Elämän peli

Minifitness_elämänpeliUskon vahvasti siihen elämän peliin, jossa kaikki se mitä me itse annamme ulospäin, palaa lopulta takaisin luoksemme. Niin hyvässä kuin pahassakin. Uskon että paitsi teoillamme, myös ajatuksillamme on aika mieletön voima kuljettaa elämää ja tilanteita. Periaatteessa silloinhan kaikki ei lopulta ole omien käsiemme kontrolloitavana, kuten usein uskomme? Vai onko kuitenkin? Kaikkihan on lopulta lähtöisin meidän omista valinnoista, ajatuksista ja teoista. Ympyrä sulkeutuu ja palataan jälleen siihen mistä lähdetiin, sinuun itseesi.

Kuinka suhtaudun vaikeisiin ja ikäviin asioihin elämässä? Uskonko että kaikella on tarkoituksensa? Kun koemme ikäviä tilanteita tai tapahtumia elämässä, voimme kuitenkin niistä selviydyttyämme todeta aina jotakin positiivista – se on tuonut jotakin uutta elämään, vaikka silloin se tuntui ottavan ja repivän sinut kappaleiksi. Silloin tuntui ettei tälle tapahtumalle löydy mitään perustelua miksi. Miksi minä? Mutta vastoinkäymiset, surut ja murheet ovat myös täällä syystä. Emmehän me muuten osaisi iloita ja nauttia samalla tavalla elämästä, mikäli kaikki olisi tasaisen helppoa ja ihanaa?Minifitness_neule_nelly Minifitness_koti_makuuhuone Minifitness_Garcia Jeans

Elämä on lahja. Meille annetaan usein juuri kaikki se minkä me olemme ansainneet. Opin tämän nuorempana vaikeuksien kautta ja ne rankatkin opit olivat polullani syystä. Elämäni olisi todella toisenlaista ilman näitä kokemuksia. Ennen kaikkea minä olisin toisenlainen. Elämä opettaa, ihmiset ympärillämme opettavat. Pitää vain olla avoin itselleen – myös silloin kun ei haluaisi. Elämässä ei voisi liikaa korostaa omien ajatuksien ja tunteiden voimaa ja sitä kumpuaako sinusta positiivisuutta ympärillesi. Kaikella on väliä.

Jos jotain haluaa, pitää ensin oivaltaa kuinka elämän peli toimii. Siinä oppii koko ajan paremmaksi – jos vain haluaa. Kun rakastamme, saamme vastarakkautta. Jos taas vihaamme, saamme myös vihaa elämäämme. Todellisuus muovaantuu koko ajan ajatuksiemme, tunteidemme ja kuvitelmiemme kautta. Kannattaa siis pysähtyä tänään hetkeksi kuuntelemaan millaisia ajatuksia päässäsi pyörii ja millainen on mielentilasi? Voisiko se olla astetta positiivisempi tai iloisempi? Minifitness_ole kiitollinen

Ihanaa päivää ystävä <3 -E

Neule – Nelly*TÄÄLTÄ

Housut – Garcia Jeans

*Sisältää mainoslinkin

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

31 vastausta artikkeliin “Elämän peli”

 1. Ihana postaus ja kuvat! Vaikutat aina niin positiiviselta ja iloiselta ihmiseltä! 🙂

 2. Mistä tuo aivan ihana torkkupeitto on? Todella kaunis petaus näissä kuvissa <3

  Ja asiakin on aivan ytimestä <3

  • Stokkalla ainakin oli jokin aika sitten myynnissä samanlaisia:)

  • Stokkalta löytyi 🙂 En muista millään merkkiä mutta ihan vasta kävin ostamassa -E

 3. Heissan, olet selvästikin tutustunut mm. Salaisuus-kirjaan? 😉 Voisitko tehdä pian postauksen kirjoista mistä aiemmin oli kyselyä ja sanoit tekeväsi sen? Olisi kiva tietää sun suosittelemat kirjat ja mistä olet saanut paljon oppia eri aihealueiden saralla! 🙂 Kiitos ja tsemppiä loppurutistukseen! 🙂

  • Itseasiassa sitä en ole lukenut, mutta ilmeisesti kannattaa? 😉 Tulossa on kyllä vielä. -E

 4. Ajattelen ihan samoin! Tätä asiaa olen viime aikana paljon pohdiskellu. Uskon ns. elämän karmaan, että kaikilla teoilla on seurauksensa, joko hyvät tai huonot. Se mitä lähettää – palaa takaisin, se mitä antaa- sen saa.

 5. Mä olen jokseenkin samaa mieltä, jos ja kun puhutaan aikuiselämän teoista ja valinnoista – kaikki on kiinni siitä miten siihen suhtaudutaan, ja kaikesta voi ottaa oppia. Tai yhtä lailla voi jäädä marisemaan ja olla oppimatta mitään. Tosin lastenkotivuodet, sekä ne asutut että työskennellyt, että varsinkin aika ennen lastenkotia, näyttivät senkin tosiasian, että joskus epäreiluja asioita vain tapahtuu meille, vaikkemme tehneet mitään ne ansaitaksemme – ja silloinkin on mun päätös, jäänkö valittamaan miten paska lapsuus mulla oli vai päätänkö rakentaa omaa elämääni siihen suuntaan mihin sen haluan rakentuvan. Tottakai se toisinaan pännii, kun toiset iloisena kertovat miten lapset menee viikonlopuksi mummolaan, kun mun lapsilla ei ole ollenkaan sitä mummoa, mutta sekin oli mun valinta: En halunnut sitä ihmistä lähellekään lapsiani. Ja mun lapsilla on ainakin jumalattomasti niitä tyyppejä, jotka oikeesti haluaa olla ja viettää aikaa niiden kanssa, koska kellään niistä ei ole mitään verisukulaisuus-velvotetta hengailla niiden kanssa 😊

 6. Ihana teksti! Minustakin tuntuu samalta että rankat kokemukset tekevät meistä vahvempia ja kantavat elämässämme eteenpäin. En olisi se kuka nyt olen ilman niitä 🙂 Kiitos tästä tekstistä ❤

 7. Upeaa tekstiä ja suloiset kuvat! Ihanan positiivista ajattelua ja samaistun varsinkin ajatukseesi, että aina ei kaikki voi olla täydellisesti. Täytyy niitä pilvisiäkin päiviä olla, jotta osaa nauttia taas auringosta.
  Tsemppiä jatkoon!

  • Just näin Maya 🙂 Kiitos kovasti ja mukavaa syksyä sulle! -E

 8. heippa! minkä kokonen toi villapaita siun päällä on? oon varmaan melko samaa kokoa ja mietin, minkä koon tilaisin 🙂 kiitos ihanasti blogista!

 9. Olipas taas mahtava postaus. Niin totta joka sana 🙂 Tämä on aivan ehdottomasti lempi blogejani ja kyllä oot ihan mahtava tyyppi 🙂

 10. Kiitos eevi, mitä enemmän lukee ja katselee blogiasi aina nostan korkeammalle mielikuvituksellista hattuani. Haluan sanoa sen että asioilla on tapana järjestyä ja me teemme ne arjen tehtävät ja muuten asiat menevät sen mukaisesti mikä on parasta. Vaikka aina ei kaikki tunnu hyvältä mutta kaikella on tarkoituksensa.
  Ihana olet eevi, kiitos !

  • Kiitos aivan ihanasta palautteesta <3 Olette huippuja tsemppareita! -E

 11. Moikka! Pakko myöntää etten yleensä lue blogeja, mun mielestä on aina ollut ääretöntä ajanhukkausta käyttää omaa (joka voisi olla täydellistä) elämää muitten täydellisen elämän seuraamiseen netistä 😀 Sun blogi on kuitenkin tehnyt äärettömän positiivsen poikkeuksen! Sun juttuja lukiessa mieliala kohoaa ja muistaa taas, että omasta positiivisesta asenteesta on pidettävä kiinni, se palkitsee. Ainakin itse koen, että postaukset pursuaa positiivista energiaa ja voimaa, vaikka kirjoittaisit vaikeistakin asioista kaunistelemattomasti. Ihanaa! Erityisesti tämä kirjoitus nosti kaivatun hymyn huulille heikolla hetkellä. Ihailen myös tervettä mutta tavoitteellista asennettasi liikuntaan ja hyvinvointiin. Wow! Ei voi muuta kun arvostaa. Välität varmasti hyvää oloa ympärillesi, sun kaltaisia voimanaisia tarvitaan. Ihanaa syksyn jatkoa sulle ja tsemppiä kisoihin!

  • Vitsit, ihan super makea juttu kuulla Essi! Kiitos tästä palautteesta 🙂 Ihanaa syksyä <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta