Kohti MM-kisoja

Minifitness_Zeropoint_camoKunto on hyvä ja maanantain safkageimi tankkasi tämän neidin niin täyteen, että energiaa piisaa taas toviksi. Tiistaina vatsa oli ”ihanan” pinkeä, mutta nopeasti se siitä laskeutui ja nyt lihaserottuvuus tuntuu olevan paras koko dieetin aikana. Lihaksien glykogeenivarastot ovat onnesta soikeana ja salilla saa taas maistaa miltä tuntuu treenata oikeasti kovaa. Painoja on saanut nostaa näin alkuviikkoon aika reippaasti ja tälle viikolle kevennettiin menoa aerobisten osalta. Isoin ilon aiheeni on banaani. Sain sen takaisin ruokavaliooni ja nyt tuntuukin kaikki jo paljon helpommalta! Mikähän tuossa banaanissa niin viehättää?

Tällä kevyemmällä viikolla taataan kunnon eteneminen ja myös se, että kroppa jaksaa loppuun täysillä. Nyt seuraillaan kuntoa ja modataan viikkotasolla treenejä ja ruokaa sen mukaan. Omaa jaksamista kuuntelen edelleen tarkasti, kuten tein SM-kisoihinkin. Tavoitteena on tottakai olla entistä paremmassa kunnossa, mutta kunnon lisäksi tulen panostamaan mentaalipuoleen ja poseerauksiin lisää.

Viime viikonloppuna korostui itselleni hyvin konkreettisesti se, kuinka pääkopan on oltava täysillä mukana. Nicolessa hommaa pyöritti negatiivisuus ja sunnuntaina positiivisuus. Siinä on vissi ero ja se näkyy myös lavalla. Mielikuvaharjoittelua ja erilaisia mentaalipuoleen keskittyviä harjoituksia on luvassa aikaisempaa enemmän. Koen että pystyn oikeilla harjoituksilla ja mielentilalla pääsemään jännityksestä eroon, tai oikeastaan pikemminkin hallitsemaan sitä. Kun jännitys on pienempi, pystyn myös oikeasti esiintymään vapaammin ja luonnollisemmin. Siihen viinashottiin en vieläkään aio turvautua…Minifitness_Bikini Fitness Athlete

Huomenna aletaankin suunnittelemaan uusia bikinejä Sahara Beauty & Designin Sannan kanssa. Minulla on todella selvä visio lookistani ja siitä tulee ehkä jopa astetta aikaisempaa parempi! Ainoa jännityksen aiheeni on MM-kisojen meikki ja hiukset. En varmasti osaa itse loihtia yhtä täydellistä lookkia kuin Milla. Olen siis vailla hyvää meikkaajaa ja tukan kähertäjää, jos en saa suostuteltua Millaa mukaani Budapestiin. 

Meillä tulee Suomesta lähtemään loistava tiimi, jossa on 16 kilpailijaa, joukkueenjohtaja ja 7 huoltajaa. Olen kyllä super fiiliksissä jo nyt tästä mahdollisuudesta! Ihan mieletön juttu.

NFE-viikonloppuna lanseerattiin samalla myös Zeropointilta uudet super siistit kompressio CAMOT! Näitä tulee hyödynnettyä paljon treeneissä, palautumisessa ja lentokoneessa. Minifitneksen lukijat saavatkin nyt kisamenestyksen kunniaksi käyttöönsä ALE-koodin Zeropointin verkkokauppaan. Kannattaa olla nopea, koska nämä limited edition-mallit tullaan viemään käsistä! Käytä koodia zpminifitness ja saat -20 alen kaikista ZP:n tuotteista. Alekoodi on voimassa 15-18.10.2015Minifitness_ZP

-E <3

Sukat – ZP / Toppi – Nelly / Shortit – Nike

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

38 vastausta artikkeliin “Kohti MM-kisoja”

 1. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitä itse arvelet, mikä oli syy siihen, että et pärjännyt Nicole Wilkinsissä tai Pm-kisoissa ollenkaan kun tuomarit eivät tienneet kuka olet, mutta Sm-kisoissa voitit kun oli suomalaiset tuomarit ?

 2. Että toi yksi jaksaa….mikähän hänen mielestään sitten olisi ollut menestyksesi syynä, jos et olisi ollut julkisuudessa, kyllä hän siltikin jnk tekaistun syyn olisi jostain vääntänyt, siis jonkun muun kuin sen faktan, että SÄ olit sen pisteen verran parempi! 🙂 Joku on nyt jäänyt jumiin tuohon asiaan, eikä pääse pakkomielteestään (lue:kateudestaan ) irti. Hankkisi elämän…
  Sulta taas energisiä ja iloa pursuavia kuvia, wautsi mikä timmi mimmi! 🙂

  • No jos häntä niin kiinnostaa, niin mielestäni noini yksinkertaiseen ksymykseen voi myös vastata. 🙂 Enkä ole alkuperäinen kysyjä/kirjoittaja.

 3. Hei 🙂 jokunen postaus sitten joku kiitti kommentissaan jostain viher jauhe/juoma tms jonka avulla hän oli saanut vatsanturvotuksen pois olit siis vinkannut siitä! Meinasio kommentoija tuota total25 vai jotain muuta ? 🙂 haluaisin nimittäin itsekkin kokeilla!

  • haha Veikko 😀 Ihanaa piristävää kommentointia tänne -E

 4. Eevi on kaunis ja menestynyt nuori nainen! Yksikin noista neljästä voi ärsyttää, mutta ai että jos onkin kaikkea noita 😀

  Mistä hitosta sitä tietää, miksi joku menestyy ja miksi ei? Sanotaan, että onni syntyy siitä, että antaa itselleen mahdollisuuden onneen.

  Eevi antaa mennä nyt täysii, vihaajat vihaa ja noin pois päin. Olen elämässä törmännyt itsekin vihaajiin ja oppinut kantapään kautta, että antaa niiden vihaajien vain vihata – kyllä he jotain muuta tekisivät, jos vain kykenisivät!

  • Kiitos Laura – kaikki on lähtöisin kuitenkin meistä itsestämme 🙂 BOOM!! -E

 5. On tosi eriskummallista ja ikävää, että kaikki kritiikki leimataan aina kateudeksi. Usein ruudun takaa päätellään myös, että kriitikot ovat lihavia, köyhiä, you name it.

  Ottamatta kantaa viikonlopun kisatulokseen, pidän silti erikoisena niin ikään sitä, että tuomaristosa riippuen kisojen lopputulos voi vaihdella niin radikaalisti. Kyseessähän pitäisi olla edes jotakuinkin objektiivisuuteen pyrkivä arvostelulaji eikä lottoarvonta. Mitä mieltä koko kisaamisessa on, jos lopputulos tuntuu kiikkuvan sattuman varassa? Ja nyt huomautan, ettö kritiikkini koskee lajin tuomarointia, ei kisaajien kuntoa ja niiden paremmuusjärjestystä. Lisäksi on pakko huomauttaa etten ole kateellinen, enkä lihava, köyhä olen kyllä vähän. ;D

  • haha hauska 😀 Tosiaan se on bikinissä kyllä vähän jännä linja, kuinka se mitä tuomarit hakevat voi vaihdella hyvinkin paljon kisojen välillä.
   Bobyssä on selkeämpi linjaus kuin Bikinissä, joka hankaloittaa tottakai myös itse kisaajia kasaamaan kisakuntoaan – ei voi tietää haetaanko pehmeämpää vai kireämpää lookkia. -E

 6. Kyllä erästä huonoa häviäjää on jäänyt nyt selvästi askarruttamaan se, miksi tässä arvostelulajissa eri kisoissa eri ihmiset voittavat. Valitettavasti kyse on subjektiivisesta näkemyksestä, ihmisiä kun ne tuomaritkin ovat. Luulisi jokaisen tuohon lajiin heittäytyneen tietävän sen ja siksi onkin maallikosta kummallista, miten vaikeaa se voi olla hyväksyä – ainakin, jos jää kakkoseksi 😀
  Luulen, että Eevilläkään ei ole sitä kristallipalloa tai selvännäkijöitä suvussaan, joka voisi helpottaa vastaamista tuomarointiin. Kakkosen olisi sitä pitänyt kysyä paikan päällä tuomareilta, jos ja kun asia jäi kaivelemaan, sillä vain he voivat päätöksensä perustella.. Mutta en voi olla ihmettelemättä, että samaisella naisella tuntuu olevan pakkomielle voittamiseen/MM-kisaedustukseen, vaikka se hänen oman, sisäisen maailman laajentaminen voisi palvella huomattavasti enemmän….amen 😀

  • Jotta nämä kommentit eivät mene liikaa juupas-eipäs väittelyksi, niin tämä kirjoitus tuo hyvän näkökulman asioihin.

   Joskus pitää vain hyväksyä tietty epävarmuus ja epätäydellisyys elämässä. Ja antaa itselle se mahdollisuus onneen. Ei ole olemassa lineaarista mittapuuta ihmiselle, sen kun tajuaa niin johan elämässä ja vaikka satunnaisissa arvostelukisoissa menestyminen helpottuu.

  • Olen Selvännäkijälle töitä…? kanssa samaa mieltä! En ymmärrä miten ihmiset ovat hyökänneet niin voimalla Eevin kimppuun. Tuomarit olivat ne, jotka tekivät päätkösensä. Palkinto annettiin Eeville, hän ei sitä itse ottanut keneltäkään. Jokainen kilpailija on varmasti laittanut kaikkensa likoon menestyksen puolesta. Mutta vain yksi voittaa. Ja musta on ollut todella hämmentävää seurata miten Eeviltä vaaditaan selitystä siitä miksi hän voitti ja mitä hän ajattelee. Totta hitokseen se tuntuu hyvälle kun niin kovan työn jälkeen voittaa. Ihailen tätä naista niin suuresti. Oli sijoitus kisassa mikä tahansa!!!! Kaikki kunnia muillekin kilpailijoille. Olette tehneet hienoa työtä ja olette laittaneet itsenne likoon noustessanne lavalle ja arvosteltaviksi. Onnea kaikille jatkoon ja etenkin sulle Eevi!!!! Olet huikea!!!! Ja minä varmasti pidän peukkuja mm-kisoissa sulle, jotta saat onnistuneen suorituksen. Nautitaan elämästä ja tästä upeasta seikkailusta 🙂

  • Onhan se kieltämättä hieman outoa ollut Minna 😀 Ihana kommentti, kiitos kun jaksoit kirjoittaa tämän.
   Kiteytit sen juuri ihan mielettömän hyvin, juurikin näin; nautitaan elämästä ja tästä upeasta seikkailusta – mahtavaa että mulla on tällaisia lukijoita seurana <3 -E

  • Tosiaan, hyvin tiivistetty 😀 no, aina riittää spekuloitavaa ja spekuloivia tyyppejä. Let it be -E

 7. Aivan ihania kuvia ja toi sun kroppa on niin <3 Onnea vielä kullasta – näytit tosi hyvältä, iloiselta ja naiselliselta lavalla 🙂

  • Annina <3 Vetää sanattomaksi, kiitos tsempeistä ja positiivisuudesta -E

 8. Mie en ymmärrä tätä paskamyrskyä Eeviä kohtaan. Eikö tässä maailmassa ole negatiivisuutta jo ihan tarpeeksi? Ja jos on jotain nokan koputtamista niin iniskää niille tuomareille, ei Eevi ole niitä pisteitä itselleen laskenut. Eevi olet upea, älä ikinä anna pahojen puheiden lannistaa sinua! Onnea voitosta, tsemppiä MM-kisoihin ja voimahalit! <3

 9. Vielä edelliseen kommenttiin unohtu sanoa, että Sundellin ois pitäny käydä itkemässä sijoitustaan tuomareille ja perätä niiltä perusteluja eikä lapsellisesti vuodattaa asiaa blogissaan julkisesti. Ihan käsittämätöntä käytöstä aikuiselta ihmiseltä. Nimim. Jälleen vain ja ainoastaan naisten maailmassa..

 10. Niin huvittavia.. Tottakai kritiikki on aina tervetullutta mutta ihmiset oikeesti opetelkaa antamaan sitä oikein!! Suurin osa ”kritiikkiä” on selvää haukkumista ja itketään sitä että oma suosikki ei voittanut! Eevillä on aivan mahtava elämänasenne, tahto tehdä tätä ja hän on loistava esimerkki!

 11. Näytät upealta! Onnea vielä voitosta ja tsemppiä mm-valmistautumiseen.

  Banaani on kyllä mahtava hedelmä, en yhtään ihmettele että iloitset kun saat taas niitä syödä.

 12. Eevi oli sarjassaan kokonaisuutena paras. Upea paketti. Olen sitä mieltä objektiivisesti, enkä ole Eevi ”fani” siinä mielessä, että ihailussani nostaisin hänet kaiken ja kaikkien yläpuolelle. Oli melko loppuviivalle saakka epävarmaa, saako hän kroppansa sijoitusta vaativaan kuntoon, mutta hän onnistui. Se on hieno saavutus ja voitto oli ansaittu. Nämäkin ovat toki makuasioita ja tuomarit ihmisiä. Siksi useat upeat mimmit eivät koskaan lähde kisaamaan. Se ei todellakaan ole reilu maailma niin kuin ei elämä ylipäätään. Aina löytyy joku rikkaampi, kauniimpi ja nuorempi. Such is life. Enivei, Eevi ansaitsi voittonsa.

  • Kyllä, juuri näin homma itseasiassa meni. Loppuun asti väännettiin töitä keskivartalon kanssa! Onneksi se riitti ja sillä paketilla mentiin 🙂
   Kiitos kommentista ja näkemysestäsi -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta