FITNESSPÄIVÄKIRJAT KAUSI 2

Minifitness_Fitnesspäiväkirjat2_comingsoonVoi kyllä, nyt saan sen vihdoin sanoa ÄÄNEEN! Fitnesspäiväkirjat eli FPK2 on tosiaan tulossa ruutuun keväällä ja saan jälleen kunnian olla mukana viihdyttämässä, itkettämässä, motivoimassa ja ilostuttamassa Suomen kansaa omana itsenäni! Kausi tulee olemaan taas täynnä upeita hetkiä ja mielenkiintoisia tyyppejä. Neljä aktiivista päähenkilöä tulevat jälleen keväällä tarjoamaan AVA:n illoissa huikeaa menoa ja ennen kaikkea sitä aitoa aktiivista elämää, josta jokainen voi toivottavasti ammentaa iloa ja jaksamista myös omaan arkeensa.

Ensi kaudella on mukana minusta todella mielenkiintoinen persoona ja urheilija, Oona Kivelä! Oona on tankotanssin maailman parhaimmistoa ja aivan mielettömän upea, energiaaa pursuava tyyppi. Vaikutuin hänen aitoudestaan jo ensi näkemällä. Uskonkin myös teidän ihastuvan tähän neitoon ja hänen menoonsa totaalisesti! Hän on vilpittömän aito ja hauska tyyppi täynnä elmän iloa ja mielipiteitä. Oonan laji kiinnostaa minua ainakin todella paljon! Muut päähenkilöt jääköön vielä hetkeksi salaisuudeksi…

Uskon että tulette näkemään myös minusta hieman erilaisen puolen urheilijana. Tällä kaudella mennään varmasti taas vieläkin syvemmälle elämääni ja uusia tuulia on todellakin luvassa! Olen ihan fiiliksissä taas tästä mahdollisuudesta. Viime vuodesta poiketen, me aloitamme muiden fittareiden kanssa aktivoimaan teitä jo ennen kevättä erilaisilla yllätyksillä! Seuratkaa @Fitnesspäiväkirjat Instagramia ja tottakai myös meikäläistä @eeviteittinen niin pysytte ajantasalla! <3

Snäpchat: eeviteittinen

Viimeisimmät uutiset: www.facebook.com/MiniFitness

Instagram: eeviteittinenMinifitness_Israel_aavikko Minifitness_Israel_Fendi_photoshoot Minifitness_Nellycom_outfit_summer

Asu – Nelly.com

Kengät – Nelly.com*TÄÄLTÄ

Lasit – Fendi

*sis. mainoslinkin

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “FITNESSPÄIVÄKIRJAT KAUSI 2”

 1. Ihnaa että tulee 2. kausi, ja aivan mahtavaa että oot siinäkin mukana! 🙂

 2. Pidätkö itseäsi hyvänä esikuvana? Mielestäni annoit itsestäsi todella huonon, lapsellisen ja ylimielisen kuvan fitness-päiväkirjoissa mm arvostelemalla body fitness-kisaajia miehen näköisiksi, haukkumalla kehonrakentajamiesten ulkonäköä ja kommentoimalla yhdessä ylipainoisen ystäväsi Even kanssa kevään kisaajia sanomalla, että ”kukaan ei ole kireä” ?
  Haluaisin kuulla selityksesi tällaiselle käytökselle.

  • Ylläolevan kaltaisia kommentteja lukiessa tulee paha mieli puolestasi. Ja ylipäänsä koko ihmiskunnan puolesta. Herraisä, jos joku antaa ylimielisen ja lapsellisen kuvan itsestään, ne on moiset kommentoijat!

 3. Oottekste kuvanneet jo sun sm-kisoihin valmistautumista vai mille ajalle kuvaukset sijoittuvat? Kiinnistaisi kovasti nähdä sun sm- ja mmkisavalmistautuminen! 🙂

 4. Ihan huippua!! 🙂 Tätä ootellaan! Fitnesspäiväkirjat oli kyllä yksi vuoden parhaimmista ohjelmista.

 5. Oona on mahtava persoona! Tutustuin häneen aikanaan Gymillä jumppaillessa. Jos fp:n viimekauden meni vähän vasemmalla silmällä, niin tätä täytyy tapittaa ahkerasti!

 6. JES! Ihan mahtavaa että oot jälleen mukana sarjassa! Olit mun lemppari ❤️ ja oot tietysti edelleen 😉

 7. Kiitos mielenkiintoisesta ja hyvästä blogistasi!

  Katsoin Huomenta Suomen jakson, jossa kerroit, että kisalavalle astuessasi et voi olla oma itsesi.
  Mielestäni olet aiemmin blogissasi kuitenkin maininnut, että pärjäsit kisassa juuri sen takia, että olit oma itsesi ja nautit lavalla olosta. Voisitko hieman selventää tätä tai tehdä jopa postauksen tästä urheilijaminästä vs. aidosta minästä. Olisi kiinnostavaa mielestäni 🙂

  Tsemppiä hurjasti MM- kisoihin!

 8. Kiva kuulla! Olenkin odotellut tuleeko toista kautta.. ensimmäinen kausi ainakin oli ihan lempparini! 🙂

 9. Jee ! Ihan mun lempisarja, motivoi ihan mielettömästi ainakin viime kausi! Hei mistä noi sun kuvan kengät on? Tosi kivan näköset 🙂

 10. Odotettu 2kausi, jess! Noita samoja ristiriitaisia kommenteja haluaisin myös saada vastauksen, tuntuu vähän epätodelliselta…. Kaunis tatuointi, en tiennyt että sulla on. Milloin otettu ja onko jokin merkitys?

 11. Hei Eevi! Minkä malliset noi sun ihanat Fendin lasit on? Sopii sulle kauniisti. 🙂 Tsemppiä kisoihin!

 12. Ristiriitaisia sanomisia ja tekoja on ollut matkan varrella jo aika paljonkin. Alkaa kiinnostus hiipua… Tosin, asiahan ei kuulu minulle oikeastaan millään lailla – jokainen tyylillään. Harmittaa vain nuorien fanien puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta