Viimeistä viedään

minifitness_desert_israelViimeinen viikko ennen MM-kisoja. WHIPPII! Olen todella valmis ja odotan matkaan lähtöä jo innolla. Budapestin kone nousee perjantaina aamulla ja takaisin lennetään seuraavana maanantaina. Toivon että ehtisimme hieman piipahtaa kaupungilla kisojen jälkeen, mutta se jää nähtäväksi.

Viime keväänä Danin kanssa Budapestin synttärireissullani olin ikävästi flunssassa, joten kovasti haluaisin tutkia kaupunkia vähän lisää. Lindan kanssa tullaan varmasti taas sekoilemaan yhdessä ja ehkä tirautetaan pari onnenkyyneltäkin, kunhan tämä urakka on saatu päätökseen. Onhan tämä aikamoinen matka ollut, raskas ajoittain mutta ennen kaikkea ihan mieletön! Upeita hetkiä ja kokemuksia täynnä! Nyt vedetään ihan oikeasti viimeisiä päiviä, jonka jälkeen startataan offikausi ja fysiikan kehittäminen seuraavalle tasolle. 

Olen kuullut pelkästään kauhutarinoita MM-kisoista ja pientä jännitystä on tästä syystä ilmassa. Suomalainen jämptiys ja aikatalutus ei ilmeisesti ihan ole hallussa näissä karkeloissa, joten pitkä pinna on pakattava matkalaukkuun ihan ensimmäisenä. Pidän teidät ajantasalla Budapestin kuulumisistakin ja siitä kuinka siellä hommat sitten lopulta toimivat. Me lähdemme sinne pitämään hauskaa ja tekemään parhaamme! <3 -Eminifitness-israel-jumpsuitminifitness-fendi

Ps. Ihan näin kesäisiä ja lämpimiä kuvia reissusta ei saada, mutta feikkirusketusta on varmasti luvassa sen lämmönkin edestä…

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Viimeistä viedään”

 1. Toi shortsi suit on tosi kivan värinen 🙂 uuui miten aika menekään. Innolla jo odotan että suomitytöt edustaa siellä niin 🙂

  • Niin mustakin, niin raikas 🙂 Joku super vanha kyllä, mutta onneksi pääsi edes nyt käyttöön 😀 Joo kohta mennään kuule Tuija, jännää!! -E

 2. Hei, ihana Eevi,

  Minäkin käyn viikonloppuna kurkkimassa netissä, miten kilpailu etenee…

  Ihan näin itsekkäästi täytyy myöntää, etten olisi koskaan uskonut, että seurailen fitness MM kisoja. Luultavasti, ett Sinäkään, Eevi, olisi vuosia taaksepäin uskonut osallistuvasti Budapestin mittelöihin? Voi jösses…

  Elämä on yllätyksiä täynnä ja on ollut antoisaa seurata kauttasi fittnessmaailmaa ja Sinun sitkeää työtä ja kehitystä.

  Kaikkea hyvää *kisagrilliisi*, Eevi, ja kaikille muillekin kilpailijoille onnenkantamoiset…

  T. Saunakaverisi, Outi, Linnatullista

  • Heippa Outiliini <3
   olet aivan huippu!!! En tosiaan, on tämä elämä hurjaa joskus kun sille päälle sattuu.
   Mutta niin mahtava fiilis. Kiitos tuesta sinne 🙂 -E

 3. Moi!
  Hirmuisesti onnea kisoihin ja ihanaa matkaa sulle! <3 Ja jee, ootan jo niin innolla ensi kevään fitnesspäiväkirjoja! Ykköskausi meni multa jotenkin ihan ohi, enkä kattonut kuin viimeisen jakson. Oon alkanu lukea blogiasi vasta tänä syksynä ja tykkään siitä tosi paljon. Ja ihana tuo shortsiasu!

  • KIITOS mielettömästi Sanna <3 Oi niin ootan muuten minäkin 😀 Kyllä me hetki joudutaan oottelemaan, mutta onpahan mitä odottaa jos ei muuta!
   Ps. minustakin se on ihana ja yllättävän mukavakin -E

 4. Tosi paljon tsemppiä kisoihin! Oot kyllä kulkenu nii pitkän matkan että jo pelkkä kokemuski on varmasti voittoa 🙂
  Btw, mistä oot saanu tuon ihanan shortsipuvun? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta