Yhtä kultaa!

NFE-4317Tätä fiilistä ei pysty kuvailla millään sanoilla. Voisin vain kiljua, hymyillä ja tanssia! Olen itsekin niin häkeltynyt kaikesta, että tässä menee hetki sulatella kaikki tämä tapahtunut. Eilen sunnuntaina käytiin siis mittelöt Suomen mestaruuksista ja kisasin Bikini Fitneksessä alle 160 senttisissä, josta tuotiin kultaa kotiin – ihan tuplana vielä, koska kainalossa lähti myös Dan, jonka kanssa meillä oli myös hyvin erityinen päivä pariskuntana. Vuosipäivä ja Suomen mestaruus, eli heittämällä vuoden kovin ja upein päivä takana! EI RIITÄ SANAT <3

Hetken sain hokea Eveliinalle lavan takana näenkö nyt unta, vai tapahtuiko tämä nyt ihan oikeasti. Voitinko?!! Yllätys paistoi tosiaan aika hyvin meikäläisen naamalta, sillä kakkossijan napannut oli kova mimmi, enkä osannut jotenkin edes kuvitella voittoa. Olin niin fiiliksissä I-kävelystä ja olin super tyytyväinen omaan suoritukseeni – se oli se mitä toivoin varmaan eniten, omaa onnistumista. Oltiin toki speksattu olevani mahdollisesti kolmen parhaan joukossa ja sitä lähdin tavoittelemaankin. Ei varmaan tarvitse edes sanoa kuinka onneni kukkuloilla olin kirkkaimmasta mitallista. HUHHUH. Olen todellakin ylpeä itsestäni!NFE-4304

NFE-4508Tyytyväisyys ja eritoten kiitollisuus ovat nyt päällimmäisenä mielessä. On taas upeaa huomata, kuinka kova työ palkitaan ja omia unelmiaan kannattaa aina tavoitella sanoivat muut mitä tahansa! Tämä kaikki osoitti kuitenkin itselleni vielä vahvemmin sen positiivisen energian voiman – mitä kaikkea sillä voi saada itsessään ja ympärillään aikaan #HALLUSSA

Halusin tulla ihan pikaisesti kertomaan teille lukijoille omat fiilikseni ja kiittämään teitä kaikkia NIIN MIELETTÖMÄSTÄ tuesta <3 Olen saanut teiltä juurikin sitä positiivista energiaa itseeni, ettei ilman sitä olisi voitettu tätä mittelöä! Kiitos myös valmentajalleni Aleksille, joka on uskonut minuun koko ajan. Tätä puidaan heti huomenna vielä lisää, sillä nyt suuntaan Danin kanssa juhlimaan vuosipäiväämme. En oikein pysy houisuissani täällä! On tämä elämä sitten siistiä.NFE-4301

Kuvat BODY-lehti

KIITOS -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

101 vastausta artikkeliin “Yhtä kultaa!”

 1. Onnittelut! Näitä kuvia kelpaa muistella sitten vanhana, niitä ei kukaan vie sinulta pois =)

 2. Toi sun kokonaisuus on kyllä aivan tajuttoman upea !! Hiukset, meikki ja stailaus ihan 10++, puhumattakaan tosta sun kunnosta. Olisin halunnut tulla katsomaan molempia kisoja paikan päälle ihan vain sun takia, mutta elämä tuli tielle. Kiitos siis näistä postauksista! 🙂 ONNEA!!

  • Kiitos Nanni <3 Olen kyllä samaa mieltä lookista, ihan tosi hyvä! Kokonaisuus toimi, vaikka en kirein tai lihaisin ollutkaan.
   Postauksia luvassa vielä! -E

 3. Paljon Onnea Eevi!!

  Olin paikan päällä katsomassa kisoja ja täytyy rehellisesti sanoa, että sinua oli todella ilo katsoa. Sinusta paistoi pitkälle ilo elämään, ilo tekemiseen ja läsnäolo. Hymysi ei ollut missään vaiheessa millään lailla teennäinen (kuten joskus saattaa olla tahattomasti), sinusta loisti ilo ja se välittyi varmasti jokaiselle. Olet todellakin voittosi ansainnut!! 🙂

  • Moikka Aikku,
   KIITOS <3 Nämä palautteet ovat oikeasti ihan kultaa! Saatte niin hyvälle mielelle. -E

 4. Onnea voitosta!! Olet niin ansainnut sen. Täytyy kuitenkin kysyä, että onko sinulla silikoonit rinnoissa? Ja minua kiinnostaa, että jos on niin otitko ne kisaamista varten?

  • Moikka Rosa,

   Kiitos 🙂 En ole ottanut silikoneja kisaamista varten -E

 5. Onnea! Ihan mahtava suoritus ja niin ansaittu voitto! On ollut ilo seurata etenemistäsi! 🙂 Fitnesspäiväkirjojen aikoihin olit jo upeassa kunnossa, mutta mitä pidemmälle on menty, tuntuu, että olet sädehtinyt entistä enempi 🙂 Jos vielä joku negatiivisista tuttavistani ruikuttaa mulle fitnessin epäterveellisyydestä, niin näytän sun tarinan 😉

  • Kiitos Perta, kuinka hauska kuulla! 🙂 Tämä on yksi tärkeä henkilökohtainen viestini lajista – kuinka sen voi tehdä järkevästi ilman että se pilaa mitään tai ketään. Toivon että pystyn tekemään positiivisia muutoksia lajin ympärillä myös jatkossa. -E

 6. Onnea! Olet kultasi ansainnut, molemmat siis 😉 Heh,eilen katselin Bodylehden sivuilta kuvia, silmään pisti all over kuvat, ehkä pikkasen onni paistaa sun naamalta toisinko ”konkareilta” 🙂 Suloista ja vilpitöntä.

  • Kiitos Kaisa <3 No joo, naurattaa itseänikin! Mutta ainakin se oli aitoa jos mikä -E

 7. Onnea Eevi! Olet voittosi ansainnut, tilanne on todellakin hallussa ja kokonaisuus ratkaisee. Kuvissa näkyy loistava lavakarisma ja aitous.

 8. olet voittosi ansainnut; omistautuminen kovalle treenille, dietin säännöllistä noudattamista, hyvä tukiverkosto, usko itseensä ja ehkä vähän julkisuuttakin mukana.

  • Tykkään seurata blogiasi ja saan siitä hyviä vinkkejä. On hienoa, että olet saavuttanut tavoitteesi ja voit olla ylpeä siitä! Olennaisinta ei ole ulkonäkö, halusin sanoa, että näytät mielestäni kauniimmalta ei-kisakunnossa!

  • Kiitos palautteesta Nina 🙂 Kiitos, olen tyytyväinen kehooni itse henkilökohtaisesti rasvan määrästä riippumatta aina. Ei se onni tai kauneus rasvaprosentista tosiaan ole kiinni 🙂 Kauneushan on toki aina katsojan silmässä -E

  • Mä en yleensä jaksa puuttua tällasiin ikäviin kommentteihin, mutta nyt on pakko: ootko sä tosissas? Miten huonosti ihmisen pitää voida, että se tulee tollasta sanomaan? Ihan suoraan sanon sulle, että häpeä sitä, mitä juuri sanoit.

  • Valitettavasti näitä ihmisiä riittää aina arvostelemaan 🙂 Jätetään ne omaan arvoonsa -E

 9. Arvostelulajeissa voi spekuloida maailman tappiin, mut sitä miettii, et miksi pitää rumilla sanoilla arvostella voittajia jos oli eri mieltä? Eikö tuomarit olis se kritiikin kohde enemmän kuin kilpailijat, jotka on kaikki työllä hoitaneet oman osuutensa? Onnea Eevi, nauti työn hedelmistä!

  • Kiitos Suvi <3 Spekulaatiotahan tämän lajin ympärillä tosiaan riittää 😀 -E

 10. Hei Eevi! Ensimmäistä kertaa oli pakko kommentoida, koska onnittelut on paikallaan! Olet ihanan iloisen ja vilpittömän oloinen ihminen ja blogisi seuraaminen tuo paljon iloa itselle. Kaikkea hyvää sinulle ja onnittelut voitosta, sekä vuosipäivän johdosta!

  • Kiva kun kommentoit Wivienne:) Kiitos onnitteluista ja piristävästä palautteesta <3 -E

 11. Huikeaa!!! Ihan mielettömästi onnea! Hieno saavutus, kova työsi sai ansaitun palkinnon, eikä pienet sairastelut projektia kaataneet kun pohjatyö kunnossa. Ei muutakun seuraavaa matoa koukkuun 😉

  • Kiitos Suvi 🙂 JES, niimpä! MM-kisat tulee olemaan varmasti ihan super upea kokemus ja nyt fokusta sinne taas -E

 12. Eevi oot vaan niin mahtava mimmi! Voittosi olet todellakin ansainnut, upeaa! Sinusta huokuu sitä todellista rakkautta siihen mitä teet, puhdasta iloa. Tältä sen urheilun pitäisikin näyttää!

  • Kiitos kauniista kommentista <3 Ihanaa että se välittyy myös teille! -E

 13. Mielettömän paljon onnea!!!! Hihkun täällä melkein sun puolesta! Oot todellakin ansainnut voiton ja kaiken mahdollisen hyvän ja onnen sun elämään! Oot mielettömän upea ja todellinen esikuva 🙂

 14. Onnea 🙂 Kyllä meni voitto oikeeseen osoitteeseen! Blogin lukijana tiedän kuinka oot tenhyt töitä tämän eteen ja kuinka asenteesi ja elämäntapasi ovat terveellä tavalla kurinalaiset. Sun positiiviset ja iloiset ajatukset elämästä ja rakkaudesta lajiin on inspiroivaa luettavaa ja kaikesta näkee miten oot ansainnut voittosi! Hyvä Eevi! <3

 15. Onnea Eevi!Positiivisuudellasi ja kovalla työllä olet todella ansainnut tämän!!!

 16. Onnea!!! 🙂 Oot upeassa ja kauniissa kunnossa, tiukka muttei kuiva 😉 Blogisi on myös insipiroiva ja käyn täältä aina keräämässä motivaatiota sekä vinkkejä omaan treenaamiseen ja syömiseen 🙂

 17. Hurjasti onnea Eevi! Ehdottomasti ansaittu voitto! Kuvissa et näytä yhtään väkinäiseltä vaan niin aidon tyytyväiseltä 🙂 Pidähän jatkossakin itsestäsi huolta yhtä hyvin kun tähän asti. Tarkoitan just sitä että meininkisi on terveellä pohjalla ja tiedät kuinka hyvin tai huonosti voit.

 18. Onnea, vaikka mielestäni voitto väärään osoitteeseen menikin. Vai mitä ajattelet itse siitä, että Nicoleissa et edes finaaliin päässyt..? Ja nyt pitäisi edustaa MM-kisoissa? Kylmää kyytiä tiedossa. Medianäkyvyys meni selkeästi tuomaroinnissa lihaksien edelle. Toki stailauksesi oli kaunis.

  • Moikka Marit,
   Kuule hyvillä mielin sinne lähdetään ja on kunnia olla edustamassa Suomea 🙂 Kylmää tai ei, oma paras tullaan tekemään sielläkin.
   Kukin olkoon mitä mieltä haluaa, se ei omaa fiilistäni lannista tai voittoani himmennä. Kokonaisuushan lajissa ratkaisee ja uskon että tuomarit kyllä osaavat tämän arvostelun hyvin. -E

 19. ONNEA EEVI!!! tiesin että tuut pärjäämään, sulla oli kyllä upea paketti kasassa, tiukka muttei kuiva kuten joku jo sanoikin. en edes viitsi puuttua negatiivisiin kommentteihin mutta jätä ne omaan arvoonsa 🙂 olet voittosi ansainnut! ite oon fitnesspäiväkirjoista asti seurannu sun blogias ja aina vaan paranee, u go girl! tsemiä mm-kisoihin!!! <3

 20. Aivan huikeaa Eevi!!!!! Onneksi olkoon!!! Oon niiiin täpinöissäni sun saavutuksesta!!!!!!

 21. Mielettömän paljon onnea Eevi! Kokonaisuudessaan paras fysiikka ja mitä tulee stailaukseen niin VAU! Oli täysi napakymppi. Tsemulit MM-kisoihin, tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus. Ihan joka mimmi ei niihin skaboihin pääsekään 😉 Muistahan snäppää ahkerasti!

 22. Tuhannesti ja enemmänkin onnea Eevi!!♥ kova työ palkitaan ja olet ehdottomasti paikkasi ansainnut! Upeaa työtä, jään innolla jälleen seuraamaan jatkoa. Nyt vaan nautit, ihanaa syksyä.♥ -S

 23. Eeviä ja hänen valintojaan en nyt kritisoi lainkaan, koska silikonit on jokaisen oma päätös. Hieman kuitenkin järkyttää ihmisten vieraantuminen siitä, miltä luonnollinen leikkelemätön kroppa tuossa kunnossa oikeasti näyttää. Kai meidät nykyään kyllästetään instagramissa ja muussa mediassa pyörivillä kuvilla laihoista mimmeistä, joilla on suhteessa isot pyöreät rinnat ja sitä pidetään normaalina. Täällä blogin kommenteissakin on kyselty Eevin silikoneista, vaikka postausten kuvia katsomalla näkee aivan selvästi kyseessä olevan implantit.

  Moni ammattilainen on sanonut kysyttäessä ihan suoraan, että ilman silikoneja on vaikeaa pärjätä fitnesskisoissa ja osalle niiden hankkiminen on jopa markkinointiteko. Aiheesta on kirjoitettu hyvin alla olevan linkin takaa löytyvässä jutussa, jossa avattu tätä dilemmaa eri sarjoissa kisaavien naisten kannalta. Olisi toki mielenkiintoista kuulla myös Eevin mietteitä tästä aiheesta.

  https://sports.vice.com/en_us/article/the-judges-want-to-see-boobs-how-the-competitive-fitness-industry-pressures-women-into-getting-breast-implants

  • – J olen kanssasi samaa mieltä, että olisi mielenkiintoista kuulla Eevi sinun mielipiteitäsi silikoneista. Ja sitten vielä olet niin rehellisen oloinen nainen, että olisi kiva kuulla yksinkertainen vastaus yksinkertaiseen kysymykseen: onko sinulla silikonit rinnoissa? Kokonaisuus on niin upean näköinen, että jotta emme vieraantuisi tosiaan todellisuudesta niin onko noin alhainen rasvaprosentti ja isot luonnolliset rinnat tosiaan mahdollinen yhdistelmä. Mutta jokatapauksessa; olet aivan kerrassaan upean näköinen ja oli silikonit tai ei. Lisäksi silikoneissa ei ole mitään pahaa, ne eivät idealistisesti ole sen pahempi juttu kuin vaikkapa hiusten värjääminen tai ripsipidennykset. Kummassakinhan nimittäin yhdistyy oman ulkonäön muokkaaminen eikä sillä. Se vaan on nykypäivää, sallittua, turvallistakin. Eikä sillä ulkonäön muokkaamisella ole mitään väliä tai mitään paheksuttavaa, kun sisin pysyy kunnossa.

  • Jos luette yllä olevia kommentteja niin siellähän eevi myöntää että on silarit mutta ei ole kisaamista varten otettu. Mutta luonnollisia noi pallot ei kyllä ole nähnyt.

  • Jos luet kommenttini saatat huomata minun ihmettelevän vain sitä, miten ihmiset eivät enää erota silikoneja luonnollisista rinnoista. Hämmästyttävän moni niistä täällä kyselee, vaikka kuvat kertovat jo kaiken. Ystäväni plastiikkakirurgina työskentelevä tuttu vilkaisi kuvia ja oli todennut tapauksen olevan aivan selvä. Eevillä on pyöreät implantit (niitähän on myös ainakin pisaran mallisia), mutta vastaukset kyselyihin ovat olleet aika kierteleviä. Aiemman postauksen kommenteissa oli kysytty suoraan, onko silikonit vai johtuuko toppauksista. Eevi vastasi “toppausten saavan ihmeitä aikaan”, mistä joku oli sitten ihan aiheellisesti antanut hänelle risuja.

   Eevi sun valttikortit blogimaailmassa on varmasti monen mielestä olleet rehellisyys ja avoimuus, joten älä pliis nyt johdata nuoria lukijoitasi harhaan. Nykylapset tosiaan näkee älypuhelimillaan päivittäin niin muokattuja kuvia ja leikeltyjä ihmisiä, että he eivät välttämättä ihan oikeasti ymmärrä normaalin ja silikonisen rinnan eroja. Marian kanssa olen samaa mieltä siitä, että sisimmän luonnollisuus on aina ulkokuorta tärkeämpää, joten pysythän aitona ja rehellisenä lukijoitasi kohtaan.

  • http://www.mtv.fi/lifestyle/ohjelmat/fitnesspaivakirjat/uutiset/artikkeli/eevi-teittinen-ei-aio-turvautua-kauneusleikkauksiin/5077530

   Olisiko tämäkin osasyy, ettei voi silareja myöntää, kun vielä alkuvuodesta on väittänyt ettei kauneusleikkauksiin suostuisi?
   On todella tekopyhää, että jossain postauksessa Eevi puhut terveestä kehonkuvasta ja siitä, että olet tietoinen siitä että lukijakuntaasi kuuluu paljon nuoria ja että haluat olla ns hyvä esimerkki, kun silti johdat harhaan ja koitat salailla asiaa joka vielä näkyy täysin selkeästi.
   Eipä niin, että se sinulle näin laajan lukijakunnan omaavalle bloggaajalle mikään menetys olisi, mutta tämä saa jotenkin silmissäni teennäisyyden ja tuon aiemmin mainitsemani tekopyhyyden pursuamaan läpi blogistasi joten pakko lakata seuraamasta… Blogisi ”aitous” vaan jotenkin katosi silmissäni, mikä on harmi, kun kyseessä on kuitenkin alunperin niin mitätön asia kuin silikonirinnat…

  • Ois kiva kuulla mitä varten oot silarit sit ottanut ja milloin? Kenties postausta aiheesta?

  • Voi jeesus, tuntuuko sinusta ihan oikeasti, että asia kuuluu sinulle jollain tavalla? Uskomatonta miten uteliaita voidaan olla yksistä implanteista. Mitä väliä? Et varmaan mene naapuriltakaan tivaamaan että miksi olet olet noin lihava, oisko postauksen paikka?

  • Liisa: itse pienirintaisena olen joskus haaveillut isommista tisseistä ja silarikokemukset kiinnostaa ihan informaation ja kokemuksien kannalta. Toki aina voi googlettaa muiden tarinoita. Ajattelin vaan kun asiaa on niin paljon kyselty niin olisi kiva ollut kuulla Eevin mietteitä asiasta. Varsinkin kun täällä on aina ollut rehellinen ja ”syvällinen” fiilis muistakin asioista. Ilmaisin asian sit varmaan kiireessä liian suoraan ja kommentista tuli tökerö, vaikka niin ei ollut tarkoitus. 🙂

  • Kyllähän puusilmäkin näkee, että Tallinassa on käyty Uniikin porsella hakemassa lisää täytettä etumukseen. Hyvältä näyttää silti. UUH AAH!

 24. Jännä miksei rehellisesti voi myöntää niin kuin moni muu kilpailija että on ne implantit..medianäkyvyys ratkaisi nämä kisat.

 25. Huikea suoritus Eevi!! Oltiin paikan päällä katsomassa kisoja, ja pakko myöntää että meinasi siinä itelläkin kyyneleet tulla silmiin, kun sut julkistettiin voittajaksi- sen verran näköjään tullut elettyä mukana tätä touhua! 😀 <3
  Positiivisuus näkyi kyllä lavallakin ja se tarttui! Ihanaa syksyn jatkoa ja tsemppiä MM-kisoihin!

 26. OLET ANSAINNUT TUON KAIKEN!!! KEHUMISEN,UPEAN VARTALON JA VOITON BODYFITNESS KISOISSA!!! <3 Lähettiin onnellisina kaverin kanssa kun sä voitit!! Onnea Eevi!!! ❤😊

 27. Paljon Onnea voitostasi! Olen lukenut blogiasi ja seurannut matkaasi kisalavalle. Itse en päässyt sunnuntaina paikalle, mutta uskon että kisat olivat kovat ja hienoja mimmejä lavalla. Olen itsekin ”salaa” haaveillut kisaamisesta, koska tavoitteellista treenaamistakin takana jo muutama vuosi, mutta en ole saanut vielä otettua härkää sarvista. Ehkä tämä blogi toimii myös jonkinlaisena motivaattorina itselleni. Tsemppiä ja onnea myös jatkoon 🙂

 28. Kannatti lähteä kisaamaan!! Oon todella onnellinen sun puolesta 😊🙌 Aiotko vielä jatkaa kisaamista MM-kisojen jälkeen?

 29. Moikka! Oot sen verran vahva mimmi, että et näitä tsemppiviestejä varmaan tarvitse, mutta oikeesti, älä ees lue noita haukkukommentteja!!! Oot tehny iha älyttömästi duunia kisoja varten ja se palkittiin: karsinnoista hopeaa ja nyt voitto kotiin!
  En ymmärrä sellaista arvostelua, että kun ei yhden kerran onnistinut, niin on sitten täysin surkea… Mitä väliä jos ne kansainväliset ei mennyt niin nappiin? Nyt on tilaisuus korjata asia siellä MM-mittelöissä.;) Ja, jos vertaa ihan vaikka yleisurheilijaan, eivät hekään koko ajan voita. Pitkämäki heittää välillä kultaa ja sitten joskus tiputaan jo karsinnoissa! Sellaista se on! Suomen hockey-tiimi kamppailee kullasta mutta joskus ei ylletä edes pronssille. Luet älyttömästi yo-kirjotuksiin ja saatkin yhdestä kokeesta B:n. Okei, ehkä vähän huonoja vertauksia, mutta pointti on, että ei elämässä aina voi tai tarvitse olla paras.:)
  Olet mielestäni ollut koko ajan upea ja kauniskroppainen nainen, ennen kisoja ja kisakunnossakin. Ulkoisen olemuksen lisäksi olen myös saanut käsityksen, että olet TOSI huumorintajuinen, pirtsakka, fiksu ja hyvä ystävä ja avovaimo, siis upea sisältäkin. Annankin neuvon: älä missään nimissä anna mitään arvoa noille haukkujille, he ovat vain kateutensa myrkyttämiä ja purkavat pahaa oloaan sinuun.
  Kiitos ihanaata blogista ja kaikesta tsempistä ja neuvoista mitä täällä annat! Onnea tuhannesti MM:eihin, siellä loistat varmasti entistä useampana!<3

 30. Ensiksikin, paljon onnea! 🙂

  Ja toisekseen, lueskelin juuri postauksia monien kuukausien takaa – järkevin kommentoida tähän uusimpaan silti. Oot niin huiman inspiroiva mimmi, että huh huh! Sain jotenkin tosi paljon voimaa sun blogin lukemisesta ja ihailen sun elämänasennetta ihan hirveesti. <3

 31. Onnea!! 🙂 ihmettel vaan onko sulla silarit? onko isot rinnat pakko bikinifitneksessä? olen ihmetellyt asiaa ja ajattelin kysyä nyt ihan suoraan, toivottavasti et haittaa… 🙂

 32. Onnittelut voitosta Eevi! Se yllätti, sillä pidin kakkossijan saavuttanutta Tanjaa melko varmana voittajana, sillä Tanjan fysiikka oli upea. Tässä lajissa kokonaisuus ratkaisee ja sulla se toimi. Tsempit seuraaviin kisoihin 🙂

 33. Positiivisuus ja hyvä lookki pitävät paikkansa mutta että ykkössija.siihen vaaditaan fysiikkaa jota on rakennettu vähän kauemmin..en ihmettele että hopealle jäänyt kokee ettei mennyt tuomarointi kohdilleen,ero on niin suuri.ikävää että julkisuus vaikuttaa tuomarointiin.

  • Katkeraa kalkkia jollekin nimeltä mainitsemattomalle selkeästi SM-voittosi. Toivottavasti saa lohtua ajatuksellaan, että julkinen esilläolosi teki sinusta voittajan. Kai se sitten vaan on niin vaikea hyväksyä tappio siltä pohjalta, että SÄ olit vaan yksinkertaisesti parempi niiden tuomareiden mielestä 🙂
   Sinun blogiasi on huippukiva lukea, se positiivisuus, arvomaailmasi ja enetgisyys sekä kypsyys välittyy jo ajatuksiasi lukiessa. Kertoo, että olet suuri niin urheilijana, kuin ihmisenä – tsemppiä MM-kisoihin, varmasti mahtava kokemus!

 34. Hyvä Eevi!! Itse en lajia harrastaisi mutta en ole millään tavalla sitä vastaan 🙂 sun kokonaispaketti näyttää niin hyvältä!
  Vähän ihmetyttää kaikkien spekuloinnit (Eihän se oma suosikki aina voita) kun kyseessä on kumminkin arvostelulaji jossa on varmasti tietyt vaatimukset mutta kokonaisuus ratkaisee:)

 35. Silarit eivät todellakaan ole mikään must. Jaana Malytcheva voittI itselleen pro kortin eikä hänellä ole silareita ja on tullut myös upeaa kansainvälistä menestystä. Eve Heikkinen ja Ilona Siekkinen voittivat omat sarjansa eikä heilläkään ole silkkareita. Susanna Mustajärvi voitto kevään fitness classicin eikä ole silkkareita.

 36. Moikka Eevi
  Pakko kommentoida, mielestäni voisit olla rehellinen rinnoistasi sillä sinulla on monta nuorta lukiaa jotka eivät ole viel niin fiksuja. He eivät ymmärrä ettei tuollaisia rintoja voi olla noin alhaisella rasvaprosentilla, vaan luulevat että tuo on normaalia ja ihmettelevät miksi heillä ei ole tuollaisia rintoja. Luin ennen blogiasi mutta olen jo vähän aikaa kokenut sinun olevan hieman epärehellinen. Ihmettelen miksi et voi seistä sen takana että olet ottanut silikoni rinnat. Voisit vain olla rehellinen. Kiusallista kun kaikki tietävät että rintasi eivät ole aidot vaikka et sitä myönnä. En halua olla ilkeä enemmänkin antaa vain palautetta.

  • Kirjoitan tämän koska tiedän tyttäreni lukevat blogiasi ja on juuri siinä ”ulkonäkö kriittisessä” iässä.

  • Heh, tälläsenä melkein teini-ikäisen tyttölapsen äitinä on pakko kommentoida tuota ”ulkonäkökriittistä” ikää. Tiedän, että media vaikuttaa nykyään vielä enemmän nuorten käsityksiin normaalista ulkonäöstä kuin mitä vaikutti 20 vuotta sitten, ja se vaikutti jo silloin. Mutta itse olen satavarma siitä, että vielä enemmän vaikuttaa se, että kun silloin parikymmentä vuotta sitten perheissä puhuttiin keskenään noin 1,5 tuntia päivässä, niin tänä päivänä tuo aika on keskimäärin kolme minuuttia… Kasvavien lasten asenteisiin ja käsityksiin vaikuttaa yhä edelleen eniten se, mitä, mistä ja miten kotona puhutaan. Mikä on normaalia ja mikä ei, ulkonäköasiat jne., on kaikki sellaisia asioita, joita me äidit itse välitämme lapsillemme, sekä pojille että tytöille. Se(kin) on meidän vastuullamme, eikä Eevin silareilla mun mielestä ole sen kanssa mitään tekemistä.

   Meillä molemmat vanhemmat treenaa, ja arkisen keskustelun lomassa vertaillaan habaa ja arvioidaan kehitystä, nimenomaan ulkonäöltä, ja kaikki kolme lasta pyörii siinä vieressä ja taatusti kuulevat sen. Tässä taannoin se ulkonäkökriittisessä iässä oleva tyttölapsi kysyi, että miksi joka paikassa on hirveästi nimenomaan pepputreenijuttuja, kun ”ethän säkään äiti erikseen tee mitään pepputreeniä ja silti sulla on tollanen hanuri”. Joo, en teekään, kun sattu osumaan ne kaikki hyvät geenit just sinne persauksiin 😂 sitten juteltiin pitkät pätkät tästä nykyisestä takalistomuodista, ja siitä, millaista oli silloin 15-20 vuotta sitten, kun kaikki halusivat olla perseettömiä ja miten vaikea oli löytää housuja kun oli J.Lo:n persus verrattuna kaikkiin kavereihin, ja tyttö huokasi tyytyväisenä, että ”onneksi mulla on samat geenit kuin sulla, äiti…” 😄

 37. Kyllä annat niin hurjasti uskoa, että vaikeuksista huolimatta kaikki on mahdollista kun vain oikein paljon haluaa. Oot kyllä huikea mimmi! Kyllä toivon syvästi, että sun asenteella MM-kisoissa näytetään mistä kana oikeesti pissii <3 Itselläni on edelleen kesällä murtuneen jalan kuntoutusta- toisin sanoen treenata ei voi samoilla laitteilla ja tavoilla kuin aiemmin, mutta tämä on kivaa vaihtelua. Kieltämättä koin niin kesällä suurta sympatiaa sun kokemaasi venähdystä kohtaan kesken dieetin….Ja sain paljon itsekin voimia sun esimerkistä päivittäiseen tsemppaukseen. Ja sä näytit ettei mitkään venähdykset, flunssat jne kaada projektia. Go girl! Kiitos Eevi!

  PS. mä olen ihan järkyttynyt, KUINKA jengillä on pokkaa tulla kisaraporttiin kommentoimaan sinun rinnoista. Ei ne rinnat sitä voittoa tuoneet varmastikaan, yksinään. Niin surullista kateellisten ja säälittävien (anonyymien) ihmisten käytöstä. Varmasti sitä kultaa toisivat kisalavalta, kun eivät omalla nimelläänkään uskalla kommentoida..:D

  • Hei ihan mieletöntä kuulla, kuinka oma kokemus ja vastoinkäyminen on voinut auttaa jotakin aidosti <3 Kiitos kun kommentoit ja kerroit tarinasi – näitä lukiessa liikuttuu täysin ja saa ihan mielettömästi myös voimaa jatkoon.
   KOVASTI tsemppiä ja positiivista mieltä sinne! -E

 38. Hei. Onneksi olkoon! Ekaa kertaa katselen fitness kilpailjoita, ja hämmästyin tuosta yhestä kuvasta että näytät omasta mielestäni anoreksiaa sairastavalta. (toiseksi alin kuva jossa keho suoraan edestä päin kuvattuna)Toivottavasti et ota tätä loukkauksena, koska kommentoin vain hyväntahtoisesti kysyäkseni, että miten te kisailijat pysytte edes hengissä? Jos olet alle 160 cm, niin painon täytyy olla jotain 40 kiloa? Anoreksian vaan huomaa siitä ettei ole rasvaa reisien välissä. Onko jotain painorajaa ettei saa osallistua? Onko lääkärisi esim. koskaan(tai kukaan muu) huomauttanut liian kevyestä painosta?
  Toinen kysymys, miksi iho pitää maalata ruskeaksi? Ja, mikä ero on bodybuilding kilpailuilla fitness kilpailuun, koska aika samaahan niissä molemmissa tehdään? Kiitos vastausesta.

  • Are you kidding me? et oo ilmeisesti anorektikkoa nähnytkään

  • Painoni on lähempänä 50 kiloa kuin 40 kiloa, eli ihan terveenä täällä ollaan 🙂 Värillä haetaan parempaa lihaserottuvuutta ja lookkia -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta