KISARAPORTTI

NFE-4311Noniin nyt on vihdoin kisaraportin vuoro! Spekulaatiothan käyvät nyt kuumempana kuin koskaan, sillä eihän tällaisen untuvikon pitänyt mitään SM-kultaa mennä voittamaan. Niin kuitenkin pääsi käymään, eikä sellaista ihan vahingossa tapahdu. Olen tehnyt kovaa duunia itsekin sijoitukseni eteen ja fiilistäni ei himmennä tippaakaan muiden mielipiteet asiasta. Palkinnot ja pisteet jaettiin jo!

Olen tottunut elämässäni tähän asetteluun jo monesti aikaisemminkin. Olen ilmeisesti se jokerikortti, tuo mustahevonen, joka tulee tyhjästä ja korjaa potin. Olen kokenut tämän samaisen asetelman myös aikaisemman unelmatyöni kanssa. Kun sinuun ei uskota, eikä potentiaaliasi nähdä, saa se meikäläisen syttymään vain entistä kovemmin. Näin kävi aikoinaan hakiessani silloista unelmatyötäni ja niin kävi myös SM-kisoissa. Vaikka eteen tulee vähättelijöitä, voit silti onnistua. Kaikkihan riippuu ihan meistä itsestämme. Olen ollut aina valmis tekemään töitä ja ponnistelemaan vielä yhden askeleen lisää – erityisesti silloin jos joku sanoo etten pystyisi siihen. Silloin syttyy liekki! Ja sitten kun onnistut, sehän pännii aina jotakin toista.

Bikini Fitneksessä isoin pakara ei voita, eikä siinä ole kyse siitä kenellä on paras lihaserottuvuus vatsassa. Lajissa arvostellaan kokonaisuutta ja tasapainoa. Esiintyminen, lookki ja asennot vaikuttavat myös pisteytykseen. Kun kyse on kokonaisuudesta, ei voi sanoa ulkoisien seikkojen, kuten pyllylihan perusteella kuka on paras. Tiedostan vallan hyvin urheilijana sen, että oma fysiikkani ei ehkä ollut paras mahdollinen. Pyllyä tarvitaan lisää ja olkapäitä tulisi kasvatella isommiksi. Ne eivät kuitenkaan ole ainoita arvosteltavia seikkoja.

Tämä laji on jatkuvaa kehittymistä, jatkuvaa työtä. Ei tämä kisapäivään lopu, vaan tästähän tämä vasta alkaa. Odotan kehittymistä ja tulevaa talvea todella innokkaana, sillä lähtökohdat koviin tuloksiin ovat nyt optimaaliset. Myös poseerauksia ja omaa esiintymistä pitää kehittää eteenpäin koko ajan. Töitä riittää, mutta niin pitääkin. Sehän tässä motivoikin! NFE-4308

Olen itse tyytyväinen ja olisin ollut sitä sijoituksestani huolimatta. Ensimmäinen vertailu meni omalta osaltani reisille horjumisen vuoksi ja takahuoneessa Eve sai prepattua meikäläisen pääkopan ja flown taas uuteen uskoon. Sitten mentiin ja olin todella fiiliksissä onnistuneista poseerauksista ja hyvästä flowstani. Minulla oli hyvä fiilis ja annoin sen näkyä! Omaan fiilikseeni vaikuttaa suunnattomasti kaikki se mitä lavan takana tapahtuu. Nauretaanko siellä vai ollaanko siellä stressaantuneita. Toimiva tiimi, treenimusat ja positiivinen ilmapiiri olivat itselleni todella tärkeitä. Muuta siihen fokuksen luomiseen ei tarvittu, koska muu työ oli jo tehty.

Oikea mielentila poistaa ainakin itseltäni turhaa jännitystä. Keskityin täysin omaan suoritukseeni ja tärkeintä oli itselleni tehdä oma parhaani. Millään ei ollut sen jälkeen enää väliä, oli sijoitus mikä hyvänsä. Lavalta poistuessani minulla oli hyvä fiilis ja se paistoi kyllä meikäläisen naamalta. Sijoitukseni oli ehdottomasti itsellenikin positiivinen yllätys! Olin lähtenyt hakemaan palkintosijaa ja nappasinkin sen kaikkein kirkkaimman. Shokeeraava fiilis, mutta silti todellakin niin ansaittu! Hitto hommiakin on tehty! Ei tätä ilmaiseksi ole ojennettu, vaan ihan jokainen SM-kisaaja on tehnyt kovan duunin, eikä sitä työtä pitäisi kenenkään väheksyä, oli sijoitus mikä tahansa. Helpon hommaa tämä ei nimittäin todellakaan ole. 

Vaikka fyysisesti laji vaatii paljon, on tämä henkisellä tasolla varmasti vielä rankempaa. Vahvaa itsetuntoa ja kritiikin kestämistä vaaditaan. Kaikki se valmistautuminen jota kävin mielessäni läpi, oli ajoittain todella synkkää. Ei tämä mikään läpihuutojuttu ollut, eikä todellakaan helppoa. Kuitenkin kun motiivit lajia ja urheilemista kohtaan ovat oikeat, tämä tuntuu oikealta. En koe joutuvani luopumaan mistään, vaan tämä tuntuu kovin luonnolliselta osalta elämääni. Rakastan itseni haastamista ja erityisesti treenaamista. Siitähän kaikki on lähtöisin, rakkaudesta lajiin ja aitoon tekemiseen.

Elämäni ei kuitenkaan pyöri Bikini Fitneksen ympärillä taukoamatta. Kisakausi on oma aikansa, joka vaatii kyllä paljon. Offikausi sen sijaan on aivan toisenlaista, jolloin fysiikkaa kehitetään eteenpäin. Se on mielestäni se tärkein aika. Kuka vain pystyy olemaan dieetillä, mutta entä jos se kisapäivä on ainut tavoite? Mitä sen jälkeen? Jos se aito draivi puuttuu, näkyy se myös tekemisessä. Kävisin ähertämässä siellä salilla ihan ilman kisojakin ja söisin terveellisesti ilman Bikineissä pyörimistäkin.NFE-4306

Uskon positiiviseen ajatteluun ja sen voimaan. Jos toivot toiselle huonoa onnea, saat sitä todennäköisesti itsellesi. Toivon että jokainen keskittyisi siihen omaan tekemiseensä ja olisi onnellinen myös toisen menestymisestä. Lahden kisoista minulle jäi kuitenkin super hyvä fiilis yhteishengen tiimoilta. Sain niin paljon apua ja tsemppiä kanssakisaajilta, että täytyy sanoa kaikille heille vielä kiitos!

Katsojat ja yleisö näkee vain sen lavalla tapahtuvan, vaikka suurin työ ja säätö käydään ihan muualla. Taustatyö on aivan mieletön! Sain lainata korviksia yhdeltä kisaajalta ja toinen lainasi huulikiiltoa. Milla loihti aivan mielettömän kisalookin jälleen, josta olen todella kiitollinen hänelle. Kaikki pienet asiat muodostavat sen kokonaisuuden, jonka yleisö näkee lavalla. Lavan takana Eveliina ja Netta olivat aivan lyömätön huoltotiimi, josta olen edelleen todella fiiliksissä. Eve on ihminen joka saa aina potkittua pääkoppaani ja luotua sen hyvän flown. Hän on syystäkin läheinen ystävä! Ilman sitä positiivisuutta tätä kultaa ei olisi. Niin moni asia ja ihminen on vaikuttanut siihen missä seison nyt. Lindan kanssa vedettiin aivan mieletön kisaviikko yhdessä maaliin. Laji on todella yksinäistä ahertamista, jolloin kaikkea apua ja tukea osaa arvostaa suunnattoman paljon.

Nyt matka jatkuu kohti MM-kisoja, jonne on kunnia lähteä edustamaan Suomea! Kisat käydään Unkarissa 13-16.11 – työt siis jatkuvat täällä ja Budapestissä ollaan taas hitusen parempia. Tavoite on tehdä oma parhaansa, kuten aina aikaisemminkin.

Kiitos parhaille ystäville, tiimille, valmentajalleni Aleksille, Danille (koita jaksaa vielä hetki) ja yhteistyökumppaneille! Yksin ei tässä maailmassa ihmeitä tehdä, mutta yhteispelillä kyllä! Kiitos teille lukijoille mielettömästä kannustuksesta, jonka voimin on jaksettu taas seuraava askel lisää <3

Kuvat BODY-lehti

 Kynnet, ripset – Blue Lagoon / Kisameikki ja hiukset – Milla Helminen/Unika Hairstyle

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

113 vastausta artikkeliin “KISARAPORTTI”

 1. Aiotko jatkaa kisaamista MM-kisojen jälkeen? Aiemmin taisit sanoa, että haluat kisakokemusta valmennuksen näkökulmasta ja ettei tarkoitus ois kisata enempää..? Tsempit Unkariin.

 2. Sun kuntoa ja työtä vähättelemättä niin kyllä itseä hieman ihmetytti sijoitus. Mielestäni kullan ja hopean olisi voinut jakaa toisinpäin. Upeen paketin oot saanut kasaan, mutta minun silmääni toiseksi tulleen vartalo ja kunto oli paremmat. Ja ihmetyttää myös miten kansainvälisillä ja suomalaisilla tuomareilla voi olla niin eri linjaus. Mutta tosiaan, nyt vaan treenaamaan ja kehittymään lisää! 🙂

 3. Kyse ei ole millään tavalla siitä, ettei untuvikko voisi voittaa, vaan siitä, että tässä mentiin naamakertoimella. Voittihan Johanna Hermanskin aikoinaan ensikertalaisena Fitness Classicin, mutta hänellä olikin paras kokonaisuus. Teidän taistossa Tanjalla oli parempi kokonaisuus, ei vain se hanuri. Tämän todistaa myös se, että hän oli Nicolessa neljäs ja pm-kisoissa kolmas, joissa oli kansainväliset tuomarit, mutta jossa sinä et päässyt finaaliin. En vähättele työtäsi ja kuuluit kyllä sm-kisoissa finaaliin ehdottomasti, mutta ennemmin sijoille 2 tai 3. Silti jokin tuomaroinnissa mättää ja pahasti, jos vain mediahuomiota eniten tuova voittaa. Mielestäni Sofia ja Jenni ansaitsivat voittonsa, koska heillä oli parhaimmat kunnot ja kokonaisuus, vaikka kuinka ovat julkkiksia. Eikä lavalla ole merkitystä, kuka on tehnyt isoimman työn tai kenellä on ollut vaikeinta, vain sen hetken kunto ratkaisee.

  • Ottamatta mitään kantaa Eevin sijoitukseen haluan vain muistuttaa, että kehonrakennuksen raskaassa sarjassa kävi niin, että lauantainen täysin oikeutettu SM-voittaja Mikko Ovaskainen ei myöskään päässyt sunnuntaina PM-kisoissa finaaliin, vaan sijoittui itse asiassa viimeiseksi. Että kyllä tuomarointi vaihtelee aika rajusti!

 4. Sun kommentti kanssakilpailijan kritiikkiin oli niin ammattimainen! Oon sun matkaa seurannut keväästä saakka ja oot kyllä kirkkaimman palkinnon ehdottomasti ansainnut. Sun asenne ja positiivisuus on vaan jotain niin mieletöntä!<3 Jatka samaan malliin ja superisti tsemppiä Unkariin valmistautumiseen!

 5. Nimenomaan pisteet ja palkinnot on jaettu, miksi niistä jauhamaan, ne ei siitä muutu. Olet Eevi upea vaikka mikä pokaali matkaan olisi sieltä tullut, aivan kuten itse sanoitkin. Tollasta positiivista kokonaispakettia fitness mielestäni tarvitsee, go Eevi go! Extra tsempit myös Danille 🙂

 6. Oot kyllä ihan huikee. Sun esiintyminen lavalla oli ihan säteilevää ja olit ihan silminnähden onnellinen siellä ollessa 🙂 Voitto meni todellakin oikeaan osoitteeseen! Me ajeltiin täältä Joensuusta asti ekaa kertaa kisoja kattelee ja täytyy myöntää että oli aika siistiä nähdä myös sut ihan livenä 🙂

  Peukut voitolle ja tälle blogille!

 7. Höh! Harmillista kuulla, että voittoasi on jotenkin spekuloitu negatiiviseen sävyyn :/ Itse en lajia harrasta, ymmärrä enkä seuraa, mutta sun sijoittumista kyllä seurasin mielenkiinnolla! Mielestäni sun lookki oli terve ja olit todella sopusuhtaisen näköinen! 🙂 Kaikkea hyvää sulle Eevi ja toivottavasti pärjäät MM-kisoissakin!

 8. Onnea ihan tuhannesti!! Jäin koukkuun fitnesspäiväkirjoihin ja olen seurannut täältä yleisön joukosta hienoa työtäsi siitä lähtien kun ohjelma tuli telviisiosta! Blogisi inspiroi liikkumaan tällaista tavallista tallaajaa ihan mielettömästi. Olet ansainnut voittosi ja menestystä tuleviin kisoihin 🙂 -anne-

 9. Moikka,
  Ihanan ammattimaisesti vastattu. Itse olin katsomassa kisoja ja mielestäni esiinnyit parhaiten ja todella luontevasti. Sarjastasi olit mieleenpainuvin reippaalla ja aidolla olemuksella. Mieleen tuli hieman ammattilainen Tawna 😊. Näytti siltä, että todella nautit lavalla olosta! Ihailtiin ystäväni kanssa kuntoasi, joka oli samaan aikaan kireä mutta kuitenkin naisellinen ja kaunis. Arvostelijoita näissä lajeissa nyt löytyy aina, mutta tuomarit ovat ammattilaisia ja varmasti tietävät mitä tekevät. Voittosi olet todellakin ansainnut!!
  Ei muuta kun paljon tsemppiä MM-kisoihin ❤️

 10. Ihmisten kateudella ei ole mitään rajaa…eiköhän se arvostelu kannata ihan jättää niille tuomareille, he varmaan hallitsevat asian. Olen vain tavallinen kuntoilija, mutta onnea voitosta ja tsemppiä kisoihin !

 11. Haluaisin kuulla, että mitä itse ajattelet siitä, että toiseksi Sm-kisoissa tullut Tanja Sundell pääsi pm:ssä ja nicole wilkinsissä finaalin, mutta sinä et? Mielestäni hieman erikoista, että yhtäkkiä menet sm-kisoissa hänen ohitseen, vaikka onhan hän selkeästi sinua paremmassa kunnossa ja pärjäsi paremmin kisoissa, joissa oli kansainväliset tuomarit. En haluaisi uskoa, että voitit julkisuusarvosi vuoksi, mutta näyttäähän tuo aika epäilyttävältä.

 12. Vielä kerran onnea! Olet voittosi kovalla työllä ansainnut! Ihanaa että kuljet valitsemaasi tietä sydämesi johdattamana. Rohkeaa ja poikkeuksellista! Niin sitä pitää!!!
  Hyvä lisääntyy jakamalla ja esimerkkisi on monille todella tärkeä! Ethän lannistu tai pahoita mietäsi ilkekielten puheista. Tähdet loistavat kirkkaimmin juuri pimeää taustaa vasten!

  ”Dear haters, I coudn´t help but notice that awesome ends with ´me´and ugly starts with ú´!

 13. Moi!
  Onnea voitosta, olet sen ansainnut! Jollain ihmisillä ei vain ole sellaista asennetta että hyväksyisi tappionsa reilusti, pitää niitä tuntojaan riepotella julkisesti joka lehdessä. Mutta kuitenkin , HYVÄ EEVI! NÄYTÄ NIILLE . Tsemppiä ja hyviä treenejä. Pisteet ja palkinnot jaettu, oikein meni.

 14. Hieno suoritus jonka olet totisesti kovalla työlläsi ansainnut!!!
  Oikein naurattaa kun muistaa sen fitnespäiväkirjan jakson jossa teputit peilin edessä ekaa kertaa Even, liian isoissa kisakengissä. Hippasen on kehtystä silläkin saralla tapahtunut!
  Jatka samalla asenteella! Se inspiroi meitä muitakin altavastaajia! Koirat haukkuu ja karavaani kulkee!

  ”Dear haters, I coudn´t help but notice that awesome ends with ´me´and ugly starts with ú´!

 15. Sulla hyvä rakenne kropassa sekä asenne kohdillaan, sinuna jättäisin koko Bikini kisat ja näyttäisit muille että pystyt paljon kovempaankin suoritukseen kuin pelkkään pehvan esittelyyn:) Luulen että muutaman vuoden ahkeralla treenailulla sulla voisi olla saumaa Body Fitness karkeloissa, lajissa ei ole edes mitkään överi lihakset kyseessä vaan todella siistin näköistä vielä naiselle. Tsemiä jatkoon:)

 16. Ensinnäkin, hurjasti Eevi onnea! Minusta olit kaikista säteilevin ja karismaattisin kokonaispaketti! Olet voittosi todellakin ansainnut!

  Mutta sitten ihan toiseen asiaan, voisitko (tai joku muu asiasta tietävä!) kertoa, miten nuo karsinnat oikein menevät bikinissä? Esim. miten valikoiduit SM-kisojen karsintoihin, jotka käytiin 20.9? Blogisi kuvissa lavalla näkyy viisi kilpailijaa sinun pituusluokassa, oliko tuohon viiden parhaan joukkoon jokin karsinta ja kuinka monesta osallistujasta? Itsellä ei ole mitään käsitystä kilpailijoiden määristä niin olisi kivaa tietää.!

 17. Kuten tiedät jo, ilkeistä kommenteista ei kannata välittää. Olit upea lavalla ja lookkisi oli ihanan fressi, oot paras ja kaunein! ^^ <3

 18. Heippa!
  Ei vitsit mikä mimmi, onnittelut ansaitusta voitosta 🙂 On ollu mahtava seurata sun matkaa kisalavalle. Sun positiivisuus on jotain niin käsittämätöntä, tästä blogista on ammennettu kyllä niin paljon tsemppiä omaanki elämään. Kiitos siitä! Jatka samaan malliin 🙂

 19. Onnea Eevi voitosta! Älä välitä muiden mielipiteistä. Tuomareillehan se on yks ja sama onko lavalla julkisuuden henkilö vai ei. He arvostelevat vartaloa, ei naamakerrointa. Sulla kokonaisuus vaan oli parhain. Olit lavalla säteilevä ja oma itsesi. Tuomarithan arvioivat myös esiintymistä. Jatka samaan malliin, olet esikuvana niin monille nuorille tytöille!

 20. Miten sujuu arki suhteessa jossa toinen kisaa? Onko ollut vaikeaa? Onko jouduttu tekemään paljon kompromisseja ja miten parisuhde yleisesti ottaen asettuu tuon kaiken keskelle? Olisi kiva kuulla siitä vaikka postauksen verran 😉

 21. Ihana Eevi ja paljon onnea! Sun kroppa on ylivoimaisesti kaikista kauneimman näköinen, joten oikealle meni. Onnea MM-kisoihin!

 22. Hmm en valitettavasti ymmärrä miksei Tanja voittanut. ”Kokonaisuus ratkaisee” kirjoitit, nimenomaan niin pitäisi olla. Tanjan kokonaisuus oli vain parempi. Tanja oli paremmassa kunnossa ja fysiikka kauttaaltaan parempi. Näytit kyllä itsekin upealta, en sitä kiellä. Sijoituksesi olisi vain pitänyt olla toinen tai kolmas. Ehkä tässä voidaan samalla kyseenalaistaa onko kyseessä tosiaan urheilulaji, jos paras ei voita. Uskon, että olet tehnyt kovasti töitä enkä väheksy sitä. Noh, jään odottamaan mikä on sijoituksesi MM-kisoissa. Jos sielläkin olet onnistunut olemaan jokeri/mustahevonen, niin ehkä sitten muutan mieleni. Mutta siihen asti olen edelleen sitä mieltä, että tuomariarvostelu ei mennyt nappiin.

 23. Hyvin sanottu tuo että pisteet ja palkinnot jaettiin jo – ihan tosi, niin tehtiin eikä siinä kitinä enää auta. Suoraan sanottuna vähän myötähävettää, että aikuiset ihmiset viitsii noin nimellä mainiten vuodattaa julkisesti…

  Mä en ole lajia hirveästi seurannut, ainakaan niin että osaisin ottaa kantaa arviointiperusteluihin tai tuomarointiin, mitä nyt vähän sivusta tuttujen kisaamisen kautta. Itse asiassa siitä asti kun tämä fitness-buumi alkoi, mua on ärsyttänyt suunnattomasti se, että kun nainen käy salilla niin tokihan siinä harrastetaan fitnesstä ja tähdätään kisoihin – no kun ei. Onneksi pikkuhiljaa voi jo käydä salilla ilman näitä oletuksia… Ne kisaprojektit, joita olen seurannut, on olleet täyttä hullun hommaa suoraan sanottuna. Dieetti vedetään aivan toisesta sfääristä kuin offkauden ruokavalio ja treenimäärä ja -tyyli samoin, tähtäimessä vain ja ainoastaan ne kisat. Yksi neljästä kisaajasta on välttynyt kilpirauhasen ongelmilta ja muilta terveysongelmilta (jotka liittyvät ilmeisesti rajuun ja nopeaan rasva%:n tiputtamiseen), ja ihan_koko_elämä on ja pyörii kisaamisen ympärillä. Siis tyyliin ”muidenkin pitää mun läsnäollessa syödä vain ja ainoastaan samaa safkaa kuin minä, koska MINÄ olen kisadieetillä”, ja muuta vastaavaa. Siinä on kuopattu parisuhteet, ystävyyssuhteita ja jopa sukulaissuhteita laitettu katkolle kisaamisen takia.

  Tämä massiivinen avautuminen ihan vain siksi, että Eevi, sä olet todistanut ainakin mulle, että nää geimit voi tehdä toisinkin, järki päässä ja jalat maassa ja ihan oikeasti elää kisaamisesta huolimatta ja sen kanssa, ja vielä jopa nauttia siitä 😊 ja mun mielestä sä ansaitsit voittosi jo pelkästään sen ansiosta, toivon tosissaan että koko tähän fitness-maailmaan tulisi lisää tätä pehmeetä linjaa 😄

  • Samaa sanon minäkin, sait oman ajatusmaailmani muuttumaan Fitneksestä. Selkeestikin tapauskohtaista miten fitness vaikuttaa elämään ja sulla vaikuttaa olevan oikeanlainen suhtautumis- ja elintapa. Kestit flunssatkin ja olet voittosi todella ansainnut. Olit kaunein kaikista, kokonaisuus ratkaisi! Ei lihaserottuvuus tms.auta jos pärstästä ja kehosta ei samalla huou hyvinvoipuus ja iloisuus.

 24. Toivottavasti luet tämän Eevi!

  Ihan oikea ihminen voitti, sinä ansaitsit voiton ihan itse ja omalla työlläsi. Mun mielestä sun pyllyssä on erittäin hyvä muoto (paras koko rivissä), vaikka lihaa nyt olisikin vähemmän kuin jollain toisella. Sulla on mun mielestä myös parhaimmat sääret – ken tietää, vaikka voitto sillä pisteen erolla tuli niistä? Ja Nicole Wilkins oli eri juttu kuin lauantainen, silloin olit varmaan vähän eri näköinen ja eri asennossa ja olihan ne tuomaritkin eri. Kovasti yritetään nyt lytätä sinua ja ihan suotta, ehkäpä haluavat turmella intosi MM-kisoissa.

  Lue tämä: panosta täysillä MM-kisoihin ja mene sinne iloisin ja ammattilaisin mielin. Täällä kotikatsomossa sua tsempataan ja olet mahtava urheilija, mahtava fitness-kisaaja ja mahtava bloggaaja vaikka millä sijoituksella tulisit takaisin! Toisten kisailijoiden ikävät ja valitettavasti myös asiattomat kommentit suhun liittyen todistavat vain, että voitto todellakin meni ihan oikeaan osoitteeseen.

 25. Onneksi olkoon voitostasi! Olet sen ihan salettiin ansainnut, nätin näköinen look ja no siis tosi kiva kokonaispaketti. Tuomarilajit herättää aina tunteita ja mielipiteitä suuntaan jos toiseen. Tsemppiä jatkoon!

 26. Onnea Eevi. Lajin arvostelusta en tiedä, mutta kaunis, energinen ja naisellinen look vaan näyttää hyvälle ja minusta olet voittosi ansainnut! Tsemppiä vielä tuleviin kisoihin!

 27. Moikka Eevi!

  Onnea upeasta suorituksesta! Olisin kysynyt sellaista, että miksi juuri Bikini fitness? Tykkäät treenata kovaa ja haastaa itseäsi niin mieleeni tuli, että body fitneksessä ei kuitenkaan olisi pelkoa tulla ”liian isoksi”? Jos oikein ymmärsin niin sinun piti olla hetki treenaamatta hauiksiasi, koska ne olivat liian hallitsevat bikiniin? Kuten joku jo yllä sanoi, rahkeesi riittäisivät kyllä :). Mutta myös bikinissä tulet pärjäämään 🙂

 28. Myönnän, että itsekin kummastuin mielessäni, kun näin sijoituksesi. Toivon sinulle ihan vilpittömästi pelkkää hyvää, mutta näin ulkopuolisin silmin sen toisen naisen kunto näytti kyllä paremmalta (hox! eikä asialla ole mitään tekemistä kateuden kanssa). Oli miten oli, minusta olet tosi fiksu nuori nainen ja näytät UPEALTA, oli sijoitus mikä hyvänsä. Ja tärkeintä on terve järki, positiivinen mieli ja hyvä fiilis, ja näitähän sulla riittää. Keep it up!

 29. Älä missään nimessä anna muiden kilpailijoiden kommenttien häiritä. Oma häpiä jos hävisivät, tuomarit tekee ratkaisunsa. Sinä voitit. Piste. Ja olet sen ansainnut!
  Ei muutakuin nenä kohti uutta päämäärää, etkä anna muiden häiritä valmistautumistasi. Tsemppiä!

 30. Heippa!
  Pakko kommentoida vaikka en sitä yleensä tee.
  Ihan uskomaton suoritus ja saavutus. Huomaa että todella olet myös huoltajat itseäsi ja pitänyt huolen terveydestä samalla kun olet tähdännyt kisoihin. Olet kaunis ja naisellinen vaikka silti timmissä ja lihaksikkaassa kunnossa.
  Älä välitä kaikista uskomattoman typersitä kommenteista, ole ylpeä ja nauti saavutuksestä!
  Jatka samaan malliin, blogiasi on ihana lukea. 🙂

 31. Mielestäni on turha hehkuttaa kuinka pljon on tehnyt töitä sillä niitä töitä on varmasti tehnyt ihan jokainen kilpailija. Sen perusteella ei ketään ykköseksi rankata. Etenkin tanjan kropasta näkee vuosien työn. Vaikka sanotkin että mikään ei himmennä voittoasi, niin jäitä hattuun ja kaikkea hyvää sinulle. On kumminkin ikävää että sinulle ollaan vihaisia, koska tuomarithan sen päätöksen tekivät.

 32. Hei onnea Eevi! 🙂 häviäjät keksii selitykset, voittaja keksii keinot!
  Lajista tiedän jonkin verran, mutta toki paljon asioita, joita en tiedä. Mutta tosiaan, kun kokonaisuus ratkaisee, nii eikös se tarkoita juurikin fysiikkaa, esiintymistä, ulkoasua (bikinit, värit ymsyms), niin sillä voi olla aika pirusti vaikutusta voittoon, vaikka se pakara ei kaikkein pyörein olisikaan. Tarkoitan vain muille epäilijöille, että ehkä Eevin lavakarisma oli vain niin priimaa ja lookki kaikin puolin tiptop 👌 😉

 33. Onnea Eevi! Täysin oikeaan osoitteeseen voitto tuli, joten älä anna spekulointien pahoittaa mieltäsi. Niinhän se on, että tässä maailmassa ei löydy yhtään menestynyttä ihmistä, joka ei saisi kritiikkiä osakseen.

 34. Ei se niin menee että kun voittaa niin se työ vasta alkaa.kyllä fysiikan pitää olla kunnossa ja pitkän työn tulos siinä vaiheessa.eikä niin että itsekin hämmästyy että oho voitinko? Kyllä menee uskottavuus koko lajista kun musta hevonen voittaa..

 35. Vaikka sun pakaralihas ei kilpailijoista isoin ollutkaan, on kaikki muodot tosi miellyttävät ja niin kuin joku muu jo sanoikin, olet samaan aikaan kireän sekä naisellisen näköinen. Ymmärrän, mistä tuo negatiivinen spekulaatio kumpuaa, mutta on se silti sääli, että sinun ei anneta nauttia voitostasi rauhassa. Tsemppiä seuraavan kuukauden ajaksi ja Unkarin koitokseen! Olet upea persoona 🙂

 36. Eevi, onnittelut voitostasi, olet upea urheilija ja ihminen!
  Lisäksi onnittelut siitä, että J:kylässä olit hyvä ”häviäjä” ja kehuit voittajaa blogissasi. Onnittelut myös siitä, että osaat nyt olla hyvä voittaja. Puhut edelleen kauniisti kilpakumppaneistasi, vaikka katkerimmat purkavat pettymystään sinuun. Jatka positiivisella asenteellasi, hyvä luo ympärilleen lisää hyvää 🙂

 37. Wau mikä kroppa! Mikä sen nimi on joka oli sun kaa samoissa kisoissa ja kilpaili numerolla 230? Sen kuva oli vaa sun viime postauksesta ni aattelin et ois kiva tietää kuka tää oikeen on?

 38. Tässä kuulin hyvän pikkutarinan:

  Ihmisen sisässä on kaksi sutta, jotka koko ajan taistelee keskenään. Toinen on mustasukkaisuus, viha ja katkeruus. Toinen on ilo, lempeys ja onnellisuus. Kumpi susi voittaa?

  Se, kumpaa ruokit.

  Sä Eevi ruokit juurikin tuota iloista sutta, ainakin tämän blogin ja sen perusteella mitä susta on julkisuudessa näkynyt. Et mollaa, et arvostele, vaan keskityt omaan suoritukseen ja sen ruotimiseen. Mietit mitkä on kehityksen paikkoja ja annat sen kuvan, että nautit siitä mitä teet – ja varmasti nautitkin, koska se niin selkeästi paistaa susta läpi! Ihanaa, ettet anna spekuloijien ja mielensäpahoittajien vaikuttaa itseesi – pisteet on jaettu, piste, sille ei voi mitään. Nyt valmistautumaan seuraaviin kisoihin, onnea treenikauteen!! 🙂

 39. Säälittävää mennä kisojen jälkeen valittamaan julkisesti omasta häviöstä ja selitellä että toinen olisi huonompi, sä voitit ja sillä selvä. Kyllä ne tuomarit varmasti tietää mitä tekee, ei näin isoissa kisoissa pärstäkertoimella voiteta. Todellakin ansaitsit voittosi. Aina löytyy niitä kateellisia huonoja häviäjiä. Pysy Eevi sellaisena kuin oot!
  Tosiaan Bikini Fitneksessä ratkaisee kokonaisuus, ja sulla oli paras kokonaisuus. Ei voi sanoa etteikö kakkoseksi tullutkin olisi ollut timmissä kunnossa, mutta hänen kokonaisuutensa ei ollut niin valloittava ja jotenkin niin ONNELLINEN ja iloinen siitä että ylipäänsä pääsee kisaamaan. Tähtäimessä oli selvästikin vaan se palkinto, intohimo ja rakkaus lajia ja omaa kroppaa ja terveyttä kohtaan oli selvästi vaan sivuseikka. Sinusta huokui sellainen terveys, iloisuus, naisellisuus ja karisma. Mielestäni sulla oli ehdottomasti miellyttävimmän näköinen kroppa, oot todella upea! On ollut ilo seurata sun taivalta. Meinasin alkaa itekkin hyppiä riemusta kun sain tietää miten hyvin olit pärjännyt haha 🙂 jännää miten voi olla niin onnellinen myös sellaisen ihmisen puolesta, jota ei oikeesti tunne ollenkaan.
  KEEP IT GOING, näytä niille! Paljon paljon tsemiä MM- kisoihin<3

 40. Hmm tässähän on kumminkin kysymys kilpalajista, jossa kehitytään ja tavoitteet kasvaa. Mikä motivoi kilpailemaan jos kunto sama ja tavoiteet on tapissa ? Tarkoitan nyt tällä tulevaa MM-matkaa. Ihmiset ovat ilkeästi sitä arvostelleet ja jokaisen pitäisi jo olla karsinnoissa MM-kunnossa. No ei käy mun järkeen. Elä Eevi välitä ilkeilystä,tai no kyllähän me se tiedetään ettet välitä mutta kovaa luonnetta tarvitaan. Tulin uskomattoman surulliseksi viikko sitten kun perhebloggaaja Emilia päätti jättää bloginsa tauolle kamalan paskakommenttiryöpyn seurauksena, juuri voitettuaan Blog awardseissa vuoden perheblogi tittelin, sattumaa ? Ei minusta. Täällä vaan ei saa onnistua. Mutta vielä kerran onnea ja ihanaa MM-matkaa, nauti <3

 41. ”Olen ilmeisesti se jokerikortti, tuo mustahevonen, joka tulee tyhjästä ja korjaa potin.”

  Kyllä se on tuo sinun ylimielinen asenteesi, joka ihmiset saa vittuuntumaan. Ei itsestään voi yksinkertaisesti puhua noin ”lällälieru minä vaan tulen ja korjaan potin” Toisaalta, miehestäkin kirjoitellaan nettiin, että kehuskelee vaatteiden hinnoilla ja puhuu vaan itsestään, joten lienettekö sitten juuri sopivia toisillenne.
  Minua ei ärsyttäisi kirjoituksesi, ellei tuntuisi, että olet täynnä itseäsi. Minua ei ärsytä voittosi, mutta se, että nöyryys puuttuu ja sen sijaan että sanoisit ”tämä oli tuomareiden mielipide, joku saattaa ajatella toisin ja sille ei voi mitään” hehkutat suu vaahdossa kuinka ”kokonaisuus ratkaisee” ikään kuin sinä olisit joku oraakkeli, joka tietää kenen kokonaisuus oli oikeasti paras – ja sehän oli hei sinun koska sinä sait kultaa. Naivia ajatella, ettei julkisuutesi vaikuttanut asiaan. Sinun lyhyimpien sarjassasi voittajalla ei ollut mitenkään erityisemmin väliä, joten palkinnot saattoi jakaa niin, että päästään iltalehteen ja saadaan lisää fygyä.

  • hehe miten ni ei voi puhua itsestään ”lällälieru minä vaan tulen ja korjaan potin” ? totta kai voi halutessaan. Tyypillinen ”kel onni on, se onnen kätkeköön” kommentti sinulta ”—”. Tässä maailmassa yli 6 miljardia ihmistä puhuu JUURI haluamallaan tavalla. Toiset ylepydellä itsestään, toiset vähättelemällä ja häpeämällä. Chooce your way

  • Kyllä se on niin, että sinä et ole aiemmin tainnut lukea Eevin blogia lainkaan. Jos olisit lukenut, tietäisit, että kyseessä on fiksu nuori nainen, josta on ylimielisyys kaukana. Todella ala-arvoista ja lapsellista niin sinulta kuin kaikilta muiltakin tällainen herjaaminen.

  • Hassua, että nykymaailmassa itsestään pitäminen ja itseään kunnioittaminen on niin maailmaamullistava ja kamala asia, että se sekoitetaan narsismiin, vaikka näiden ero on suuri. Ihmisiltä oletetaan ei nöyryyttä, vaan että itsensä vihaaminen ja itsensä alaspaneminen olisi se ainoa oikeutettu olomuoto.

   ”Olen ruma”, ”olen *mitä tahansa negatiivista*” on suuren osan mielestä oikeutetummin sanottu, kuin ”olen kaunis”, ”olen kiltti”, olen *mitä tahansa positiivista*”. Jos se ei ole pysäyttävää, mikä on?

   Eevi on kulkenut pitkän tien itsensä hyväksymiseen juuri sellaisena kuin hän on. Kukaan ei vie sitä häneltä pois, ja vain ilkeimmät edes yrittävät.

  • Kiitos Vilona 🙂 Kyllä täältä erottuu lukijat ja yksittäiset kommentoijat. Toki jokainen saa rauhassa ilmaista mielipiteensä. -E

 42. Blogiasi kauan ilolla lukeneena olen ehdottomasti sitä mieltä, että valovoimaisuutesi ja oikea, nöyrä asenteesi oli yksi iso syy voittoon – täydellisen ulkokuoresi lisäksi. Iltapäivälehtiä ja ks. yhden tyhjäpään pahan olon purkausta lukiessa tuli väkisinkin mieleen, miten huonoon valoon yksikin ihminen voi ”lausunnoillaan” koko lajin saattaa. Moni varmasti yleistää kaikki ks.lajin harrastajat nyt yhtä bimboiksi, ja senhän kuvan ks. ihminen itsestään antaa. Luulisi jokaisella olevan muutakin elämää kuin esim. bikini fitness? Tuntuu, kuin koko maailmansa olisi kaatunut, kun ei päässyt MM-kisoihin. Naurettavaa alkaa julkisesti moittimaan voittajaa huonommaksi kuin itse on, kertoo vain kirjoittajan ÄO-määrästä, valitettavasti. Itse asiassa en ihmettelisi, vaikka täällä ja ks. iltapäivälehdissä olleet negatiiviset kommentoinnit olisi ainakin suurelta osin juurikin hänen itsensä kirjoittamia…IP-osoitehan sen sitten kertoisi, oli nimimerkki what ever. Mutta sinulle oikein paljon onnea jo saavutetusta sekä onnea matkaan Unkariin!

 43. Hurjasti vielä onnea!!
  Mä en ehkä itse henk.koht ymmärrä tota lajia ollenkaan, joten täysin ummikkona väittisin, että sulla nimenomaan toimi se paketti. Muilla moni osa (etenkin vatsalihakset) näyttää vaan no kuivalta käntyltä, joka taas ainakin omaan silmään rikkoo kokonaisuutta.
  Luin myös tämän toiseksi sijoittuneen neidin arvostelut susta ja sun perslihoista ja kuvassa jonka hän liitti yhteyteen oli sulla selvästi pyöreemmät pakarakaaret, mutta kukin suflatkoon tyylillään… 😉
  NAUTI voitostasi ja peukut jatkoon!

 44. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Mahtavasti olit kommentoinut jälkipuinteja. Kannattaa tosiaan keskittyä seuraaviin koitoksiin 🙂

  Jos nyt spekuloimiseen lähdetään, vaikka se onkin täysin turhaa niin käykääpä vilkaisemassa body.pictures.fi -galleriassa kuvia (esim. 4292 kuvan). Täytyy kyllä sanoa, että takaposessa viet kyllä kakkoseksi tullutta kuin litran mittaa. Olet toki sirompi ja vähälihaksisempi noin absoluuttisena mittarina (vielä 😉 ), mutta tasapainoisempi kokonaisuus – kauniimmin, imartelevammin ja hallitummin poseeraava. Myös pakaralihaksesi piirtyy paremmin esiin. Onnea Unkariin!

 45. Suurin osa näistä blogia lukevista eivät ymmärrä fitness lajeista yhtään mitään, sen huomaa näistä kommenteista. Lajiin perehtymättömän silmää miellyttää yleensä juuri ne löysemmät (lajin näkökulmasta ja itse lavan valoissa, ei normaalissa elämässä, jossa kaikki lavakunnot on todella kireitä ja laihoja ) ja pehmeät, lihaksettomammat kunnot, koska se on lähempänä sitä terveen näköistä missimäistä kroppaa. Kyse on kuitenkin kilpaurheilusta ja menestyäkseen lajissa kansainvälisesti pitää olla lihaa ja suorastaan ne vatsapalat näkyä.

 46. Minä olen ihan amatööri arvostelemaan, mutta mun silmään sinä olit tasapainoisemman näköinen ja näin ollen kulta meni ihan oikealle henkilölle. Lisäksi kun kisan hopea ilmoitti harvinaisen selvästi olevansa melkosen huono häviäjä niin sinun sisäinen kauneus pääsi myös loistamaan. Ihan oikea nainen siis voitti.

 47. Hei Eevi!
  Olen lukenut blogiasi pitkään, en kuitenkaan ihan alusta saakka. Pidän sun blogistasi sillä se on sellainen ”terveellisen elämäntavan-blogi” ja itseasiassa mä rn ole ollut missään välissä edes varma siitä että aiot kisata (tai no nyt viimeaikoina kyllä 😀 )
  Olen saanut blogisi kautta hurjasti sellaista tervettä varmuutta omaan tekemiseeni, laihduttamiseen, ja koen että tämä blogisi on ollut ja tulee olemaan vahva tuki jonka avulla karistan vielä viimeiset ylimääräiset 10kg ja jatkan terveellä elämäntavalla aina.
  Se, miten puhut syömisestä ja liikkumisesta kertoo kuinka luonnollista ja itsestäänselvää se voi parhaimmillaan olla, on ihailtavaa! Tähän pyrin itsekin.

  Bikini fitneksestä en mitään ymmärrä, joten totean vaan Suurimmat onnittelut! Hieno työ sai arvoisansa päätöksen! Onnea.

  Mä en ole varmaan ikinä edes kommentoinut mihinkään blogiin joten onnittelut siitäkin 😀

  • Ihana palaute Sanna, kiitos siitä 🙂 haha, olen otettu, kiitos 😉 <3 -E

 48. Hei Eevi! Olen pitkään ollut blogisi hiljainen lukija ja nyt kommentoin eka kertaa. Onnea voitostasi ja tsemppiä MM-kisoihin valmistautumiseen! Olet ihana, valloittava ja inspiroiva ihminen. Kävin lukemassa toiseksi tulleen avautumisen omassa blogissaan, voi herran jestas sitä myötähäpeän määrää, minkä tuo teksti sai minussa aikaiseksi. Kuinka kukaan ikinä kehtaa kirjoittaa julkisesti tuolla tavalla. Sinä olet aina teksteissäsi osannut analysoida suorituksiasi asiallisesti ja toivottavasti jatkossakin pysyt sillä linjalla. Kateelliset ja katkerat huutaa ja haukkuu. Voin vain kuvitella, kuinka pahalta tuollainen sinusta tuntuu. Muista, ettet ole ansainnut tuollaista vaan se on haukkujan huonoutta. Loppujen lopuksi kyse on siitä, mikä tuomareita milloinkin miellytttää ja sinulla oli tällä kertaa paras paketti. 🙂 Kauneus on katsojan silmässä, minun mielestäni näytit upealta! Ja tuo sinun hehkusi ja hymysi lavalla on aivan valloittava, todella ainutlaatuinen kanssakilpailijoihin verrattuna. 🙂 Kamala vuodatus tästä nyt tuli mutta muista, että täällä taustalla on paljon ihmisiä, jotka ovat hengessä mukana tsemppaamassa sinua uusiin hienoihin suorituksiin ja jotka toivovat sinulle pelkkää hyvää. 🙂

  • Kiitos Jenni ja ihana juttu että päätit kommentoida 🙂 Täällä on mulla kyllä aivan mieletön taustajoukko ihania lukijoita, ettei tässä voi oikeasti valittaa yhtään mistään. Ihan mieletön energia teillä kyllä on!! -E

 49. Älä Eevi IKINÄ anna negatiivisten ja kateellisten kommentoijien vaikuttaa päivääsi sekuntia kauempaa – etkä taida kyllä antaakkaan =) Olet voittosi todellakin ansainnut ja tiedät sen kyllä itsekin! Olet voittaja elämässä superpositiivisen JA nöyrän asenteesi vuoksi. Eikun eteenpäin suu hymyssä kohti uusia haasteita / kisoja ja näytä epäilijöille närhen munat!

  • Oona <3 Te olette täällä kyllä ihanan aktiivisesti muistuttamassa minua siitä. Kiitos maailman kovimmat lukijat!! -E

 50. Moi!
  Mitähän tämä kakkoseksi tullut kilpailija tällä marinallaan mahtaa hakea?
  Sitäkö että Eevi lahjoittaa hänelle palkintonsa ja MM-kisapaikkansa, ja pahoittelee että tuomarit valitsivat hänet ykköseksi.
  Lapsellista mustamaalaamista aikuiselta ihmiseltä.
  Hyvä Eevi ja Onnea! Iloista mieltä ja tuulta päin.

  • Niimpä, mitä hän hakee kirjoituksellaan.?? Sitten yritti peitellä katkeruuttaan kehumalla miten ihana ihminen Eevi on. Mitä helv*****?!

 51. Faktahan on, ettei tuolla kunnolla pärjätä maailmalla, vaikka kuntosi naisellinen ja kaunis onkin. Nicolessa menestynyt Sundell olisi ehdottomasti ollut oikea valinta jos haluttaisiin menestyä mm-kisoissa. Senhän näkee jo siitä, ettei Eevi menestynyt kun tuomarit olivat kansainvälisiä. Ulkomailla kunnot mimmeillä on hiotummat ja kireämmät ja sitä tämän sm toisen kunto vastaa. Ymmärrän siis hyvin hänen ja muiden hämmästyksensä.

  Turhaa tässä kateellisuudesta huudellaan kun on ihan selvää ettei se sitä ole. Pari vuotta lisää treeniä ja kropan hiomista niin kyllä sitten niissä kansainvälisissä kahinoissa pärjää! Onnea kuitenkin voitosta ja tsemppiä kisoihin. Tässä ei ollut tarkoituksena morkata Eeviä, vaan lähinnä tuomarointi ja ainainen linjan muuntelu ärsyttää- nyt sitten taas mietitään että pitäiskö tässä treenata lisää jerkkua ja kiristyä vai hakea sirompaa ja pehmeämpää olemusta.

  • Ehdottomasti hyviä pointteja 🙂 Lähden nyt kuitenkin kisaamaan tällä kunnolla joka minulla on ja ammentamaan siitä lisää motivaatiota jatkoon.
   Odotan itsekin innolla tulevaa kehityskautta ja kunnon rakentumista – paljon on vielä hommia tehtävänä tuonne kansainväliselle tasolle.
   Urheilijana voin tehdä vain oman parhaani tällä kunnolla ja painaa täysillä. ROCKROCK -E

 52. Huippua Eevi! <3 ja paljon onnea Unkariin! Minä kävin kans lukemassa kakkoseksi jääneen kirjoituksen ja jo hänen kirjoituksesta tuli selville että voitto meni täysin oikealle henkilölle eli sinulle! Hyvä että häpäisi itsensä julkisesti jos on noin katkera ihminen. Tuli kaikille selväksi miten hölmö ihminen kyseessä.

 53. Onnea Eevi! Hieno suoritus! Annetaan vihaajien vihata ja näytä MM-kisoissa mistä sut on tehty ja epäilyt vääriksi!

 54. Onnittelut voitosta, olet sen todellakin ansainnut! Olet ihanan inspiroiva ja positiivinen ihminen, ja se kantautuu kyllä tekstiesi myötä tänne ruudun toisellekin puolelle. Onnistumiseksi ja uskosi omiin unelmiisi on toiminut mielettömänä tsemppinä omien unelmienikin tavoittelemisessa, positiivisella elämänasenteella pääsee jo niin pitkälle! Kaikkea hyvää ja tsemppinä Unkarin kisoihin!

 55. Ihan oikea tyyppi voitti! 🙂 Sä oot niin positiivinen persoona ja et todellakaan tippaakaan itserakas, niin kun joku tuolla aiemmin väitti. Itse olin kaverin kanssa katsomassa kisoja ja sun esiintyminen oli hyvää (en mä paljoa muita edes muista lavalta) ja siihen kiinnitti eniten huomiota! Sulla on tasapainoinen fysiikka, vaikka ei ookaan niin paljon lihaa pyllyssä tai käsissä. Se esiintyminen vaan oli niin luonnollista ja susta näki, että nautit siitä. Ja vaikuttaahan tässä kisassa myös se lookki. Näytit hyvältä kaikinpuolin! Pakko oli käydä uudelleen katsomassa kuviakin susta ja Tanjasta vierekkäin. Kyllä sä vaan näytit kaikinpuolin paremmalta! 🙂 Tsemppiä MM-kisoihin! <3 Ja niille jotka ihmettelee, että miten sä pääsit MM-kisoihin, niin tässähän on viä hetki aikaa saada viä parempi paketti lavalle! 😉

  • Hei ihana saada palautetta sieltä katsomon puolelta <3 Kiitos tästä boostista, MM-kisoissa ROKATAAN 😉 -E

 56. En ymmärrä mikä tarve ihmisillä on aina sanoa toisille pahaa tai tietentahtoen yrittää pahoittaa jonkun mieli… Mielestäni olet ihanan aurinkoinen ja todella kaunis, niin ulkoa kuin myös sisältä. 🙂 Tsemppiä mm-kisoihin, toivon sinulle muutenkin kaikkea hyvää. <3

 57. Hei! Onnea voitosta!! Tuomarit päättivät voittajan ja siihen tulee toiseksi jääneen tyytyä 🙂 tuomarit hoitavat tuomaroinnin, eivät itse kilpailijat 🙂 Vaikka harmittaa niin en ymmärrä miksi sinua kritisoidaan. Olet ansainnut voittosi!!

 58. Just näin. et saa missään nimessä ajatella, että et olis voittoa ansainnut, kaikista näistä kirjotuksista huolimatta. Kun se nyt vaan on niin että pisteet on jo annettu ja sitä on turha ruveta näin jälkeenpäin spekuloimaan.

  Ja vaikka sun kisakunto ei oliskaan ollut yhtä hyvä kun jollain muulla, näytät silti sairaan hyvältä!

  • Kiitos Tia 🙂 Bikinissä ei kuitenkaan pelkällä kireydellä kisata, se täytyy muistaa. Body on sitten asia erikseen 🙂 -E

 59. Mun mielestä sun kunto ei ollu todellakaan ees kisakunto, eikä todellakaan olis oikeuttanu voittoon. Seurasinkin pitkään että et millään päässy kisakuntoon, verrattuna noihin ammattilaisiin ja kokeneisiin.

 60. Olisin ehdottomasti antanu sulle täysin ansaitun ykköspaikan, koska kokonaisuus sulla oli paras! Heti ku tulit lavalle niin sut kyllä huomaa, olit niin sädehtivä ja se näky että nautit lavalla olosta. Eikä se mitään ettei sulla se isoin pakaralihakset ollukkaan, mut sen kyllä huomas että selkätreenit on sulla osunu ja uponnu täysin oikein! Huimasti onnee ja tsemppiä mm-kisoihin<3

 61. Haluaisin toimittajana muistuttaa, että Eevin sijoituksesta olisi uutisoitu joka tuutista joka tapauksessa, olisi sijoitus ollut mikä tahansa. Voiton selittäminen julkisuusarvolla on siis todella ontuvaa. Lisäksi jos sijoitukset määrittelisi kilpailijoiden lajille tuoma julkisuus, olisivat kyseessä aika pilipalikisat. Liitto tuskin haluaa sellaista julkisuutta itselleen. PS. Täysin lajiummikon silmiin näytät parhaalta kisaajalta 🙂

  • Kyllä se liitto, tai iso O nimenomaan haluaa Iltalehteen ja Ilta-Sanomiin sekä Seiskaan juttuja. Myönsi sen jo aikaisemmin keväällä, kun hehkutti Body-lehdessä kuinka mahtavaa saada Sofia Ruusila-Nousiainen ja Elina Tervo liittoon kisaamaan, kun tuovat mediahuomiota.

  • Naulan kantaan Irene! Ei näitä mitalleja julkisuudella voiteta, valitettavasti 😀 Kiitos siis tästä, täyttä asiaa -E

 62. Hyvä kommentti yo. toimittajalta, juuri noin se olisi ollut anyway – sijoituksesta riippumatta. Nauttisi kilpakumppani nyt SM-hopeastaan ja niistä hienoista sijoituksistaan kans. väl. tuomareiden toimesta Nicolessa etc. En ole varmaan ainoa, jolle kuitenkin tulee hänestä tunne, kuin niillä ei tällä hetkellä ainakaan hänelle paljon iloa ole. Nauttisi saavutuksistaan ja keskittyisi tuleviin koitoksiinsa, voittajiensa mollaamisen sijaan…vahvistaa käytöksellään/puheillaan sitä idiootin kuvaa, mikä helposti mielletään fitness/kehonrakentajiin, eli että päässä ei kasva kuin tukka. Ei harrastaminen saa noin vakavaa olla, että koko maailma kaatuu yhteen pisteeseen???!

 63. Ne ketkä huutelee ”katkeriksi ja kateellisiksi” sellaisia joiden mielestä toisen olisi pitänyt voittaa, olisi hyvä muistaa että fitness on arvostelulaji! Siinä ei ole selkeää ykköstä suorituksen perusteella, esim kuka nostaa eniten rautaa tai juoksee nopeiten. Siinä arvioidaan ja arvostellaan sekä pisteytetään toisen ihmisen vartaloa. Ja jokaisen silmää miellyttää erilainen vartalo. Toinen tykkään turkooseista bikineistä ja toinen pinkeistä. Nyt tuomaristossa oli henkilöitä ketkä tykkäsi Eevin kokonaisuudesta. Yhden tuomarin vaihdolla lopputulos olisi voinut olla eri. Joten ihan turhaa haukkua kateelliseksi jos jonkun toisen mielestä kakkoseksi tulleen kroppa on parempi.

  Monta vuotta on jo puhuttu ettei Suomen linjaus ole yhteneväinen muuhun maailmaan. Siellä bikinissäkin ollaan lihaksikkaampia ja lihaserottuvuutta löytyy. Jos tähän peilataan niin omaan silmään siihen muottiin sopii paremmin hopealle jäänyt. Eevikin oli upea mutta kun vierekkäin vertaan heitä niin ymmärrän kullan hävinneen tuohtumuksen. Ja kateellinen en ole kummallekaan enkä katkera. Sori.

 64. Oikeat urheilijat osaavat myös hävitä. Mielestäni nämä toiseksi tulleen kommentit vain todistavat että matkaa urheilijaksi vielä on käytävänä, ainakin mentaalipuolella.

  • Se on kyllä myös omasta mielestäni totta 🙂 Mutta ehkä hänelläkin meni hetki asian pureskeluun, joka on ymmärrettävää myös -E

 65. Olit parempi kuin Sundell. Sillä oli ihmeellistä ylimääräistä nahkaa kurtussa kainaloiden alla monessa poseerauksessa.
  Olit terveemmän näköinen. Kyseessähän ei ole kireyskilpailu.

 66. Kukaan lajista ymmärtävä ei pysty käsittämään miks sut valittiin voittajaksi ja ulkomailla tulee varmasti kylmää kyytiä kunnon tuomareiden edessä.

  • Kylmä kyyti voi olla hyvinkin realistista, mutta silti menen tällä paketilla joka nyt on ja teen siellä parhaani 🙂 Eihän tässä muutakaan voi! Paras mahdollinen asenne päälle ja ROCK -E

 67. Mentaalivalmennusta toden totta hopeanainen tarvitsisi, tuossahan menee hänen mielenterveytensä ( jos ei ole jo mennyt ). Mitä vakuutteluja hän haluaa edelleen, kun kisat oli ja meni? Jos hän itse pitää itseään parempana kuin kisan voittanut, niin eikö se riitä hänelle? Jos hän oli ja on tyytyväinen kehoonsa, good for her. Niinhän meidän jokaisen tulisi olla, se on osa hyvää itsetuntoa – tervettä sellaista. Tärkein osa hyvää itsetuntoa on kuitenkin se, miten itse näemme ja tunnemme itsemme. Kukaan ulkopuolinen meitä ei niissä voi vakuuttaa. Time to go on, isn´t it?

  • Ajattele nyt itsesi sm toisen kenkiin. Treenaat vuosia kovaa ja hiot kroppaa tietty linjaus mielessä: lihaa saa olla ja palikat näkyä. Nicolessa pärjätään eli jes, suunta ja fysiikka on oikea! Sitten kun tulee se hetki kun selviää, kuka jatkaa mm- kisoihin niin paikan nappaakin joku täysin erin fysiikan omaava tyyppi kun just ennen kisoja päätetäänkin että se pieni ja pehmeä onkin se juttu. Turhauttaahan se, vähän kuin just ennen maratoonia päätetäänkin että vedetään 100m juoksu. Ei silloin lämmitä että no olinpa toinen kun voittaja on selvästi ”huonompi” (huono sanavalinta mut joo)

   Joo, laji on itse valittu mutta tuollainen pilipalituomarointi ketuttaa kun se tiedetään miten mm-kisoissa pärjää ja se on se kunto, jonka Tanja omaa. Toki aina ei tartte tavoitella kansainvälisiä markkinoita mut uskon että täällä meilläkin haluttaisiin suomalaisia menestyjiä lisää.

   Tulipa pitkä romaani. Musta on vaan naiivia ajatella että” se oli vaan tuomarien päätös!!!”Kun se päätös on mennyt perse edellä puuhun. Jos kokee ettei oikeus tapahdu, niin koen että siitä saa ja pitää meluta koska hissuttelu ei ainakaan auta mitään. Ehkä joskus saatais tänne Suomeenkin tuomarilinjaus joka on aina yhtenäinen, eikä se muutu kesken kaiken kuten usein bikinissä käy.

 68. Onnea niin paljon Eevi!!
  Olet voittosi kovalla työllä ansainnut, ihan sama mitä muut sanoo!

 69. Olet upean näköinen ja kyllä näkyy että on tehty paljon paljon kovaa duunia! Palkinto meni ihan oikeaan osoitteeseen. Onnea!

 70. ”Kisaajan silmin” yrittää selittää pahan olonsa purkamista. Edelleen olen eri mieltä kanssasi siitä, että valitusosoitteesi on täysin väärä kohdistaessasi sen kisan voittajaan,?! Jos olisit itse kisan voittanut, et varmasti syyttelisi tuomareita ”pilipalituomaroinnista”? 😉 Purkaisit pahan olosi kisajärjestäjille, tuomareille jne. Vaikka en ymmärrä, mitä järkeä siinäkään olisi, kun olet itse ihan vapaaehtoisesti kisaan ilmoittautunut ja halunnut siten saada juuri noilta tuomareilta arvostelun ulkokuorestasi. Sinuna miettisin vakavasti totaalia lajin vaihtoa, jos yläkerta ei kestä – se kun ei vahvistu kuntosalilla.
  Mieti nyt, jos Miss Suomi-kisojen kakkonenkin nostaisi saman porun koettuaan itsensä kisan kauneimmaksi…sillehän nauraisi Kaalimaan kakaratkin. Omasta kehosta ei saisi tulla tuollaista temppeliä kenellekään, elämässä on niin paljon mahtavia asioita, joille oikeasti voimme jotakin tehdä. Asiat kannattaa laittaa tärkeysjärjestykseen, elämä ei saa perustua vain fitnessiin ja siinä menestymiseen. Asenne ratkaisee. Aina.

 71. Hurjan paljon vielä onnea! On huvittavaa kuinka ihmiset lähtevät aina kisojen jälkeen spekuloimaan voittaja kaartia, itse sen enempää tuomaroinnista ymmärtämättä. Kokonaisuushan sen todella ratkaisee sekä asenne mikä sieltä lavalta huokuu sillä kyllä jokaisesta siellä näkee (vaikka suoraan lavan edessä ei istukkaan) ketä todella nauttii siellä olemisesta ja pystyy luontevasti jopa hymyilemään. Tsemppiä tuleviin kisoihin! 🙂

  http://puhdasta.blogspot.fi/

 72. Tämä on makuasia ja bikini fitness myös kauneuskilpailu, siitä se ”kokonaisuus” tulee. Ei pelkästä urheilusaavutuksesta. Eevi on paljon paremman näköinen kuin Tanja. Tanja on liian kuiva ja kireä, eikä yhtä kaunis ja säteilevä kuin Eevi. Minun makuni sanoo näin. Harvoin näissä kilpailuissa on selvää voittajaa, joita kaikki yhtä lailla rakastavat.

 73. ”Alkukilpailun arviointi
  Tuomarit vertailevat kilpailijoita seuraavin kriteerein:
  1) Kehon tasapainoisuus ja muoto
  2) Kehon kokonaisvaikutelma, jossa otetaan huomioon:
  – Ihon sävy/rusketus
  – Ryhti
  – Yleisvaikutelma
  – Kauneus

  Finaalin arviointi
  Finaalikierroksella käytetään arvioinnissa muuten samoja kriteereitä kuin ensimmäisellä kierroksella, paitsi t-kävely ja esiintyminen t-kävelyssä otetaan huomioon finaalin arvostelussa.” (Lähde: http://www.ifbb.fi/ifbb/bikini_fitness/)

  Eli kokonaisuus ratkaisee, eikä se kenellä on kirein kroppa. Kroppa voi olla vaikka kuinka tikissä, mutta ulkonäkö ei ole ”riittävän kaunis” kansainvälisille areenoille, tai karismasta ei ole tietoakaan.

  Onnea vielä Eevi sinulle ansaitusta voitosta! Olit täydellinen paketti! 🙂 Ja todella fiksu vastaus sinulta tuohon kanssakilpailijan purnaukseeen.

 74. Harvoin mitään kommentteja kirjoittelen, mutta nyt oli pakko tulla onnittelemaan. ONNEKSI OLKOON, ihan hurja suorius. Rakastuin sun asenteeseen ja tekemiseen Fitnesspäiväkirjoissa ja olis ollut kiva seurata treenamistasi ja kisataivalta pitempäänkin. Kaikkea hyvää sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta