HAVE A BREAK

*Kaupallinen yhteistyö; Mercedes-BenzMinifitness_intelligent drive

Elämä on ollut yhtä rallia viimeiset kuukaudet – niin tien kuluttamisen osalta kuin oman elämänikin. Olo on ollut jopa hieman robottimainen, kun asiaa alkaa syvällisemmin pohtimaan. Ihan kauheasti vapaa-aikaa ei ole tosiaan kisakauden huipentuman alla ollut. Raskainta on varmasti ollut riittävän ajan löytäminen läheisille, sillä treenit, työt ja kaikki mahdollinen kisoihin valmistautuminen on pyörittänyt meidän kodin arkea todella tehokkaasti. On menty autopilotilla eteenpäin.

Onneksi kohta saa hengähtää ja korjata tämän sadon hedelmät. Onneksi kuitenkin löysin aikaa Kotkassa asuvalle perheelleni, jonne matkasin isänpäivän kunniaksi viime viikonloppuna. Tuli olo, että on päästävä hetkeksi takaisin juurille ja tuuletettava päätä. Kisakaudella löysin tämän, ehkä jopa hieman oudon tavan rentoutua. Ei tulisi tavallisesti nimittäin mieleen, että autolla tyhjää tietä ajaminen voisi olla niin rentouttavaa! Nämä Mercedes-Benz koeajot eivät olisi parempaan saumaan tosiaan voineet tulla.Minifitness_neliveto_GLA

Auton ratissa oloni on jotenkin stressitön ja vapaa. Uusin GLA-220 cdi tuttavuuteni kulkee niin vaivatta ja vakaasti, että siinä saa olla ihan hiljaa omissa ajatuksissaan täysin vapaasti. Varsinkin kun moottoritie on tyhjä ja vakionopeudensäädin on keksitty. Se on myös älykäs, sillä se muistutti minua kahvitauon pitämisestä tunnin ajamisen jälkeen. Nerokasta.

Autosta löytyy myös muutama muu avustinjärjestelmä, jotka analysoivat mutkikkaita tilanteita ja tunnistavat tieliikenteen mahdolliset vaarat eri puolille autoa sijoitettujen tunnistimien ansiosta. Se osaa ilmoittaa pimeässä kulmassa olevasta toisesta autosta. Äkkijarrutukseenkin sillä löytyy tilannetajua. Peruutustutka piipittää myös silloin, kun en itse nää sitä harmaata pylvästä taskuparkkiin kääntäessäni – kaikki on yhtä harmaata. Nämä ominaisuudet on siis todella koettu käytännössäkin hyödyllisiksi tällä suunnalla.Minifitness_business_outfit_Mercedes-Benz

Kerrankin olin valmistautunut talvikeleihin. Tämä GLA-sarjalainen muistuttaa maasturia. Itseasiassa sehän on minulle juuri täydellisen kokoinen, sillä isompi tuskin tarjoaisi näin pienelle tyypille muuta kuin näköesteitä ja kirppumaisen olon (vielä entisestäänkin). Nelivetoinen, talvirenkailla varustettu sporttinen vipeltäjä allani, mutta ei lunta missään. Ehkä se lumi ennättää tänne eteläänkin pian ja pääsen nauttimaan tästä koe-ajosta uusin silmin. Tekisi ihan mieli hurauttaa vaikka Kuusamoon mökille, sillä luottoni nelivetoiseen autoon on kova. Olen kyllä loman tarpeessa – tekisi tosissaan mieli kääntää auton nokka kohti kinoksia!

En enää koskaan suostu ajamaan talvea takavetoisella, sillä ojassa on oltu ja hiekkaa on saanut kantaa takarenkaiden alle selkä märkänä. Tämä pärjää talvella siis paitsi nelivetoisuudensa asioista, mutta bonarina Offroad-ajo ohjelma ja alamäkihidastin mahdollistavat ajelun haastavimmissakin olosuhteissa. Minifitness_GLA220cdiMinifitness_GLAMinifitness_ajaminen

Jos aamuruuhkat tuntuvat minusta rentouttavilta, voi siitä varmasti päätellä jotain neidin viimeisistä kuukausista. Ei kiirettä, koska liikenne ei sillä stressaamisella ja kellon tuijottamisella liiku yhtään sen nopeammin. Siinä voi kuunnella musiikkia ja nauttia kahvia rennosti. Ehkä aamuruuhka on asennekysymys? Toivottavasti tämä fiilis säilyy kisojenkin jälkeen vakaana.

Olen alkanut oikeasti nauttimaan paitsi autoilijan vapaudesta, myös autoilemisesta ihan uudella tapaa. Mutta kai siinäkin täytyy löytyä oikeanlainen fiilis auton ja kuljettajan välillä. Tämäkin suhde rakentuu luottamukseen – vaikka se toinen kulkisikin dieselillä.

Tätäkin mallia pääsee koeajamaan Mercedes-Benz  kiertueella! Kiertue on ympäri Suomea ja siellä pääsee koeajamaan erilaisia sarjoja (A, C, GLE, GLC, CLA Shooting Brake, GLA yms). Jokaisen paikkakunnan koeajajien kesken arvotaan myös ”mystinen musta kuori”, joka sisältää liput halutulle yksityiskeikalle 1.12! Lisää infoa kiertueesta voi lukea täältä.Minifitness_Mercedes_Benz_GLA220

Breikki ihan just! -E 

Kuvat – Kira

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=mercedes-eevi-2;EASTpostID=13083]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “HAVE A BREAK”

  • Oisko kyseessä Mcm:n reppu? Itselläni kyseisen merkin ruskea reppu ja musta laukku, joten olin tunnistavinani tämän 🙂

  • MCM 🙂 Etsiskelin tuota kokoa toista vuotta! Aivan super ihana -E

 1. Ihania kuvia ja iha staili!! Miten oot tehnyt noi sun kiharat ja millä? 🙂 Tajuttoman mageet!

  • Moikka Aino,

   Itseasiassa tulin suoraan kuvauksista 😉 En osaa tehdä itse läheskään noin upeita! -E

 2. Pidemmän aikaa seurannu näitä sun blogikirjotuksia ja nyt mä en jaksa enää. Sun blogi (niin kuin moni muukin blogi) on olemassa vain mainostamista ja myymistä varten! Ymmärrän kyllä, että se on nykyaikaa ja sä tienaat sillä rahaa. Bloggari on nykyisin vain välikäsi markkinointiyritysten ja kuluttajan välillä. Ei siinä ole mitään persoonallista enää, tulee sama fiilis kuin jostain Iltalehden bannerimainoksista.

  Jos sanotaan, että bloggarit ovat jotain helvetin esikuvia nykynuorille, niin sinäkin olet varmaan tosi tyytyväinen tuosta mainoshuoraamisesta ja siitä, että minkälaisen kuvan annat itsestäsi niille nuorille, jotka blogiasi seuraavat. Okei, se on sun työtä. Mutta mä haluun nyt irtautua tästä sun blogista, koska en kaipaa yhtään lisää mainosviestejä elämääni.

  • Se mikä näissä blogeissa on niin ihanaa-Niitä EI ole todellakaan pakko lukea jos noin ahdistaa, ja niistä todellakin voi irtautua 🙂 Ah-tätä ihanaa valintojen maailmaa!!! Eevi, oot ihana, jatka juuri tuollaisena kuin olet <3

 3. Mun sydän sykkii bmw:lle 🙂 Kai oot muuten tietoinen siitä, että vakionopeudensäädintä ei tule käyttää talvella?(Nytkin voi jo olla mustaa jäätä tienpinnassa.)

 4. Hei! Mahtavaa, että olet myös autoista kiinnostuit. Hyvin kerroit sun omasta ajokokemuksestasi, mutta olisin jäänyt kaipaamaan enemmän kuvia selkeästi pelkästä autosta.
  Hyvin motivoivaa ja kiinnostavaa tekstiä sulta syntyy, jatka samaan malliin!

  By the way, oletko Fusraa kokeillu? Aivan mahtava keino ryhdin ja keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen! Mulla on selkä ja niska-hartiat kivut huomattavasti vähentyneet Fustran ansiosta!

 5. Moikka eevi 🙂 oon aivan samaa mieltä et ennen sun blogi oli jopa mun lemppareissa mutta enään ei jaksa kiinnostaa kun vaan mainostat :\ tosi surullista. kaikki persoonallisuus on valitettavasti kadonnut ja mainontaa on kokoajan jokapuolella.

 6. Miksen mä huomaa tätä pelkkää mainontaa, vaikka mediakasvatuksen osaajana mun pitäisi… Mulla ei ees ole ajokorttia ja vaikka tää nyt onkin kaupallista yhteistyötä, niin on silti kiva lukea nää autopostauksetkin, koska mä jopa ymmärrän mitä puhutaan 😄 mies osti viime viikolla uuden auton, enkä mä ymmärrä sen hienouksista yhtään mitään, koska kaikki kuulostaa pelkältä numerosarjalta… Ilmeisesti se auto syö numeroita ja on muutenkin pelkkiä numeroita, paitsi että siinä on usb-liitin. Ja siitäkin huolimatta näitä on kiva lukea, että mä en edes halua sitä ajokorttia, oon just se tyyppi joka kulkis sit kaikki autoa pidemmät matkat autolla ja päätyy työkyvyttömyyseläkkeelle 35-vuotiaana liian vähän liikunnan takia 😃

 7. Kyllä on minultakin mennyt maku näiden viime aikaisten postausten jälkeen. Totta kai mainostaminen on osa bloggausta, jos sitä haluaa tehdä työkseen, mutta sen mainostamisenkin voi hoitaa niin usealla eri tavalla. Tässä postauksessa ei ollut mitään muuta annettavaa kuin mainos. Ei tämä oikeastaan ole mielestäni edes blogiteksti vaan vain ja ainoastaan mainos. Ja vielä mainos asiasta, joka ei liity milään tavalla blogin aiheeseen. Jonkun urheillujutun mainoksen saa sentään vielä aika kätevästi yhdistettyä blogitekstiin, mutta tässä kyseessä on vain mainos. Itse en jaksanut edes lukea postausta muutamaa ensimmäistä riviä pidemmälle, koska autot eivät voisi vähempää kiinnostaa ja en lue blogiasi autovinkkien takia.

 8. Muut kaupalliset yhteistyöt ovat olleet aikaisemmin hyvin blogisi teemaan ja teksteihin sulautuvia, mutta tämä postaus sai vähän niskakarvoja nousemaan pystyyn. Se ei oikein istunut kokonaisuuteen, vaikka teksti onkin yhä entisellä tavallaan helposti luettavaa ja hyvälaatuista. Sääli.

 9. Moikka Eevi!😊 Toivon että vastaat tähän kommenttiin jos sinulla on aikaa. Olen nyt menossa Ammattikouluun niin tuota olen äitini kanssa miettinyt että olisiko kuopion alueella missään mitään paikkaa jossa voisin opiskella personal traineriksi? Ja millä salilla valmennat muita?

 10. Eihän tällaiseen autoon olisi edes varaa ilman kunnon pankkilainaa ja varakkaita takaajia. Ei saata MB hyötyä kovinkaan monen autokaupan verran näistä 👍

  • Moikka Emma,

   Takki on Garcia Jeansin mallistoa, tykkään itsekin 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta