MM-kisarapsu

Minifitness_BikiniFitness_IFBBNyt on saatu päätökseen tämä kisakausi – se ihan ensimmäinen kaikista! Budapestin MM-kisojen osalta olen ihan tyytyväinen, sillä biksussa osallistujamäärä oli todella huikea! Omassa sarjassani oli lähemmäs 40 tyttöä lavalla parveilemassa samaan aikaan – siinä oli aikamoinen kanalauma käsiteltävänä ja kyynärpäätaklauksia sai aidosti varoa. Tämä määrä neitoja sai aikaan aikamoisen kaaoksen.

Tämän komeuden lisäksi myös takaposeerausta oli muutettu. Asento oli nyt sama kuin Nicole Wilkinseissä Lahdessa – periaatteessa siis sama asento kuin etuposeeraus. Tällä pyritään ilmeisesti siihen että asento ei näyttäisi pyllistämiseltä. Tämä muutos aiheutti hämmennystä, niskurointia ja hermostuneisuutta lavalla, kuin myös tuomareissa. Monia tyttöjä ojennettiin moneen otteeseen, ennen kuin homma meni kuten piti. Meille suomalaisille moinen käytös ei tulisi kuuloonkaan, mutta maailmalla homma on tosiaan hieman erilainen. Lavalla oltiin siis todella pitkään…

Ihan putkeen tuo kisapäivä ei mennyt, sillä stressasin kovasti kisalookin onnistumista. Sain onneksi apua kisatukan kasaamiseen ja siitä tuli varsin onnistunut! Ensi vuoden lookki vain vahvistui tämän kokeilun myötä. Meikki ei ihan täydellinen ollut ja aiheutti aikamoista kiukuttelua. Lopulta sitä väänneettiin tukijoukkojen voimin hieman uuteen uskoon ja saatiin se onneksi toimimaan paremmin. Vihreä luomiväri ei päässyt vakiokalustooni, yöh. Ei jatkoon.12235138_1039022209481773_1896415138777369406_n

Kun saavuimme Lindan kanssa kisapaikalle, olimme aivan hämillämme. Löysimme vain kapeita käytäviä ja ihmettelimme siinä kamojen kanssa tovin. Kun vihdoin löysimme kolmannesta kerroksesta muita tiimiläisiä, ehdin laskea laukut lattialle ja kuulin lavakuulutuksen – NYT pitäisi mennä jo lavan taakse?!? Ei bikineitä päällä, saatikka öljyjä. Ei ole tankattu, ei pumpattu lihaksia, eikä liimattu bikineitä. Puhumattakaan meikin viimeistelystä tai tukan harjaamisesta. Kahdessa minuutissa uudet bikinit päälle ja korkkarit kainaloon. Minna Pajulahti riensi onneksi apuun ja juostiin molemmat täyttä häkää alakertaan. Ei siinä mitään voinut enää tehdä.

Siinä sitten jonossa koruja päälle, Minna öljyää ja Johanna tulee liimaamaan biksuja. Lopulta saan kuitenkin odottaa vuoroani korkkarit jalassa 40 minuuttia ennen lavalle astumista. Olipahan show! huhhuh. Kisaväri ei jostain syystä onnistunut kovinkaan hyvin ja kuvista huomaa ihon jääneen aika laikukkaaksi. Monta huomiota jäi käteen tästä kisasta ensi vuodelle! Ensi kerralla ainakin tietää mitä tekee toisin.

Kokemus opetti ihan mielettömästi ja nyt tiedän hyvin kuinka kansainvälisiin kisoihin kannattaa valmistautua ensi vuonna. Oma sijoitukseni meni suurinpiirtein sinne 16-26 joukkoon, sillä pääsin mukaan lisävertailuun, josta 1 jatkoi matkaansa 15 parhaan joukkoon. Niin lähellä! Ainoastaan 15 kisaajaa pisteytettiin. Sen osalta jäi siis hampaankoloon hieman, mutta ehkä ihan hyväkin. Saan siitä nimittäin vain motivaatiota! Ensi vuosi on minun. 

Suomen Fitness MM-joukkue oli 7. menestyksekkäin joukkue Budapestin MM-kilpailuissa, joten aika mieletön suoritus kaikenkaikkiaan meidän tiimiltä! Sofia vei oman sarjansa MM-mestaruuden, josta olen ihan älyttömän onnellinen ja ylpeä! Kova tyttö <3BikiniFitness-Worldchampionships2015 BF_IFBB_Worldchampionships2015

Offikausi on siis virallisesti startattu tänään! Jalkatreeni kulki aika unelmasti muutaman päivän tankkailujen jälkeen. Lindan kanssa käytiin testaamassa Budapestin burgerit GoodBar GoodBurger-ravintolassa heti kisojen jälkeen. Oli siinä kyllä tyytyväistä muijaa. Suolan tarve oli kova, joten pihvi todellakin maistui. Ravintola oli mukavan rento, joka sopi tilanteeseen mainiosti. Nauroimme toisillemme oikeasti kaksi päivää putkeen. Meno oli aika levotonta, kuten Lindan kanssa tuppaa usein käymään. Meillä oli ihan super opettavainen ja hauska reissu yhdessä! 

Seuraavana päivänä maisteltiinkin vähän kaikkea, mutta mikään ei oikein enää sytyttänyt. Nam, hyi ja blääh-vuorottelevina lausahduksina. Suurinta herkkua olivat aamiaisella mannapuuro ja kaupan hyllyltä bongattu vitamiinivesi! Kakut eivät maistuneet oikein miltään, joten ne jäi närppimis-asteelle. Maapähkinävoi oli kova juttu – se ei näköjään petä koskaan. Sokerista saatiin superähkyt, joten sitä ei varmasti tarvitse vähään aikaan kokeilla uudestaan. Kookospatukka joka maistui vähän rommilta osoittautui isoksi hitiksi molempien makynystyröille. Hyvin outoa?

Eilen pääsin vihdoin kotiin ja väsymys on ollut aika kova. Ihana saada taas normaalista arjesta ja energioista kiinni! Nyt keskitytään taas treeneihin täysillä ja reverse diettiin. Ruokamääriä ei voi nostaa kovinkaan rajulla kädellä samantien, sillä siinä tuhotaan vain oma aineenvaihdunta ja pullahöttö lihominen on muutoin edessä takuuvarmasti.

Ruokaa tulee lisää viikkotasolla hyvinkin maltillisesti – tällä viikolla lisäyksenä banaani. Tämä dieetin jälkeinen aika on varmasti monen dieettaajan kompastuskivi. Lähdetään vain syömään. Tämän ajan merkitys ja tärkeys unohtuu monelta. Miksi heittää kova duuni hukkaan? Päähän siinä vain hajoaisi. Nyt on paras mahdollinen tilaisuus kehittää fysiikkaa ja hakata sitä lihaa lisää! Katsotaan kuinka reverset sujuu, jännittävää ja erittäin mielenkiintoista. Onneksi tavallinen ruoka on hyvää ja samaa tavaraa tulee syötyä dieetillä kuin offillakin. Nyt pitää vain malttaa määrien ja tankkauspäivien kanssa vielä hetki. Seuraava kisakauden suunnittelu on jo aloitettu, mutta ensin täytyy saada kasaan kunnon offikausi ja lihatalkoot! Samaa pakettia on turha lavalle uudestaan viedä. Tästä on suunta ylöspäin, entistäkin vahvempana!Minifitness_worldchampionships2015

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

48 vastausta artikkeliin “MM-kisarapsu”

  • Joo noin se usein ulkomailla menee 😀 Nyt on sekin koettu! -E

 1. Oi, musta tuo vihreä luomiväri on just magee. 🙂 Muutenkin oot huikean upea! Ens vuonna uutta matoa koukkuun! Tsemppiä!

 2. Mielestäni lookkisi oli superisti parempi SM kisoissa! Bikinit ja hiukset ainakin! Vaikka kyllähän tuokin toimi! Tsemppiä offille! 🙂
  Olisiko tulevaisuuden suunnitelmista mahdollista saada postausta?

  • Joo samaa mieltä Aino – tosin nyt meikki olikin itse väsätty 😀 Kyllä se ammattimainen jälki vaan näkyy tuolta lavaltakin 🙂
   Joo toki, tulossa kyllä! Kiitos toiveesta -E

 3. Anteeks jos liian henk. koht. kysymys, mutta mikä sun kisapainos on? Ja upeelta näytät!! 🙂

 4. Onnea todella hienosta suorituksesta ensimmäisessä kansainvälisessä kisassa. Hyvin vedetty! Ens vuonna sit kokemuksen kautta entistä paremmille sijoille :).

 5. Moikka, onnittelut hyvästä suorituksesta, on ollut kiva seurata 🙂 Olet tehnyt myös valtavan muutoksen viime keväästä, huhhuh! Olen seurannut blogiasi hyvin aktiivisesti, mutta olen nyt pariin kertaan ihmetellyt missä vaiheessa päätit/kerroit että aiot kisata myös jatkossa? Keväisen kisailmoituksesi jälkeen jäin jotenkin siihen luuloon, että kisaaminen jäisi vain kertaan? Oliko kisojen kokeileminen alkuperäinen suunnitelma, mutta matkan varrella innostuit useampaan kisakauteen?

  • Moikka Johanna,

   Tosiaan pieni puraisu siitä tuli ja ainakin nyt haaveena olisi jatkaa kisaamista ensi syksynä 🙂 Mutta katsotaan, tässä on tulossa niin paljon kaikkea <3 -E

 6. Kaunis lookki sinulla! Kun vertaa sinua noihin muihin olet kyllä kaikkein kaunein. Ja terveimmän näköinen. 🙂

 7. Huikeesti onnea sulle. Debyyttikisaksi tosi upee suoritus. Oot äärettömän fressin ja sporttisen näköinen tuolla lavalla.
  Super super paljon tsemppii ensi vuoteen ja innolla odotan sun seuraavan kisataipaleen seuraamista 🙂

  Ps. Sulta olisi tosi kiva nähdä video postauksia, sillä ulos antisi on huippu !!!

  • Ihana Jonna <3 isooo kiitos!
   Ps. fittareita ainakin tulossa tuolta osin 😉 -E

 8. Tervetuloa Suomeen <3 🙂 Oikein hyvin sujui ja vaikka ei nyt mitalia tullutkaan niin tästähän on vaan hyvä jatkaa eteenpäin, turha sitä kaikkee saavuttaa kerralla 😉 Minusta hyvin sopii tuo vihreä luomiväri ja kokonaisuudessaan hyvä look – ja jos oli vielä häslinkiä niin todella hyvin kasattu! Jeee! :):)

  • Kiitos ihana <3 Ainakin se on nyt kerran ihan itse kokeiltu niin tietää mitä sen kasaaminen on 😀 – tuskaista siis haha -E

 9. Moikka! Onnittelut suorituksesta! Muakin jä mietityttämään sun ensi vuoden kisat kun aiemmin annoit ymmärtää, että käyt vaan nää yhdet kisat? Onko sulla tarkotuksena järjestää ensi vuonna häät ja kisadietti? Olisi kiva saada myös joku hääpostaus? 🙂

  • Moikka Jenna,

   Vielä ei tietenkään mitään ole lyöty lukkoon, mutta eiköhän kisalavat vielä kutsu uudestaankin! Häät on myös suunnitteilla <3 -E

 10. Hieno suoritus ekoissa kisoissa, ei voi muuta, kun hattua nostaa! 🙂 Musta toi sun kisalook on todella hyvä, etenkin hiukset oli tässä MM-lookissa ihan mielettömän hyvät! Oot kyllä niin inspiroiva ihminen ja varsin hyvä esikuva, etenkin fitneksestä kiinnostuneille. Jatka hyvää duunia ja tsemppiä offille! Blogiasi on aina mielettömän kiva lukea 🙂

 11. Hei. Vasemmalla vieressäsi seisova nainen on älyttömän kaunis! tiedätkö pärjäsikö hän? Hänellä näyttää olevan vatsassa outoa pöperöä….onko leikattu tms… samalla huomasin käsivarresasi ihottuman näköistä, toivottavasti ei ole mitään pahempaa.

  Kaikesta huolimatta kova suoritus ja totta, Sofia on mieletön ja mielestäni ylitse muiden. Mielestäni hänen kroppansa toimii bain parhaiten tuossa lajissa. Samalla terveen näköinen ja samalla niin kaunis. Mielestäni te muut esim. tuossa rivissä sarjassasi ette näytä lähellekään samantasoisilta. Näytätte melkeinpä säälittäviltä. Tuo ulkonäkö ei ole enää normaalia, rusketus aivan järkyttävä! vaikka ihannoin tervettä fitnestä, teidän kohdalla on pakko todeta, että vaikka kuinka tuputatte takaisin väitteitä lajin tervddllisyydestä, sitä se ei todellakaan ole. Kaikki ne lisäravinteet ovat kaikkea muuta kuin tervettä järkeä. En käsitä, miten kukaan nainen haluaa näyttää tuollaiselta koskaan. Muistan sinut pari v takaperin ja olit kyllä miljoona kertaa kauniimpi. No valintasi on sinun ja tämä arvostelu ei oel mieltäpahoittava, ennemminkin toivoisin, että avaisit silmäsi.

 12. Mitkä ovat omasta mielestäsi niitä alueita mitä sun kropassa pitäis kehittää eniten? En tunne oikein lajia niin vaikea arvioida näin maallikkona, niin olisi kiva kuulla ammattilaisen mielipide 🙂

 13. Voi Eevi… olit niin pirteän, terveen ja urheilullisen näköinen vielä Fitness päiväkirjoissa. Mielestäni olit valtavan hyvä esikuva sohvaperuna-nuorisolle iloisella ja TERVEELLÄ asenteellasi. Sarjassa kritisoit itsekin fitness kuplassa elämistä, muistatko?? Ja nyt. Näytät todella sairaalta! Vaikka kuinka yrität vakuutella, ei valitsemasi tie todellakaan ole terve tai terveellinen; jos banaanin lisääminen ruokavalioon on iso juttu, jokin on pahasti pielessä. Harmittaa omasta puolestasi, mutta toivon että, löydät vielä tien takaisin terveelliseen urheilijan elämään. Ps. sitä ihmettelen, miten esim Dani ei läheisenä kerro, ettet näytä enää terveeltä??

  • Mikä tahansa kilpailulaji vaatii epätervettä pilkunviilausta ja vähän epätervettä asennoitumista nimenomaan syömiseen. Kyllä, nestehukkaan itsensä lavalle vetäminen on totta kai hullun hommaa, mutta jos haluaa kisata, sillä mennään. Mä olen entinen kilpauimari, ja kyllä, mietin itsekin silloin kisa-aikoina, että on se vaan ihan mielenvikaista hommaa kun kisoja edeltävällä viikolla piti kurkuistakin riipiä kuoret pois, niitäkään ei saanut syödä… Ja kisoissa erien välissä oli muuten ihan tuhotonta minuuttipeliä se, mitä ja mihin aikaan sai syödä, jottei altaassa iskenyt raskas olo (kyllä, väärän aikaan syöty mango-piltti on tottakai ihan hervoton mättö), mutta toisaalta piti syödä, ettei energiat valahtaneet tyhjiin just väärällä hetkellä. Kunhan pääsi maaliin, oli ihan sama vaikka altaasta ei enää olisikaan päässyt itse ylös. Ja joo, olen itkenyt yöllä päivystyksessä paniikissa, että jääkö mulla nyt kisat välistä, kun leikkasin vahingossa sormeeni niitä minigrip-eväitä tehdessäni, ja ei, banaanista oli turha haaveilla kisaviikoilla muuten kuin vasta sitten, kun kisat oli ohi. Se, että yhdet niistä 17 uikkarista oli hukassa, oli maailmanloppu, ja niitä ihania silikonimyssyjä piti olla varmuuden vuoksi parikymmentä, koska se oli ihan katastrofi jos se sattui hajoamaan. Uimalasit ja niiden varahihnat jne toki myös, ja joo, kyllähän se oli hullun hommaa. Mutta edelleen, yli 10 vuotta myöhemmin mä ylpeilen niillä mitaleilla, koska arvaapa kuka sen kaiken työn teki ja voitti ne riipukset? No mä, ihan ite 😄

   Onnea ja tsemppiä offille, Eevi 😊

  • Ihan törkeen hyvä kommentti, rispektit täältä kans ex-kilpaurheilijana! 🙂

  • Todella mielenkiintoinen kirjoitus Minttu! Iso kiitos tästä 🙂 Ihanan humoristinen kyllä myös karun totuuden ohella 😀
   KIITOS <3 -E

  • Moikka Tintti,

   En koe asiaa kuten itse sen ilmaisit ja oikeastaan vain sillä onkin merkitystä eikä millään muulla 🙂 Meillä on kotona kaikki hyvin, eli senkään osalta ei tarvitse olla huolissaan <3 -E

 14. Näyttää kyllä että ikää olis tullut lisää yli kymmenen vuotta sitten fitnespäiväkirjojen..kuluttava laji.

 15. Sun luukki oli SM:ssä niin fressi ja upee, mutta ny on kyllä menny melko tunkkaiseks.

  • Joo vähän samaa mieltä :/ Liian kiire siinä kyllä tuli ja itsetehty ei koskaan toimi 😀 -E

 16. Ihmiset näyttää unohtavan hirveän herkästi, että kuinka realistinen kuva tuo loppujen lopuksi on! Siinä on maalailtu ja ollaan niin timminä ku olla ja voi, ei Eevin muut kuvat (treeni kuvat yms joissa näkyy myös käsivartta ja massua) näytä todellakaan tuolta! Eli ”normi” elämässä ei todellakaan näytä samalta 🙂

  Itse innostun liikunnasta kausittain ja kun innostun olen ihan että ”nyt kaikki kuntoon kerralla ja vuoden päästä oon mäki tuol lavoilla!” mutta heh, nyt olen hieman tajunnut että pikkuaskelista se lähtee (omalla kohdalla), ja meikäläisen itsekuri on niin nollassa ettei kisalavoille ole asiaa ennen kuin se on kunnossa…

  Onnea Eevi paljon, ihan huippua että pääsit edes mm kisoihin ylipäätään!

 17. Hahaa, no jopas on taas asiallisia kommentteja 🙂 Huoh.

  Onnittelut sulle Eevi! Loistava ensimmäinen kausi ja ihanaa, että oot pysynyt niin reippaana ja positiivisena, vaikka kaikenlaista tissiriepotteluakin mahtui matkalle. Hienosti vedetty, jes!
  Isot tsempit reverseen ja offille 🙂

 18. Jos on asiatonta olla varsin aiheesta huolissaan ei pelkästään Eevistä vaan kaikista bikinifitness-anorektikoista, niin ok, olen asiaton 😉 Jokainen omalla tyylillään eteenpäin, niin liikunnassa, ravitsemuksessa kuin kommenteissakin.

 19. Tulin aikani kuluksi tänne fitfashionille lueskelemaan näitä blogeja…. Ja huhhuh, ei hyvää päivää näitä kommentteja täällä. Oon todella huolissani joidenkin kommentoijien henkisestä terveydestä. Ja mun sydän särkyy teidän bloggaajien puolesta. Kuinka te kestätte näitä häiriintyneitä ihmisiä ja heidän kommenttejaan.

  Ei kukaan terve ihminen auo päätään netissä ja hauku muita. Arvostelulajit ja julkisuus ei tarkoita sitä, että ihmisillä on oikeus rääpiä suutaan. Henkisesti terveellä, ei ole edes tarvetta siihen. Jos mä tai ystäväni nähdään julkisuudessa tai esim. fitnesskisoissa joku ihminen, joka ei ole se oma suosikki, niiin ei tule pieneen mieleenkään haukkua. Sellaisia asioita ei tule siis edes mieleen. Se on terveyttä. Tarve haukkua on sairautta ja epäkypsyyttä.

  Koittakaa kommentoijat saada se sisältö elämään positiivisuudesta negatiivisuuden sijaan.

  Kukaan mieleltään tasapainoinen ihminen ei netissä hauku ketään. Jos ihmisellä on netissä tarve negaatiolla tai suoraan haukkumalla arvostella muita, niin kannattaa hakeutua lääkärin juttusille, jonkinnäköinen terapia vois olla paikallaan.

  • Haa haa haa! koita nyt hyvä ihminen tajuta, että nämä ovat mielipide-eroja ja bloggaaja on itse blogin aloitettuaan joutunut hyväksymään sen tosiasian, ettei kaikki kaikkia aina miellytä. Negativisuutta tämä ei ole, tämä on mielipide ja kun se kerrotaan tavalla, joka sinua ei miellytä, niin katso itseäsi peiliin! tuo laji on todella kamala ja nuo naiset tunkkaisen näköisiä epäaitoja luomuksia. Eevi oli ennen oikeasti kaunis ja nyt ei enää sitä ole. Näen häntä usein livenä, tiedän mistä puhun. Tuo on äärimmäisyyksiin menoa, ei tervettä elämää. Että valitsee tuon elämäntyylikseen, tulee katumaan sitä myöhemmin. Hän tuskin 50 veenä enää elää samaa ja syö samaa eli se muutosvaihe tulee olemaan todella rankka elimistölle ja mielelle. Mutta tämäkin oli ilmeisesti negatiivinen viesti….

   Kateellista tämä ei ole, tämä on siis vain mielipide tuosta elämäntyylistä.

  • Sulla hyvä kommentoija, joka puolustelet oikeuttasi kertoa ääneen ”mielipiteesi” on sairaus ja se sairaus on jotakuinkin nimeltään viha. Olet tekstistäsi ja angstistasi päätellen lisäksi vielä hyvin nuori ja mieleltäsi heikko, ehkä 15 tai alle. Sulla vaikuttaa olevan paatoutunutta vihaa ja koet oikeutetuksi purkaa sitä tuntemattomiin ihmisiin sanallisesti solvaamalla tai solvausta puolustamalla. Vihasi kohde näyttää olevan bikinifitness ja siinäkilpailevien ulkonäkö. Olet ottanut ne vihasi kohteeksi, koska et pysty ratkaisemaan omassa elämässäsi olevia todellisia ristiriitoja tai ongelmia.

   Lisäksi haluan kysyä sinulta, haluatko olla edistämässä maailmaa jossa toisia ihmisiä haukutaan ja pahuutta ja negatiivisuutta lietsotaan vai haluatko olla ihminen joka rakentaa maailmaa hyvyydellä? Tutkiskele hetki itseäsi ja mieti kumpi tie on oikein. Heikko ihminen valitsee negatiiviauuden ja pahuuden.

   Kierrä maailmaa ja opettele näkemään mitkä asiat täällä maailmassa ovat sellaisia, joiden vuoksi kannattaa mesota. Voin vakuuttaa, että jonkun ihmisen bikinifitnessharrastus, ulkonäkö tms. eivät ole asioita joiden arvosteluun kannattaa omaa aikaa käyttää. Käytä se aika itsesi kehittämiseen, omien ongelmiesi ratkaisemiseen ja taistele asioiden puolesta, joilla oikeasti on merkitystä tässä maailmassa.

  • Hyvin asiallinen kommentti ja todella asiaa 🙂 Kiitos siitä Outi <3 Meitä on niin moneen junaan. -E

 20. Onnittelut hienosta suorituksesta. Näytät hyvältä!
  Olen pitkään ollut Eevin blogin lukija eikä hän saanut juuri yhtään negatiivista kommenttia ennenkuin aloitti kisaamisen. Nyt niitä sitten on alkanut tulemaan. Miksi? Onko porukka kateellista vai mikä ihme tässä nyt on?
  Toivon todella, että Eevi kestää nämä kiukuttelut eikä lopeta bloggaamista.

  Olisipa itselläkin tuollainen tahto saada itsensä noin hyvään kuntoon mutta perhana kun se ruoka vaan on niin hyvää…

  • Tuo on Hanne aivan totta 🙂 Toki blogiini on varmasti tullut lukijoita median nostamista jutuista – kommentoijat eivät tuskin ole blogiani aikaisemmin seuranneet, eivätkä tiedä minusta oikeasti yhtikäs mitään. Negatiivista palautetta on aina helpompi antaa, kuin sitä positiivista. Olen siis huomannu tämän saman efektin – toki mitä enemmän lukijoita, sitä enemmän tulee myös näitä hieman huonompiakin kommentteja. Tiedän kuitenkin teidät ja arvostan suuresti teiltä saamiani palautteita ja fiiliksiä 🙂 Positiivinen jyrää aina!! <3 ps. haha, ruoka todellakin on ja kuuluu olla hyvää -E

 21. Tosi upean näköinen nainen! Kuten joku tuolla jo mainitsikin, minustakin kisalookkisi oli tällä kertaa selvästi parempi ja näytit jotenkin paljon terveemmältä ja kauniimmalta kuin vierustoverisi. Ja vihreä sopi sulle hyvin 🙂 Onnea hyvästä suorituksesta ja tsemppiä jatkoon!

  • Moikka Alisa,

   Oi miten kiva kuulla, kiitos <3 Olette ihan mahtava tukijoukko! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta