Aitoa

Minifitness_syksy_asuElämässä kohtaa aina ihmisiä, jotka ovat eri mieltä kanssasi. Törmäät ihmisiin, jotka eivät ymmärrä sinua ja saattavat arvostella sinua monilla eri tavoin. Tämä ei kuitenkaan koskaan tarkoita, että sinun tulisi silloin muuttua tai pyörtää mielipiteitäsi. Uskalla olla aito. Mitä tämä mielestäni tarkoittaa?

Olen saanut muutamia kommentteja koskien ulkonäköäni. Kommenttien mukaan olen epäaito ulkonäköni vuoksi. Minusta ulkonäkökeskeinen ajattelutapa ja kommentointi osoittaa taas tästä ihmisestä aitoa epäaitoutta, sillä ulkonäön perusteella arvostelu on juuri sitä pinnallisinta. Tiedän myös itse edustavani lajissa, joka on täysin ulkonäöllisiin seikkoihin perustuva laji. Siinä ei kysytä oletko aito sisäisesti vai ulkoisesti. Kisatilanne on osa lajia ja siinä tilanteessa pitääkin olla valmis kritiikille ja arvostelulle. Muu elämä on kuitenkin täysin eri asia. Minifitness_leatherjacket

Bereal_minifitness_2En provosoidu kovinkaan helpolla ja harvoin minua jaksaa kiinnostaa muiden ihmisten negatiiviset ja synkät mielipiteet. Tiedän itse mitä olen ja mitä en ole. Pystyn seisomaan täysin omilla jaloillani selkä suorassa. Voin päättää itse annanko negatiivisen energian vaikuttaa itseeni vai en. Vahva itsetunto ja iän tuoma varmuus ovat kilpenäni. Minua kuitenkin huolestuttaa nuoret, joiden itsetunto on vasta rakentumassa. He ovat nimittäin varsin alttiita arvostelulle ja kritiikille. 

Olen sama ihminen sisältä, oli minulla tekoripset tai meikkiä. Mikään ei muutu sisälläni. Minusta se erottaa ihmiset aidoista ja epäaidoista. Ihmiset jotka arvostelevat toisia ulkoisien seikkojen perusteella ja muodostavat mielipiteensä ihmisistä tukan värin perusteella tai tissien koolla, ovat itse todella niitä epäaitoja. Se löytyykö ihmiseltä lämmin sydän, positiivisuus elämää kohtaan ja arvostus muita ihmisiä kohtaan on aitoutta.

Tärkeintä on kuitenkin se oma lähipiiri – he tietävät millainen olet heitä kohtaan. Elämäni tärkeät ihmiset ovat henkireikäni. En pysty itse olemaan tasapainossa ellei lähipiirini voi hyvin. Jos olen itse loukannut toista, en voi hyvin ennen kuin asia on ratkaistu. Minifitness_GinaTricot

Minifitness_keepreal

Instagramiini tulleesta kommentissa todettiin, kuinka olin jotenkin parempi Fitnesspäiväkirjoissa ollessani. Kommentissa arvosteltiin suoraan ulkonäköäni, vaikka asiallahan ei ole mitään tekemistä sen kanssa millainen olen. Samat arvot, samat jutut, sama tyyppi. Ainoastaan se mihin ulkopuolinen pystyy tarttumaan on se kuinka ulkoinen olemus on muuttunut. Se muutos tuntuu harmittavan osaa paljonkin. Jos olisin ylipainoinen, nämä huutelijat olisivat varmasti tyytyväisiä – mutta sen sijaan minä, olisin varmasti todella tyytymätön ja voisin huonosti. Onneksi on paljon niitäkin, jotka ovat iloinneet matkastani kanssani.

Toivon edustavani omaa lajiani terveellä tavalla. Lajistani nostetaan liian usein esiin epäonnistumiset ja pieleen menneet dieetit. Tätäkin voi tehdä niin monella eri tavoin. Voin hyvin niin henkisesti kuin fyysisestikin ja se on itselleni elämässä aina tärkeintä, oli kisakausi tai ei. Lajini haukkuminen ottaa toki päähän, mutta ymmärrän miksi se on kritiikin alla. Kun lajista ei tiedetä muuta kuin median nostamat ikävät stoorit, on sitä vaikea ymmärtää isossa mittakavaassa. Tämä on kuitenkin vielä uusi laji Suomessa ja monet eivät tiedä lajista muuta kuin keikistelyn bikineissä – todellisuudessahan se on vain muutama prosentti kaikesta. Olisi myös hyvä muistaa se tosiasia, kuinka tämä laji ei todellakaan sovi kaikille.

Onko kenelläkään oikeasti oikeutta mässäillä toisen ulkonäöllä näin? Minusta ei koskaan olisi moiseen. Jokaisen keho on jokaisen henkilökohtainen temppeli, oli klisee tai ei. Huonoon käytökseen sen sijaan olisi ymmärrettävämpää saada kommentteja, mutta nämä ulkonäkökeskeiset jutut voisimme jo unohtaa. Mihin on hävinnyt se ajatusmalli, ettei ketään saanut ala-asteella arvostella vaatteiden, silmälasien tai koon perusteella? Aikuiset ihmiset. Onko tässä esimerkkimme nuorisolle? He lukevat näitä kommentteja ja ottavat niistä vaikutteita.Minifitness_ole oma itsesi

golden-rule_minifitnessEikö ulkonäköön saisi siis panostaa? Minusta saa. Sehän on osa omaa hyvinvointiasi ja sinä päätät onko panostuksesi rasvapurkeissa, kynsissäsi vai kenties jossain ihan muussa. Tiedät itse kun voit hyvin ja olet tyytyväinen itseesi. Kenenkään ei pitäisi sitä tulla kyseenalaistamaan. Sinun keho, sinä tiedät parhaiten mitkä asiat saavat sinut voimaan paremmin. Vain me itse voimme taata oman hyvinvointimme ja onnellisuutemme.

Tärkeintä on itse tietää kuka on. Tärkeintä on että läheiset ja ystävät tietävät millainen ihminen olet ja miten kohtelet muita ihmisiä. Se millainen ihminen olet merkitsee enemmän kuin yksikään ulkoinen asia. Edes sillä unelmien vartalolla ei osteta onnellista elämää tai hyviä ihmissuhteita.

Kun näin ystäviäni yhteisen brunssin äärellä maanantaina, olin todella onnellinen ja voin hyvin. He näkivät sen myös kasvoiltani heijastuvan hymyn ja aidon ilon kautta. Rakas ystäväni laittoi viestiä brunssin jälkeen, jossa hän kertoi kuinka olin vaikuttanut hänen päiväänsä positiivisuudellani ja ilollani – tätä elämä on parhaimmillaan <3 Tehdään toistemme päivistä parempia.

Lajini on kisapäivänä pinnallinen, mutta se on kaikkea muuta loppuajan. Se vaatii kovaa työtä ja siitä on glitterit todella kaukana. Ei siis pidä katsoa tätäkään vaaleanpunaisten lasien läpi. Henkilökohtaisesti en nauti kisapäivästä, vaikka lavalla onkin siistiä. Nautintoni lajia kohtaan on nimenomaan kaikessa muussa tekemisessä ja työssä sen kisapäivän ympärillä. Urheilua ja urheilijan elämää sen kaiken takana on ja paljon. Eniten tämä laji tuntuu vaativan henkisellä tasolla – tämä kasvattaa urheilijaa siltä osin varmasti eniten. En vaihtaisi päivääkään pois!

How you treat others, is how you really feel inside.

Love, E

Takki Primeboots /  Housut GT / Huivi Acne / Jakku – Zara / Toppi – H&M

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

130 vastausta artikkeliin “Aitoa”

 1. Hei! Tosi kiva teksti ja kiva kun avasit asiaa blogissa myös 🙂 haluan vaan silti kysyä, että edustatko mielestäsi terveellä tavalla lajia, kun olet hankkinut silikonit ja täytettä huuliin tms? Omaatko mielestäsi vahvan itsetunnon, kun olet tuntenut tarvetta tällaisiin operaatioihin? Oletko mielestäsi terve esimerkki sinua seuraaville nuorille? 🙂 kyllähän varmaan olet ollut jossain määrin epävarma, kun olet tuntenut tarvetta ajautua tälläisiin kosmeettisiin muutoksiin? Enkä laita kommenttia nyt pahalla, haluan vain kuulla näkemyksesi asiaan.

  • Itsekin mietin, että mitä ajattelet siitä, mitä ulkonäkösi viestii nuorille, joista tunnut olevan kovin huolissasi? Fitnessbuumi ja korostuva ulkonäkökeskeisyys kasaavat ihan hirveitä ulkonäköpaineita nuorille. Silikonit, diettaaminen, tekoripset yms. viestivät nuorisolle, että ollakseen arvostettu ja kaunis täytyy muuttua ulkoisesti. Valtaosalle julkisuuden henkilöistä on tehty monia toimenpiteitä – nuoret saattavat ajatella, että saadakseen huomiota ja arvostusta, heidän täytyy myös olla valmiita muuttamaan itseään ulkoisesti. Monet julkimot myös kieltävät/eivät tuo julki näitä toimenpiteitä, jolloin nuorten käsitys siitä, mitä on todellinen/aito kauneus, hämärtyy.

   Muuten kyllä tekstissä on monia hyviä pointteja! Myös epäaidon ulkonäön mollaaminen ja siihen tarkertuminen on ulkonäkökeskeistä ja pinnallista… olet siinä aivan oikeassa! Eli huutelijat ovat monessa mielessä tekopyhiä. Vaikka itse vastustankin kauneuskirurgiaa ilmiönä, mielestäni jokaisella on oikeus tehdä omalle keholleen mitä haluaa… Tekoa saa arvostella, muttei ihmistä.

   Kirjoitit, että bikineissä keikistely on vain pieni osuus sitä, mitä bikini fitness todella on. Voisitko kirjoittaa postauksen bikini fitneksen lajipiirteistä ja siitä, mistä lajissa on todella käsitys? Itse en osaa oikein mieltää lajia urheiluksi, mutta olen valmis muuttamaan mieltäni.

  • Paljon hyviä pointteja. Jäin silti miettimään, että jos rankoista kisapäivistä ei nauti, niin miksei voisi vaan huolehtia ulkonäöstään ja treenata ihan omaksi iloksi, ilman poseerauksia ja arvostelua?

  • Minua taas kiinnostaa, millä perusteella Eevi voivottelee ulkonäkönsä arvostelua, kun elää ja hengittää ulkonäön arvosteluun perustuvaa ”urheilulajia”?? Minusta olisi parempi, jos et yrittäisi vakuuttaa lukijoille, että harrastamasi laji millään lailla tukee tervettä minäkuvaa tai ylipäätään terveyttä; itsensä näännyttäminen ja samaan aikaan kovaa treenaaminen EI ole tervettä vaikka miten kaunein kielikuvin ja selityksin sitä yrittäisit sellaiseksi tehdä!! Liikunta ja terveellisen ravinnon rittävä saanti ilman kaloreiden kanssa pelleilyä on -ja sitä esimerkkiähän et tällä hetkellä välitä nuorisolle, miten et itse sitä nyt ymmärrä?? Rehellisyys on aitouden perusta ja tässä asiassa et Eevi valitettavasti sitä kyllä nyt ole.
   Täytyy myöntää, että pidin blogistasi enemmän ennenkuin aloit kisaamaan.. =(

  • En itse koe asiaa lainkaan näin 🙂 En ole nääntymäisilläni ja treenaan hyvinkin maltillisia määriä. Voin hyvin ja normaali elämä pyörii tässä sivussa.
   Tässä on nyt kyseessä nimenomaan tämä törmäyskurssi, jossa ihmiset luulevat tietävänsä miten laji toimii, vaikka tosiasiassa hommaa voi tehdä oikein tai väärin. Voit näännyttää itseäsi tai sitten et. -E

  • Kokonaisuus ratkaisee 🙂 Ei varmasti mikään laji ole yhtä juhlaa koko ajan, vaan on rankempia aikoja ja taas vähän helpompia. Itsensä haastaminen on parasta tässä 🙂 -E

  • Minäkin haluaisin kuulla lajistasi enemmän! Juurikin siitä, että mitä se on, mitä se vaatii ja miten esimerkiksi päätit lähteä mukaan 🙂 Laji on minulle tuntematon mutta siitä puhutaan koko ajan, joten olisi kiva kun jok kertoisi niin hyvät kuin huonotkin puolet, eikä vaan niitä mitä lehdet kertovat. Mutta hyvä kirjoitus muuten Eevi, tosi hyviä pointteja ja olen kanssasi samaa mieltä. 🙂

  • Olen tästä kirjoitellut aikaisemmin jo paljonkin, joten kannattaa kurkkailla vanhempia postauksia 🙂 Kiitos palautteesta myöskin! -E

  • Moikka Mimi,
   Kiitos rakentavasta mielipiteestä 🙂 Kiitos hyvästä toiveesta, kirjoitan siitä ehdottomasti lisää. -E

  • Nyt on kyllä monilla menny tekstin pointti täysin ohi, tarkoituksella arvatenkin. Mitä ihmettä se kenellekään kuuluu onko jollakulla silarit? Jokainen saa itse päättää mitä itsestään kertoo ja mitä ei. Itse oon lukenu tätä blogia melkein alusta asti ja voin sanoa että Eevi ei ole koskaan kieltäny asiaa niin kuin joku täällä kommenteissa väittää. Operaatio kai tehty vuosia sitten, ennen julkisuutta; so what?! Omasta mielestäni Eevi on loistava esimerkki nuorille terveellisen elämäntyylinsä ja positiivisen luonteensa vuoksi. Ei niin että tarvitsisi olla, sillä vastuu kasvatuksesta kuuluu aina lasten huoltajille, ei bloggaajille/julkimoille. Sen sijaan ne kommentoijat (en viittaa suoraan kehenkään yksittäiseen), jotka täällä arvostelevat toisen ulkonäköä ja valintoja? Heistä en olisi niin varma. Tuollainen negatiiviisuus nimittäin (ja joidenkin kommenttien suoranainen ilkeily) kertoo mielestäni hyvin hyvin ikävästä ihmisestä.

  • Näinhän se vähän tuppaa menemään Kirsi 🙂 On kuitenkin aivan ihana huomata, että monet lukijoista ovat ymmärtäneet kirjoitukseni syvemmin.
   Olet ihan oikeassa – en ole koskaan asiaa kieltänyt, mutta en ole kokenut asian olevan myöskään sellainen, jota haluaisin riepotella täällä.
   Älämölöö on kuitenkin ymmärrettävästi valtava, joten kirjoitin aiheesta postauksen. Tämä tulee ulos huomenna 🙂 Toivottavasti se avaa asioita niille, jotka sille selityksiä kaipaavat. Kiitos tuesta, olette varmaan maailman parhaimpia lukijoita oikeasti <3 Niin paljon saan teistä itsekin voimaa! -E

  • Moikka Jenni,
   Silikonit eivät liity lajiini millään lailla, ja huuleni ovat ihan aidot 🙂 Tästä aiheesta tulee huomenna ihan omaa postausta, toivottavasti saat siitä vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin -E

  • Hyvä Eevi! Olet tosi symppis ja arvostan saavutuksiasi kovin! Positiivinen.asenteesi on parasta. Onnea myös kihlauksesta, olette ihana pari <3 tsemppiä!

 2. Hei 🙂 jokunen postaus sitten joku kiitti kommentissaan jostain viher jauhe/juoma tms jonka avulla hän oli saanut vatsanturvotuksen pois olit siis vinkannut siitä! Meinasio kommentoija tuota total25 vai jotain muuta ? 🙂 haluaisin nimittäin itsekkin kokeilla!

  Todella hyvä postaus ja olet kyllä voittosi ansainnut. Iso arvostus sua kohtaan!

  • Moikka! En ole Eevi, mutta vastailen oman kokemukseni perusteella, että mulla ainakin aineenvaihdunta on parantunut ja näin ollen turvotus vähentynyt, kun aloin käyttämään Puhdistamon viherjauhetta! Noin 1tl/pv, juon yleensä kahdessa satsissa nimittäin on aika tujua haha 🙂

  • Moikka Meri,

   Joo viherjauheet vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja boostaavat kroppaa tosi hyvin aamutuimaan 🙂 Sinne sekaan kun lorauttaa sitruunamehua niin jo on aamun energiat taattu!! -E

  • Moikka H,
   Suosittelen kokeilemaan Esimerkiksi tuota Total25, siitä on helppo aloittaa 🙂 maku on pehmeä ja koostumus hyvä. Vihreää ei ole juomassa liikaa, joten uppoaa helpommin uutukaisille. Auttaa tosiaan aineenvaihduntaan, kannattaa kokeilla 🙂 -E

 3. Kun itse olen tätä keskustelua seurannut, mielestäni suurin osa epäaitouskomentteja ei ole koskenut tekoripsiä jne vaan silikonejasi. Kun rasvaprosenttisi laski, kävi aika itsestään selväksi, että sulla on silikonit (tai olet luonnonoikku) mutta et kuitenkaan voi tätä myöntää vaan vetoat kisabikiniesi toppauksiin (viitaten aiempien postaustesi kommentteihin). Juuri tämä on sitä vahingollista juuri niitä nuoria lukijoitasi kohtaan, joita tässäkin postauksessa haluat suojella. Haluatko oikeasti antaa sen mielikuvan nuorille, että tuollaiset tissit ovat normaalit noin pienellä rasvaprosentilla? Olen pahoillani jos olen erehtynyt ja olet oikeesti luomu, mutta juuri niitä nuoria lukijoita ajatellen kannattaisi olla rehellinen. Me aikuiset ymmärrämme mitä saa aikaan treenaamalla ja mitä geeneillä mutta nuoret välttämättä eivät.

  • Juurikin näin! Ei me olla järkyttyneitä silikoneista vaan siitä, että Eevi kiertelee aihetta ja johtaa kommenteillaan harhaan. Jos joku on eri mieltä, tässä alla kommentteja muutaman postauksen takaa… Ihme ettei tuohon viimeiseen ole enää vastattu mitään, eikä pahemmin uudempienkaan postausten kommentteihin.

   Sara
   10/10/2015 at 15:45
   Saako kysyä, onko sulla silikonit? 🙂

   Reply ↓

   Tinni
   10/10/2015 at 16:30
   Mietin ihan samaa! Vai saako nuo kisabiksut jotenkin tuollaisen efektin aikaan? 🙂

   Reply ↓

   eevi Post author
   13/10/2015 at 12:06
   Toppauksilla saadaan aikaan ihmeitä! -E

   Reply ↓

   Sini
   13/10/2015 at 20:58
   Siis väitätkö oikeasti että nuo sun tissit on saatu toppauksilla aikaan? Annat todella väärän kuvan etenkin nuorille lukijoillesi jotka voivat luulla että luonnolliset rinnat voi näyttää tuolta noin pienillä rasvoilla… 🙁 Nyt kyllä petyin suhun, koska jo fitnesspäiväkirjoissa katsoin miten erilaiselta vaikutat muihin verrattuna. Mutta näköjään et.

   Reply ↓

  • Ei hätäillä, huomenna tulossa postausta aiheesta 🙂 En ole asiaa kieltänyt, mutta en ole siihen myöskään jaksanut tarttua. Nyt kuitenkin tämän polemiikin vuoksi tein aiheesta postauksen, joten toivottavasti se hiljentää tämän myrskyn aiheen ympäriltä. Mutta kisatoppauksilla todellakin luodaan illuusio, jota ei ilman toppauksia ole – tämä siis täyttä totta.
   -E

  • Moikka Sandra,
   En ole asiaa blogissani koskaan kieltänyt – mutta kisalookin tissit on todella kasattu toppauksilla, eivätkä ne näyttäisi ilman ehostusta tuollaisilta.
   Ihan asiaa siis kaikki 🙂 -E

 4. Siis voi herranjestas ihmisiä. Monesti luen ihan kauhuissani mitä ihmiset kokevat olevansa oikeutettuja kommentoimaan toisille ulkonäön, mielipiteiden, elämäntyylin tai minkä ikinä perusteella. Olen lukenut blogiasi pidemmän aikaa ja minusta et ole ikinä vaikuttanut pinnalliselta. Mikäli joku ihminen ei miellytä on mielestäni paras tapa ’äänestää jaloillaan’ ja lakata seuraamasta kyseistä henkilöä esim. sosiaalisessa mediassa. En ymmärrä miten ylipäänsä kukaan jaksaa provosoitua toisen ulkonäöstä tai asioista, niin turhaa. Toivon sinulle kaikkea hyvää lajissasi ja elämässä yleensä. Minusta vaikutat kauniilta ulkoisesti ja sisäisesti 🙂

  • Kiitos Sanna kommentista ja mielipiteestä <3 Täällä nousee kyllä omat lukijat ihan eritavalla esiin ja negatiiviset kommentit tuntuu jopa ihan hukkuvan teidän kaikkien upeuksien alle 😉 Hyvä niin! Kiitos tästä positiivisuudesta -E

 5. Aivan ihanan positiivinen teksti ja täyttä asiaa. Oon saanut sulta paljon voimaa ja positiivisuutta päiviini, kiitos tuhannesti! On ikävää, että jotkut ihmiset käyttävät paljon aikaa ja energiaa toisen ihmisen ulkonäön kritisoimiseen, kun tämän energian voisi käyttää paljon parempaankin. Tsemppiä Eevi tulevaan 🙂

 6. Ihana taas lukea tekstiäsi:) kertoo paljon omasta kokemuksesta molemmin puolin. Olin ennen paha kritisoimaan muiden ulkonäköä vaikka en tuntenut heitä muuten. Ajan myötä opin sen että se ulkonnäkö ei kerro ihmisestä millainen se oikeasti on. Olin myös kokenut sen omalta kohdaltani että minun ulkonäköäni on moitittu paljon ja varsinkin ensimmäisen raskauteni aikana kun painoa kertyi todella paljon. Itsetuntoni hävisi ja tunsin paljon pahaa oloa enkä hyväksynyt itseäni sellaisena kuin olin. Ihmisiä hävisi ympäriltä joita luulin hyviksikkin ystäväksi. Itkin silloin todella paljon koska minua ei hyväksytty sellaisena kuin olin, vaikka ihmisenä en muuten ollut muuttunut. Kesti aikaa ennenkuin olin taas tyytyväinen itseeni. Opin paljon siinä että älä kuuntele muita jos se ei itsestä tunnu sopivalta ja luota niihin jotka ovat luottamuksen ansainneet ja myös luotto itseeni on tärkeä. Olen paljon onnellisempi itsestäni kun olen saanu käydä asioita pohjalta asti läpi. Odotan toista tulokasta hyvissä suin ja nautin odotus ajasta. Tekstisit saa paljon ajattelemaan ja hyvällä tavalla. Olen onnellinen ja olet saanu miettimään minuakin näitten tekstien jälkeen paljon:) kiitos paljon taas tekstistä. Ja kilpailustasi kertoen onnea paljon että olet päässyt nuinkin pitkälle lyhyessä ajassa onnea jatkolle ja mm-kisoihin paljon peukkuja:)

  • Moikka Hanna,
   Kiitos tarinasi jakamisesta. Ihana kuulla, kuinka olet kasvanut ihmisenä <3 Kiitos tsempeistä ja positiivisuudesta -E

 7. Tosi hyvä kirjoitus Eevi. Olen lukenut pitkään blogiasi. Kirjoittajana olet kehittynyt vuosien aikana, mutta hyvinvoinnin sanoma on kantanut läpi vuosien. Vaikka ihminen kehittyy, niin perusarvot säilyvät. Ja kehitys vaan monesti on hyvästä 😃 Tästä blogista ammennetaan päivään tsemppiä tai treenien vinkkiä. Terveys ja positiivinen asenne keskiössä!

 8. Ihana postaus! Tulee itsekkin paljon paremmalle tuulelle tuosta asenteesta ja oikein hehkut hyvää oloa ja positiivisuutta <3 Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa Eevi. ❤️

 9. Eevi oot niin mun esikuva! Tykkään tosta sun terveestä ajattelumallista. Se on niin surullista, että instagrammissa törkeiden kommenttien lähettäjät ovat yleensä niitä aikuisia ihmisiä. Mun mielestä jokaisen kommentoijan pitäis miettiä, että haluaisko itse omalle kuvalle sen kommentin, minkä julkasee. Ihan sama onko kommentin saava joku normi dallaaja vai julkisuudestakin tuttu henkilö! Se on vaan jotenki tosi kaksinaismoralistista, kun sanoo että on niin positiivinen ja suvaitsevainen, mutta silti suoltaa kaikkea paskaa toisten kuviin. Kaikkea hyvää sulle.

  • Se on todella huolestuttavaa Ida minustakin. Kiitos kommentista, ihanaa syksyn jatkoa myös sulle <3 -E

 10. Aivan ihana kirjoitus! Tämä saa minut todella ajattelemaan, vaikka olenkin vasta 15-vuotias. Ehkä juuri tämän takia allekirjoitan sen, että täytyy muistaa myös nuorten lukevan mm. tätä blogia ja tämän blogin kommentteja. 🙂

 11. napakka ja rehellinen postaus. luen blogiasi persoonasi takia; sulla on rakkaus liikuntaan, elämänarvot kunnossa, olet eläinrakas(niinkun minäkin, sun koira aivan ihana!)etkä näännytä itseäsi luurankolaihaksi. sillä on merkitystä millainen olet sisältä, mitä ajattelet ja millaisia luonteenpiirteitä sulla on. useimmat meistä lukijoista ei sua henk koht tunne joten monet kommentit kannattaa vaan ohittaa. eikä telkkari kerro kaikkea. itse sain fitnesspväkirjoista vaan sen kuvan susta että treenaat kovaa, omistat myös aikasi ystäville ja vapaa-ajalle etkä elä ns fitnesskuplassa vaan voit myös ottaa rennosti. loppujen lopuksi; onko sillä väliä mitä muut ajattelee?

  • Kiitos Ninna <3 Ihana palaute ja olet kyllä ihan oikeassa – ei sillä ole mitään väliä! -E

 12. Luin instasss olleen kommentin ja mielestäni se ei ollut mitenkään töykeä, vaan täysin asiallinen:). Täytyy sanoa, et itselläkin on mennyt vähän maku sinuun Eevi, kun kovaan ääneen korostat; ole ylpeä itsestäsi, ole aito jne. Ja et viitsi vastata kyselijöille ja ennen kaikkea nuorille, joille olet roolimalli, että onko tosiaan mahdollista omistaa noin uhkeat muodot noilla rasvoilla. Ystäväsi Linda on tästä upea esimerkki, että toteaa vain et rinnat eivät ole aidot, mutta ei tee asiasta numeroa ”salailemalla”. Se on epäaitoa; ei mielestäni väri tai pieni rasvaprossa, vaan sen korostaminen, että ole aito ja rakasta itseäsi sellaisena kuin olet ja et ole pinallinen, vaan vahva nainen, mutta minusta sinusta tulee kuva, ettet sitä todella ole, koska et kanna vastuutasi mm. roolimallina toteamalla ettei kehosi ole (luultavasti) aito. Täytyy sanoa, että on todella harmi miten olet ottanut kantaa tähän asiaan. Ja itse en ainakaan enää kaipaa rakasta itseäsi hehkutusta ihmiseltä, joka on tässä mielessä todella epäaito, koska ei rakasta itseään (jollei voi olla ylpeä kehostaan ja myöntää olevansa paranneltu). Uskon myös, että huonoin maku sinusta on jäänyt tämän asian myötä.

  Toivon sinulle kaikkea hyvää ja toivoisin sinun oikeasti miettivän asiaa egosi ohi ja miettivä mitä mieltä olisit jos lapsesi fanittaisi sinun kaltaista ihmistä (joka korostaa, että rakastat itseäsi ja ei kuitenkaan ota kantaa olevansa paranneltu) ja kuvittelee haluavansa olla kaltaisesi ja pitää sinua roolimallina.

  • Moikka Hanna,
   En ole koskaan asiaa salaillut tai kieltänyt. Jokaiseen kommenttiin en ole välttämättä vastannut, koska ne eivät ole mielestäni kovin asiallisia.
   Koen tämän olevan jokaisen oma asia, enkä ole kokenut että asiaa tarvitsisi millään tavalla puida julkisesti.
   Se onko rinnat aidot vai ei, eivät vaikuta siihen onkon ihminen aito vai ei – kuten tässä postauksessa toin jo esiin 🙂
   -E

 13. Hyvä Eevi! Loistava kirjoitus! Maailmassa ja etenkin Suomessa ei valitettavasti osata hirveän usein olla vilpittömästi ja aidosti iloisia muiden menestyksestä! Sen sijaan, että keskityttäisiin vaikka oman minän kehittämiseen, ruokitaan omaa itsetuntoa pyrkimällä polkea muita alas.

  Mun mielestä noihin kisoihin ei kannata lähteä, ellei pääkoppa ole kunnossa, mutta sä vaikutat tasapainoiselta nuorelta naiselta. Sun kova työ näkyy ja saat ihan julkisestikin olla ylpeä itsestä (paitsi Suomessa, koska täällä pitää olla nöyrä eikä saa kehua itseään vaikka kuinka paljon olisi tehnyt töitä, ettei muista tunnu pahalta). Se että, onko sulla silikonirinnat tai tekoripset, ei pitäisi olla se pääasia miksi sun blogia luetaan/ei lueta! Sulla on ihanan positiivinen asenne, oot täynnä elämän riemua ja vaikutat todella sympaattiselta ihmiseltä! Niin kuin itse sanoit, onneksi vain omalla lähipiirillä on merkitystä. Olen itse oppinut aikuiseksi kasvaessa, että lähelleen pitää päästää vain sellaisia henkilöitä, joiden seurassa on on hyvä olla ja jotka voimaannuttavat juuri sellaisena kuin on.

  Nauti sun elämästä ja tee asioita mistä nautit! Ihanaa sunnuntaita sulle 🙂

  • Se on kyllä ihan totta 🙂 Suomi on aidosti ja synkästi kateellinen ja negatiivisuudessa vellova maa. Toivon tekeväni oman pienen osuuteni täällä ajamalla
   tänne inspiraatiota ja positiivisuutta omalla toiminnallani <3 Viimeinen lauseesi kolahti, sen saman olen itse oppinut vain koko ajan vahvemmin.
   Nautin, kaikkea hyvää sinne! -E

 14. Hei ihana Eevi. Olen seurannut matkaasi ja elämääsi hyvin pitkän ajan, mutta koskaan en ole päätynyt kommentoimaan mihinkään. Kommentoimaan, kuinka upea olet ja kuinka lukemattomia kertoja olen saanut sinun jutuistasi ja hymystäsi voimaa. Sinusta huokuu valtava positiivisuus ja kiitollisuus elämää kohtaan, suuri lähimmäisen rakkaus, pirteys ja terveys. Nämä asiat sinussa on auttanut minua jaksamaan silloinkun oma motivaatio on kadoksissa ja depis painaa päälle. Olen todella surullinen että jotkus ihmiset eivät näe näitä asioita vaan takertuvat ”silikonirintoihin” tai ”liian pitkiin tekoripsiin” koska mitä hemmetin väliä? Olet sanoinkuvaammatton kaunis! Haluan kiittää sinua kaikesta näistä postauksista ja roolimallista, sekä sydämmelliset onnittelut menestymisestä <3 tulipas turhan pitkä kommentti nyt, mutta haluisin vain sanoa että täällä on yksi 20v nuori nainen joka on muuttanut omaa elämänkatsomusta sinun ansioistasi. Rakkautta ja enkeleitä elämääsi 🙂

  • Inari <3 Ihana juttu että kommentoit, vaikka aikamoisen myrskyn keskelle astuitkin. Lukijani ovat aivan huippua, se on selvää.
   Kerrassaan lämpöinen ja ihana kommentti, josta sai niin hyvän fiiliksen. Sitä samaa sinne! -E

 15. Hyvä kirjoitus ja täysin totta!
  Pystyt käsittelemään aihetta hienosti, aina löytyy ihmisiä jotka ovat haluavat tehdä mielipahaa, taitaa olla omat ulkonäköä asiat pahasti pielessä. Me lukijat kuitenkin kannustetaan ja pidetään sinusta kaikella tavalla 🙂

 16. Olen aivan järkyttynyt, miten täällä aikuiset ihmiset paasaavat sinun antavan huonoa esimerkkiä koska korostat ulkonäköäsi? Eivätkö he ymmärrä minkälaisia roolimalleja he itse ovat kun arvostelevat toisen ULKONÄKÖÄ täällä julkisesti? Minulle on opetettu pienestä pitäen että ketään ei saa arvostella ihmistä ulkonäön perusteella ja että kauneus on katsojan silmässä. Että olipa ihminen minkänäköinen tahansa, hän voi olla sisältä todella kaunis ja lämmin. Minä omaan terveen, hyvän itsetunnon ja siksi minulla ei todellakaan ole tarvetta puuttua kenenkään ulkoisiin valintoihin. Aikuiset, HÄVETKÄÄ :O ja tuo kommentti tuolla, jossa pyydettiin sinua miettimään haluaisitko itse lapsesi ihannoivan sinun kaltaisasi ihmistä. Ai minkälaista? Aitoa, positiivista, rakkautta uhkuvaa, henkisesti ja fyysistä tervettä, terveet elämän tavat omaavaa nuorta naista joka rakastaa itseään ja lähimmäisiään? NO HELL JEA!

  • Näitä kommentteja lukiessa tulee aidosti nöyräksi ja kiitolliseksi <3 Olen niin vilpittömän kiitollinen että mulla on näin fiksuja, aitoja ja positiivisia lukijoita. Jos aitous välittyy omista teksteistäni, annatte te kyllä sitä myös takaisin tänne samalla mitalla. Aivan mieletöntä, kiitos 🙂 -E

 17. Juurikin noin. Onneksi ymmärrät olla välittämättä. Eikö ihan oikeasti silikoonit ja huulten täyttämiset ole jokaisen oma asia ja loppuun käsitelty aihe jo? Nuoret näkee ja ovat kaikkialla sosiaalisessa mediassa. He näkevät miljoonista kuvista ja kanavista silikooneja ja huulten täyttämisiä jne. Se on vaan valitettavasti tätä päivää. Yksittäinen blogaaja ei ole siitä vastuussa ja mikäli hänellä sattuisi olemaan kyseisiä asioita, jossain määrin mielestäni menee raja ettei ihan kaikkea henkilökohtaisia asioita tarvitse selittää/olla tilivelvollinen blogissaan lukijoille. Jossain varmaan voi vetää rajan henk.kohtaiseen elämään, valintoihin ja siihen mitä kirjoittaa/kertoo blogissaan. Olen onnellinen että sain viettää oman nuoruuteni ajassa jossa ei ollut vielä instagrameja, sosiaalista mediaa mistä olisi saanut paineita omaan ulkonäköön. 🙂 Kyllä luulen että nämä nykypäivän nuoretkin ovat ihan viisaita jo ymmärtämään asioita.. 😉 Anteeksi tästä purkauksestani mutta jotenkin naurattaa että vielä jaksetaan kysellä silikooneista jokaisessa blogissa, mielestäni se oli uusi juttu vuosikymmeniä sitten, ei enää tänä päivänä. 🙂 Mukavaa sunnuntaita kaikille! Ollaan vähän avoimempia asioillle ja ei kiinnitetä huomiota jokaiseen pieneen seikkaan! Jokainen kukkii täällä planeetalla omalla tavallaan. 🙂

  • Olen tismalleen samaa mieltä 🙂 Vaikka kirjoittaa blogia, ei se tarkoita sitä että pitäisi kertoa aivan kaikkea.
   haluan kuitenkin olla avoin teille, enkä ole asiaa kieltänyt ikinä. Olen myös samaa mieltä, ettei kukaan yksittäinen ihminen edes pysty olemaan vastuussa moisesta kokonaisuudesta. Hyvä purkautuminen, kannatti 😉 <3 -E

 18. Ihana Eevi, älä päästä irti tosta asenteesta 🙂 aina ei ymmärretä sitä, että aitous ei tosiaan liity ulkonäöllisiin seikkoihin, mutta ihmistä itseään tuntematta ei oikein muuta voi arvostella, kuin juuri sitä ulkoista olemusta. Ulkonäkö ei tosiaan ole tärkeintä elämässä, mutta kiistämättä kun ihminen voi hyvin fyysisesti ja henkisesti, näkyy se myös ulospäin. Kaikki lisä siihen, kuten tekoripset tai mikä tahansa muu vastaava, on suotavaa, kunhan se kn henkilön omaksi iloksi. Ei välttämättä tarvitse olla epävarma näitä ”keinoja” hyödyntäessään, ne vain on sellaista ylimääräistä kivaa 🙂

  Kuitenkin se aitous, mikä sulla on, ja mistä moni voi ottaa opikseen, on se kantava voima monessa tilanteessa. Sun aitous näkyi jo paremmin sua ihmisenä tuntematta siellä kisalavalla viime viikonloppuna, ja se oli ihan varmasti myös yksi tekijä lopullisessa tuloksessa, ehdottomasti sen kovan kovan taustatyön lisäksi. Voittosi ansaitsit ja niin ansaitset kehutkin. Sen sijaan, että arvostelisimme ihmistä pelkästään ulkonäöllisillä seikoilla tai tuntematta ihmistä paremmin, kannattaisi meidän kaikkien miettiä, mikä omassa elämässä on se tärkein juttu, ja kuinka seurattais sitä ja tehtäisiin oma itsemme mahdollisimman onnelliseksi muita vahingoittamatta 🙂 oot huikee! ♡

  • Todella hyvä pointti ja selvennys Eija 🙂 Kiitos sanoistasi ja viisaista ajatuksista. Näitä on monen hyvä lukea!
   Ihana lavapalaute vielä, ihan mieletöntä, kiitos <3 -E

 19. Diipadaapa. Tykkään terveellisyydestä ja blogistasi sekä seurasin telkusta FP:tä. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa ja kukin tehköön mitä haluaa. Totuus kuitenkin on, että silarit, tekoripset ja akryyli eivät ole aitoa ihmiskehossa vaan epäaitoa. Ihan sama, miten positiiviseen sävyyn niistä kirjoittaa :).

 20. Jälleen kerran todella hyvä postaus. Alkaa oikeen ärsyttämään kun täällä bloginkin kommenteissa jotkut ei nää nenäänsä pitemmälle. Sinä olet aito, oli sinulla silikonit tai ei. Niinkuin sanoit, aitous tulee sisältäpäin, ihmisen sydämestä.
  Ei kai sinun nyt pitäisi suureen ääneen alkaa kailottamaan ja mainostamaan että MULLA ON SILIKONIT. Se on sinun oma asiasi. Mun taitaa olla turha alkaa sanomaan että älä välitä typeristä kommenteista, sillä näytät tekevän sen ihan ilman sanomista.
  Oon vasta 14 ja voin sanoa että sain sulta paljon hyvää esimerkkiä ja itsevarmuutta olla oma itseni. Nää sun postaukset on niin positiivisia!

  • Vitsit mikä kommentti 14-vuotiaalta! Mikä UPEUS Maria <3 Fiksua puhetta ja niin totta.
   Ihan loistavaa kuulla että olet saanut kirjoituksistani inspiraatiota, koska sitä toivon antavani -E

 21. Oothan sä oikeesti aika feikki. Feikkirusketus, feikkiripset, feikkitukka, feikkitissit. Missä aitous..?

 22. Upea teksti mun mielestä! Työstän juuri itseäni itsevarmuudessa, itsetuntemuksessa ja siinä että opin elämään rohkeasti omana itsenäni ottaen riskejä matkalla ura menestykseen. Ja jotta näitä riskejä uskaltaa ottaa ja epäonnistumistenkin jälkeen voi taas nousta ja seurata omaa polkua, tarvitaan paljon henkistä vahvuutta, jottei anna epäilijöiden määrittää itseään. Olet auttanut minua valtavasti tässä asiassa. On ihana lukea mietteitäsi ja samalla selkeyttää omiani samasta asiasta. Minua ei kiinnosta ovatko rintasi aidot vai ei, koska olen täysin tyytyväinen omiinii, jotka eivät ole isot urheilun takia ja mielestäni juuri sellaiset sopivat minulle.
  Kiitos kun jaat mietteitä ja asioita omasta elämästäsi ja minun mielestäsi teet sen todella aidosti ja ihanasti :)!

  • IHANAA kuulla <3 Tämä on parasta palautetta jota kirjoittajana voin vain saada. Kiitos että kommentoit! -E

 23. Olisi varmaan kannattanut heti alkuun avoimesti kirjoittaa silikoneista niin kun moni muu lajin harrastaja on tehnyt..olisi säästynyt kaikelta tältä..toi kiertelylinja ei asiaa muuksi muuta,vaan tuntuu vaan lisäävän ihmisten ärsytystä.ja vahvistavan mielikuvaa ettet olekaan niin rehellinen ja aito mitä jatkuvasti kirjoitat..

  • Vaikutat kivalta ihmiseltä ja olen iloinen menestyksestäsi, vaikka kilpailulajisi onkin minusta hieman outo.
   Olen samaa mieltä monen kanssa epäaitoudesta kilpailutilanteessasi
   mutta jos tunnet itse olevasi ihan oikeasti urheilija lisävarusteinesi niin ole sitten sitä ihan reilusti,
   helpottaisi varmaan ihan omaa oloasikin.
   Sen jälkeen kun olet pessyt meikit ja irroittanut ylimääräiset lajissasi tarvittavat lisäkkeet,
   onko olosi edelleen aito? Harmi jos nuoret tytöt pitävät sinua esikuvanaan jos olet feikki.
   Teet varmasti valtavasti työtä tullaksesi lajissasi parhaaksi mutta tuleeko sama olo kuin vaikkapa huippukorkeushyppääjällä olisi jouset tossuissa?

  • En ole asiaa kieltänyt, mutta en ole sillä myöskään riepotellut täällä 🙂 Mielestäni asia on ollut todella henkilökohtainen ja jokaisen oma asia.
   Mutta koska tämä on nyt selvästi nostanut karvat pystyyn jo minullakin, on tästä tulossa omaa postausta pian. Toivon sen jälkeen asian olevan loppuunkäsitelty, eikä spekulaatioita tarvitse enää asiasta harrastaa -E

 24. Mutta eihän ulkonäölliset seikat (hiukset,ripset, tissit yms) vaikuta siihen minkälainen ihminen on sisältä? En ymmärrä miksi ihminen on epäaito jos hänellä on esimerkiksi hiustenpidennykset? Eihän ne vie ihmisen sisäistä aitoutta pois? Tai sit en vaan ymmärrä. Kyllä minä katson aitouden perustuvan juuri siihen miten kohtelee muita ja mitä miettii oman pään sisällä. Tekeekö jonkin hyväksi jotain vain jos siitä hyötyy itsekin vai vilpittömästi koska toinen tarvitsee apua. Mielestäni tuollaisissa asioissa voi aistia aitouden tai epäaitouden – ei ulkoisten seikkojen pohjalta. Jokaisella on tietysti oikeus mielipiteeseen.

 25. Ihana kirjoitus! Harmittaa puolestasi lukea niin paljon negatiivisia juttuja mitä ihmiset kirjoittelevat. Monet ovat kommentoineet että tämä tekstin pilaa se että sinua on ”paranneltu”. Eikö ihmiset osaa lukea? Onko sillä edes väliä? Minusta hyvä roolimalli nuorille on kiltti, hyväntahtoinen ja terveet elämäntavat omaava ihminen, oli hänellä silikonit, täytettä huulissa, rusketus, ripset, pidennykset tai mitä vaan. Miksei ihminen nykypäivänä saisi panostaa itseensä? (Toki kohtuus kaikessa mutta silti..) Monissa instagram tileissä tylytetään äitejä jotka ovat hyvässä kunnossa, se tekee heistä mukamas huonompia koska heillä ei ole tukka takussa ja +20kg raskauden jäljiltä. Herätkää ihmiset, näkisitte joskus jotain hyvää jossain ettekä olisi joka paikassa arvostelemassa. Olet upea Eevi ja onnea sinulle mm-kisoihin! Pärjäät varmasti hyvin :)!

  • Kiitos ihana Sofia kommentistasi <3 KIITOS kovasti. Kiitos tästä potkusta 😉 -E

 26. Hyvä roolimalli kertoo rehellisesti mitä hänessä on paranneltu.nuorten on äärimmäisen tärkeä ymmärtää että terveellisillä elintavoilla ei Ole mahdollista saavuttaa rasvatonta kroppaa jossa on isot luomurinnat.

  • Ovatko jotkut naiset niin tyytymättömiä omiin rintoihinsa että pitää puuttua toisen tisseihin? Ehkäpä vieraankin kannattaisi hankkia silarit niin ei enää toisten silarit häiritsisi.

   Fyi, Eevin kirjoittama aitous viittaa mielestäni henkiseen aitouteen. Vaikka muoviksi muuttaisi itsensä ja silti sisältä pysyy yhä samana niin kyllä mä Eeviä edelleen aitona pidän.

  • Kiitos Laura – sinä selvästi ymmärsit pointtini asian tiimoilta 🙂 Kiitos <3 -E

  • Olen pyrkinyt myös tuomaan tämän esille blogissani – lajipostaukset ovat asia erikseen ja olen korostanut myös sitä, kuinka lajini ei sovi kenelle tahansa.
   Blogiani aidosti seuraavat ovatkin hyvin ottaneet tähän jo kantaa kommenteissaan 🙂 -E

 27. Tää on taas niin tätä ”vihaajat vihaa”-meininkiä, että oksettaa. On totta, että nykyaikana tämä fitness-juttu on saanut myös sen ikävän puolensa, ja monilla on vääristynyt käsitys siitä, mitä se todellisuudessa on. Kun vain ihmiset ymmärtäisi, että se ei todellakaan sovi kaikille. Mielestäni sä oot kuitenkin täällä sun blogissa tuonut tosi hyvin esille myös sitä puolta koko kisaamisesta, jota ei siellä lavalla seistessä juurikaan näe. Parempi vaan, että joku myöntää, ettei rakastamansa laji ole aina ruusuilla tanssimista. En ole seurannut yhtään keskustelua/kommentointia silikoneistasi tai muista toimenpiteistä joita kauneutesi eteen on mahdollisesti tehty, joten en voi kommentoida asiaa yhtään millään tavoin. Mielestäni kuitenkin avoimuus ja rehellisyys näissä asioissa vie pitkälle ja on todella ok huomauttaa lukijoita ja kommentoijia tällaisen tekstin avulla ajattelemaan omaa käytöstään ja ajatusmaailmaa. Jengi vetoaa siihen, että tässä nyt annetaan sellainen mielikuva, että noin alhaisesta rasvaprosentista huolimatta tissit voisivat säilyä lähes muuttumattomana. Kyllä vastuu nuorista ja heidän hyvinvoinnistaan on kuitenkin vanhemmilla, ja jokaiselle pitäisi opettaa, ettei noin alhainen rasvaprosentti kehossa tee hyvää mikäli se on pidempi kestoista. Vaikka sinulla ja muilla lajisi edustajille on hyvä mahdollisuus toimia esikuvina nuorille, niin en kuitenkaan lähtisi mitään supersankarin viittaa asettelemaan kenenkään harteille. Ette te ole vastuussa kaikkien Suomen nuorten tyttöjen hyvinvoinnista, eikä sellaista voi olettaakkaan. Olet esikuvana mielestäni juuri niin hyvä kuin tarvii ja toivon sulle ehdottomasti ainoastaan kaikkea hyvää niin kilpailujen kuin muunkin elämän suhteen <3

 28. Totta, eihän ulkonäkö mielestäni kerrokkaan ihmisen aitoudesta. Olet oikein hieno ja aito ihminen, pidä siitä kiinni. Lisäksi mielestäni on jokaisen oma asia, onko silikonit vai ei ja haluaako siitä kertoa kaikille vai ei, oli sitten julkkis tai jotain muuta. Itse päätät mitä teet ja valitset ja hyvä niin. Kiitos kun olet olemassa ♥

 29. Ihana postaus! Aloin itsekkin ajattelemaan aitoutta ja että pitäsi itsekkin olla aina 100% aito ja oma itsensä. Itseäni on arvosteltu paljon ulkonäön perusteella, annoit minulle kuitenkin itsevarmuutta olla aito. Onnea voitosta!

  • Ihana kuulla Klaudia <3 Kaikkea hyvää ja kovasti tsemppiä sinne! Kiitos myös onnitteluista -E

 30. Hei Eevi

  Olet kyllä upea ulkoisesti ja sisäisesti. Olen sinua vanhempi perheen äiti, mutta olet kyllä idolini! Näen myös sinussa paljon itseäni henkisellä puolella 🙂
  Kateelliset haukkuu, heitä riittää aina.. Paljon onnea ja tsemppiä tulevaan, jatka samaan malliin! <3

  • Aaae, aivan ihana Sartsa <3 Iso kiitos ja halaus päälle! Mahtavaa syksyä sinne -E

 31. Kateus. Se paistaa läpi negatiivisista kommenteista. Juuri samaa suoraan sanottuna paskaa mitä just esim.itsestään huolehtivia äiteihin liittyy. Kun joku toimii eri tavalla kuin valtaamassa tai eri tavalla kuin itse tekisi ja menestyy ja näyttää hyvältä, teilataan hänet heti tai vaaditaan roviolle kuten noidat aikanaan. Wake up people, me eletään kaksituhatlukua ei sota-aikaa enää. Ajat muuttuu, ihmiset muuttuvat, mahdollisuudet muuttuvat yms. Meillä kaikilla on elettävänä vain yksi elämä ja kukin saa elää sen juuri siten kuin itse haluaa, panostaa siihen mitä itse haluaa, nähdä peilistä sen kenet haluaa. Turha tulla vetistelemään ja valittamaan jos itse ei rohkene tehdä valintoja oman elämänsä eteen. Ja kateus, se pn ansaittua. Silarit tai ei, who cares. Eevin oma valinta, varmasti omasta päätökšestä tehty jos tehty tai ei. Ihan kuten kaikilla muillakin. Meille ihmisille on eri asiat tärkeitä. Itse en seuraa blogia Eevan ulkonäön takia, vaan juttujen ja kuvien, sen motivaation vuoksi, mitä saan Eevistä. ja mun motivaation saaminen ei olekiinni silareista tai muista ”ehostuksista”. Että näin.

 32. Mitä näitä kommentteja lukee, niin jos jotkut nuoret saavat sellaisen kuvan sinulta, että täytyy olla isot tissit ja hyvässä kunnossa jne. että saa arvostusta, niin ei se silloin ole sinun vikasi, tai siis, mitä itse olen pitkään juttujasi seuraillut niin painotat nimenomaan asiat niin, että itse pitää olla itseensä tyytyväinen, ja että pitää ymmärtää, että ihmiset ovat erilaisia, eikä pidä vertailla itseään muihin. En ole koskaan varmaan nähnyt sinulta sellaista tekstiä, missä muka jotenkin väittäisit, että täytyy olla yhtä hyvässä kunnossa kuin sinä, että näyttää hyvältä tai on arvostettu? se että kirjoitat omasta elämästäsi täällä, ei tarkoita, että sinä tarkoittaisit että muiden pitäisi olla samanlaisia.

  • Todella hyvä pointti ja ajatus Janna, mieletön kiitos tästä <3 Ihana huomata, että sillä kyllä tunnetaan ja tiedetään mitä edustan ja mitä en.
   Aidot lukijat kyllä tunnistaa kommenttien takaa 🙂 -E

 33. Hyvä teksti! Mielestäni olet juuri se terveellinen esimerkki tähän lajiin 🙂 jos ei kestä että kauneusleikkaukset ovat nykypäivää niin kannattaa varmaan muuttaa jonnekkin korpeen missä ei nettiä tunneta 🙂

  • Kiitos Tuulia 🙂 haha, joo mielestäni tämä ei ole enää samanlainen tabu kuin joskus ja asia, joka on todella henkilökohtainen.
   -E

 34. Ihan naurettavia kommentteja täällä. Pitäisi muka myöntää julkisesti että on silarit, jotta nuoret ei kuvittele muuta?! Ensinnäkin lähes jokaisella fitness-kisaajalla on silarit ja toisekseen se on jokaisen oma asia. Miksi siitä pitäisikään huudella muille?? Musta nimenomaan se on mautonta, että otetaan silarit ja sitten insta on täynnä pelkkää tissiselfietä ja kerrotaan Seiskalle montako desiä laitettiin. Eevi ei ole tällainen.

  Musta tuntuu, että ihmiset täällä on ymmällään, koska eihän mitenkään voi olla sekä fiksu että omistaa silarit. Mediassa on luotu kuva,että silareita on vain tyhmillä tyrkyillä, vaikka todellisuus on ihan muuta. Fiksut ihmiset vaan eivät tuo asiaa esille, koska miksi pitäisikään?! Silikoneihin liittyy paljon muitakin uskomuksia, jotka eivät pidä paikkaansa. Nykyajan implantit eivät vuoda elimistöön, koska ne eivät edes ole nestemäisessä muodossa. Ne eivät voi räjähtää, eivät este imettämistä eikä niitä tarvitse vaihtaa 10v välein.

  Sitä paitsi kaikki eivät ota silikoneja, koska halutaan isot tissit. Syynä voi olla myös eripariset rinnat, rintojen kehityshäiriö tms. Jokaisella on oikeus tehdä vartalolleen mitä haluaa eikä se ole muilta pois. Mitä jos keskitytään jatkossakin niihin omiin asioihin eikä tuhlata energiaa kauniiden ja älykkäiden ihmisten kadehtimiseen?!

  • Kiitos H <3 Hyvää asiaa ja pohdintoja. Olette kyllä kunnon Minifitneksen sotilaslauma – ihan sairaan mieletöntä yhteishenkeä omilta lukijoiltani.
   Kommenteista kyllä usein huomaa ketkä ovat lukijoitani ja ketkä eksyvät sivuilla negistelemään.
   Todella hyvä kommentti, kiitos siitä! -E

 35. Voi mikä tissi-gate! Mitä ihmettä se kenelekään kuuluu ovatko Eevin rinnat luomut vai ei!!!
  Kas kun ette penää piilolinssejä käyttäville kilpailijoiden rilli-pakkoa. Tai pitäisikö hiusväritkin kieltää?
  Jos vaikka jonkun harrastuksen hankkisitte!

 36. Hei,

  Minusta ei sillä ole väliä onko tekoripsiä tai kynsiä tai sitten niitä silareita. Kukin tekee itseensä liittyvät päätökset itse ja kuinka tykkää. Niin kauan kuin sisin on se ”sama vanha” ei minkään pitäisi muuttua suhtautumisessa henkilöön. Itseäni alkaa ärsyttää siinä vaiheessa, kun henkilön elämässä ei ole muuta kuin se oma peili ja oma ulkonäkö, joka alkaa määritellä koko käyttäytymisen. Mielestäni Eevi on ollut koko ajan oma itsensä. Hän treenaa tosissaan ja maalaisjärki on hommassa mukana. Fitness on ulkonäkökeskeinen laji ja sitä ei voi suoraan rinnastaa johonkin toiseen lajiin kuten voimannostoon. Itse pidän Eevin rennosta ja luonnollisesta persoonasta ja suhtautumisesta treenamiseen ja syömiseen jne. Esikuva lapselleni, mikä ettei. 🙂 Tsemppiä MM-kisoihin ja ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

  • Asiaa Elsa 🙂 Olen kanssasi samaa mieltä. KIITOS kovasti tsempeistä ja tästä positiivisesta latauksesta! Ihanaa syksyä myös sinne <3 -E

 37. Ihanan positiivisessa ja rakentavassa hengessä kirjoittu teksti! Tykkään lukea tekstejäsi. Niistä saa positiivistä energiaa ja inspiraatiota niin hyvinvointiin kuin tyyliinkin, vaikka en fitness ”maailmasta” niin olekaan kiinnostunut. Tsemmppiä sinulle tulevaan 🙂

  • Super mukavaa kuulla Ella <3 Sitä vastaanottoa teiltä toivonkin ja mahtava kuulla että viestini syvin ajatus on ymmärretty myös sitä lukiessa. Kiitos tsempeistä! Ihanaa syksyä sinne -E

 38. Minä ainakin voin myöntää, että toivon, että tyttäreni ei pitäisi Eeviä roolimallina. Eikä sillä asialla ole mitään tekemistä silikonirintojen tai tekoripsien kanssa. Minä kuitenkin toivoisin, että tyttäreni pitäisi roolimallina lääkäreitä, opettajia, palomiehiä, tutkijoita jne. Ihmisiä, jotka ovat kouluttautuneet ja jotka tekevät työkseen yhteiskunnastamme paremman paikan. Ei ihmisiä, joiden työ on näyttää kauniilta.

  • Eevin työ ei ole näyttää kauniilta. Eevi on personal trainer ja Eevin työ on auttaa saamaan ruokavalio ja elämäntavat terveellisiksi jos ne eivät sitä ole ja rohkaista ja auttaa elämään terveellisesti ja energisesti, niin että kehoon ei tukita isoja määriä kaikkea schaissea. Eevi tukee liikunnan harrastamisessa, mikä on tärkeää koko oman jaksamisen ja terveyden kannalta. Silloin on paljon pienemmät riskit sairastua ja silloin voi kaikin puolin paljon paremmin, niin henkisesti kuin fyysisestikin.
   Mielestäni ihmisten auttaminen terveelliseen elämään on todella arvostettavaa ja kunnioitettavaa.
   Minä ainakin toivoisin lapsilleni, jos sellaisia joskus saan, Eevin kaltaista roolimallia. Roolimallia joka kehottaa luonnollisesti ja terveesti liikunnalliseen elämäntapaan.
   Mun mielestä eevi tekee just sitä. Eevi tekee työkseen yhteiskunnastamme parempaa paikkaa.

  • Aivan ihana kommentti Maria <3 Meen aivan sanattomaksi. Teissä on VOIMAA!! Nöyrä kiitos -E

  • ”Ihmisiä jotka ovat kouluttautuneet ja jotka tekevät työkseen yhteiskunnastamme paremman paikan.” Tajuatko miten kommentillasi loukkaat Eeviä, joka on VARMASTI raatanut työnsä ja urheilun eteen paljon. Mielestäni Eevin kaltaiset ihmiset juuri tekevät yhteiskunnastamme paremman paikan! Positiivisuus on se, mikä meiltä puuttuu.

  • En mä koskaan väittänytkään etteikö Eevi olisi tehnyt todella ison työn urheilun eteen. Ihan varmasti on. Ei tuollaista tulosta saa aikaan, muuta kun tekemällä ihan hitosti töitä sen eteen. Mä en vaan osaa pitää sitä yhtä arvokkaana työnä kuin esimerkiksi lääkärin työtä.

   Personal trainerin työ voi toki olla arvokasta ja hyvää työtä. Tosin usein myös täysin epäeettistä, kun kouluttamattomat ihmiset antavat ohjeita esimerkiksi ruokavaliosta, jotka eivät useinkaan perustu tieteellisesti tutkittuun tietoon vaan siihen mikä nyt juuri sillä hetkellä sattuu olemaan muotia. En toki tiedä miten Eevi työnsä hoitaa, hän saattaa olla erittäin hyvä ja vastuullinen personal trainer. En vain usko, että Eevi on julkkis ja häntä ihaillaan siksi, että hän on personal trainer vaan siksi, että hän on bikini fitness kilpailija, joka kertoo elämästään blogissaan ja televisiossa.

  • En näe asiaa samalla tavalla Miska 🙂 Työni on tehdä Suomesta parempi paikka, motivoimalla ihmisiä liikkumaan ja kannustamalla kohti terveellisempiä elintapoja.
   -E

 39. Aidoin ja rehellisin kirjoituksesi aikoihin! Osoitat uskomatonta kypsyyttä sillä, että pystyt kirjoittamaan näin tyynesti ja provosoitumatta, vaikka saamasi kritiikki olisi varmasti provosoitumisen arvoista. Hienoa myös, että tiedostat lajisi ulkonäkökeskeisyyden ja se, mistä kritiikki kumpuaa, mutta pystyt silti itse säilymään aitona. Kiitos!

 40. Todella hyvä kirjoitus tärkeästä aiheesta! 🙂 Ulkonäön perusteella ei pitäisi arvostella ketään, sen olen tajunnut hyvin, kun ala-asteella kuuluin sellaiseen tyttö porukkaan joka arvosteli monien ulkonäköä ja jopa porukkaan kuuluneiden muiden tyttöjen ulkonäköä arvosteltiin heidän selän takanaan. Olen mielestäni ollut silloin todella typerä ja ilkeä, mutta olin silloin vielä todella epävarma omasta ulkonäöstäni, joten peitin sen kiusaamalla muita. Niin en olisi saanut tehdä ja se kaduttaa minua varmasti aina. Enää en ole epävarma ja siihen on auttanut se että olen ruvennut treenaamaan ja huolehtimaan enemmän hyvinvoinnistani. Edelleen välillä tulee esim. hieman kookkaamman ihmisen nähdessäni ajatus, että onpas hän lihava, mutta en todellakaan sano sitä ääneen ja en haluaisi ajatella niin, koska minun mielestäni lihava henkilö, voi kuitenkin tosi asiassa olla todella mukava ja hänellä voi olla hyvä syy lihavuuteen. En myöskään halua arvostella sellaisia naisia, jotka ovat hankkineet esim silikonit, koska se on ollut heidän oma päätöksensä eikä ole minun asiani sitä arvostella vaikka itse vastustankin silikoneja. Jokainen on kaunis omalla tavallaan ja vaikka olisi muokannut ulkonäköään niin se ei kuitenkaan muuta sitä sisäistä olemusta ja luonnetta. Joskus kuitenkin pelkään että ne jotka hankkivat silikonit, ovat sitä mieltä että pienirintaiset olisivat jotenkin vähemmän naisellisia ja arvostelevat heitä rintojen koon perusteella. Itselläni on todella pienet rinnat mutta olen niihin tyytyväinen, enkä missään nimessä halua hankkia silikoneja. Joku toinen samassa tilanteessa oleva saattaa kuitenkin haluta ja se on hänen asiansa. Minulle on ollut todella tärkeää hyväksyä oma ulkonäköni ja onneksi olen siinä onnistunut. Olen kuitenkin vasta 17 vuotias ja jotkut saattavat esim koulussa arvostella ulkonäköäni, mutta se ei vaikuta minuun mitenkään, koska olen tyytyväinen omaan itseeni ja ulkonäkööni.

  • Moikka,

   Kuulostaa tutulta – onneksi olemme kasvaneet ihmisinä paljon noista ajoista 🙂 Hyviä ajatuksia ja pointteja joihin voin moneen samaistua kanssasi täysin.
   Fiksua ja syvää pohdintaa <3 -E

 41. Moikka!
  Tosi hyvä kirjoitus ja onnea voitostasi!! Ihana aitous ja positiivisuus loistaa kirjoituksistasi❤️

 42. Olipa tosi ihana ja positiivinen teksti, ja jälleen kerran täyttä asiaa! Tuun aina tosi hyvälle tuulelle lukiessani sun postauksia, ja mielestäni ajatusmaailmasi ja arvosi ovat hyvin kohdallaan. Sinunlaisia kunnioitettavia ihmisiä pitäisi olla enemmän 🙂

 43. Olen bloggaajaa 10v vanhempi toimistontäti joka meikkaa, lakkaa kynnet, värjää tukan sun muuta. Jos olisi aikaa ja rahaa, käyttäisin varmasti nykyistäkin enemmän rahaa kosmetologile, kampaajalle jne. Saatan myös tehdä parikin operaatiota ikääntymisen merkkejä estämään lähivuosina. Enkä ymmärrä miksi tämä olisi ”feikkiä”? Saahan sitä olla kaunein mahdollisin versio itsestään. Ei ole muilta pois. Eevin ehostus on tehty hyvällä maulla joten en tajua miksi pahastua tästä.

  • Sanoppa muuta 🙂 Samaa mieltä kanssasi. Meitä on niin moneen junaan. -E

  • Piti vielä todeta että kun oikeasti reilu 90% naisista ehostaa ja paljon niin mihin edes vetää raja feikistä? 😀

   Jopa kauneusleikkaukset ovat nykyään ihan tavallisia botoxista tai vastaavasta nyt puhumattakaan. Eihän ne enää edes maksa. Tissit saa keskitason pariskuntaloman hinnalla ja nenän voi suoristaa hyvinkin halvalla. Jos siitä tulee parempi mieli niin ei oo muilta pois. Itseänsä varten tässä eletään. Eikä nuo ysäriöverit missä tissit on kokoa DD ja nenä luonnottoman kapea ja posket nostettu otsaan asti ole edes enää in vaan nykyään näissä jutuissa käytetään hyvää makua. Tulokset ovat yleensä tasokkaat.

  • Ja pakko vielä todeta että minusta bloggari ei ole tilivelvollinen kauneushoidoistaan tai edes mahdollisista kauneusoperaatioistaan lukijoille ellei niistä halua kertoa. Kyllä nuoretkin nykyään tietävät mitä kaikkea voi tehdä ja paljonko mikäkin maksaa ja ymmärtävät että osa julkkiksista on käynyt erinäisissä operaatioissa. Löytyy ainakin työmotivaatiota jos tahtoo käyttää kuussa sen 200-300 euroa tukkaan, kynsiin ja ripsiin. 😀

 44. Heippa,
  Minusta olet tajuttoman kaunis, fiksu ja tekstejäsi on ihanan piristävää lukea 🙂 En ymmärrä miksi ei saisi olla tekoripsiä tai hiuksia, ei se ihmisestä epäaitoa tee!? Enkä myöskään ymmärrä miksi joku edes haluaa kirjoittaa/sanoa toiselle ilkeitä asioita!!?? Olen lukenut lähiaikoina monista blogeista, että paljon tulee haukkuja ja ilkeitä kommentteja, varsinkin ulkonäöstä.. miksi?? Voivatko kirjoittajat itse niin huonosti, että purkavat pahaaoloaan muihin vai ovatko vain kateellisia? Minulle ainakin tulee itselle älyttömän hyväfiilis siitä, jos kehun jotain toista. Laitetaan hyvä kiertämään ja lopetetaan turhasta kitiseminen 🙂

  • Moikka Maria,
   Meitä ja mielipiteitä on niin paljon 🙂 On ihanaa että te jaksatte kirjoitella myös näitä positiivisia kommentteja ja
   on hienoa nähdä kuinka lukijani pitävät täällä yhtä <3 Aika mieletöntä.
   Kiitos kauniista sanoista -E

 45. Mahtava blogikirjoitus jälleen kerran – sen valoisuus saisi auringon taivaalle pilvisenäkin päivänä 🙂 Mitä tulee noihin negatiiviisiin kommentteihin, niin luulenpa, että kyseessä voi olla vaikka vain yksi tai kaksi ihmistä, jotka eri nimimerkein yrittävät mustamaalata Eeviä onnistumatta siinä. Näemmä on ihmisiä, jotka haluavat viljellä pahaa mieltään viattomille – sen sijaan, että tekisivät oman henkisen hyvinvointinsa eteen kaikkensa ja keskittyivät siihen. Luulisi siinä olevan työsarkaa omiksi tarpeiksi, jos itse on noin keskeneräinen omassa kasvussaan. Koomista suorastaan, nuo säännölliset negaatioiden purkamiset keskittyen vaikkapa silikooneihin. Huhhuh, kyllä on jollain paljon tekemistä itsensä kanssa. Säälittävää suorastaan…
  Lisäksi olen satavarma, että yhteiskunnastamme tekevät paremman paikan ihan me kaikki, koulutuksesta riippumatta. Tärkeintä asiaa elämässä kuin ei opita korkeakouluissa, vaan tässä elämän korkeakoulussa. Kaikki vaan eivät opi koskaan, sen me näemme juuri siinä, miten itsekukin kohtelemme toisamme…vanha toteamus, tee toiselle se, mitä haluat itsellesi tehtävän toimii edelleen…
  Ihanaa MM-odotusta Eeville, ihailen kypsyyttäsi nuoresta iästäsi huolimatta! <3

  • Kiitos ihanasta kommentista <3 Onneksi meillä täällä yleisesti vallitsee ihana, avoin ja positiivinen ilmapiiri, mutta tottakai negatiivistakin kommenttia tulee erityisesti tällaisiin aiheisiin. Mutta samaa itsekin ihmettelen, kuinka ihmiset edes viitsivät puuttua toiselle niin henkilökohtaisiin asioihin. Kirjoitin aiheesta tänään, eli huomenna tulossa postausta tästä hieman syvemmin 🙂 Ehkä siitä saa vastaukset ja tätä aihetta ei tarvitse erityisemmin enää nostaa tapetille.
   Kiitos tsempeistä, pus! -E

 46. Silikoni fitness -kisaaja ja kyltti ”uskalla olla aito” on jo lähtökohtaisesti sarjakuvamaisen irvokasta. Närästyksen aiheena tässä on kuitenkin omien epäaitouksiensa peittely, jotta olisi jotenkin enemmän aito.

  Kenties uskallat olla aito, mutta häpeät olla epäaito. Se on surullista ja kontroversiaalista.

  • Miten määritellään aito? Tarkoittaako aito sitä, ettei meikkaa, ei lakkaa kynsiään, ei värjää tai muotoile hiuksiaan? Onko aitous sitä, ettei käytä deodoranttia tai muuta kehon ominaishajuja poistavia aineita? Missä se raja aidon ja teennäisen välillä menee? Minusta meikkaaminen on ihan yhtä epäaitoa kuin ripsipidennykset, molemmissa feikataan jotain sellaista jota ei ole luonnostaan. Kynsilakka tai rakennekynnet eivät eroa mitenkään aitouden suhteen tai hiusten värjääminen tai pidennykset. Siitä samastahan on kaikessa kyse ja siten kaikki on ihan yhtä epäaitoa. Miten siis ihminen, joka meikkaa tms. voi haukkua toista samanlaista epäaidoksi?

   Eikö se ole jotenkin tekopyhää ja naivia väittää, että se raja epäaidon ja aidon välillä menee juuri siinä kohdassa, jonka itse vetää omien toimiensa perusteella? Sehän on sama kuin jos joku toisia arvostellessaan ”vain sanoo asiat rehellisesti niinkuin ne on”, mutta sitten kun sama osuu itseensä niin sitten se onkin kiusaamista.

 47. Minusta kaikkein surullisinta tämän negatiivisen myrskyn seurauksena on se, että Eevi on lakannut vastaamasta blogiin jätettyihin kommentteihin. 🙁 Täällä oli ennen niin mukava keskusteluilmapiiri mutta nykyään täällä vaan kiistellään ja kinataan. 🙁

  • Moikka Jenni,
   En valitettavasti ole vain mitenkään ehtinyt vastailla kommentteihin kisojen ympärillä. Hieman viivettä siis, mutta vastaan kyllä 🙂 -E

 48. Minua alkoi harmittamaan niiden naisten puolesta, jotka eivät osaa topata tissejään. Itse opin taidon muutama vuosi sitten topattujen rintojen luvatussa maassa – Thaimaassa. Se oli iso muutos kohtuu pienirintaisen naisen elämässä. Se onko Eevin tissit pelkkää maitorauhaskudosta ja rasvaa selvinnee huomenna, mutta se on fakta, että toppauksilla saadaan aikaan ihmeitä. Been there – done that! Eevi, hyvä teksti. Ja hyvä tiiseri huomiseen postaukseen. Ainahan ne tissit jengiä kiinnostaa 🙂

 49. Täällä on yks ope, joka tykkää lukea, Eevi, sinun blogiasi! Arvostan kovasti työtäsi ohjata ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja! Ja eikös PT:tkin opiskele ravinto-osiossa ravintoaineiden hyviä ja huonoja puolia ja tasapainon löytämistä jne. eikä pänttää ”muotidieettejä”… Ja aitoudesta: Minusta ihmisen ”aitous” ei ole ulkonäköasia ja jos joku sen siksi mieltää, niin onhan ”aidoissa” kultakoruissakin pääsääntöisesti mukana muita metalleja 🙂 . Ja ”miskan” kommentista tuli vaan mieleeni, että eikös siellä Lahden lavalla ollut eräässä miesten sarjassa ihan erikoistunut lääkärikin???? Mutta siis: Kiitos, Eevi blogistasi ja hyvistä kirjoituksista! Pysyttele jatkossakin aidosti omassa tyylissäsi 😉

 50. Mitä meillä nyt oli näitä isoja uutisaiheita syksyllä 2015: Syyrian pakolaiskriisi, Suomen taloustilanne, ai niin ja Eevin tissit – hetkonen????? Mikä ihmisillä oikeasti on? Ymmärrän Eevi että haluat hiljentää kohun, mutta samalla kyllä vähän harmittaa että ”joudut” vastaamaan tähän asiaan huomisella postauksellasi, koska asia on kyllä toden totta täysin sinun yksityisasiasi! Varmaan kohta vaaditaan jatko-osana selostusta siitä, että pidätkö karvasi kiitoratana ja eikö se tee sinusta hieman epäaidon?

  Iso tsemppihali, nostan sulle vaan entistä enemmän hattua – ihan kaikki ei pysyisi noin positiivisena tällaisen riepottelun keskellä, you are such a little trooper!!!! <3

 51. Kaverini kertoi tässä vasta kuinka hänen ylipainoinen kaverinsa alkoi liikkua ja saada painoa pois. Häntä kannustettiin. Sitten, kun ihminen oli normaalissa painossaan ja alkoi saada lihastakin, alkoi kauhea haukkuminen ja kuinka hänen toimintansa on sairasta. Varmasti tällaisia juttuja on useampiakin, mutta tuntuu että ihmiset ovat yhtäkkiä kateellisia näille jotka ovatkin onnistuneet painoa pudottamaan. Ja kyse vielä ihan aikuisista ihmisistä.

  Ymmärrän, että joissain tilanteissa se painon pudottaminen voi mennä oikeasti överiksi ja saakin olla huolissaan, mutta kun tuntuu että heti kun toinen on ns. paremmassa ja laihemmassa kunnossa kuin nämä ihmiset, alkaa haukkuminen.

 52. Todella hyvä kirjoitus!
  Ihailen sun elämänasennettasi ja hienoa että jaat näitä hyviä ajatuksiasi! Annat myös fitnesslajien osalta hyvää ja tervettä esimerkkiä. On ollut ihailtavaa seurata sun kisataivalta! Oot antanut hyvää mallia miten elämästä voi nauttia myös kisakaudella ja miten ruokakin voi olla monipuolista ja värikästä!
  Jatka samalla inspiroivalla ja ilostuttavalla tavallasi! ♡

 53. Ei yhtään vaikuta muiden mielipiteet. Eikö tämä oman ulkonäön, silikonien ja lajin ulkonäkökeskeisyyden puolustuskirjoitus juuri ole sitä, että muiden mielipiteet nyppii? Jokaisella on mielipiteensä ja se sallittakoon. Fitness on lajin ulkopuolisesta aika pinnallinen laji, vaikka kropan eteen tehdään hemmetisti töitä.
  Onko sinulla muuten hammasraudat, etuhampaiden entinen ristikko näyttää jo nyt upealta! 🙂

 54. Moikka Eevi!

  Ensimmäiseksi kiitos ihanista kirjoituksista! En jaksanut alkaa lukemaan ihan kaikkia kommentteja läpi, mutta halusin vain sanoa, että mielestäni hyvin suurella todennäköisyydellä ihmisten negatiiviset kommentit johtuvat siitä etteivät he itse ole saavuttaneet unelmiaan tai päässeet tavoitteisiinsa. Kuten aiemminkin oli mainittu, että suomalaiset ovat hyvin negatiivista kansaa, emmekä osaa (varmaan suurin osa) iloita toisten menestyksestä. JOTEN ONNEA VOITOSTASI! 🙂 Olen iloinen puolestasi ja olet sen ansainnut. <3 sekä tsemppiä jatkoon. 🙂

  Mielestäni kirjoituksesi antavat aidon ja niin ihanan positiivisen kuvan sinusta. Itse en ole koskaan ajatellut sinua feikiksi ja huomionhakuiseksi. Oma käytöksesi antaa sinusta arvokkaan kuvan (lue: arvostat muita ja itseäsi).

  Ja mitä silikoonitisseihin ja muuhun tulee, se on täysin oma asiasi. En ole koskaan ajatellut, että "no nyt on Eevillä kyllä tissiä laitettu" vaan minun mielestäni olet hyvinkin kaunis ja sopusuhtainen nainen.

  Minusta on hienoa huomata, että olet vahva etkä anna julmien kommenttien häiritä itseäsi. Mutta mielestäni kenenkään ei silti kuuluisi purkaa pahaa oloaan suhun. Mutta pysy jatkossakin vahvana ja jatka sen tekemistä mistä pidät.

  <3 K

 55. Kirjoitat niin fiksusti!
  En ymmärrä, miksi jotain henkilökohtaista, ulkoista asiaa pitäisi jatkvasti tuoda esille blogissa ja näin muistuttaa sen olemassaolosta.
  Mitä enemmän silareita esitellään ja niistä puhutaan, sitä enemmän teinarit niistä kiinnostuvat. Parempi siis olla turhaan korostamatta koko asiaa, joka ei itseasiassa edes kenellekään kuulu (ja sinulla edes näy!).
  Vaikutat hienolta ja fiksulta nuorelta naiselta! Kaikkea hyvää sinulle!

 56. Hyvä kirjoitus Eevi, kiitos siitä. Ei ole rikos olla roolimalli ja kertoa ottaneensa silikonit. Maailma kantaa päällään niin paljon erilaisia ihmisiä, ettei kysymys onko silikonit vai ei, pitäisi saada näin suurta merkitystä.
  Kyllä lasten kasvatus lähtee jo vauvasta, ja monet asiat mitä äiti tai isä tekee tai sanoo, vaikuttavat enemmän kuin julkisuuden henkilön tekemiset. Esimerkiksi miten äiti puhuu painostaa tai ulkonäöstään.
  Ja ehkäpä tärkeämpää on opettaa lapsille suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä, myös sen että osa ihmisistä muuttaa ulkonäköään, oli se sitten tatuoinnein, lävistyksin tai silikoinnein jne. Ja se ei ole tuomittava asia😊.
  Ja minä itse olen pienen pojan ja tytön äiti, ja toivon että pystyn kasvattamaan heistä ajattelevia ja hyvän itsetunnon omaavia aikuisia, jotka pystyvät mihin vaan mitä haluavat, vähän niinkuin sinä Eevi😁.

 57. Nämä sinun kaksi viimeisintä kirjoitustasi (postausta/ mielipide kirjoitusta) on kun suoraan itseni kirjoittamat. Minulla ei siis ole silikoneja, mutta tarkoitan tätä ajatuksen ja mielipiteen takia. Kirjoitin niin samantapaisen mielipide kirjoituksen pari vuotta sitten lukiossa äidinkielen kurssilla. Olin ehkä juuri silloin pohtinut näitä asioita enemmän, sillä olin harkinnut kauan jo pientä toimenpidettä. Joka tapauksessa ei ole mielestäni relevanttia, mikä toimenpide tai ulkonäköön vaikuttava asia on kyseessä. On erittäin tekopyhää jos esimerkiksi silikonit ovat joidenkin silmissä hyväksyttävät, mutta vaikkapa erilaiset täyteaineet tai nenäleikkaus ei. Olen törmännyt nimittäin tähänkin monta kertaa. Yhtälailla joillekin ehostus tulee hiusten pidennyksiatä ja jollekkin rakennekynsistä. Ajatus on sama. Pinnallisempaa on tuomita toinen pinnallisten asioiden perusteella, kuin ne itse pinnalliset asiat. Joskus pinnalliseksi mielletyt asiat ovat syvemmässä ja suuremmassa mittakaavassa jollekin henkilölle. Joka tapauksessa pinnallisinta on ihmisten tuomitseminen, mitä tapahtuu aivan liikaa ja liian nopeasti. Itse ajattelen, että usein nopeasti tuomitsevilta ihmisiltä puuttuu vielä elämänkoulu. Olen siis oppinut myös sinuiksi sen asian kanssa.

 58. Mielestäni ei voi olla roolimallina nuorille jos itsellä on silikonitissit. Ymmärrän miksi ne on otettu, miten se on vaikuttanut itsetuntoon ja omaan oloon, mutta miltä se vaikuttaa ulospäin. Minua ainakin pelottaisi että teini-ikää lähestyvä tyttöni ihannoisi sinua ja silikoneitasi ja alkaisi tavoitella jotain samaa. Vaikka muuten oletkin varmasti hyvä roolimalli, mutta sellaisen kuvan antaminen nuorille että et kelpaa sellaisena kuin olet ja että omille ”virheilleen” voi aina tehdä jotain on kuvottavaa. Muutenkin ulkonäköpaineita tursuaa joka tuutista ja fitness siellä ja fitness täällä. Pelottavaa.
  Kuitenkin bikini fitness on kaikista pelottavinta…oletteko katsoneet still-kuvien lisäksi livekuvaa lavalta.. Se on jotenkin, hmmmm, härskiä katsottavaa. Rinnat tyrkyllä, p***e ulos pyllistämällä(yök!), lantion keinuttelu ja muu seksistinen pyöriminen ei ole millään tasolla urheilua! Se kisoja ennen tehtävä touhu voi olla, mutta se kisatilanne on todella nolottavaa katsottavaa! Mä en voi ymmärtää urheilulajiksi sellaista jossa pitää olla pers pitkällä ja mahdollisimman feikki eli silarit, ym.

 59. Hienoja ajatuksia positiivsesta elämänasenteesta Eevi ja ihanaa, että ajattelet nuoria tyttöjä, joilla itsetunto ei vielä ole välttämättä täysin rakentunut 🙂 Itsekin yritän antaa negatiivisen energian olla vaikuttamatta itseeni, vaikka se toki ei aina olekaan niin helppoa. Mutta jo yritys on askel parempaan suuntaan 🙂

  Tärkeintä on nimenomaan lähipiiri ja sen mielipiteet, koska ainoastaan nämä ihmiset voivat todella tuntea sinut 🙂 Toi vanha viisaus pitäisi aina muistaa, että toista tulee kohdella niin kuin haluaa itseään kohdeltavan. Mä haluan uskoa siihen, että omaan karmaansa voi vaikuttaa olemalla itse ystävällinen ja kunnioittava muita kohtaan 🙂 Aurinkoista päivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta