On tää ihanaa

Minifitness_FarangViime viikko oli kaikinpuolin vaikea. Mutta kuten aina, vaikeuksien jälkeen tulee aina selkeämpää. Kisakausi opetti minulle paljon. Tärkeimpänä ehkä kuitenkin sen, kuinka jokainen päivä on tärkeä. Hetkessä eläminen on tärkeää. En stressaa huomista, vaan otan jokaisen päivän uutena mahdollisuutena ja alkuna vastaan. Aika mieletön opetus! Taaksepäin on turha katsoa ja eilispäivän murheita on turha kantaa harteilla.

Palautuminen on pyrähtänyt käyntiin. Huomaan kuinka vähitellen mieli ja keho osoittavat merkkejä siitä ihan tavallisesta minästä. Ilman urheilijan paineita, stressiä, fyysistä, tai henkistä taakkaa. Vain minä voin itse tietää ja ymmärtää, millaisen tutkimusmatkan olen itseeni ja elämääni tämän puolivuotisen ajanjakson aikana tehnyt. Joskus on käyty syvissä vesissä, mutta eteeni tulleet haasteet ovat rakentaneet minua taas viisaammaksi. On myös ihanaa huomata, kuinka paluu siihen tavalliseen arkeen ja elämään on taas täällä. Se oma mielentila on täysin erilainen kuin kisojen käydessä kuumimmillaan. Se onkin mielestäni isoin asia, joka erottaa kisakauden ja offikauden. Nyt ei tarvitse boostata itseään eteenpäin jatkuvasti. Voi nostaa halutessaan jalat ylös ja todeta ”tänään en jaksa”. Voi ottaa löysemmin! Kun pääkoppa ymmärtää tämän viestin, ymmärtää sen jälkeen myös kehokin viimein rentoutua. Survival mode OFFMinifitness_TomFord

Asiat ovat lokeroituneet järjestykseen viimeisen viikon aikana yllättävänkin tehokkaasti. Kuitenkin tiedostan edelleen sen, kuinka itseään kohtaan tulee olla nyt armollinen. Teen asioita hyvän fiiliksen kautta ja sellaisella temmolla, joka tuntuu tähän elämäntilanteeseen sopivalta. On ihana keskittyä yhteisen kodin rakentamiseen ja siitä nauttimiseen! Emme ole nimittäin ehtineet vielä elää tämän uuden kodin kanssa sitä ihan tavallista elämää. Tällä viikolla kantavana teemana on pyhittää aitoa aikaa parisuhteelle. Ei pelkästään nopeita halauksia aamuisin ja iltaisin sohvalle käpertymistä. Parisuhteeseen kuuluu panostaa ja tiedän kuinka kisakausi on verottanut yhteisiä hetkiämme kaiken kiireen ja aikataulujen keskellä. Meillä molemmilla on ollut älyttömän hektinen syksy ja nyt on aika pysähtyä hetkeksi yhdessä. Jutella, nauraa, hölmöillä ja osoittaa sitä rakkautta ja kiitosta toista kohtaan. 

Ps. aloitin eilen joulukrääsän raahaamisen ja haaveilen jo siitä kuusesta. Koskahan sen saisi tuoda sisään? Dan pyörittelee mulle vain silmiään täällä…<3 Minifitness_parisuhde

Takki – Zara

Kengät & laukku – Tom Ford

Mekko – Zalando Topshop

Hiukset – Unika Hairstyle

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

37 vastausta artikkeliin “On tää ihanaa”

 1. Mie toin kuusen jo reilu viikko sitten sisään :D! Eli SAA tuoda jo! Ja miehiltä ei kysellä….;)

  • haha ihana 😀 Miehillä ei usein ole mitään sanottavaa näihin naisten joulufiilistelyihin! -E

 2. Minäkin aloitin joulukrääsän etsimisen ja joulukortit tehty 🙂 miksei sitä joulukuusta voisi jo tuoda sisään? 🙂 itse haluaisin kanssa jo tuoda mutta mieheni sanoo, että vasta joulukuussa. Silloin saan vasta leipoa ensimmäiset joulutortut 😉

  • Oi oot jo niin pitkällä Laura! Kortit pitää tosiaan väsätä kyllä hyvissä ajoin 😉 Seuraava prokkis siinä siis! Joulukuuta odotellessa… <3 -E

 3. Wautsi mikä pari <3 ja toi sun takki on ihan mieletön !! viititkö linkata jos tota takkia löytyy netistä 🙂 koska tsekkasin ainakin Zaran omat nettisivut enkä löytänyt.

  • Moikka Vellamo,

   Vitsi se onkin viime vuoden malli, joten voi olla hankalampi löytää :/ Eiköhän noita karvaturreja löydy jälleen Zarasta lisää? 😀 -E

 4. Tähän fiilikseen sopii aika täydellisesti mun lauantainen face-päivitys: Seisoin äsken takapihalla, kun koirat loikki lumessa, kuin pahaset kakarat. Katselin meidän mäntyjen lumisia oksia ja lumi leijaili sillai ällöromanttisesti niinkuin leffoissa. Ja sit taisin hymyilläkin sillai typerästi, just niinkuin leffoissa. Mutta sitten tajusin, että mä taidan olla siinä onnellisessa lopussa, just niinkuin leffoissa! Mä oon naimisissa parhaan ystäväni kanssa, mulla on ihan oma koti, työ, ystäviä, mullahan on kaikkea! ❤

  Illan ratiksi pelattiin miehen kanssa lautapelejä kynttilänvalossa ja naurettiin, niin kovaa, että meinas tulla housuun. parasta! ❤

  • Aivan ihanan kuuloinen hetki ja tunnetila <3 Ihana kun jaoit sen tänne meille. -E

 5. Armollisuus on ihanaa. <3
  Ja hei mä ajattelin tänään käydä roudaamassa joulukrääsät ja meiän lilan muovikuusen sisään! 😀 <3

 6. Voi kun melkein itkettää teijän puolesta, ihan hyvällä siis 😊 ite kun on viimeksi tänä aamuna käynyt ihan toisenlaista keskustelua sekä oman päänsä sisällä että sen puolison kanssa, jälleen kerran… Ja sitten vaan lähdettiin töihin niinkuin aina.

 7. Sie oot kyl niin kaunis ja ootte niin ihanan näköinen pariskunta <3 mie oon laittanu jo jouluvaloja ja aion laittaa joulukuusen ku kuukausi vaihtuu! 🙂

  • Elina <3 OI, mäkin voin siis tehdä sen ihan hyvällä omallatunnolla vaikka lunta ei ole lähimainkaan 😀 -E

 8. Herranjumala!! Suu loksahti auki, niin tyrmäävän upealta näytät. Aivan täydellinen lookki :)) <33

 9. Moikka, ihemetteln paria asiaa. Tuo kisakausi tai todella tarkalla dietillä oleminen ei kuullosta mitenkään hyvältä jutulta, vaikka sitä olen luullut. Jos siitä ei saa hyvää oloa niin se ei keskity muuhun kuin ulkonäköön, vai onko näin? Voisitko kertoa mikä kisakaudessa/kovassa dietissä on sen arvosta? Jos koko mieliala ja persoonaallisuus muuttu, ei kuullosta hyvältä. Kuka haluaa olla kärttyinen vain näyttääkseen hyvältä. Ihmettelen vaan koska annat välillä kuvan että teet tätä hyvän mielen takia ja muutenkin vain jotta voisit paremmin. Ei vaikuta että voi paremmin kovalla dietillä jos koko mieli muuttuu ja energiaa ei ole mihinkään. Näkyi myös hyvin kuvissa kun oli kisadietillä, enemmän ryppyjä, tummemat silämaluset yms. En moiti, vaan haluaisin vaan tietää mikä siinä on että se on tämän arvoista?
  Sinulla on kova luonne jota ihailen!

  • Moikka Ella,

   Eihän se todellakaan sitä vain ole – suurimmaksi osaksi kisadieetti meni ilman sen ihmeellisempiä juttuja, mutta tottakai niitä kovia ja rankkojakin hetkiä siihen mahtui. Ei se mikään läpihuutojuttu todellakaan koskaan ole, vaan osa kilpaurheilua ja tätä lajia 🙂 Ei todellakaan sovi kaikille, varsinkaan heikkohermoisille. -E

 10. Hei vaan!
  Tottakai kuusen saat raahata jo sisälle. Huomennahan voi sanoa jo että alle kuukausi jouluun😉 Itse aloitin joululaulujen kuuntelun heti halloweenin jälkeen😂 Ihanaa ja rentouttavaa joulun odotusta sulle ja danille!❤️

  • IHANAA, kiitos Nea 😀 Okei sä olet huippu joulufiilistelijä <3 Kiitos samoin sinne! -E

 11. Moi Eevi, paras motivoitsija!
  Tai no ei motivaationi kuitenkaan hyvä ole. Olisiko sinulla antaa jotakin vinkkiä millä saisin itseni ruotuun. Olen 158/51 ja harrastelen salia. Olen saanut pt:llä ruokaohjeita, että saisin rasvaprosenttia alas. No en pysty noudattamaan sitä kuin 2-3vkoa ja sit retkahdan herkuttelua. Monta kertaa käynyt niin 🙁 miten onnistuisi välttämään sen. Ole kiltti ja auta 🙁
  Auttaisiko jotkin luontaistuote kauppojen tuotteet? Tai muut vastaavat. Kaikki herkut tarttuu vyötärölle ja kauhee pömppis. Suosittelisitko jotain muita valmisteita myös ruokien ja palautusjuoman lisäksi.
  Toivon että vastaat tähän.
  T: blogisi ikuinen seuraaja

  • Moikka Tiina,

   hei ihana! <3 Herkuttelu kuuluu mielestäni siihen tavalliseen elämään ja niin kauan kun se pysyy hallinnassa, en murehtisi asiasta. Mittasi kuulostavat ainakin erittäin hyviltä, joten rasvaprosenttisi ei voi kovin korkea olla 🙂 Muutaman viikon välein herkuttelu on todellakin ok! Mutta usein jos tavallinen ruokavalio on arkena liian niukka/puutteellinen, myös herkkuhimot nousevat helpommin pintaan. Kannattaa siis kurkata myös tämä puoli. Ps. suosi terveellisiä herkkuja jos haluat välttää sokeria ja sokerikoukkua -E

 12. Olette niin ihana pari! Aattelin kysyä, että mistä tollasia shortseja saa mitkä sulla on tuossa videossa? 🙂

  Ps. Saan sulta hirveesti motivaatiota treenaamiseen!

  • Moikka Annika,
   Shortsit on ihan perus Niken mallistoa 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta