SUSHI SUNDAY

*Kaupallinen yhteistyö; Ginger PeopleMinifitness_sushi_ginger_people

Todellakin laiskottaa. Nyt eletään viimeistä viikkoa ennen SM-kisaviikonloppua ja huomaa kyllä jalkojen painavan normaalia enemmän. Eniten tuon väsymyksen näkee kuitenkin naamasta – silmien alla komeilevat silmäpussit ja katse on vähintäänkin lasittunut. Aika pitkälle sitä päästiinkin ilman laahustusta ja kiukuttelua. Onneksi arkea on todella helppo piristää aika yksinkertaisilla jutuilla. Tänään vapaapäivänä piristysruiskeeni oli mikäs muukaan kuin paras ruokaystäväni sushi. Ruoka, jota olen saanut onnellisena mussuttaa myös kisadieetillä. Parasta on kuitenkin yhdistää molemmat himon kohteeni samalle suupalalle – inkivääriä ja sushia.

Tässä vaiheessa ei tulisi mieleenikään alkaa näpertämään sushia itse, joten menin salilta nälissäni K-Supermarkettiin ja ostin sieltä valmista sushia. Vähän jännitti millaista tuo kaupan valmis sushi olisi, mutta kyllä siitä kuulkaa nautti! Positiivinen kokemus kerrassaan. Tiskistä löytyi paljon erilaisia vaihtoehtoja ilman soosseja ja kaikenvärisillä soosseilla. Nyt kun nämä ennakkoluuloni kaupan sushia kohtaan on lyöty täysin, tulee tästä varmasti uusi arjen juttuni. Ei tarvitse odotella yhtään! Terveellinen pikaruoka siis kaikille työpäivän jälkeen nälissään kauppaan suuntaaville neideille. Toimii.Minifitness_healthy_fastfood

Minifitness_sushi_takeawayTuosta levästä tuli myös mieleeni, kuinka hullaannuin siihen vuosi sitten täysin. NO, nyt muistin taas miksi. Sitä myydään kauppojen tuoretiskeillä ja suosittelen kokeilemaan vaikka ihan salaatinkin sekaan!

Olemme pitkään pohtineet tekevämme itse sushia ja sen aion todella vielä toteuttaa paremmalla ajalla ja eritoten paremmilla hermoilla. Nyt kuitenkin nautin suuresti siitä että joku muu on ruokani valmistanut <3 -E

Ihanaa sunnuntaita ja hermojen lepuutusta!

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

14 vastausta artikkeliin “SUSHI SUNDAY”

 1. Olen ihan sushifriikki (käynyt läpi kaikki Helsingin ja Espoon sushimestat, myös buffat ja thai-paikat mistä tätä herkkua löytyy), ja jos k-marketin sushit on mielestäsi hyviä, niin kannatan kokeilemaan ihan mitä tahansa muuta paikkaa. Lupaan, että saat paremman kuvan sushista! 🙂

  • Hmm, uskoisin, että Eevi on maistanut sushia aiemminkin;)
   Ennakkoluulo koski varmaan nimenomaan kaupan valmiita susheja.

  • Joo siis olen tosiaan sushi lover ja kolunnut kaikki ravintolat läpi 😀 Kyllä sie tiesit! -E

  • Koluttu on 😀 Ihan lempparina nyt Umeshu ja Tokyo55. AH -E

 2. Oivoi, kyllä taas kala-allergista kiukuttaa, näyttää niin hyvältä! Leväsipsejä (vai mitä ovatkaan, Japanese Crackers) uskalsin kerran Englannissa asuessani kokeilla (ai että miten herkkua!!), mutta järkyttävään ihottumaan lehahtanut naama paljasti, ettei sekään sovi, vaikka paljon vaarattomamman allergiareaktion aiheuttaakin. 🙁

 3. Tsemppiä ja voimia vielä viimeiseen rutistukseen! Täällä ainakin uskotaan suhun ihan kympillä! En malttaisi millään odottaa lauantaita ja sunnuntaina, että näen sinut lavalla! 🙂
  Tiedätkö yhtään, mahdatko pyöriä esim messualueella jompanakumpana päivänä? 🙂

  • Aino <3 KIITOS! Pyörin varmasti lauantaina, eli tuu vetäisemään hihasta!! -E

 4. Jos innostuu itse näpertelemään susheja kannattaa suunnata Hakaniemen metroaseman lähellä sijaitsevaan kauppaan josta löytyy marketteja laajempi ja todella paljon halvempi valikoima kaikkea susheihin tarvittavaa. Niiden tekeminen ei ole vaikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta