C-POWER SMOOTHIE BOWL

*Kaupallinen yhteistyö; VoimaruokaMinifitness_Green_smoothiebowlKuinka moni vietti viikonloppuna railakasta Halloweenia? Oma Halloweenini ei poikennut oikeastaan mitenkään muuten tavallisesta viikonlopusta, paitsi että pääsin meikkamaan Dania. Ajatuksemme Halloweenin suhteen olivat toki hieman toisenlaiset alkujaan, mutta kisakauden jatkumisen myötä sai Dan keksiä itselleen uuden asun ja edustaa bileissä meitä molempia.

Dan on imenyt minusta erilaisia bikini fitness-vaikutteita ja tykkää mielettömästi keikistellä killeriposessaan kotona (kalsareissa). Tyyppi oli siis päättänyt pukeutua minuksi! Maneeritkin oli omaksuttu hiusten haromisesta puhetyyliin ja jututkin kuulosti jotenkin tutuilta. Erityisen hauskaa oli kun Dan matki nauruani – se kuulosti ihan hirveältä kaakatukselta. Sitä se varmasti on myös ihan oikeastikin…

Tunnin meikkailujen jälkeen neiti olikin puunattu kisakuntoon ja eikun mitali kaulaan ja baanalle! Kunnon fitnesstypy juo ilmeisesti kossua ja BCAA-juomaa sekaisin, sekä täyttää taskunsa proteiinipatukoilla baariin suunnatessaan. Itse en tiedä moisesta yhtikäs mitään. Varoittelin tulevaa krapulaa mutta ei se ihan mennyt perille.

Sunnuntaina sainkin sitten omaksi roolikseni paikkailla tätä anti fitness-illan tuomaa pahaa oloa keittiön puolelta. Tosin mitään pitsaa minulta oli turha odottaa, eikä se oloa olisi edes helpottanut. Kehittelin kunnon vastahyökkäys-smoothie bowlin, joka lataisi energiavarastoja ja boostaisi vastustuskykyä roimasti! Tiesin että tämä varsin terveellinen, mutta hyvänmakuinen helposti lusikoitava kokonaisuus toimisi aina – sen saisi alas vaikka vointi ei niin hyvä olisikaan.Minifitness_Superfoods_Voimaruoka Minifitness_Total25_resepti

TOTAL BOOST FOR YOUR BODY – GREEN SMOOTHIE BOWL

1 pussi Total 25-jauhetta

30 g maustamatonta heraa

2 dl Alpro kookosjuomaa

1 dl tyrnimarjoja

Puolikas banaani

Kourallinen basilikaa

2 tl Chiasiemeniä

Lisäksi täytteet; Gojimarjoja, Mehiläisen siitepölyä ja sokeroimatonta granolaa (valmista tai itsetehtyä)

Sekoita ainekset blenderissä. Kaada seos kulhoon ja kaada päälle granola, mehiläisen siitepöly ja marjat. Nauti lusikalla!Minifitness_nopea resepti_smoothiebowl

Resepti oli sen verran kova luomus, että tein toisen satsin heti aamusta. Maanatai yllättää meillä kotona aina (tämän herran ainakin), joten smoothie bowlille oli aidosti käyttöä – kippo kainaloon ja ruuhkan keskelle syömään! Nyt olen kuulemma taas ansainnut lisää vaimopisteitä tällä bilekyyditsemisellä ja terveydestä huolehtimisella.

Jos siis tuntuu olo vetämättömältä, kannattaa hurauttaa tämä smoothie bowli naamariin! Se sisältää mm. runsaasti proteiinia, kuitua, hyviä rasvoja, ison annoksen C-vitamiinia + muita antioksidantteja, sekä kivennäis- ja hivenaineita.Minifitness_Smoothiebowl_terveellinen Minifitness_Total25-viherjauhe

Terveellinen aamiainen ei voisi olla enää helpompaa ( tai parempaa! )

Toimii muuten myös välipalana! <3-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

13 vastausta artikkeliin “C-POWER SMOOTHIE BOWL”

 1. Sun blogi on ollut tosi kiva, mut nykyään kaikki on näitä kaupallisia yhteistöitä.. Maine laskee 🙁

  • Samaa mieltä. Olisi kiva lukea taas enemmän sinusta ja siitä miten sinä katsot maailmaa. Nämä mainostelut ei oikein uppoa. Ihan ymmärrettävää on kyllä, että kaupallista yhteistyötä tehdään, mutta blogikirjoitukset ovat viime aikoina painottuneet niihin vahvasti. Voisitko joskus kirjoittaa postauksen siitä, miten henkistä vahvuutta voi kasvattaa? Sinulla tuota vahvuutta riittää 😊

 2. Hahaha ihana sana; vaimopisteitä :’D Itsekin menin juuri kesällä kihloihin (<3), alanpa käyttämään samaa sanaa 😉

  • Ehdottomasti käyttöön Ines 😉 Toimii myös toisinpäin, joten kannattaa viljellä varoen 😀 -E

  • Suosittelen lämpimästi Sanna, se on ihan super! 🙂 Joo yhteinen huumori kyllä yhdistää kummasti 😀 -E

 3. Maanantai on kyllä vähän niinku talvikin, aina se vaan yllättää että joko se taas tuli 😂 mää kyl nappaan tän reseptin testiin kans jossain vaiheessa, kuulostaa just siltä että vois tehota sekä maanantaihin että marraskuuhun – sen kummempia darra-aamuja ei meillä onneksi tarviikaan handlata. En kyl oikeesti tajuu miten sitä on joskus aikoinaan jaksanut selvitäkään niiden lisäksi muistakin 😄

  • Moikka Minttu,
   haha no niimpä 😀 Viiknoloput menee aina tosi nopeaan! Hei mietin aivan samaa, huhhuh. Ei meikästä olisi moiseen 😀 -E

 4. Heippa! Haluaisin kysellä vähän neuvoa. Oon tästä kysellytkin aiemmin jossain blogissa, mutta en ehkä saanut järjellistä neuvoa.
  Mulla on siis, heh, ”ongelmana” näkyvät vatsalihakset. ALoin siis käydä vuosien jälkeen salilla lihaskuntoa parantaakseni noin terveydellisistä ym seikoista, mutta tykkään kuitenkin sellaisesta hoikasta olemuksesta ilman näkyviä vatsalihaksia. Jostain syystä selkeästi erottuvat vatsalihakset on aina ollut mulle inhokki (siis itselläni ja omassa kehossa huom!, en puhu kuin itsestäni) ja haluaisinkin tietää, miten on mahd. että nuo hiivaatit pääsivät kehittymään niin nopeasti? Oon siis alkanut treenata enemmän vasta reilu pari kuukautta sitten uimalla ja salilla käymällä. Nyt musta näyttää että mun uuma on enemmänkin leventynyt ja kasvanut ja tarkoitus oli toisin päin. VOi ei, mitä mä teeen?? Luuletko että vielä on toivoa, esim lakkaamalla treenamasta vatsarutistuksia ynnämuita kokonaan, vai onko ne nyt tulleet jäädäkseen? Pöh. JA siis vielä lisäyksenä, että tarkoituksena ei ole mikäään anorektinen ja epäterve hoikkuus, koen vaan semmosen vähemmän treenatun näköisen kropan enemmän omakseni.

  • Moikka Minttulii,
   Painit ongelman kanssa jonka moni haluaisi 😉 Aika rakenteellinen juttuhan tuo on, osalla ei vatsapalikat näy millään ja toisilla hyvinkin helposti. Tottakai myös kehon rasvapitoiusuus vaikuttaa kuinka hyvin palikat ovat pinnalla. Lajitausta vaikuttaa myös siihen kuinka voimakas ja minkä mallinen keskivartalo muokkaantuu/on. Kova voimaharjoittelu voi esimerkiksi ikäänkuin leventää keskivartaloa, sillä se voimistuu treenatessa voimakkaasti. Jos taas halutaan säilyttää sirous (jota ilmeisesti haet), syvien vatsalihaksien treenaaminen auttaa vatsan ”litteyteen”. Joihinkin asioihin emme pysty itse vaikuttamaan, jos pohja on esimerkiksi rakennettu jo nuorena jonkun lajin parissa, pysyy se usein meillä pidemmälle elämässä. Myöskään vahvoihin yksilöllisiin asioihin ei pysty vaikuttamaan välttämättä niin että sen saisi kokonaan muutettua/muokattua. Sinulla on positiivinen ongelma, nauti siitä 😉 <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta