Liity mun aktiiviseen TRUE-tiimiin!

*kaupallinen yhteistyö; TRUEMinifitness_staytrueTämän syksyn ja talven kantavana teemana on tehdä arjesta aktiivisempi pienillä arjen valinnoilla ja teoilla, joista muodostuu lopulta niitä suurempia. Instagramissani on pyörinyt TRUE-haaste, johon toivon todella jokaisen Minifitneksen lukijan liittyvän mukaan! NYT on viimeistään aika sanoa EI TEKOSYILLE! Pimeänä vuodenaikana sohva saattaa nimittäin houkuttaa enemmän kuin sinne lenkille lähteminen. Jokainen meistä kuitenkin tietää, kuinka siitä aktiivisemmasta valinnasta aina lopulta kiittää itseään ja omaa oloaan. Aktiivinen elämä alkaa pienistä teoista ja valinnoista. Jos salille ei jaksa lähteä, voi treenin tehdä vaikka kotona! 

Mitä isompi yhteinen TRUE-tiimi saadaan kasaan, sitä suurempi tulee olemaan myös muutos! Paitsi että saamme tästä tempauksesta lisää jaksamista, energiaa ja terveyttä omaan arkeemme, pääsee voittajatiimi lahjoittamaan 3000 euroa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Olen valinnut yhteiseksi kohteeksemme nettitukipavelun SUPERSISKOT, joka tarjoaa tukea nuorten tyttöjen ja naisten ongelmiin, oli kyseessä ulkonäköpaineet, koulukiusaaminen, yksinäisyys, tai mikä tahansa muu mieltä painava asia.

Minifitness_Truechallenge

Yhteinen tavoite on asetettu ja haaste on heitetty juurikin sinulle! <3 Näin liityt mun TRUE-tiimiini ;

  1. Postaa kuva Instagramiin sinun aktiivisemmasta tavasta viettää aikaa
  2. Tägää kuvaan minut @eeviteittinen ja lisää häshtägit #eitekosyille ja #TRUEChallenge

Kuvien laittaneiden kesken arvotaan joka viikko myös upeita TRUE-palkintoja! Tiimiin voi liittyä vielä 29.11 asti, sillä kisan voittanut tiimi julkistetaan jo 30.11!

Minifitness_TRUE_Bcaa_eitekosyille

TRUE on syksyn ja talven terveellinen juomavinkki meille kaikille! BCAA-pohjainen juoma on rantautunut Suomeen vasta hetki sitten ja saavuttanut jo suuren suosion ainakin omassa käytössäni. Aminohappojuoma sisältää vitamiineja ja BCAA:ta, eikä siinä ole sokeria lainkaan. Makuja löytyy neljää erilaista. Mustikka/acai ja mansikka/goji sisältävät myös kofeiinia, joten suosin näitä itse usein ennen treeniä! Siitä saa mukavasti lisäboostia ja jaksamista – vielä hyvänmakuisena. Kofeiinittomat versiot sitruuna ja päärynä/lime ovat käteviä esimerkiksi silloin kun ruokailuvälit venyvät kiireisen arjen tiimellyksessä. Todella helppo lisäravinne tukemaan lihaskavua ja boostaamaan energioita! Ei jauhoja, ei vettä, vaan ihan valmis lisäravinnejuoma osaksi aktiivista arkea #eitosiaatekosyitä

Stay TRUE  -E

Kuvat – Julia Toivola

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=TRUE-minifitness;EASTpostID=13169]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “Liity mun aktiiviseen TRUE-tiimiin!”

  1. Mikä on sun kisapaino ja mikä off kauden paino ja paljonko muuten oot pitkä? <3

  2. Oi rakastan sun blogia, sun blogista saa motivaatiota ja tulee aina semmonen olo et nyt nyt mennään reenaa!!! Niin ihana!

    • IHAN mahtava juttu! 🙂 Hienoa jos täällä voidaan motivoida toisiamme liikkumaan ja toteuttamaan terveellisempää ja aktiivisempaa arkea <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta