Uuden alkua luonnonkosmetiikasta

Minifitness_Kasvojenpesu
*Kaupallinen yhteistyö; Naturelle.fi

Vapaapäivä. Kietoudun valkoiseen kylpytakkiini, jonka materiaali muistuttaa lammasta. Aamuiset rutiinini eivät poikkea normaalista, muutoin kuin ajallisesti. On tilaisuus lorvia. Lorviminen ja aikailu eivät ole olleet niitä ominaisimpia puolia minulle vähään aikaan. Olen kehitellyt kaikkea pientä uutta kivaa omaan elämääni. Tänään päätin hemmotella itseäni kasvohoidolla. Itselleen kannattaa tehdä pieniä hyviä tekoja, sillä ne piristävät oloa kummasti!

Ihoni voi mielettömän hyvin. Dieetin aikana se on joutunut välillä todella koville hikoilun, puunaamisen ja hinkkaamisen, ruokavalion, stressin, sekä joskus vähäisen unen vuoksi. Olen kokeillut nyt kahden viikon ajan jotain minulle vielä aikaisemmin lähes tuntematonta kasvojenhoidossa – nimittäin luonnonkosmetiikkaa. Kokeilussani on ollut Ihanan ylelliset Tata Harperin kasvojenhoitotuotteet, joiden tuoksu ja toimivuus ovat lyöneet omat odotukseni luonnonkosmetiikan osalta aivan totaalisesti. Ne houkuttelevat kokeilemaan jo ihan ulkonäkönsäkin puolesta!Minifitness_Tata Harper_kasvojenpesu Minifitness_aamu_kasvojenpuhdistusMinifitness_Tata Harper_kasvohoito

Olen pitänyt luonnonkosmetiikkaa jopa hieman tylsänä ja tyylittömänä, vailla tuoksua ja tunnetta. Noh, olin totaalisen väärässä. Kylpyhetkiini on saapunut ripaus naisellista luonnonkosmetiikan luksusta! Tämä Kasvohoito kirkastaa latistuneen ja väsyneen ihon hetkessä. Tiedättekö sen täydellisen raikkaan fiiliksen kasvojen puhdistuksen jälkeen? Olo on kuin uudestisyntynyt! Iho tuntuu niin pehmeältä ja raikkaalta, ettei sitä uskoisi samaksi naamatauluksi edes. Ehdottomasti pukinkonttiin hankittava tuote!

Tilatessani tuotteita Naturelle-verkkokaupasta, en oikein vielä tiennyt mitä odottaa tämän kokeilujakson osalta. Lähdin avoimin mielin, koska halusin muodostaa jonkinlaisen mielipiteen luonnonkosmetiikasta. Heräsin tähän vaihtoehtoon jossakin vaiheessa dieettiä, kun havahduin siihen millaisella kaikella ihmeellisellä roskalla sitä voikaan kasvojaan päivittäin puhdistaa. Se alkoi mietityttämään ja päätin tehdä tämän pehmeän laskeutumisen luonnollisempien vaihtoehtojen maailmaan asteittain. Jos minua kiinnostaa syömäni ruoan alkuperä, miksi minua ei kiinnostaisi yhtälailla se mitä laitan iholleni? Kaikki valinnat näkyvät jollakin tapaa ulospäin. Minifitness_luonnonkosmetiikka Minifitness_aamu_kasvojenhoito

Kokeilemani ihonhoitorutiini 2 viikon ajan 

Puhdista kasvot meikistä Nourising Oil Cleanser puhdistusöljyllä

Käytä tämän jälkeen Hydrating Floral Essence kosteuttavaa kasvosuihketta

Levitä kasvoille ja kaulalle ihoa uudistavaa Rebuilding moisturizer kosteusvoidetta

Lisää vielä silmänympärysiholle Restorative Eye Cremeä ja viimeistele koko kasvoille ja kaulalle levitettävällä Replenishing Nutrient Complex-seerumilla

Tee kasvohoito 1-2 viikon välein elottomuutta, harmautta ja ihon värivirheitä vastaan hoitavalla Resurfacing mask-kirkastavalla naamiolla

Minifitness_tata Harper_puhdistus_luonnonkosmetiikka

Jos olet samassa, hieman keikkuvassa veneessä kanssani, on Naturelle-verkkokauppa hyvä vaihtoehto aloittaa luonnonkosmetiikkaan tutustuminen. Valikoimissa on nimittäin todella laadukkaita tuotteita, joiden toimivuus omien kokemusteni perusteella ei tosiaankaan päässyt kalpenemaan tavallisesti marketista ostamieni tuotteiden rinnalla. Kätevää, nopeaa ja turvallista verkkoshoppailua Suomen sisällä! Ensipuraisu on ollut varsin positiivinen ja uskonkin löytäneeni maailman, josta jää käteen enemmän kuin inspiroiva kertakokeilu.

Vinkki jumppapirkot! Mikäli mielii kainaloonsa alumiinittoman vaihtoehdon, on nämä syötävän hyväntuoksuiset Lovefreshin ekodödöt kokeilemisen arvoisia.

Minifitness_lovefresh

Nyt teillä on mahdollisuus shoppailla Naturelle-verkkokaupassa -15 % alennuksella. Alennus koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita! Voin suositella lämpimästi kokeilemaan Tata Harperin kasvojenpuhdistusöljyä, joka on noussut ihan omaksi suosikikseni kaikista kokeilemistani kasvopesuista. Koodilla EEVI15 – saat hyödynnettyä alennuksen. Koodi on voimassa 31.12.2015 asti

-E <3

 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=naturelle-minifitness-1;EASTpostID=13219]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “Uuden alkua luonnonkosmetiikasta”

 1. Kuulostaa kiinnostavalta! Tiedätkö myykö jotkut liikkeet näitä tuotteita? Olisi kiva käydä testaamassa ennen tilaamista.

  • Moikka Myy,

   Ihan varmasti löytyy 🙂 Kannattaa googlailla, se usein tietää mitä vain 😀 -E

 2. Kohta Eevi keittelee ite omat rasvat ja saippuat – mulle kävi niin 😂 joskin reitti lähti eri suunnasta, rupesin nimittäin kärsimään epämääräisistä allergiaoireista, joille ei löytynyt selitystä ruokavaliosta, vaatteista tai muualtakaan. Ensin sain yhdestä lähteestä vinkin että oireet saattaisi johtua ihovoiteesta, ja jätin sen pois. Kokonaan oireet ei kadonneet, ja pikkuhiljaa karsin kaikki kemikaalit vaihtaen ne luonnonkosmetiikkaan, ja kas, oireet hävisi! Sitten sain ystävältäni hänen itse valmistamaansa ihovoidetta, ja sitä kautta aloin perehtyä siihen maailmaan – entä jos nämä kaikki voisikin tehdä itse, entä jos kaikki mitä lätkin iholleni, olisikin samaa kamaa mitä voin syödäkin? Nykyään niin on, lähes kokonaan (saippuan valmistukseen käytettävää lipeää en sentään syö 😁).

  • OHHOH Minttu! Mutta ihan loistava tarina, joka tiivistää hyvin kaiken 🙂 Ihanaa että apu löytyi! -E

 3. Mä olen myös siirtynyt luonnonkosmetiikkaan pikkuhiljaa. Otin itselleni säännön, että kun vanhat tuotteet loppuvat, ostan vain luonnonkosmetiikkaa tilalle enkä ole katunut päivääkään. Kaikki lähti siitä, kun yksi päivä mietin miksi olen niin tarkka mitä suuhuni laitan, mutta en ollenkaan välitä mitä ihooni levitän tai millä hiukseni värjään. Luin paljon aiheesta, esim. patologit näkevät kuoltuasi kehon kemikaaleista, että tiskaatko astiasi vai käytätkö astianpesukonetta! Ripsien pidennyksetkin lähti samantien, kun luin mitä myrkkyä liimat, joilla ne kiinnitetään, sisältää. Hyi.

  • Hei toihan on hyvä vinkki Ansku! Taidan varastaa sen sulta 😉 Selvästi vähitellen siirrytään yhä luonnollisempaan, kun tietoisuus kaikesta kasvaa -E

 4. Olen jo pitkään miettinyt alumiinittoman dödön ostamista ja nyt kun sain hyvän vinkin oli pakko klikata ostoskoriin ja kotiin! 🙂 Kiitos siis vinkistä, toivottavasti toimii myös minulla.

  • Voi miten kiva kuulla Ida 🙂 Kiva että vinkeistä oli hyötyä! Kerrothan sitten mitä tykkäsit -E

 5. Olenkin ihmetellyt, miten täällä Fitfashionin puolella oikein kukaan bloggaaja ei tunnu käyttävän luonnonkosmetiikkaa, vaikka yleensä ottaen ovat tiedostavaa porukkaa. Kai sitä itse elää jossain kuplassa ja useimmat eivät tiedä, miten kehittynyttä luonnonkosmetiikka tänä päivänä on. Btw, ihanan näköinen aamutakki!

  • Ainakin itselleni tämä kokemus avasi aivan uusia ovia! Kiitos, se on maailman pehmoisin juttu <3 -E

 6. Erittäin hyvä että sinäkin havahduit luonnonkosmetiikan tärkeyteen! Koita myös Dr. Hauschkan tuotteita, ne vasta ihania ovatkin! ♡ 🙂

  • Joo siis tämä on ollut aivan ihana uusi maailma <3 Monet ovat kehuneet Dr. Hauschkan tuotteita, onko sulla siellä joku ehdoton suosikki? -E

 7. Aivan totta luonnonkosmetiikka on tärkeää! 🙂 Kysyisin tässä sinulta eevi että pystyykö ammattikoulussa 15-16v opiskella jo silloin personal traineriksi? Vai pitääkö mennä johonkin toiseen työhön ja sitten irtisanoutua sieltä ja sitten opiskella aivan tuoreena aikuisena personal traineriki. Kiitos jo etukäteen jos vastaat!!❤💋

  • Moikka Lotta,

   Ei ainakaan minun tietääkseni pysty 🙂 Täysi-ikäisenä pystyy käymään tähän vaadittavan koulutuksen! Liikuntaopistoon voi tottakai hakea 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta