MM-KISAT BUDAPEST

Minifitness_MM-kisat_BudapestTäällä ollaan vihdoin. Lähdimme perjantaisella aamukoneella kohti Budapestiä ja MM-kisoja! Linda ja minä olimme varustautuneet pitkällä pinnalla ja rautaisilla hermoilla. Tiesimme että odottelua olisi luvassa koko viikonlopun edestä. Saavuttuamme lentokentälle pääsimme maistamaan tätä suomalaisuudesta poikkeavaa epäjärjestystä oikeastaan samantien. Bussikuljetuksemme oli jossakin toisessa terminaalissa ja bussikuskimme päätti valita hieman erikoisemman reitin hotellillemme. Pitkin pieniä katuja paineltiin, oksien paukkuessa vasten ikkunoita. Lähinnä nauratti, ilmapiiri oli varsin kepeä. Huumorilla ja ilon kauttahan tämä kaikki kannattaa ottaa, muuten meno voisi olla ajoittain aika synkkää. Pissahätä, nälkä ja jano vuorottelivat väsymyksen ohessa. 

Jostakin kumman syystä myös virallinen kisahotelli oli päätetty vaihtaa edeltävänä päivänä. Suuntasimme siis uudelle hotellille ja saimmekin odotella hotellihuoneita neljä tuntia. Eipä siinä, lähdimme hortoilemaan siinä välissä kauppaan ja etsimään vettä – ilman kuplia. Tavallista vettä on ollut todella haastavaa löytää ja lopulta sellaista löydettyämme, oli hyllyt nopeasti tyhjänä. Kauppafiilistely lähti kuitenkin samantien käsistä ja syöksähtelimme Lindan kanssa ympäri hyllyjä kiljahdellen. Olimme haltioissamme mm. maustetuista pikakahveista, joita hamstrasin sylillisen mukaani. Että nautinkin aina näistä kauppareissuista ulkomailla! Näiden makukin osoittautui ihan huipuksi.

Lopulta saimme huoneemme ja rekisteröityminen meni yllättävän smootisti. Järjestelyt mm ruokailuiden suhteen olivat todella positiivinen yllätys! Hirveässä hädässä tein ison satsin ruokia mukaan minigrippeihin pakastimen kautta, mutta ainakaan tuota ruokapuolta ei tarvinnut jäädä stressaamaan. Hotellilta löytyi ihan mieletön kuntosalikin, jossa käytiin eilen Lindan kanssa vielä pumppailemassa hyvät lentoturvotushiet ulos. Kertakaikkisen hyvä flow! Kisaverkkareista tulee ihan lapsuus ja Karhulan Urheilijoissa vietetyt vuodet mieleen. Niin symppistä. 

Viimeinen rutistus on vihdoin täällä. TÄNÄÄN on ihan oikeasti vuoden viimeisin kisapäivä. Huhhuh! Aika mieletöntä. Meillä on ollut tosi hyvä ja positiivinen meininki kaikesta säädöstä huolimatta. Kunto on parempi kuin SM-kisoissa, eli tämän suhteen saan olla tyytyväinen.

Ollaan kasailtu kisameikkiä Lindan kanssa keskenämme täällä ja valmistaudumme illan kisaan vielä hetken täällä hotellilla. Rusketustiimi on onneksi mukana ja värjääminen on stressitöntä. Hiukset ja meikki vähän jännittävät vielä ja miten uusi kokonaisuus toimii. Pieni ikävä Millaa täällä. Mutta eiköhän tämä saada toimimaan! 

Kirjoittelen myöhemmin kisatunnelmista <3 -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

15 vastausta artikkeliin “MM-KISAT BUDAPEST”

 1. Moi!
  Arvostan ja ihailen valtavasti sun positiivista ja rentoa elämänasennetta! Olet mahtava! Ajattelin kirjoittaa äidinkielenpuheen fitnessurheilusta (lähinnä puoltaen), niin osaisitko heittää joitakin asioita (fitnessurheilijan silmin) joita voisin tuoda esille? 🙂 Kiitos!

  • Moikka Nea,

   Kiitos <3 Voit vapaasti nostaa blogistani löytyviä asioita 🙂 -E

  • Eevi ei ollut 15 parhaan joukossa tuon taulukon mukaan. Ei päässyt pistesijoille.

  • Joo ainoastaan 15 pisteytettiin 🙂 Pääsin lisävertailuun, joka tarkoittaa oman sijoutukseni olleen 16-26 joukossa -E

 2. Mikä kunto? Silarit oli kohdallaan? Värivoide meni tasaisemmin? Hampaat oli valkoisemmat? Ei ihme että Daniakin hävettää

  • Nolasit itsesi juuri pahemmin kuin Eevi koskaan 🙂 Miten paljon voikaan vaatia tyhmyyttä tuollainen käytös, huhhuh.. Fiksu ihminen osaa pitää vastaavanlaiset mielipiteet omana tietonaan.
   Ihanaa Eevi kun jaksat olla niin positiivinen, monen pitäisi ottaa mallia tuosta asenteesta 🙂

  • Ei kyseessä olekaan positiivisuuden MM.
   Kuka vaan voi aloittaa plogaamisen, kirjoittaa, että söi aamupalaksi ananasta ja heraa. Lounaaksi purkkaa.

   Katso Sofian kuntoa. Sinulla on siihen matkaa 4-5 vuotta, vähintään. Välttämättä et pääse vastaavaan kuntoon ikinä.
   Mitenkään.

   Positiivisella asenteella ei paikata puutteellista fysiikkaa.
   Sm voitto oli täysin ansaitsematon. Pm kisoissa et ollut edes finaalissa.

   Nyt sijat 16-38, eli sijoittamaton. Kuntosi oli pieni, löysä, raaka.
   Olis hyvä, että näkyisi lihas edes jossakin.

   Olen Danin kanssa samaa mieltä, et ole vielä valmis.
   4-5 vuotta vielä, niin tilanne voi olla toinen.

  • Uskomatonta kuinka huono olo minulle nousi hetkessä, kun luin Maisa viestisi! Oletpa negatiivinen ja huonokäytöksinen ihminen. Tuskin voit kovin hyvin – tsemppiä toivotan Sinulle siis!

  • Kireyttä tässä lähinnä tarkoitettiin. 🙂 Selvennyksenä kun et näemmä ymmärtänyt.

 3. Samaa mieltä että sm voitto oli ansaitsematon ja nythän se nähtiin..ikävää että Suomea edustettiin puutteellisella fysiikalla.vikahan ei tietysti ole Eevin että hänet sinne valittiin..jospa vahingosta viisastuttaisiin ja edustajat valittaisiin muun kun kotimaisen julkisuusarvon perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta