LAHTI PART I

Terkkuja Lahdesta suihkurusketuspöllyn keskeltä! Ajelin tänne eilen ja unta ehdin vetäistä ennen tämän päivän kisoja vain pari tuntia. 3:30 starttasi ensimmäinen kisapäivä. Hyvällä energialla täällä on kuitenkin painettu väsymyksestä huolimatta! Nicole Wilkins Fitness Chanpionships kisattiin heti aamusta klo 9, johon olin lunastanut paikkani Jyväskylästä tulemalla toiseksi. Aika hulluahan se oli heti ensimmäisistä kisoista napata tuo paikka kansainvälisiin, mutta otin tämän positiivisena haasteena ja ennen kaikkea hyvänä kokemuksena!

Lavalla vastassa oli ruotsalaista, virolaista, liettualaista, venäläistä yms. Kansallisuuksia piisasi ja taso oli tosiaankin kuten odottaa saattoi, todella hyvä. Tuomarit olivat kansainvälisiä, joten oli myös mielenkiintoista katsoa miten oma fysiikka heihin uppoaa. Kolmannessa vertailussa oltiin, eli valitettavasti finaalipaikkaa ei napattu. Finaaliin pääsi 6 parasta, joten olen kyllä iloisin mielin jatkamassa kohti huomista, joka on ehdottomasti itselleni se pääpäivä! Siihen tässä on tähdätty. Tämä päivä toi kuitenkin taas lisää lavakokemusta ja fiilistä huomiselle! Huomenna ROKATAANMinifitness_NicoleWilkins_BikiniFitness

Nyt levätään ja suunnataan mieli kohti huomista <3 Kiitos kaikille tuesta ja kannustuksesta jo tässä vaiheessa, olette huippuja!

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

26 vastausta artikkeliin “LAHTI PART I”

 1. Olet kyllä ihanan valoisa persoona ja kunto näytti tosi hyvältä tänään! Kuvakin on hyvä sinun osalta mutta kuka lienee tuo henkilö tuolla takana, ei ole aivan edukseensa tässä kuvassa, ilmeisimmin kisaan hänkin 😯

  • Mietin ihan samaa! Vai saako nuo kisabiksut jotenkin tuollaisen efektin aikaan? 🙂

  • Siis väitätkö oikeasti että nuo sun tissit on saatu toppauksilla aikaan? Annat todella väärän kuvan etenkin nuorille lukijoillesi jotka voivat luulla että luonnolliset rinnat voi näyttää tuolta noin pienillä rasvoilla… 🙁 Nyt kyllä petyin suhun, koska jo fitnesspäiväkirjoissa katsoin miten erilaiselta vaikutat muihin verrattuna. Mutta näköjään et.

  • Moikka Tuija,
   Se valikoitui ihan sillä perusteella että toimii lavalla ja sopi mielestäni mulle tosi hyvin 🙂 Seuraavaksi jotain muuta 😉 -E

 2. Jos lajia vähääkään seuraa niin tyhmempikin tajuaa että silarit kuuluu asiaan.luomut kyllä erottaa tai siis sen että rintoja ei ole,onhan kisakunnon rasvaprosentti sitä luokkaa.

  • Hei. Pisti silmään toi ”silarit kuuluu asiaan”. Mitenniin? Onko joku jossain sanonut että täytyy olla silarit? Ei tietääkseni, lajia itsekin sivusta seuraavana. Toki tämä on vain minun mielipiteeni, mutta rintojen suhteen luomut kisaajat näyttävät mun silmään paremmilta. En tosin silikonit omaavia kisaajia tuomitsekaan. Voisin tästä silareiden suhteesta fitnekseen kirjoitella vaikka kuinka ja paljon. En tosin tiedä tarkoititko kommenttiasi negatiivisesti, toivottavasti et 🙂 mutta! Eevin look on todella hyvä, kireä, muttei liian kuiva paketti mielestäni! Go girl 😉 Eevillä ainakaan ei silikonit mun silmään pistäneet, melko luonnolisen näköiset 🙂 tsemiä huomiselle! 💪☺ sulle pidän peukkuja pystyssä!!

  • Laji ei tosiaankaan silikoneja vaadi 🙂 Kyllä se illuusio saadaan luotua ihan ilman niitäkin ja kokonaisuushan tuossa ratkaisee eikä ne tissit.
   Balanssi ennenkaikkea. Kiitos ihanasta palautteesta <3 -E

 3. Moikka! Rakastan sun postauksia yli kaiken! Mutta asiani oli että voisitko tehdä postauksen missä kerrot miten opioskelit personal traineriksi ja missä kävit koulua yms :)? olisi kiva tietää siitä! 🙂 kun itsekkin olen ajatellut kyseistä alaa! 🙂

 4. millon sulla on seuraavat kisat ja missä? milloin lahdessa seuraavan kerran? 🙂

 5. Onneksi olkoon ihan hirveästi! Täällä jännättiin etänä Jyväskylästä käsin koko päivän miten kisat menee 😊

 6. No niin, Eevi, palkinto tuli. Tässähän saa onnitella koko ajan, on kihlausta, uutta asuntoa, pokaalia pokaalin jälkeen..
  Huh, todetaan nyt suoraan…olet AINUTLAATUINEN…

  Iloitsen kanssasi,
  Saunakaveri Linnatullista, Outi

  • ai että <3 Aiheutit Outi aikamoisen liikutuksen täällä. Kiitos ihananainen! Halit sinne -E

 7. Paljon paljon onnea ihana Eevi!! Oot kyllä voittoai ansainnut! <3 Ihan huikee mimmi!

  • Kiitos Herminica <3 Ihan mieletön fiilis kyllä, huhhuh -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta