vielä tulevaan koitokseen, u rock!

 4. Oon niin onnellinen sun puolesta! Koko illan päivittelin eri instagram-sivuja, facebookia ja bodylehden sivuja ja odotin tuloksia. Superpaljon onnea Eevi<3 Vaikutat tosi aidolta, varsinkin kun kyseessä on laji, jossa helposti keskitytään vääriin asioihin. Ihana nähdä, että jalat pysyy maassa, vaikka menestystä tuleekin ja helposti voisi lähteä vähän lapasesta homma. Oot erinomainen esikuva! 🙂 sellanen toive vielä, että tee snapchat, jos sulla ei vielä oo. Olis mukava sitä kauttakin seurailla sun meininkiä liveajassa ja saada piristystä omiin päiviin.

  • Kiitos ihastuttavasta palautteesta Sonja <3 Ihan mahtavaa että tämä mun fiilis välittyy myös sinne teille lukijoille.
   Se on kyllä tulossa…pian 😉 -E

 5. Hei! Mitä tarkoittaa käsitteenä tuo minifitness, ku kuulee kaikista bikinifitness ymym jutuista mutta minifitness ei oo muualta tuttu, kuin tästä sun blogista! Mutta onneks olkoon, hienosti meni kisat!! 🙂

 6. Upeaa Eevi! Toi sun ”signature pose” tossa ekassa kuvassa…. WAU! Aivan mieletön kinttu sulla likka!!! Kroppa näyttää tosi tasapainoiselta eikä miltään rääkätyltä ajokoiralta – joskin muutkin finalistit olivat myös upeita. Kaikenkaikkiaan tosi hyvä paketti ja stailaus, mutta sulta nyt ei voi muuta odottaakkaan ; ).
  Tsemppiä Lahteen!

  • KIITOS 😉 Kohta tosiaan mennään taas, odotan jo ihan innolla! -E

 7. Upean työn tulos palkittiin, Onnea! Stailaus on kyllä todella onnistunut ja niin on myös sun poseeraukset. Upea pakkaus siis kaikkineen. Tsemppiä Lahteen !!

  • Kiva kuulla Jennie 🙂 Kiitos tsempeistä, nyt painetaan! -E

 8. Mieletöntä ollut seurata sun matkaa!! Toivotaan muutaman viikon päähän samanlaista menestystä, jopa sitä kirkkainta! Niin paljon onnea! <3 🙂

  • Kiitos Nelli – sitä lähdetään tavoittelemaan tottakai! <3 -E

 9. Aivan hurjasti onnea toisesta sijasta! Nyt jäi kamalasti häiritsemään, että missä lajissa olet joskus ennen kisannut?

 10. Onnea älyttömän paljo!!😍 Niin ansaittu sijoitus , mahtavaa!❤️ Tsemppiä jatkoon!💪🏼😉

 11. Ihana oli lukea hyvät uutiset eilen! Todella upea kisasuoritus! 🙂 ja siis suoritus muutenkin. Haluatko paljastaa kisapainoasi, vai pidätkö sen tiedon mieluummin itselläsi? 😀

  • JEE Tuija <3 En julkista sitä lähinnä turvallisuus syistä – minulla on niin paljon nuoria lukijoita etten halua että joku saa siitä vääränlaisen ohjenuoran itselleen ymmärtämättä taustoja ja yksilöllisiä asioita 🙂 -E

 12. Mahtavaa! Oon todella onnellinen sun puolesta!! Sun blogi on aivan mahtava ja oot superinspiroiva tyyppi. Kaikkea hyvää ja tsemppiä jo seuraaviin kisoihin! 🙂

 13. Voisitko tehdä postauksen jossa kerrot paljonko sulla menee rahaa vuodessa tähän harrastukseen/elämäntapaan? Sis. Kisakulut

 14. Hurjasti onnea toisesta sijasta!! Tuli niin iloinen fiilis kun näin sun päivitykset instagramissa. Oot kyllä upean näköinen, paljon tsemppiä Lahteen! 🙂

 15. Olen niiiiin iloinen puolestasi!!! Tosi upea suoritus!
  Mikä mukavinta, tunnut elävän juuri sellaista elämää kuin oikeasti haluat ja arvostat. Fiksu ja päättäväinen likka! Keep up the good work!!!!!

 16. älyttömän hieno lookki, siisti kunto ja vielä tosi fiksua tekstiä – onnea hyvästä suorituksesta ja tsemiä vikoihin viikkoihin! 🙂

 17. Oli hieno päästä näkemään sun suoritus, vaikka oltiinkin varsinaisesti Mimmiä kannustamassa. Ei meinattu pysyä penkissä palkintojen jaossa kun jännättiin niin paljon ”teletappisarjaa” 😄 (mähän saan naureskella kääpiöille kun oon itekin sen hurjat 157 cm pitkä, tai pätkä 😁)

 18. Voi ihana Eevi! Onnitteluhalaus sulle. Oot tehny kovasti töitä ja se todellakin palkittiin. Ihailen sitä miten maanläheinen ja sydämellinen ihminen oot. Loisto juttu, samalla energialla jatkoon 🙂 Ehdottomasti Danillekin onnittelut, hän on ollut tärkeä tuki sulle.

 19. Hurjasti onnee sijotuksesta, täysin oot sen kyllä ansainnu! Näytit huikeelta ja kaikki työ palkittiin, isot tsempit Lahteen❤

 20. Onnea hienosta kisasuorituksesta. Näytit älyttömän hyvältä lavalla ja selvästi nautit siellä olosta ja kaikesta tehdystä työstä. Tästä on hyvä jatkaa! Sua on ilo seurata 😉

 21. Onnea vielä hurjasti! Oon niin iloinen sun puolesta.:) Itse vielä enemmän haluan joku päivä kisaan, kun katsoi monen tytön kisoja instan kautta! 🙂

 22. Eevi jonkunhan se on pakko romuttaa pilvilinnaasi.
  Se että olet ns. turha julkkis oli selvää että tuo sinulle paikan kuuden joukkoon. Mitta hävettää ammattimaisten tuomareiden puolesta se että vieressäsi on neljänneksi jätetty tyttö paremmassa kunnossa kuin sinä. Et todellakaan olisi ollut toinen ilman että olet kaikkesi tehnyt ollaksesi mahdollisimman paljon julkisuudessa. Sinusta jopa kirjoitetaan iltalehdessä että:”uniikin tyttöystävä fitness karsinnoissa….”. Miksi ei kirjoiteta ett Eevi Teittinen…… mietippä näitä asioita ja puhu sitten vasta rehtiydestä kisaamisessa!
  Mitä tulee lavan taakse kirjoittamiisi asioihin on vain sinun näkemyksesi ja odotitko – omaa huonetta kun sinä tulet paikalle ja sinne palvelua kenties?

  • Tässäkään lajissa ei ole paras se joka on ”kovimmassa kunnossa” vaan kokonaisuus ratkaisee. Eiköhän nuo tuomarit asiansa hoitaneet niin kuin kuuluikin. Näin vuosikausia lajia seuranneena line upista näki heti ketkä tulevat olemaan finaalissa. Eevi on toisen sijansa täysin ansainnut, halusit sinä sitä tai et. On se kumma miten sun kaltaiset ihmiset toivovat ihmisen epäonnistumista heti kun on vähänkään julkisuudesta tuttu. Uskotko, että Eevi olisi pärjännyt huonommalla kunnolla ja paikalla stailauksella vain sen takia että on julkisuudessa?

   Ja toi mitä lavan takana tapahtuu on ihan totta. Been there done that. Suomalaisilta puuttuu yhteinen tsemppihenki. Outoa sinänsä, koska kukaan ei voi toisen kuntoon millään tavalla vaikuttaa ja kaikki työ on jo tehty.

  • Minun kaltaiseni – ihminen uskaltaa sanoa ja kirjoittaa omalla nimellään! 1983 syntynyt ja pitkään seurannut 😂😂😂😂?

  • Minä olen niitä ihmisiä jotka uskaltavat kirjoittaa nimellään ja niin kuin ne ovat.
   Sinä taas kun olet ”pitkään” seurannut lajia? (Synt1983) ”Kirjoitat että eiköhän ne tuomarit…..”
   Eli – itsekkin epäilet tuota ja jos henkilö lähtee julkisuuteen on hän altistuva kritiikille yms.
   Enhän sanonut etteikö Eevi ansainnut paikkaa jatkoon vaan sitä että monentenako hän sinne meni.
   Huomaa nämä erot ennen kuin alat jakelemaan elämän mahtavia viisauksia vähän yli 30- vuotiaana.
   Voin kertoa että harrastin urheilua kun sinulla oli vielä vaipat!
   Ps: lavan takana saa juuri sitä mitä tilaa! Jos olet jo sinne tullessa ylimielinen niin siihen myös vastataan!

  • Body fitness ja varsinkaan bikini fitness eivät ole Suomessa kovin vanhoja lajeja, joten kyllä voin sanoa että pitkään seuranneena. Kehonrakennus on jo eri asia, mutta sitä olen seurannut lähinnä siinä sivussa. Aloin itse kiinnostua keholajeista alle kaksikymppisenä, joten kyllä siitä jokunen vuosi taitaa tulla..

   Ja ei, en epäile tuomareiden päätöstä laisinkaan. Vaikken itse tuomari olekaan niin kyllä mun silmä alkaa varsinkin naisten kisojen osalta olemaan melko harjaantunut. Alkuun bikini fitness oli laji, jonka kriteereistä ei ottanut mitään tolkkua, mutta nykyään on helpompi tietää mitä siinä haetaan – nimenomaan kokonaisuutta. Koko paketin täytyy olla hyvä. Tämä kinastelu tässä ei johda yhtään mihinkään ja tulokset on nyt nämä. Minun mielestäni ansaitusti, sinun ei. Sm:ssä täytyy joka kisaajalta olla se paras paketti lavalla ja sit nähdään kuka pärjää ja kuka ei. Eevillä on kaikki mahdollisuudet pärjätä, mutta niin on kaikilla muillakin 🙂

  • Mene ja tiedä 🙂 Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja töitä tehdään tällä kropalla ja pääkopalla. Tulos on sitten mikä on! -E

  • Jonna <3 Spekulaatiota riittää aina! Itse en jaksa tai viitsi näihin edes keskittyä. Teen parhaani ja uskon että tuomarit osaavat hommansa 🙂
   Kokonaisuushan tuossa ratkaisee ja mielestäni olen paikkani kyllä ansainnut – ihan työlläni, en julkisuudella 🙂 Mutta kukin saa olla mitä mieltä asiasta itse haluaa, omaan fiilikseeni tai meininkiini se ei vaikuta. Pidetään yllä positiivisuutta! -E

  • Kiinnostaisi tietää, miten Eevi voisi itse vaikuttaa siihen, miten iltapäivälehdet häneen viittaavaat. Varsinkin naisiin viitataan usein tähän tapaan, jos parisuhteen toinen osapuoli on ollut pitempään julkisuudessa tai on muuten paremmin tunnettu. Tällä iltapäivälehdet pyrkivät keräämään klikkauksia. Itselleni ei ainakaan tule Eevistä ”hinnalla millä hyvänsä julkisuuteen” -fiilistä. Yhteistyökuviot liittyvät hänen työhönsä ja tähän blogiin, joten luonnollisesti Eeviä näkyy mediassa.

   Toiseksi, en ymmärrä, mistä vedit tuon takahuone-johtopäätöksesi. Eevi harmittelee puuttuvaa yhteishenkeä ja pohtii takahuoneen tunnelmaa osana kisakokemusta sekä vertaa tätä aiempiin kilpaurheilukokemuksiinsa. Missään kohtaa hän ei mainitse, että odotti itselleen varattua omaa tilaa.

   Kisan tulosta mietiskelin itsekin, koska omaan silmään osa Eevin alapuolelle sijoitetuista kilpailijoista näyttää ”treenatummilta” kuin Eevi (vaikka hän toki näyttää upealta). Toisaalta en tiedä arvostelukriteereistä yhtään mitään, ja kuten Jonna jo mainitsi, tässä lajissa kokonaisuus ratkaisee eikä homma mene niin, että kaikkein lihaksikkain kilpailija voittaa.

   Kommentistasi tuli hieman sellainen olo, että kuuluit itse jonkun toisen urheilijan kannatusjoukkoihin ja yrität nyt parantaa mieltäsi esittämällä täysin perusteetonta kritiikkiä paremmin pärjänneille. Ehkä se ei ole todellinen tarkoituksesi, mutta siinä tapauksessa muotoilisin palautteeni rakentavammin, jotta siitä voisi olla asianomaiselle hyötyä.

  • Aluksikin en kommentoi kenenkään puolesta – asioita vaan omana itsenäni.
   Tiedän itse miten arvostelu tapahtuu ja mihin kiinnitetään huomiota. Nyt oli vielä uudet säännöt käytössä. Liian lihaksikkaat bodyn rankataan pois ja sitten liian ” löysät”.
   Ihan yhtä lailla voin tähän kirjoittaa miksi voittaja sai esittää taka poset kädet levällään mutta kun tämä on Eevin blogi niin keskityin kommentoimaan häntä.

   Aivan kuten jo mainitsinkin Eevi mielestäni ansaitsi paikkansa jatkossa mutta oliko aivan 2. on eri asia?

   Ikävä totuus on se tässäkin lajissa että arvostelijat ovat Suomesta ja ihmisiä. Eli heihinkin vaikuttaa ennakkoon tiedossa olevat seikat, ymmärtänet mihin viittaan.
   Eli mielestäni kisoihin pitäisi saada kansainvälinen tuomaristo sillä maailmalla mennään aika tavalla eri meiningillä.

   Itse en toivo kenellekkää pahaa tai epäonnistumisia.
   Sillä satun jotain tietämään kilpaurheilijana olemisesta niin siellä huipulla kuin pohjallakin.

  • Jos minuun viittaat niin itsehän kirjoitan myös blogia tälle samaiselle sivustolle ja ihan jokainen voi mun nimen tai vaikkapa sähköpostin käydä sieltä tsekkaamassa jos tahtoo. Kommentit omalta osaltani tulevat automaattisesti nimimerkillä koska olen Koko ajan kirjautuneena portaaliin 🙂

  • Ettekö ihmiset enään ymmärrä lukemaanne vai onko itsetunto niin alhaalla??

   Jos kirjoitan että en arvosta ihmisiä (monikko) ……..
   Tarkoitan kaikkia ketkä kirjoittavat nimimerkillä, niin täällä kuin esim. iltalehdessä.

   Olen aina seissyt sanojeni sekä tekojeni takana ja näin jatkan edelleenkin.

  • Se on varmasti totta, että tuomareiden ennakkokäsitykseen jonkin verran vaikuttaa kilpailijan näkyminen julkisuudessa, mutta jos he ovat ammattilaisia, ei sen pitäisi vaikuttaa lopputulokseen. Toisaalta tämä näkemyksesi kumoaa ”turha julkkis” -väitteesi, kun vaikutus olisi tässä tapauksessa ollut positiivinen toisin kuin turhilla julkkiksilla perinteisesti.

   Nimimerkistä sen verran, että itse en välttämättä halua nykyisen tai tulevien työnantajien saavan parilla klikkauksella selville, mitä sisältöä internetin ihmeellisestä maailmasta selailen, vaikka sanojeni takana seisonkin. Itse taas en arvosta ikäkortin vetämistä mukaan keskusteluun. Ärsyttävää nuorempien vähättelyä. Joku voi muutamassa vuodessa saada jostakin paremman käsityksen ja enemmän kokemusta kuin joku toinen koko elämänsä aikana.

  • Mielipiteitä on tosiaan monia ja kiitän näkemyksestäsi Marko 🙂 Katsotaan mitä tuumaavat tuolla kansainvälisissä kun on ulkomaiset tuomarit ja tietenkin tuomaritsto vaihtunee Sm-kisoissa. Sinne mennään tällä mitä on ja katsotaan mihin riittää! Turha sitä on spekuloida tässä vaiheessa -E

  • Saat pitää mielipiteesi 🙂 Lehtien kirjoitteluihin en itse voi vaikuttaa millään tasolla. Toiseksi en tosiaan odottanut omaa huonetta, mutta hyvää urheiluhenkeä kyllä 🙂 Hieman eri asioita Marko -E

 23. Onnea kovasti täältäkin! Olet saanut itsesi superhyvään kuntoon! Tsemppiä toisiin kilpailuihin myös. Tuolla asenteella ja kropalla kyllä kelpaa kisata! 😊

 24. Oon muuten joskus miettinyt sitä, että jos kilpaillessa toivoo että vastaustaja häviää/suoriutuu huonosti/epäonnistuu, niin eikö silloin myös samaan aikaan lähetä itselleen viestin: ”voin voittaa vain jos tuo toinen epäonnistuu…eli olen huonompi kuin vastustajani”.
  Tuollainen ”alijatuinen viesti” ei kyllä auta omaa suoritusta, eikä omia fiiliksiä!
  Ja tosiaan, kaiken lisäksi ei voi pitää hauskaa yhdessä kun kyräillään kilpasiskoja.

  Hyvä Eevi! Positiivista meininkiä ja reilua peliä!

 25. Vautsi Eevi ihan huikee suoritus ja mieletön kroppa! Ittelle unelmien kroppa ois just tommonen, kelpais <3 Sitä kohti mennään hiljaa päivä päivältä, vaikka ihan alussa vasta ollaan… Oot oikeesti motivoivin ihminen fitness rintamalla. En varmaan ois koskaan innostunu fitnessistä ilman sua. Haluaisinkin kysyä muutamia kysymyksiä. Voisitko tehdä snapchatin? Olis ihan sairaan jännä kattoo päivittäin mitä teet ja varmasti monia kiinnostaisi. Sitten mikä sun kisapaino oli? Paljon tällä hetkellä on suurin määrä painoja jalkaprässistä, entä jos teet perus hauis liikettä? Monta leukaa menee? Ihanaa syksyn jatkoa, ja unelmien saavuttamista eevi. <3

  • Kiitos Helmi <3 Snäppi on kyllä tulossa 😉 Pysy linjoilla siis! -E

 26. Mielettömästi onnea!! Huikea ensidepyytti!! Hienoa on ollut seurata matkaasi ja jännityksellä seuraan kuinka lokakuussa mahtaapi käydä. Paljon tsemppiä projektiisi!!

 27. Tosi upea olet!!! 🙂 Huikee suoritus Eevi, olet mahtava!!! <3 Onnea kovasti!!! 🙂

 28. Upeaa Eevi, mahtava suoritus! Tosin kyllä mä tiesin että sijoitus on hyvä 😊

 29. MAHTAVAA! Onnea hirmusesti❤️ Koko eilis päivän odottelin tätä postausta ja nyt vihdoin pääsin sen kiireiltäni lukemaan!

 30. Onnea hienosta suorituksesta ja menestystä jatkoon! Positiivisuus ja kiitollisuus kantaa eteenpäin.

 31. Ihan hurjan paljon onnea!! <3 En itseasiassa oo varma oonko ikinä sulle kommentoinut, vaikka blogia oon seuraillut jo pidempään. Nyt tuli vaan sellainen fiilis, että pakko päästä kertomaan kuinka paljon oikeasti sua ihailen kaikkien postauksien ja fitnesspäiväkirjojen pohjalta! Todella harvoin törmää ihmisiin, jotka oikeasti on aitoja ja hyväsydämmisiä, mutta mitä sun juttuja on lukenut ja mitä somesta sekä tvstä oon nähnyt, kuulut kyllä ehdottomasti näihin. Susta huokuu sellainen perus maalaisjärki ja sellainen fiilis, että oot oikeasti sinut itses kanssa.Liian usein näkee naisia, jotka on kyllä hyvin itsenäisiä ja itsevarmoja, mutta sitä tarvii hirveästi todistella ja näyttää muille. Vaikka jaatkin paljon ajatuksiasi ja elämääsi, teet sen mun mielestäni hyvin fiksusti etkä huomionhakuisesti. Arvostan todella, että kaiken julkisuuden mitä oot saanut, koen että oot sen oikeasti ansainnut. Et ole saanut sitä vain Danin kautta tai tyrkyttämällä itseäsi väkisin joka paikassa. Oot ihan äärettömän inspiroiva tyyppi, aivan valtavasti tsemppiä tuleviin kisoihin!! 🙂

  • Voi mikä kommentti – palautteesi toi energiaa tännekin! <3 Kiitos kun jaksatte kommentoida, tsempata ja antaa palautetta.
   Lahdessa mennään taas! -E

 32. Upeaa Eevi! 🙂 Ansaitset kyllä tämän kaiken menestyksen! Katsoin fitnesspäiväkirjoja ja vaikutit tosi mukavalta ja jalat maassa – tyypiltä. Sun blogia on ihana lukea ja kaikki noi ”tsemppi-postaukset” kuten esim. Onnistuja vai epäonnistuja motivoivat tosi paljon. 🙂 Onnea tuleviin kisoihin <3

  • Kiitos palautteesta J 🙂 Ja kiitos, Lahdessa painetaan taas!! <3 -E

 33. Onnea hienosta suorituksesta! Näytät upealta. Ansaitsit tuloksesi kovalla työllä, sanovat täällä jotkut ennakkoluuloiset, ja syystä tai toisesta katkerat kommentoijat mitä tahansa. Nyt jonkin aikaa tätä blogia seuranneena voin sanoa että vaikutat upealta ihmiseltä. Tsemppiä tuleviin kisoihin!

  • Kiitos Maria kauniista sanoista <3 Lahdessa mennään taas! -E

 34. Aivan mahtava suoritus ensimmäiseksi kisaksi! Ja ennen kaikkea arvosta tuota asennettasi, että snapsia ennen lavalle menoa ei tarvita eikä kisojen jälkeen vedetä erkoista herkkuateriaa, kun kerran edessä on vielä tiukemmat kisat muutaman viikon päästä. Paljon onnea matkaan! 🙂

 35. Upeus!
  Mieletön kroppa, fressi staili ja ASENNE! Arvostan ja ihailen ♡
  Tsempit jatkoon!!! 🙂

 36. Aivan mahtava suoritus 🙂 Onnea tuhannesta! Saako kysyä paljon kisapainosi oli/on?

 37. Moikka Eevi! Rakastan sun blogia ihan yli kaiken! Sun asenne ja kaikki on niin ihanan positiivista ja olit myös mun suosikki fitnesspäiväkirjoissa. Susta vaan huokuu sellanen elämänilo ja tykkään siitä, miten suhtaudut itseesi. Olen saanut sinulta hirveästi voimaa myös kamppailuun oman ulkonäköni kanssa.
  Seuraava kysymys ei siis olekaan millään pahalla tarkoitettu, mutta… Onko sullakin silikonirinnat? Olen kaikista kuvista aina ajatellut, että sulla ei niitä olisi. Mutta näissä bikinikuvissa näyttää siltä. Voi tietenkin olla, että noi bikinit on myös tehty sitä varten, että myös silarittomat näyttäis siltä 🙂
  Kaikkea hyvää sulle kuitenkin, jatka just sellaisena kuin olet! Tsemppiä Lahteen, oot paras <3

 38. En oo kerinnyt hetkeen lukeman postauksia, mutta mahtavaa Eevi ! Onnea ja tsemppiä tulevaan ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta