SHOOTING STAR

*Kaupallinen yhteistyö; Mercedes-BenzMinifitness_Koeajo_Mercedes Benz_CLA Shooting Brake

Kisakauden käydessä kuumimmillaan, tarkoittaa se minulle entistä kiireellisempää arkea ja täyden kalenterin perässä juoksemista. Tekeminen on hyvästä ja pidän aktiivisesta elämäntyylistä. Muuttomme myötä uusia haasteita ilmaantui erityisesti liikkumisen suhteen, sillä suurinosa tapaamisista, töistä ja treeneistä keskittyy keskustan alueelle. Tavaraa on aina mukana sen verran paljon, että sitä saa kantaa selkä hiessä ympäri kaupunkia. Jossakin vaiheessa totesin, että paluu autoilijan arkeen olisi nyt tervetullutta. En yksinkertaisesti pystyisi pyörittämään tätä arkea mitenkään tehokkaasti ja ajallisesti järkevästi ilman nelipyöräistä.

Asiaa punnittuani, tein turvallisen ja kotoisan paluun Mercedes-Benzin rattiin. En kuitenkaan kyennyt tekemään mallin osalta päätöstäni suoriltakäsin, vaan otin koeajettavaksi muutaman eri vaihtoehdon. Tiedättekö, pitäähän siihen autoon tutustua ennen kuin sen kanssa lähtee pidempään suhteeseen. Mikä vain ei nimittäin toimi – tämä pätee erityisesti meidän naisten ja autojen suhteen.Minifitness_urheilijan arkiMinifitness_aktiivinen elämä_CLAMinifitness_CLA_Shooting Brake

Torstai

Klo 8-10 Meileihin vastaamista + lehtien selailua. Aamiainen kotona ja paljon kahvia

Klo 10-10.20 Ajomatka Töölö Gymille ja samalla puhelinpalaveri handsfreellä asiakkaan kanssa

klo 10.30 Aamun cardio; HIIT 23 minuuttia (businesspuhelu Lindan kanssa siinä samalla)

Klo 11.10 Palaveri asiakkaan kanssa

Klo 12:15 Lounasta omien eväiden turvin

Klo 12:30-13-30 Yhteistreenit asiakkaani Sinin kanssa 

Klo 14-15 Hypox-hoito Aleksanterinkadulla (samalla whatsappia ja muutama puhelu)

Klo 15:20 Ystäväni Julian nouto – suuntaamme kuvaamaan hiekkamyrskyn ja tuulen keskelle

Klo 16:45 Julia kotiin ja auton nokka kohti lähiötä (kotia)

Klo 17:05 Illallinen mikron kautta ja läppäri auki

Meilien kahlaamista ja niihin vastaamista, Kalenterin hallintaa, tulevien projektien suunnittelua, Skype-puheluita mentaalivalmentajan kanssa. Kuvausten sopimista, kirjanpitoa, laskutusta, ensi viikon työmatkan suunnittelua…

<3Minifitness_minun arki

Ensimmäiseksi aktiivisen elämän koeajoon lähti yber upea, punainen sporttikiituri, CLA Shooting Brake. Olen kruisaillut ja viettänyt asteen stressittömämpää kisakautta muutaman viikon tämän uuden tähdenlentoni kanssa ja tämä on tuntunut todella omalta. En oikein uskaltanut ajaa Danin autoa luottavaisin mielin, mutta tämän kanssa meillä on muodostunut syvä luottamus ja yhteisymmärrys – se ei aina ole ajajasta kiinni Dan.

Tämä CLA-sarjalainen imaisi kiltisti sisuksiinsa SM-kisoihin matkatessani 10 kassillista tavaraa ja viisi ihmistä. Ehdottomasti elämäni paras automatka! Siinä tanssittiin, laulettiin ja syötiin keksejä. Naurun ja puheen määrä täytti takapenkillä istuvan Danin tärykalvot varmasti muutamaksi päiväksi. Upea reissu ja kotimatka pokaalit sylissä. Ei olisi paremmin voinut mennä!

Ajettavuus on erittäin varmaa ja puhumme selvästi yhteistä kieltä myös parkkitutkan osalta. Olen ollut aikaisemmin parkkistressaaja, mutta olen ensimmäistä kertaa selättänyt senkin – teknologia on parasta, kunhan se on käytännöllistä. Yllätyksiltä en kuitenkaan ole täysin välttynyt, sillä joku toope oli päättänyt parkkeerata kisaviikonloppuna kiinni kylkeeni. Vieressäni ei ollut edes virallista parkkiruutua. Edes teknologia ei minua tästä pulmastani pelastanut.

Kaksi mukitelinettä, toinen kahville ja toinen sheikkerille. Ne ovat kuin suunniteltuja sporttaajalle! Kiinnitän huomiota auton valinnassa hieman eri asioihin kuin Dan – yhteinen auto ei vain toimi tässä perheessä mitenkään päin. Arvostan näitä pieniä auton minulle tarjoamia huomionosoituksia ja käytännöllisyyttä, mutta haluan autoni myös erottuvan massasta. Peltipurkki tai ei, sillä vaan on väliä!

Se joustavuus on varmasti yksi isoimmista ilon aiheistani auton tulon myötä! En edes käsitä kuinka kykenin suoriutumaan näinkin pitkään ilman luottokumppania, autoa. Olen myös positiivisesti yllättynyt tämän kulutuksesta, sillä olen huristellut sillä Lahden SM-kisoista lähtien ja tankilla on joutunut käymään vain yhden kerran. Dieselmoottori on kyllä rahapussille varsin kelpo juttu. Taloudellisuus näkyy myös ECO-start-stop-toiminnossa.

Käyntiäänetkin ovat selvästi hiljaisemmat, sillä edes meidän Lolaa ei pelota kyydissä – tärinäkoira kun on. Vaikka tämä lähteekin tarvittaessa todella napakasti kiihdyttäessä, tuntuu auton hallittavuus olevan vahvasti omissa näpeissä. Ujo epävarmuus on kaikonnut minusta tämän ajokokemuksen myötä täysin. Minifitness_Aktiivinen elämä Minifitness_Athlete_mylife_busylifeMinifitness_sportlife_CLA_REDMinifitness_active life_CLA_Mercedes Benz

Nautin usein autolla matkatessani samalla kahvia, tai saatan kovin kiireisenä päivänä syödä siinä samalla. Hyödynnän myös paljon auton omaa handsfree-toimintoa ja puhun paljon puhelimessa. CLA:n Ketteryys näkyy hyvin kaupunkiajossa ruuhkassa ja kiireessä – multitäskääminen on mahdollista ja vielä turvallisesti! Kannattaakohan tässä enää muita malleja edes koeajaa? 

Tekin voitte muuten käydä koeajamassa tämän samaisen auton! Mercedes-Benz järjestää nimittäin eri paikkakunnilla kiertueen, jossa pääsee koeajamaan erilaisia sarjoja (A, C, GLE, GLC, CLA Shooting Brake, GLA yms). Jokaisen paikkakunnan koeajajien kesken arvotaan myös ”mystinen musta kuori”, joka sisältää liput halutulle yksityiskeikalle 1.12! Kaiken lisäksi siellä pääsee maistelemaan oman lemppari ravintoloitsijani Tomi Björckin suunnittelemia Pork Bun -annoksia. Lisää infoa kiertueesta voi lukea täältä

-E

Kuvat Julia

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=mercedes-eevi-1;EASTpostID=12824]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

13 vastausta artikkeliin “SHOOTING STAR”

 1. Ihan pakko…tää oli niitä postauksia johon voi samaistua, saada fiilistä ja vinkkejä ja ehkäpä yhteistyöpostauksen kautta pamauttaa kaupasta samanmoinen ”pikku” mersu…hintalappu on vaan semmonen että huh🙈

 2. Oikea automerkki! 😉 Meseä parempaa karvatonta kaveria saa hakea. Mä tykkään myös tuosta mallista, mutta aktiivisena koiraharrastajana kaipaan enemmän tilaa takaosaan. Minä ja karvaiset ystäväni kurvaillaan mesellä!

  • Moikka,
   Reebokin keltaiset löysin Stadiumista (oli muuten alessa) ja Adidaksen omat sain lahjaksi 🙂 -E

  • Moikka Essi,

   Löytyy Gazokselta ja merkki on Brazil sul leggin 🙂 Ihan parasta materiaalia ja istuvuuskin on omaan kroppaan parhainta -E

 3. Moikka! Saako udella mitä sun kisabiksut maksoi? Itse toivon kisaavani joskus ja säästän jo sitä varten, olisi siis kiva saada vähän osviittaa 🙂

  • Moikka V,

   Itse hankin ne käytettynä ja ne maksoivat 350 e muistaakseni 🙂 Uutena olisi mennyt varmasti johonkin 800 euroon -E

 4. Moi! Osaatko sanoa mikä ikä on sopiva alottaa käydä salilla? Oon kohta neljätoista ja oon tähän asti tehny yleensä kotona treenii ja sit oon käyny ryhmäliikunta tunneilla ja lenkillä. Oon muutaman kerran kokeillu salia ja tykkään tosi paljon mut en tiiä onks siitä jtn. haittoi jos käy näi nuorena. Ja kannataaks sit hankkii PT joka tekis sen ohjelman?

  • Moikka Sanni,

   vastasin tähän kysymykseesi jo toisaalle 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta